The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2.) Mount, install
3.) To play you need to mount it in a virtual IDE drive in DT Pro
erre a részére gondolsz ?
nekem az a bajon hogy telepíteni sem tudom, mert alapból nem olvassa be. na akkor mit tegyek?
Mindegy, nem akarok keseregni, biztosan élvezhetõ lesz magyarul is, és úgy vélem ezúttal is a záros határidõk gátolták az esetleges minõségibb végeredmény létrejöttét.
Olyan félrefordítások vannak benne amit egy alapszint alatti angolos is észrevesz.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az 1.1 nagyon sokmindent javít, párbeszédek, animációk stabilitási hiba stb. (Legalábbis a leirása szerint.) Nekem nem lett stabilabb ugyanúgy kifagy óránként.
Nekem 4 gigára van állítva ,úgyis kifagy.
Vistád van?
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Van egy problémám a Witcherrel. Kb óránként kifagy , megszakad a program és kidob az asztalra.
Fenn van a 1.1 patch , és a 32-bites Vistához a README-ben ajánlott hotfix is. Tud valaki segíteni? Nektek is van ilyen gondotok?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
honnan lehet gyorsan letölteni,mert találtam már sokat,de a legtöbbje 100 seederrel is csak 5-10 kilobájttal jött...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már azonban találtam benne nyögvenyelõsebb mondatokat, olyan is volt, hogy a szereplõ mást mondott, mint ami ki volt írva, valamint van elgépelés is. Azonban ezek nem rontják a játékélményt, és egy ekkora szövegmennyiségû játéknál simán belefér. Igazából teljes véleményt csak akkor mondhatnék róla, ha már végigjátszottam, mert az elején még elég lineárisak a történések, és nem nagyon lehetett fordításilag mellényúlni.
Azonban a fordításba beleölt hatalmas munka és a játék fantasztikus kidolgozottsága miatt buzdítanék arra mindenkit, hogy vásárolja meg a játékot.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..