13886
-
#12966 látom* - játszom -
#12965 Nem ez volt a kérdésem. :)
Nehéz szinten nincsen ilyen "égő kard" segítség, de ez nem is baj. Engem az érdekel, hogy csak ennyiből lehet-e megállapítani látványra, hogy a játékot valóban Nehéz szinten látom?
Vagy van valahol még valami információ ez ügyben? -
steweee #12964 a kombója végén kicsit villan narancssárgán a kard "íve". gyakorlással könnyen megszokható, főleg ha tudod és érzed hogy adott sílusban hányütéses kombót fog leadni geralt. nem mindegy mennyi skillpont van rajta az adott stíluson. ott van a leírásában hogy adott pontnál mennyi -
#12963 Odamész Vincent-hez és ad engedélyt minden további nélkül, amit aztán felmutathatsz a sírásónak.
Legalábbis nálam így működött az egész. -
MaRee #12962 Elakadtam ott, ahol a sírásótól el kell kérni a holttestet, meg be kell jutni a temetőbe. Dwarf liquort nem találtam sehol, de neten azt olvastam jó neki bármilyen strong alcohol, úgyhogy vettem a kocsmában neki egy üveg strong piát de ha azt oda adom akkor csak ilyeneket mond, hogy "Kiddin' me?" meg hasonlók, és nem adja ide a testet.
A temetőbe való bejutáshoz meg ugye kéne valami engedélyt kérni a városőröktől vagy Thaler-től(az orgazda asszem), de ő meg azt mondja akkor szerzi meg, ha valahogy felmentem a vádak alól. Mi a teendő? -
#12961 Amúgy csak abból lehet azt tudni, hogy nehéz szinten játszok, hogy harc közben a célkereszt nem "lángol,, be (ilyenkor jelezve ugye, hogy mikor kell nyomni újra az egérgombot)?
Mert Steam-en az elmúlt napokban megvettem a játékot és onnan játszva folytattam a warez játékból mentett elmentésemet és mintha nem tűnne annyira nehéznek a játék, de persze az is lehet, hogy én tanultam meg közben vele játszani. :) -
#12960 Siegfried-et este keresd a Templomnegyedben abban az épületben, ami a Rend kereskedö-kovács műhely mellett található (ha nincs ott, próbálkozgatsz a barlangban is a mocsárban).
Jaevin meg lehet ott van, ahol elöttem is írták, de állítólag ha ott nincs, akkor Vivaldi-nál is lehet keresni
Amúgy az egész attól is függ, hogy elözöleg kiknek segítettél a banknál. Nálam például az a küldetés úgy végzödött, hogy Yaevin-nek el kellett bújnia és így utána nem találtam öt sehol sem. -
bendáj17 #12959 ha jól emlékszem akkor a mocsárban lesznek egy táborban. A druidákhoz közel. -
#12958 Sziasztok!Azt lenne a problémám, hogy a "Megbocsáthatatlan" küldetésben mikor választanom kell, hogy Siegfried et vagy Yaevin-t akarom megkétni hogy segítsen a szalamandra ellen harcolni, akkor hol találom meg Siegfried-t? mindenhol néztem de sehol sem találom :-( segítsetek légyszi köszi!:) -
#12957 Nem mondtál 'hüleséget': az 1.5-ös Patch-el már nem kellett hozzá DVD.
-
steweee #12956 gameburnworld.com
gamecopyworld.com
dlh.net -
ferenc001 #12955 Tudtommal az egyik patch után (Enhanced Edition-ös és az utolsó patch között) van olyan, ami lehetővé teszi hogy ne kelljen a futtatáshoz DVD, ergó nem kell crack (mondjuk most lehet hülyeséget mondtam, nem értek annyira a warezhoz, de ez nekem logikusnak tűnik). -
bendáj17 #12954 én is Enhanced Edition-nal játszok tök jó van benn 2 plusz küldetés. -
#12953 Akkor próbáld mini image-el! -
Mozes #12952 Sziasztok!
Tud valaki működő NoCD crack-et a Enhanced Edition-höz. A gamecopyworld-ön levőket próbáltam és egyiknél sem látom a főmenüt amikor bejön a game.
köszi előre is.
M -
#12951 Ja és köszi persze az infót. :)
Nálam amúgy nagyon lassan jön most, meg szakadozgat. Már 5 perce pl áll. -
#12950 Már csak az lesz a zsírabb, ha Steamből indítva folytathatom majd a játékomat. :) -
#12949 Épp most kérdeztem meg valakit aki már játszik vele, és azt mondta van benne magyar hang és felirat is. -
#12948 Na akkor töltsük együtt (meg még jópáran a világon) és majd tájékoztassuk légyszi egymást a magyar nyelvvel kapcsolatban.
Mert nekem még eltart egy ideig míg lecsordogál és hátha neked előbb jön majd le és nagyon kíváncsi lennék a nyelvvel kapcsolatban.
Ha addig nem írsz, míg nekem lejön, akkor majd én írom meg a tapasztalataimat. :) -
#12947 Na ezúttal egyből lecsaptam a játékra. Ilyenkor örülök hogy csinál a steam ismétléseket az akciókból. -
#12946 Én is addig gondolkodtam rajta hogy lekéstem róla. Az jó lenne ha még egyszer betennék az akcióba. -
#12945 Na ez engem is érdekelt volna, mert pár órája még egy 1000-es volt az Enhanced verzió, de voltak felőle ilyesmi kétségeim, de lekéstem róla, szóval annyira már nem aggaszt a téma...bár szokott olyan lenni, hogy bizonyos játékok karácsonyi szezonokban visszatérnek megint akciósan. -
#12944 van köztetek olyan aki steames verzióval rendelkezik, az érdekelne a magyar nyelv az csak feliratként vagy szinkronként is választható? -
#12943 Sziasztok, most szántam rá elsőnek magam, hogy eme témához betérjek.
Lenne egy kérdésem, ne haragudjatok, ha esetleg volt már...
Van rengeteg mellékküldetés, melyekbe szörnyek egyes részeit kell gyűjtenem, de ehhez be kell tenni az adott szörnyet a szörnyhatározóba, ami meg is történt, miután megvásároltam a könyvet és elolvastam.
Tehát bentvan a szörny, viszont a küldetésben még mindig ott van a sárga szöveg, hogy rakjam be a szörnyhatározóba.. és nem tudom a szörny megölése után elvenni az 'alkatrészét'.
Segítsetek pls, kösz. :)) -
bendáj17 #12942 az biztos hogy nagy dobás lesz. -
#12941 Szervusztok, biztosan hallottatok, hogy a Witcher 2-ben egy lehetetlennek ígérkező fokozattal is megbirkózhatunk. :) Én személy szerint a Demon's Souls-ot nagyon szerettem, hihetetlen légkört teremtett s a nehézsége is igazi kihívás volt. Ezen az úton haladva valószínűleg tartom, hogy a Witcher sokunk kedvenc RPG játéka beírja magát a játékvilág történelmébe. Már nagyon várom, hogy Geralt aspektusából szemlélhessem a világot. :) -
bendáj17 #12940 a vége már gyorsabb lesz szerintem :) az nem baj ha szeretted a kihívásokat. -
#12939 Amúgy innen hosszú lenne még vajon a játék (magamtól fejezet számból kiindulva felénél sem vagyok), mert mindenkép ki akarnám játszani Nehéz szinten is, de lehet hogy a vége után már nem lesz lelkierőm újra nekileselkedni.
Alapból Nehéz szinten kezdem a legtöbb játékot, ezt is úgy kezdtem volna, de a jót akaró tanácsok meggyőztek, hogy elég lesz nekem az a Normal nehézségi fokozat.
Eleinte ugyan voltak gondok néhol, de most már gyakorlatilag félistenként rohangászok, alkímiával nem is kell foglalkoznom, meg kard zsírozással sem.
Szeretem a kihívásokat na. :) -
#12938 Érdekes, Vivaldi házában nem találkoztam még vele, leginkább a mocsárban a druidák között láttam eddig, de majd ezt feltétlen megnézem majd este.
Siegfrid meg nem volt ott. :D
Ilyenkor lenne érdemes meditációkkal szarakodni, hogy pl alszok 2 órát és kimegyek ellenőrizni hogy ott van-e már, aztán ha nincs, megint alszok és megint kimegyek.
Ezért volt rossz ez a kor, nem volt mobiltelefon, rákérdezni a másikra, hogy hol van. :D
A könnycseppekkel kapcsolatban akkor még szórakozgatok majd még.
Imi, neked is köszi a tippet, majd felkeresek néhány könyvárust. -
#12937 Vagy egy apáca. -
#12936 A prostik mádámjának könnye segít, emlékeim szerint.
-
ferenc001 #12935 A másfajúak vezérét a Templomnegyedben találod, Vivaldi (a törp akinek bankja van) házában, a Rend támogatásának megnyeréséhez pedig Siegfriddel kell beszélned, őt is a Templomnegyedben találod, a Rend kiképzőközpontjánál. A könnyhöz nem vezet más út, mint kérdezgetni mindenkit, nekem (újra) a Templomnegyedben sikerült találni egy nőt, aki segít. -
#12934 Olyan van most, hogy kezdenek elfogyni a küldik (Kereskedőnegyed a legutóbbi feloldott nagyobb terület). Pontosabban kettő lényegesebb küldetésem van:
-Csatlakoznom kell a rendhez vagy a másfajúakhoz, de persze ilyenkor nem találom sehol sem a vezérüket (tudom kik), pedig nappal keresném őket a megszokott helyeiken.
- Kalkstein csinált nekem vérfarkas elleni szert, amihez szükség van továbbá egy szűz lány vérére. Elkezdtem kérdezősködni a városban asszonkákat, persze mindegyik leparasztozott és nagyon hamar elment a kedvem tőle.
Aztán egyszer csak meguntam, mikor szinte már céltalanul szaladgáltam le-fel a városrészekben (amiken már amúgy is a játék során milliószor járogattam) és otthagytam a játékot.
Valakinek ezekre van valami ötlete? -
Zsoltifijuhh #12933 Letöltöttem egy mentést a játékról és most nézem hogy a srác a régi(amikor még nem volt amnéziás)harcstílusát használja Geralt a tópartnál.Nem tudja valaki hogy kell azt ,,kitanulni"? -
#12932 ...és hogyan lehet nem megszakítani egy akciót? :) -
bendáj17 #12931 így van ha nyomva tartja az ember a jobb egérgombot akkor kiválóan védekezik, meg itt is lehet a bal egérgombot nyomva tartva nagyobb ütést leadni, ami szinte halálos (hasonlóan a varázslásnál) -
#12930 Direkt késleltetett reakciót produkál Geralt - így jól kell időzítened, és lehetőleg nem megszakítani egy akciót. A védekezés is rendkívül fontos!
-
#12929 AZ ökölharcról kell tudni valami érdekeset?
Például látom, hogy harc közben itt is felvillan egy másféle kurzor (ököl és belőle 4 irányba sárga nyíl), olyankor ha nyomunk valamit valami extrát csinál?
Mert én próbáltam úgy, mint kardozásnál, hogy megint bal egérgombot nyomtam, de arra abbahagyta az ütést.
Meg a védés sem fekszik nekem, mert hiába nyomom a jobb egeret, nem nagyon akar védekezni. -
bendáj17 #12928 persze ők is mutánsok, sőt kiválóak. -
mindero #12927 Maguk a witcherek is mutánsok, tehát bukik a dolog.