The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
akkor én szivesen fizenék a letöltésért
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg 2 szefírára van szükségem, a többi a helyén van.
Elore is koszi!
Addig csinalok, mas kuldetést..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Inkább a játékról: varázstárgyak vannak dögivel? Játékidõ mennyi?
Onnan letölteni legális, hisz nem osztod vissza, ellentétben a torrentel és a dc-vel.
Csak az üzemeltetõt baszhatják meg akitõl töltöd, téged nem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
Akkor hogy is van ez? Warez verzióról beszélek
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint írtam, nálam gyakran még gyorsabb is. Mostanában demókat is többször onnan szedtem, mert a túlterhelt szerverekkel szemben a teljes sávszélt ki tudtam használni. Mondjuk ettõl függetlenül én türelmes vagyok, néha napokig csinálok helyet egy demónak 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Persze, nem is így értettem. Használok én is torrentet, a filmek mind onnan jönnek, de mire leszenvedek egy hat gigás játékot, az az örökkévalóság. Így meg lejön 3 óra alatt.
Aki viszont nyerészkedik az illegális tartalmakon, azt én simán leültetném.
De mindegy, részemrõl lezárom ezt az off témát, inkább legyen a játékról szó!
Meg hát 160 ft/nap. Ennyit beszélek egy nap. Megtehetem azt, h helyette nem beszélek, hanem szüretelek xd
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én gyakran használok ilyen oldalt, mert gyors, egyszeû és nem kell torrenttel meg DC-vel szarakodni.
Vagy ha tudsz egy jó helyet ingyen, akkor passzold le PM-be. thx😄
Tessék.
OFF:
Részemrõl az smswebet rühellem. Amíg valaki ingyen osztja meg, addig semmi bajom a dologgal, de hogy valaki illegális dolgokkal még nyerészkedik is... azt az én gyomrom nem veszi be.
De én azért örülnék egy teljes magyarnak ha feltennék.
Nem tudja vki a szinkron elõadõ mûvészeink nevét?
Másrészt, ha angol verziót vettem volna, akkor gonosz módon úgyis kipróbálnám mellé a magyart, igaz a terv azóta már módusult.