The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magasan veri az egész évi mezõnyt játékélményre, pedig még csak éppen belekóstoltam!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egyelõre jegeltem a játékot, várom a magyar megjelenését.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Menj el peldaul a Szoros medve ele es egy kicsit aldogalj az ott elo emberek mellett.
Az emberek beszelgetnek, pl ket gazficko az oromlanyokrol, penzt ker a haverjatol a mokus, hogy az uj lanyt kiprobalhassa, es sorolhatnam.
Egyszeruen hihetetlen, hogy el az egesz varos, horgasztol kezdve mindent megtalalsz a folyoparton, jatszadozo gyerekeket, alkudozo piacosokat, suttogo megjegyzeseket, hirtelen megerosodo vihart, es sorolhatnam az aprobbnal-approbb, de az elmenyt nagyban befolyasolo dolgokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Shiftet es a bal egergomot lenyomva tartod es ugy tudod setalva iranyitani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
És itt tényleg mindenre odafigyeltek. Épp kint kóricálok Vizima körül éjszaka. És az eget kezdtem figyelni. A felhõk mennek, és a hold is halad!!! Ez tetszik. A játékélményt nem növeli közvetlenül, de mégis sokat számít nekem. 😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Úgy tûnik, F1-be csapatos harcnál érdemes kapcsolni, F2-be kevés ellenfél elleni harcnál, F3-ba ha mászkálunk.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A párbeszédek mennyisége (és gondolom milyensége) meg egyszerûen szavakba nem önthetõ. Ha csak a hangulatot illetve azt nézem, mennyire kidolgozott a játék, én eddig kb. 10/9.5-et adnék értékelésként. Nagyon szép munka! <#worship>#worship>
"Hogy lehet képet lopni a játékból? PrintScreen? Csak mert nem látok Screens mappát a játékmappán belül!"
a játék elindult, de a patch-et nem teszi fel
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
erre nem számíottam!
Most jutottam el egy olyan részhez (vár utáni elsõ falu), ahol azt tudtam mondani, hogy na akkor most elteszem holnapra.
Annak idején nagyon vártam a Witchert, eleve érdekelt és RPG fronton a cseh "szomszédok" tettek már le valamit az asztalra. De hogy ennyire jó lett, azt nem gondoltam volna. Minden egyes részlet, lélegzetvétel, nagyon meg lett csinálva benne. A szereplõk (akikkel eddig találkoztam) egytõl egyig túlzásoktól mentesen, hihetõen viselkednek és néznek ki. Jók is, gonoszak is. Az eddig kibontakozó sztori engem azonnal magával ragadott, direkt minden létezõ párbeszédet elolvasok. A zene, az effektek és a hangok simán díjnyertes alkotások.
A harcrendszer tényleg szoknivaló, de nem érzem olyan gázosnak, mint ahogy itt páran leírták. El tudnék én is képzelni másfélét, de így is rendben van. Én speciel a váll fölötti nézettel tolom, nekem így tetszik leginkább, és megvan benne az a feeling is (mint mondjuk az életben), hogy ahhoz, hogy lásd mi van mögötted, forogni kell. 😊
Ez az ágyjelenet k...jó lett. 😄 Majd igyekszem én is bõvíteni a háremet. 😊
Összességében elsõ benyomás alapján 97% körüli értéket adnék neki. Egy biztos, ha kijön eredetiben, akkor ezt is megveszem, mert az ilyen játékok készítõi igenis megérdemlik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az elején járok, mikor Trissnek össze kell állítani egy fõzetet, és ki kell mennem az udvarra rémsáska karomért! De az udvaron sehol nincs, elvileg a kút mellett írja de üres a hely! 😞
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://rapidshare.com/files/65410195/Dtpro_magyar_t_s.rar.html
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Azért Geral az érzelemmentes Witcher de ettõl még ahogy a képen látttam jópár hölgyet felgyújt... És gondolom még elég sok kis kép lessz mire a végére ér az ember. 😊
Egyébként sikerült végre elindítani... de vmi kínai oldalról szedtem le a daemont, és ott patch helyett crack volt hozzá... 😊
Háát, nagyon jó a harcrendszer, nagy élmény... de az irányítás valóban elég béna. A grafika képeken rondábbnak tûnt, de játék közben jó az is. Csak egyelõre ezzel a kártyámmal még gyakran akad... le kellett venni szinte mindent.
"Lehet hogy egész eddigi életemben rosszul csináltam a patch-olást, de most bemásoltam a DT könyvtárba a patch.exe file-t, és úgy indítottam el a törést.
Eddig én mindíg csak elindítottam, aztán kikerestem a megadott file-t.
Szóval valószinûleg ez volt a baj..."
...és tényleg mûködik yupííííííííííííííí<#crazya>#crazya><#pias>#pias><#vigyor0>#vigyor0><#circling>#circling>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun