The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Ezeket késõbb be lehet?
Nem értem mi olyan nehéz benne. Defenzívnek kell lenni. Tawny Owl (vagy melyik növeli az Endurancet) és Aard-spam, közben körözés.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Futsz a középsõ kripta körül, amíg feltölt az aard, majd rányomod a strigára, ekkor elszédül, elkezded ütni, majd ugyanezt csinálod addig, míg meghal!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minden kérdésre ezek a válaszok.
mi számít speciális anyagnak ?
38tibi38-nak meg: Az alinás küldi egyike azoknak a küldiknek melyek az act fõszálához tartoznak. Ha már elvégeztél mindent, akkor menj a tó úrnõjéhez, õ majd ad egy küldit hogy csapd le a Dagont. A jutalmad a játék egyik legdurvább ezüstkardja lesz.
Jobb lesz a kombok ereje. Erõsebb leszel. Jobb lesz az egészséged, és a varázslataid.
tényleg jól ki van találva a játék. ez hiányzik sok másból is, ahol áááá mindegy mi van nálad, milyen felszerelés vagy taktika, kis különbséggel agyon lehet vágni mindenkit könnyen. na itt hardon egy elrontott fegyverválsztás vagy rossz taktika beállítása is végzetes lehet, vagy ha meglepetésszerûen támadnak meg. pl csatorna feljáratnál lévõ ház pincéje, amiben 5 ghoul támad egybõl.
mint az életben is, szerencse meg felkészültség kell. nagyon jó játék
most jól kinyírtak a detektív házánál éjszaka mikor kijöttem, gondoltam levágom a banditákat, de a nyilas lelõdözött. másodjára elfutottam egybõl a kapuõrökig, úgy nagyon gyorsan kivégzésre került a három kardos, a másik kettõhöz meg visszamentem és végeztem velük. egész jó az MI, mert menekülõre fogták - volna.... 😊
Néhány alkímiai itóka pedig hardon sem tesz ki többet😊 Persze vannak érdekes, jópofa fõzetek, amik színessé teszik a játékot, de meglétük egyáltalán nem szükséges😛
Esetleg amire még érdemes figyelni, hogy a kombókat mindig jól told el...
nem igazán szeretnék megválni egyenlõre ettõl, nem tudom a két kék kövemhez mikor találok harmadikat meg kovácsot, de gondolom vizimába lesz. a kisslot meg a fáklyának van, a tõr is felesleges.
nehéz fokozaton tényleg nem lehet megmaradni csak alkímiával, ahogy az elején írja is...
a harc kezdetekor egy hóvihar behörpint, belassul minden. csoportos stílussal az abigailhoz legközelebb lévõ kutyára rontani, odasereglik a többi is, de a kicsik hamar elhullanak, két jó sorozatot kell csinálni csak, ha vörös meteorit kard + olaj rajta van. na akkor lehet foglalkozni a naggyal is, erõs stílusban, ráadásul abigail gyógyít is mert talpon maradt.
10 szintet elértem az elsõ fejezetben, igaz ehhez a kapun való átlépés elõtt még éjszaka meg kellett újra látogatnom a tópartot és a kriptát. mennyivel másabb most a dolog, kezd valódi wicserré válni a srác, mert szegény lényeknek van már félnivalójuk inkább. ghoulokat tûzzel csiklandozni, folytólidércek meg már a nálam lévõ amulettõl fosnak, de gyorsból elég nekik két sorozat. 😊
az õrmester a genya nagy páncéljában elég jó összecsapásnak ígérkezik. ez AZ a játék, amiben tuti le KELL számolni késõbbiekben azokkal, akik szaroznak velünk 😊
kezdem mexeretni
Egyébkén, valóban nehéz legyõzni a dögöt. A harc kezdetén egy Fecske felhörpintése nagyon ajánlott.
S a kicsikkel ne törõdj, a nagyot öld, mert ha az meghal, a kicsik is eltûnnek. Ha bekerítenek ugorj át rajtuk, és a nagyot vágd.
Ha vészesen lecsökkent az életed, ne feledd: szégyen a futás, de hasznos!
tipp ?
most olvasom hogy a nagyot már erõs stílussal érdemes vágni ha csak az marad...
másik kocsmában.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
mindegy, kaja volt meg ruházati ajándékok. faszául fejlesztettem geraltot, vörös meteoritkard megvan, kék rúnakõ megvan... jöhet a bestia