The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, érdekes kis game. Tipikus Bioware motor,de az irányitás enyhén szólva szar.A történet maga érdekes szóval még érdemes lesz vele szórakoznom de nem hajnali 1-kor. A videók kissé szaggatnak de ez szerintem a Vistám sara. Ja igen és a DT-bem fut SCSI meghajtó emulációval is, bár erre szerintem már mindenki rájött aki kipróbálta.

Arra a hozzászólásra válaszoltam. Csak furcsállom a verziót, mert úgy volt, hogy csak USA-ban cenzúrázzák. Tehát mi is a forrás? (Egyébként ha valaki valami infót ír, tényleg odaírhatná, hogy honnan számazik.)
A story az tuti jó, mivel egy ha jól tudom lengyel fantasy író írta.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hát tartok tõle,hogy ez késõbb is így marad.Pont ilyen volt pl. a FABLE is. Ettõl függetlenül lehet még jó a játék sõt, csak én arra számítottam,hogy oda megyek ahova akarok,mint pl. a Gothic-ban vagy az oblivion-ba. Na mindegy ha ilyen akkor ilyen, csak így én személy szerint pl. megvenni tuti nem fogom.

bordy
nagyon jó kis game, csak az a hülye írányitást ne így csinálták volna meg.

CalebJoe
Engem már a fõhõs kinézete is megfogott mivel hasonlít Drizzt Do'Urden-re, egyébként nem baj ha lineáris ha jó a story.
Asszem csak ott van Depth of field, az elég sokat levesz teljesítménybõl, ha nem kell, akkor azt kapcsold ki. De szerintem látványt túlságosan legyilkolná.

Hát figyelj, nekem bejön az Oblivion is, de imádom a lineáris játékmenetet is. Mondjuk ez a játék inkább egy jó film eddig némi henttel, s marha élvezetes. A grafika csodás, a DoF néhány kis hibától eltekintve tökéletes látványt varázsol elõ, amit néhol még némi hdr-rel is feldobnak. A kardozás közben az effekt marha szép, szóval egy jó kis arcade film-játék ez eddig, s roppant hangulatos, mindenhol állatok rohangálnak, repkednek, etc...

Mentem volna a labba, erre kilépett, hogy a program futása befejezõdött. Anyád windóz!

rotator
No ez így nem igaz! Az elején pl. egy erõdben vagy, addig abból nem jöhetsz ki, amíg minden küldetést meg nem csináltál. Az erõdön belül a különbözõ helyszínekre (kültér, földszint, emelet, labor, stb.) töltõképernyõkön át lehet eljutni. A küldetéseket lehet a térképen trackeltetni, így látod, kb. merre kell mászkálni. Lehet, hogy késõbb teljesen nyílt terep lesz, nem tudom.

CalebJoe
Ja én is azt hittem, hogy Oblivion-hoz hasonlóan szétbarangolhatom az agyam, de sajnos nem ez van.
Nemár!!! tényleg nem lehet akármerre menni? Csak nagyjából egy irányba mint pl. a FABLE-ben? Akkor ez szvsz nagyon gáz. Én azt hittem,hogy teljesen free mászkálós lesz a game.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezt honnan veszed? Hivatalos információk szerint csak a US verziót vágták meg.
wedge31
Jó kérdés ,az biztos hogy a ruszki vátozat az igazi vágatlan és ami itthon kijön az is striped nudity kategoriás lesz.

grebber
Amúgy érdekes hogy a game maga nem akad az átvezetõ videók annál inkább 😞

Next PC upgrade: 2022

LoCk
Léptem aludni,holnap is nap van.
Nagyon jo kis game. Kár, hogy közel 1GB-ot benyal uh.ajánlott a 2GB RAM.
Na itt egy jó éjt kép is..<#hehe>
Jó éjt!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MrDevil
de vajon ezek csak a videókra érvényesek ?

wedge31
American version has striped fatalities and nudity.
European multi5 has striped nudity.
Russian, polish, сzech are unstripped.

grebber
Hát sajnos.Harcban had üssek már akkor amikor én akarok!

MrDevil
gondolom a ruszkiban nincs cenzurázva 😄

Ez azért van mert ha az amcsi srácok meglátnak két mellet egy játékban akkor azonnal összeomlik az egész civilizációjuk. 😊

Why so serious?

Ami eddig kjött, az most a csöcs, vagy nem a csöcsös? :-D

rotator
😊 Hát lehet, hogy ennél jobb volt az Obli is. Itt nem is annyira harc feeling van, inkább mint egy ügyességi mini-játék, az ember folyton azt nézi, hogy mikor vált már át a kurzor és hogy az ellenfél nehogy kimenjen a hatókörbõl, magából a harcból nem is látni semmit.
Az egyik mappában vannak tesztelésbõl ottmaradt lengyel nyelvi fájlok, HÁTBORZONGATÓ!!!

wedge31
Ok köszi ,én azt hittem ez a europai verzió de akkor ezek szerint nem.
Az nforce-on azt írják ,hogy a lengyel,orosz,cseh verzió is más ugyhogy lesz egypár változat.

grebber
Lehetett volna olyan mint más ilyen játékban pl oblivion.
No mindegy várom szeretettel a nyelvi fájlokat mert addig szünetel!

rotator
Hát legalábbis az elején messze nem egy Gothic. Inkább mint a Fable, töltöget szép átvezetõképekkel a helyszínek között és jobbára csak arrafelé tudsz menni, amerre a küldetés megengedi.

MrDevil
Itt elolvashatod :
Witcher Review

rotator
Pont fordítva! 😄 Amikor át van húzva (be van karikázva) a kard, akkor éppen ütsz, nem érdemes nyomni. Amikor sima vagy lángoló a kard, olyankor kell kattogni. A lángolás az egyfajta sorozatütést jelentene, tehát az ellenfél moccanni se tud. Szerintem baromi könnyû a harc, bár lehet, hogy hard fokozaton megizzasztja az embert, majd kipróbálom ott is.

MrDevil
Olvastam:
" "In the European edition of the game this pose includes fully visible breasts and nipples. The North American edition includes cards edited to hide the majority of the breast and all nipples." <#beka2>

wedge31
De ezt honnan tudod látad már másképp is vagy csak gondolod hogy másmilyen is lehetne ?

MrDevil
Onnan hogy amikor van a jelenet triss-el akkor egy macskás kártya látható 😄 és ez csak a cenzurázottban van 😄

Voltan
Nincs, csak kibaszot virtual drive...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Ezt honnan veszed ?

grebber
Pedig ottkell hogy legyen!

Voltan
Mi?

MrDevil
de kár, hogy eza cenzurázott verzió <#szomoru1>

Voltan
Nekem csak add virtual drive van...
HELP!!

grebber
Elinditod a DT Prot és Tools fülre kattintasz majd ott ADD IDE DRIVE.

Hát a harc nekem szokatlan vagy én vagyok béna vagy tényleg ilyen szar??
Ráviszem egeret az ellenfélre és amikor ilyen bekarikázott kard vagy mi a fenére vált a jel akkor lehet csapkodni majd tûzesre vált ez a jel ,de már nemcsapkod majd megint bemérni ellenfelet és megint csapkodni hát ez nekem nem jön be egyenlõre.
Én csinálok valami rosszul vagy ez tényleg ilyen?
Mi van akkor amikor tûzesre vált a kard jel??

Voltan
Hogy lehet az IDE drive-ot beállítani?

Alwares
Tényleg a területek szét vannak osztva vagy lehet mászkálni simán a világban?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Én úgy láttam már régebben képeken hogy vannak. Nem is kicsik 😊

eprex
pókok vannak benne ? 😊

[Jakuza]
Hat nem tudom, de en meg ilyennel nem talalkoztam, ami ennyi ideig reszelne, pedig van par jatek fent a gepemen.
Inkabb valami memory leak bugnak tunik ez nekem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Alwares
Hát nagyon remélem hogy el fog futni, ha nem... Akkor bizony erõsen reménykedek egy Xbox360-as portolásban. Ne hogy már ne írják át ha olyan hányadékot mint a Two Worlds kiadtak akkor ezt illene...

francois
Hogy politikailag korrekt legyek, még nem jelent meg, de bizonyos körökben már elérhetõ.

hir

már kijött ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Alwares
Szóval ez is ram zabáló... Shit, mindjárt felteszem a win98-at az nem fogja megenni a ramot XD Ezt a töltés idõt mért nem tudják megoldani... A fene essen beléjük, minden játékban ez a baj...

watto
hanem?14 vok és nem akarok csúnyát látniXD😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

LoCk
Meg egy utolsót.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..