The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyetértek😄

Hát idõközben rájöttem 😄.

rotator
Én a német és francia nyelveken rendre röhögni szoktam. Elõbbin a legszebb, legérzelmesebb szerelmes költemény is úgy hangzik (egy nõ szájából is), mintha valami borzalmas pocskondiázós káromkodás lenne, utóbbinál meg hiába szórja a legcifrább szitkot is egy lepusztult férfiállat, akkor is olyan érzésem van, hogy egy kis simulékony homival állnánk szemben, aki éppen megcértõdött. 😊

RaveAir
Köszi, megnéztem. Ezek alapján úgy tûnik, hogy véletlenül bentmaradhattak az egyik nagy file-ban a magyar nyelvû párbeszédek (a lang.key ezekre hivatkozik), míg külön nem maradtak meg az egyéb szövegeket tartalmazó magyar nyelvû állományok (dialog.tlk). Most ránézésre azt mondom, hogy talán majd meg lehet csinálni néhány tízperces munkával, hogy az összes szöveg a dialog.tlk-ban legyen... A NWN2 és KotOR kibontó file-jai remélhetõleg használhatóak is erre.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

grebber
Ment a mail! Aztán várjuk mire jutottál!

Next PC upgrade: 2022

RaveAir
Végülis megszokás kérdése. Nagyobb az angol nyelvû piac. De azt hiszem, hogy annak külön örülhetünk, hogy mostanában egyre több játék jelenik meg magyar nyelven (is).

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

uv
az tényleg fájdalmas élmény. mintha az ember agyát smirgliznék. az oroszt viszont csípem (amikor kötelezõ volt én is utáltam)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Pedig szerintem is jobban hangzik angolul mint magyarul. Szóval én maradok az angol verziónál. Ettõl függetlenül nem baj, hogy magyarítják, így legalább több emberhez jut el.

Why so serious?

Én sok nyelvet szeretek, de a némettel nem bírok kibékülni. 😄

RaveAir
Az baj, hogy fõleg az amerikaiak túlságosan is gesztikulálnak, és sokan ezt majmolják. Amúgy nem lenne semmi baj az angol nyelvvel, de ez a túlzott amerika mánia elkocsosítja a magyar igényeket.

Szerintem sokaknak az nem tetszik, hogy angolul "olyan jól hangzik a szó", sokkal jobban, mint magyarul, pedig ugyanarról a dologról van szó. Az meg külön vicc, hogy egyesek mennyire odavannak, ha eredeti nyelven szólal meg, vagy szövegben testesül meg egy játék, de egyenesen rosszul vannak, ha az eredeti nyelv véletlenül nem angol, hanem történetesen orosz. 😉

Jah, megnéztem ezt is. 7900 az nem is sok. Lehet valahol úgy is venni neten, hogy kártyával ki is fizeted, aztán csak várod otthon, hogy "hozzákmán"?

grebber

Mennyibe fog kerülni? A vastag kézikönyveket nagyon szeressem. 😊

RaveAir
Elvileg néhány tlkedit progival meg lehetne úgy trükközni, hogy ne kelljen a registry-ben turkálni...
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy milyen a dialog.tlk szerkezete. Esetleg erre és a lang.key-re valaki tudna adni egy linket?

uv
a filmeken is artikulálnak. túlságosan is. ha egy magyar színész beszélne így a színpadon (sajnos filmen szoktak) akkor élete végéig le nem mosná magáról a RIPACS jelzõt. és akkor jön a duma, hogy a magyar verzióban nincs "átélés". hát csak akkor átélõs a dolog ha a színész rángatózó pofával adja elõ a mondanivalóját, mint egy öklendezõ majom?
a magyar nyelv egyszerûen nem ilyen (a színjátszásunk meg még kevésbé - hála istennek)

azért a GTA:SA tele volt klassz nigga-szlenggel😊
jó..tudom mire gondolsz..de ha filmben azt mondom,szeretem eredeti nyelven
hallani..attól még nem leszek perfekt és kell az a felirat,hogy értsem is😊..játékban sincs másképp számomra😊
rotator
Játékokban azért szoktak artikulálni! Biztos kevés lehet a néger szinkronszínész (már bocs).

uv
a hallhatóságában? hmmmm, néha úgy beszélnek, mint amikor a tehén rágógumin kérõdzik, oáááááááááoúúúúúúúú, muáoá. jó, tudom, mi meg csicsergünk, a kínaiak meg még jobban. megbaszhatja Isten Bábelt.

az íz az angol nyelv hallhatóságában van..nem az írott változatában😊
õszintén?...a felirat segíti a legtöbb embernek megérteni az angol nyelvet,különben nemcsak a történet lenne oda,hanem menne az unalmas párbeszédek vakon elnyomogatása...bocs,hogy nincs mindenkinek felsõfokú nyelvvizsgája😊
uv
akkor mit vartyogsz itt magyarul? szpíkeld az ángliust.

rotator
Nem szánalmas, csak túl sokat játszottál ilyenekkel angolul.

Solid Snake
Á dehogy "paraszt asszony" álá Gothic II <#idiota>
wander01
én csak azt nem értem mire fel ez a nagy magyaritás mizéria. már valamelyik nfs-ben is volt és ott is csak mókolással lehetett elöhozni. sztem egy ilyen (kb akármilyen) játékhoz abszolut nem való a magyar nyelv. mindig röhögnöm kell amikor fõzetekrõl (potion), küldetésröl (quest), varázslatokrol (spell) van szo. nem szánalmas magyarul? ugy öszintén? 😊

elveszi az ízét a dolognak...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

RaveAir
A KotOR-ban nem volt gáz, amikor a twi'lek-ek mindig azt mondták, hogy "bácsikakunda...", és közben mindig más szöveg ment? 😄

rotator
Azért egy full lineáris játéknál enyhén poén olyanról beszélni, hogy "együtt él az emberrel a világ". 😊 Végülis egy interaktív filmnél ez a minimum!

grebber
Nem csináltam belölük kettõt csak dialog.tlk-ból a lang.key-bõl 16-os csináltam voices-t meg hagytam 3-ason és így jó lett!

Menü nem lett magyar.De legkevésbé sem érdekel.

Pl ez sem lett magyar:

rotator
+4 ezret nem ér, fõként hogy a zenék ott vannak jó minõségû ogg-ban az egyik könyvtárban. 😊

ne a menüig juss..a párbeszédek és a narrátor mind magyar😊
a file-okból kettõ legyen..3as az egyikben,16os a másikban...ha csak egy van és úgy nevezed át,engem is kidobott,utána..egyelõre nem😊
Solid Snake
Tuti lett, köszönet érte <#buck>
Valóban mûködik, de nagyon kevés szó van lefordítva ahogy észre vettem.

grebber
Megcsináltam! Game elindul majd hirtelen exe hibát észlelt és leállt 😞

látom a magyarításról nem esett szó...akkor írom,pajtásom ma reggel üzente,nem tudom saját vagy olvasott megoldás volt..tehát..
regeditben hckey_local_machine..software..blabla...átírni a 3as számot 16ra...aztán a játék data mapájában a a dialog.tlk-ból a lang.key-bõl és avoice.bif-bõl csinálni másolatot és azokat 16-ra átírni..és angol hang magyar felirat lesz a játék alatt..a felirat hiányos..néhol angol maradt..
szóval itthon is lesz...nagyon helyes😊
bélanéni
És ezek lesznek a sima verzióban a játékon kívül:

# CD soundtrack
# színes A3-as térkép a játék világáról
# 124 oldalas színes kézikönyv magyar nyelven

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Elõrendelhetõ a gyûjtõi kiadás is!
Collector's Edition

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Valaki rájött hogyan lehet eldobni tárgyakat? Fullon vagyok, ha lehúzok valamit a drop-ra nem történik semmi, egyedül a fáklyámat tudná lerakni. Illetve miért nem tudok köszörûkövet meg ilyesmiket használni? Ráclick, zöld keret körbeveszi a fegyvereket de semmi.
A gagyi harcot inkább nem is említeném meg, de legalább hangulatosnak tûnik. Kár hogy az Atari belefolyt, minden rosszat nekik tulajdonítok.

B@dsector
Nah igen, csatlakozok az elõttem említettekhez! Maga a játék hangulatos és szép. De a harc az csapnivaló lett, ennél még a Heretic 2 is jobb volt.
Alwares
Hát remélem el fog futni... A ramom gondolom kevés lesz 😞

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tugyiti
Valóban a harcrendszertõl eltekintve nagyon hangulatosra sikeredett a játék.Akit érint,van G15 lcd támogatás benne.
wedge31
Toltam egy kicsit a játékot vélemény :

grafika - szép ,nem egy csucs graf de tud mindent.

zene,hangok - nálam telitalálat nagyon jól szól minden és a zene is tetszik.

játékmenet - lineáris ,nekem bejön de aki a TES szabadságához szokot annak fura lesz.

hangulat - a játék legnagyobb erénye és erössége a hangulata ,él és veled együtt lélegzik az egész világ.

harc - szerintem egy fostalicska a játék messze leggyengébben sikerült része ennél még a Fable vagy Oblivion harcrendszere is ezerszer jobb.
Így aztán szokni kell de nagyon harcot.
Talán maradni kelett volna az eredeti tervnél és körökre osztott harcot megvalositani / KOTOR,NWN / mert ez olyan félmegoldás.

Összegezve a harcot leszámitva egyértelmüen istenkirály a játék igy a harc miatt van egy kis hiányérzetem.

Hofinak az a poenja jutott eszembe mikor egy csodálatosan roskadásig megteritett aztalon a rengeteg finom étel mellet egy icike-picike tányéron ott egy kis darab kutyaszar valahogy elveszi az ember étvágyát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MrDevil
igen 😊 nemsokára meglesznek az ruszki verzióból való videjók 😄

CalebJoe
Megnéztem a Data könyvtárban lévõ cs_sex bik fájlokat de csak annyit mutatnak videóban hogy egy kártyán ott az éppen aktuális nõ képe akivel lefekszel de semmi durvább jelenet nincs ez lenne a cenzúra??? de az intro meg az outro videók istenek megnéztem vagy 5x legalább.
bordy
hmm, 26-án jönn is valami patch hozzá ki.
meg a Vistásoknak van valami HotFix-es cucc.

check for update-re klikk akit érdekelne.

[Jakuza]
Tudja valaki, hogy hogyan lehet kivonni az osszetevoket az alkimiahoz a kulonbozo talalt itembol ?
Megenni, meginni megtudom oket, de kivonni nem tudom az alapanyagokat, pedig jo lenne, mert van mar egy csomo formulam, meg olyan is ami skillpontot ad, de alapanyagom meg nincs az elkeszitesukhoz, mert nem tudom kivonni oket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tényleg, nem lesz parás a szinkronosnál a szájmozgás?

F3-as módban teljesen használható, azt az apróságot leszámítva, hogy az egér pause módban más pozícióban van, mint tps-ben. Ha ugyanott maradna, az jó lenne. Egyébként nagyon ízi könnyû fokozaton. Viszont marha sok dolgot lehet találni, különféle söröket, meg lehet tuningolni szépen a fegyvereket, köszörülni, meg minden, s a linearitás már picit csökkent, most oda megyek ahova akarok, de a kastélyom belül minden küldit meg kell csinálni.

[Jakuza]
Bizony. Raadasul meg kell mondjam a toltogetes ellenere jobban bejon mint az Oblivion.
Az egesz vilag el, elfutnak eloled a tyukok,kacsak, a gyerekek sivalkodnak es futkaroznak, az emberek osszesugnak a hatad mogott.
Szoval nem olyan rossz game mint ahogy itt egyesek allitjak, osszetettsegre nem lehet panasz, az iranyitas es harc boven megszokhato.
Bar linearis a storyline, van barangolni valo boven, mert tele van a jatek mellekkuldetessel es a vilag nagy, nem kell az elso chapterbol kiindulni, ami egy varban jatszodik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.