The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Már rég van nem hivatalos verzió !! Aki megteheti az az eredetivel nyomja aki meg nem teheti meg az a nem hivatalos verzióval játszik !!

wesker24
Jó kis játék ez nekem tetszik csak hát még meg kell szoknom az irányitást meg különöseben a harcmodot mert a harcmod kissé szokatlan még nekem bele kell jönnöm !!
The Protector
Hy.Ti eredeti gameval játszatok vagy hogyhogy már toljátok.Warezos tört verzió?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sajnos még nem volt idõm komolyabban bele nézni, csak egy kérdés a sok okos mibõl gondolja, hogy a magyar a félreforditás és nem az angol ha jól tudom lengyel a játék alap nyelve, és arrol forditották angolra és magyarra, stb, esetleg valaki vette a fáradságot és öszzehasonlitotta a magyar forditást az eredetivel, vagy csak játszuk a sznobot, és ahelyett hogy örülnénk a magyritásnak a hibákra vadászunk...
1.) Unpack
2.) Mount, install
3.) To play you need to mount it in a virtual IDE drive in DT Pro

erre a részére gondolsz ?

nekem az a bajon hogy telepíteni sem tudom, mert alapból nem olvassa be. na akkor mit tegyek?

Tom most éppen a annak a hapeknak gyüjtök valamit aki a halotakkal foglalkozik 5 már meg van és seholse találok még egyet na mindegy majd holnap nézelõdöm tovább.
Hát köszönöm a néhány reakciót a honosítással kapcsolatban, mindenesetre elgondolkodtatott. Mivel angolból sem vagyok analfabéta, ezért számomra fontosabb a pontos fordítás a játék magyar nyelvûségénél, feltételezve, hogy az angol fordítás legalább pontosabb. Más esetekben legalább az angol szinkron után tudom pontosítani a magyar feliratot, itt ez is kimarad.

Mindegy, nem akarok keseregni, biztosan élvezhetõ lesz magyarul is, és úgy vélem ezúttal is a záros határidõk gátolták az esetleges minõségibb végeredmény létrejöttét.
Ioles
Valakinek nincs kedve csinálni 1-2 képet medium beállításon?

NeoMaN
Hát igen a known most-ra (now) fordítása és hasonlók kurvasokszor elõferdül.
Olyan félrefordítások vannak benne amit egy alapszint alatti angolos is észrevesz.

NeoMaN
infót ha olvasnál....

Kíváncsi vagyok milyen értékeléseket fog kapni a játék,gamerankingson meglepõdve láttam,h kapásból kapott vhol egy 70%-ot,eddig ez az egy értékelés van.
jó lenne😄

rotator
Azért remélem, hogy belátható idõn belül sikerül nekik befejezni a játékot és a patchelgetést. Nem úgy, mint a Two Worldsnél, amit még mindig foltozgatnak; állítólag már nem is hasonlít arra, amit a boltokban lehet kapni. 😊)

barret
Belinkeljem Torrentrol neked? 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

rotator
A sima 1.1 patch felrakásával nagy valószínûséggel nem tudsz átjutni az 5. fejezeten, ezt javítja az 1.1a verzió.

nekem az flt féle verzió van meg, és nem tudja beolvasni sem a (6 754 389 k) daemon tools 4.08He sem az Alcohol 1.9.5. hibás a kitömörített mdf mds fájlom vagy más miatt van hiba?

Ioles
Én meg olyan képeket kérnék 1-2-t ami mediumon van. Köszi!

watto
meg pls vki egy képet ugy hogy csut lowon van

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
vki pls irja nekem 1az1ben hogy hogy indithatom el hogy magyar legyen

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

[Jakuza]
En is rengeteg felreforditast talaltam benne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Omega888
Légyszi irjanak azok akiknek kifagy , mert fogalmam nincs mi lehet a gond, és szívesen játszanék vele. Köszi.

Omega888
Még csak letöltöttem. Majd otthon rakom fel az 1.1a-t

Az 1.1 nagyon sokmindent javít, párbeszédek, animációk stabilitási hiba stb. (Legalábbis a leirása szerint.) Nekem nem lett stabilabb ugyanúgy kifagy óránként.

AntiHero
és az mibe külömbözik?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Omega888
Igen , én is gondoltam erre ( Irta a readme-ben.)

Nekem 4 gigára van állítva ,úgyis kifagy.

Vistád van?

Aragorn10
Hát igen a mellék küldik fontosak minél többet csinálj meg !!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Engem akkor dobott ki elõször, amikor elfogyott a 2 Gigabyte RAM - a virtuális memóriát ugyanis kikapcsoltam. Folyamatosan dobogatott engem is ki az asztalra. A virtuális RAM-ot 2 gigára állítottam, és ma még egyzser se fagyott ki. 😊

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Omega888
www.thewitcher.com

(van 1.1a patch is pár órája.)

wesker24
Nem tudja valaki hol lehet letölteni a Witcher 1.1 patch-et full sebességgel ?? Eddig már legalább 10 linket probáltam de mindegyik csak 20-30 KB-al jön !!
Omega888
Sziasztok!

Van egy problémám a Witcherrel. Kb óránként kifagy , megszakad a program és kidob az asztalra.

Fenn van a 1.1 patch , és a 32-bites Vistához a README-ben ajánlott hotfix is. Tud valaki segíteni? Nektek is van ilyen gondotok?

sehonnan

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ezekszerint még nagyon le vok maradva a küldetésekkel mert még egyszer sem volt szó a temetõröl és még zárva van. Na mindegy csinálom a mellék küldetéseket aztán csak belehet menni valamikor.
sikerült..mostmár csak lekéne tölteni a játékot...😄
honnan lehet gyorsan letölteni,mert találtam már sokat,de a legtöbbje 100 seederrel is csak 5-10 kilobájttal jött...

milyen a game harc rendszere?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

vazze.ez már vagy a 7.,amit leszedtem,ez az elsõ,amit feltudtam telepíteni,és szedjek le másikat?:C

szedj le egy másik verziót addigis.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Aragorn10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször el kell menned a temetõbe ott majd találsz valamit a poént nem akarom lelõni...

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

jólvan,ez mind szép és jó,de miért nem bírok ide drivert csinálni?

De õt pont megtámadták és azt mondta elrejtõzik egy idõre.
Aragorn10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj vissza a magánnyomozóhoz és beszélj vele nála lesz!!

Már csak egy szefíra van hátra de azt nem találom. Aszem az a neve hogy Kathe'raa vagy ilyesmi. Valaki tudja hol van?
ez a trükk bene ha levezet egy támadást jön a lángoló kard bal gomb megint lángoló kard bal gomb és megint kezded elõröl ez nem Gothic hogy simán nyomkodod a gombot azt támad itt ügyesen kell csinálni
RaveAir
Jónak tûnik, és ezért is érdemes lesz megvenni, ha megjeleni végre nálunk.
Én már azonban találtam benne nyögvenyelõsebb mondatokat, olyan is volt, hogy a szereplõ mást mondott, mint ami ki volt írva, valamint van elgépelés is. Azonban ezek nem rontják a játékélményt, és egy ekkora szövegmennyiségû játéknál simán belefér. Igazából teljes véleményt csak akkor mondhatnék róla, ha már végigjátszottam, mert az elején még elég lineárisak a történések, és nem nagyon lehetett fordításilag mellényúlni.
Azonban a fordításba beleölt hatalmas munka és a játék fantasztikus kidolgozottsága miatt buzdítanék arra mindenkit, hogy vásárolja meg a játékot.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

LoCk
Csodaszép<#hehe><#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Volt szó a witcher honlapon a vistás hotfixrõl. Azt nem microsoftos oldalról hol lehet leszedni, meg a peccs sebességet is javít-e.

kösz a segítséget,de miért nem bírok ide drviert csinálni? kitörlöm a régit,csinálnám az újat,de szürke cucc,amire rákéne kattintani,nemtom megcsinálni...valamit kihagytam?:S

Fehercsoki
Aha azzal de nemtok támadni csak néha jön egy kard jel és akkor tok ütni 2-t max 3-t de akkor piros kard jel.És ez nemis rossz de teljesen véletlenszerûen nagyon ritkán jön a kard jel,szal csak állok ott mozdulatlanul tartja a kardot a kezében én meg nézem...Szal hogy tok rendesen támadni?😊

még az érdekelne, hogy a kaját ha megeszem nem kéne feltöltõdnie az életemnek? nekem csak egy piros ikon jön ki, és a witcher fej alá száll be a bal felsõ sarokba..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

bélanéni
Te a Witcher-el játszol? <#zavart1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

LoCk
Thx!<#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

McFrost
megy

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8