The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Nálam ez az abszolút Év játéka!
Magasan veri az egész évi mezõnyt játékélményre, pedig még csak éppen belekóstoltam!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

rotator
A magyar feliratok benne vannak a nyugat-európai verzióban, ami letölthetõ, kis trükkel (lásd lejjebb) elõcsalható. A magyar szinkronon majd 2 hét múlva jelenik meg. Tudom, a mai nehéz gazdasági helyzet és egyebek, de kivételesen szívesem letörném a kezét annak, aki majd felrakja a netre a szinkronos verziót.

rotator
Igen, az ilyen apróbb dolgok teszik naggyá a napot, vagy mi. 😊
Egyelõre jegeltem a játékot, várom a magyar megjelenését.

Prince23
Helló! a neten megjelent már magyarul?

Látom valaki magyarul tolja, de jó neki.

Fritz Von...
Tudom. De ezeket mindig megnézem, az ilyesmi sokat számít. Mint mondjuk egy FPSnél az, hogy ha lenézek, akkor igenis lássam a lábaimat legalább. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

[Jakuza]
Na de szamos olyan dolog van benne, ami a mostani jatokban nincsen.
Menj el peldaul a Szoros medve ele es egy kicsit aldogalj az ott elo emberek mellett.
Az emberek beszelgetnek, pl ket gazficko az oromlanyokrol, penzt ker a haverjatol a mokus, hogy az uj lanyt kiprobalhassa, es sorolhatnam.
Egyszeruen hihetetlen, hogy el az egesz varos, horgasztol kezdve mindent megtalalsz a folyoparton, jatszadozo gyerekeket, alkudozo piacosokat, suttogo megjegyzeseket, hirtelen megerosodo vihart, es sorolhatnam az aprobbnal-approbb, de az elmenyt nagyban befolyasolo dolgokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ugy tudsz setalgatni mint az NWN-ben.
Shiftet es a bal egergomot lenyomva tartod es ugy tudod setalva iranyitani.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rotator
Miért akarsz sétálgatni? 😊 Így is akkora a terep, hogy nem ártana valami teleportszerûség vagy hátas.

Hogy lehet sima sétára váltani? Nekem állandóan fut a figura.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

rotator
Azért nem kell mindentõl elájulni, ez már egy ideje alap dolog hasonló játékoknál.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Mr Manson
bf2 szar eq2 meg azt se tom mi ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Fritz Von...
Az már nekem nem jött be sosem. Meg Eq2 mellett nem is nagyon nézegettem. 😊

Fritz Von...
Egyébként nem tudom, hogy ki mennyire szokta megfigyelni az apró részleteket, de én igen.
És itt tényleg mindenre odafigyeltek. Épp kint kóricálok Vizima körül éjszaka. És az eget kezdtem figyelni. A felhõk mennek, és a hold is halad!!! Ez tetszik. A játékélményt nem növeli közvetlenül, de mégis sokat számít nekem. 😊

Mr Manson
értem 😄 pedig jó kis fuck BF2 az az tuti

Fritz Von...
Höhö, persze. 😊 Csak Everquest 2-vel szórakozgattam az elmúlt 3 évben. 😊

Mr Manson
anyám .... te még élsz?

bélanéni
Tehát nincs egyetlen univerzálisan használható nézet, váltogatni kell. Legalább nem unalmas 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
A video alapján megvilágosodtam a kameraállásokkal kapcsolatban <#vigyor3>
Úgy tûnik, F1-be csapatos harcnál érdemes kapcsolni, F2-be kevés ellenfél elleni harcnál, F3-ba ha mászkálunk.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Egy kb. 10 perces kedvcsináló videó, hátha valaki még nem látta a játékot: Quest String Video

én is a laborba mentem, mégis ott volt a tetem.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

igen, csak mindenki ugyanúgy néz ki

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bélanéni
<#buck><#eljen>

Fritz Von...
Érzelmek nélkül is lehet dugni. 😄

Solid Snake
Nem valószínû én is igy tettem / gyávanyúl / <#hehe> és mégis késöbb ott várt kiterítve <#idiota>
bélanéni
Fogalmam sincs, talán. Bár mintha teljesen mindegy lenne, mit választasz, azzal a sáskával ígyis-úgyis harcolni kell, mert csak utána válik ketté a banda. Rosszul emlékszem?

én egy párbeszédnél azt választottam h bemegyek a laborba Leoval, a többiek meg kint maradtak harcolni, szóval nem küzdöttem meg a rémsáskával. Lehet ezért bugos, h nincs ott a teteme?!

Látom az ágyjeleneteket mindenki említi. 😊 Úgy tûnik mégsem olyanm érzelementes Geralt...
bélanéni

bélanéni
Ott volt nekem is, azt gyõzted le pár küldetéssel korábban. Nálam is fent a patch 1.1.

és Neked patchel mûködik? honnan tölthetem le?

Fraps-al...
bélanéni
... de hogy miért vannak azok a texturahibák!?

bélanéni
A harcrendszer: azért bõven nyújt kihívást, mert nem érzem agyatlan klikk-bajnokságnak. Pl. amikor azt a csápos rusnyaságot kellett elintézni, az nagyon tetszett, elõször csak gyepáltam, mert nem olvastam el mit is kellene tenni (az eredeti magyar verzióra tartogatom a történetet), és csodálkoztam, miért nem lehet eltalálni. Inkább nem lövöm le a poént, hátha valaki még nem jutott el odáig. Gondolom késõbb még inkább szinesítik a harci taktikát.
A párbeszédek mennyisége (és gondolom milyensége) meg egyszerûen szavakba nem önthetõ. Ha csak a hangulatot illetve azt nézem, mennyire kidolgozott a játék, én eddig kb. 10/9.5-et adnék értékelésként. Nagyon szép munka! <#worship>

bélanéni
#1343-ra még nem kaptam választ <#rinya>

"Hogy lehet képet lopni a játékból? PrintScreen? Csak mert nem látok Screens mappát a játékmappán belül!"

Gideon Wieth
setup.cc135 és nem rakja fel a patchet..volt valakinek ?
a játék elindult, de a patch-et nem teszi fel

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

adj linket pls,mert én sehonnan sem tudom letölteni!😞

PTW
Csak szuperlativuszokban tudok beszélni errõl a játékról! Azthiszem a Baldur's Gate és a falloutok óta nem éreztem ilyet..
erre nem számíottam!

Fritz Von...
Elõször is: amíg a letöltés befejezõdött, olvasgattam a fórumot, köszönöm azoknak, akik korábban linkelgettek a fórumon DT Pro-t. Elsõre, faszán felment, a játék is, semmi gond nem volt. 😊
Most jutottam el egy olyan részhez (vár utáni elsõ falu), ahol azt tudtam mondani, hogy na akkor most elteszem holnapra.

Annak idején nagyon vártam a Witchert, eleve érdekelt és RPG fronton a cseh "szomszédok" tettek már le valamit az asztalra. De hogy ennyire jó lett, azt nem gondoltam volna. Minden egyes részlet, lélegzetvétel, nagyon meg lett csinálva benne. A szereplõk (akikkel eddig találkoztam) egytõl egyig túlzásoktól mentesen, hihetõen viselkednek és néznek ki. Jók is, gonoszak is. Az eddig kibontakozó sztori engem azonnal magával ragadott, direkt minden létezõ párbeszédet elolvasok. A zene, az effektek és a hangok simán díjnyertes alkotások.

A harcrendszer tényleg szoknivaló, de nem érzem olyan gázosnak, mint ahogy itt páran leírták. El tudnék én is képzelni másfélét, de így is rendben van. Én speciel a váll fölötti nézettel tolom, nekem így tetszik leginkább, és megvan benne az a feeling is (mint mondjuk az életben), hogy ahhoz, hogy lásd mi van mögötted, forogni kell. 😊

Ez az ágyjelenet k...jó lett. 😄 Majd igyekszem én is bõvíteni a háremet. 😊
Összességében elsõ benyomás alapján 97% körüli értéket adnék neki. Egy biztos, ha kijön eredetiben, akkor ezt is megveszem, mert az ilyen játékok készítõi igenis megérdemlik.

wedge31
Nekem ott volt lehet bug.A patch fenn van ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sziasztok!
Az elején járok, mikor Trissnek össze kell állítani egy fõzetet, és ki kell mennem az udvarra rémsáska karomért! De az udvaron sehol nincs, elvileg a kút mellett írja de üres a hely! 😞

A Baldur's Gate 2 óta várom ezt. Már látatlanban is +1 pont a játéknak. 😊
Aragorn10
Nem ez Single játék rpg elemekkel.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Pepsi Twist
Bocsmá nem találtam F.A.Q.-t de ez olyan mint a wow tehát MMORPG?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aragorn10
Itt van a daemon tools pro magyarítása akinek kell !!!!!

http://rapidshare.com/files/65410195/Dtpro_magyar_t_s.rar.html

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

rotator
Jaja, beállítod, meddig akarsz aludni (=meditálni), de pl. kotyvasztani sem instant lehet, hanem idõ kell hozzá.

wedge31
Itt meditálásnak hivják és igen lehet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Itt is van a szép Balduros idõket idézõ alvás? Tehát lefekszek pár ürácskára és monjuk éjfélkor felkelek és a többi...

Azért Geral az érzelemmentes Witcher de ettõl még ahogy a képen látttam jópár hölgyet felgyújt... És gondolom még elég sok kis kép lessz mire a végére ér az ember. 😊
Jaj de rendes ember vagy, én is nagyon kedvellek 😛

Egyébként sikerült végre elindítani... de vmi kínai oldalról szedtem le a daemont, és ott patch helyett crack volt hozzá... 😊

Háát, nagyon jó a harcrendszer, nagy élmény... de az irányítás valóban elég béna. A grafika képeken rondábbnak tûnt, de játék közben jó az is. Csak egyelõre ezzel a kártyámmal még gyakran akad... le kellett venni szinte mindent.

AntiHero
NA rájöttem miért nem volt jó a Deamon Tools. Akinek hibát csinált meg kiírta a hogy "decripted ...." annak itt a megoldás:

"Lehet hogy egész eddigi életemben rosszul csináltam a patch-olást, de most bemásoltam a DT könyvtárba a patch.exe file-t, és úgy indítottam el a törést.
Eddig én mindíg csak elindítottam, aztán kikerestem a megadott file-t.
Szóval valószinûleg ez volt a baj..."

...és tényleg mûködik yupííííííííííííííí<#crazya><#pias><#vigyor0><#circling>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun