The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Winfos mappa - regedit exe futtat és ott.
A lang_key és a dialog_3 a játék data könyvtárában találod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Akkor hogy indítsam?Nem túl körülményes ez a DTool-os megoldás?Addig ok,amíg nincs crack.

wedge31
Szerintem nem éri meg crackelni a patchek miatt de valszeg menni fog.

HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra.
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
Rendben, de ezt HOL kell beirni/átirni ?
Köszönöm.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Pár kérdés a (tõrt)játékról:Letõltöm a 6giga körüli telepítõt,felrakom a DTools Pro-t,abban mahinálok ezt-azt és elvileg indul a játék.Amit megadott módon tudok magyarítani is.Igaz?Ha kijön a crack ehhez a játékhoz,ezzel a most letõltött verzióval is megy majd,igaz?

wedge31
Még mindig #1189.

szerintem is hangulatos game, azért lenne pár apró kérdésem:
1. Az Erõhelyek konkrétan mire jók, elvégeztem ott a mágia rituáléját, meg láttam a skillpontoknál, h. késõbb másféle rituálék is mennek ott, de ez mit "javít" rajtam? Vagyis nem vettem észre igazán változást, de valami biztos volt.😊
2. Asszem kézügyesség skillen belül van az h. hárítás, és ennyi van a jellemzésében is írva. Kérdés, hogy ez puszakezes hárítást jelent? mert karddal enélkül is hárítok, így nem tettem rá pontot

Amúgy észrevételként a magyar felirat egész jó lett sztem, csak 1-2apróság volt más ahogy hallgattam a beszédet...igaz még az elején járok 😄
A kamera zoom in-out opcióját meg nem értem mire jó, mivel a 3nézet közül egyedül az ots(f3) modban sikerült 10centit elõre hátra mozgatnom.:S

Most már valóban elég sokat kell visszaolvasni ahhoz, hogy megtudjam, hogyan tehetem magyarrá a játékot. Kérem, valaki írja le részletesen, lépésrõl lépésre. Eredeti angol verzióm van, tehát crack-ok nem kellenek. Nagyon köszönöm.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Gideon Wieth
jó ez a játék nagyon hangulatos.. várom már a hazai megjelenést, hogy megvehessem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

engem szívat ez a játék benn van az IDE virtual driverbe és azt írja hogy helyeze be az eredi lemezt ez miért van ée az a gond csak úgy oldodik meg ha leszedem a Daemon-toolst és újra rakom :S

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Aragorn10
Olvass utána a fórumban le van irva, hogyan lesz magyar a játék !!!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Toby0501
Hellosztok! Valamiért nekem a patch magyarul nem megy fel az angol verzióra, csak akkor, ha angol nyelvet választok.. Így viszont angol marad a játék.. Van rá megoldás?

az angol eredetiben alapban benne van a magyar felirat, csak eldugták, a registry átírásával kapod meg, de nem minden lett lefordítva, a beszédek igen, a többi nem, a patch -gondolom én, nem raktam még fel- minden mást is lefordít.

Tehat ha megveszem az angol eredetit es rarakom a magyar patch-t, akkor magyar lesz a felirat ? Honnan lehet leszedni a magyar javitast ? Koszi !

menj tovább

Na végre bejutottam a temetõbe. Ott mit kell csinálni? Csak ölöm a ghoulokat lementem a kriptába is de semmi. A questeknél is csak anyit ír hogy bejutottam.
Csak haladj tovább a történettel majd megkapod.
Fehercsoki
Ezüst kardot honnan szerezzem meg?Vár után járok,a faluba,a kutyákat leöltem már amik az elején voltak.

McFrost
Igen , télleg mondja 😊
Köszönöm!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

wedge31
Mondja az öreg, hogy érzékeny a hangra és az udvaron van két nagy meg egy kicsi harang a többit már kitalálod.

McFrost
Hell!
Tudom , hogy volt már biztosan , de nem találtam a választ rá , szóval valaki elárulná , hogy az elején miképpen kell leölni a sáskát?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hát nem folyamatosan kéne nyomni a bal egérgombot 😄 Itt nem diablo szerû hent a harc lényege. Ki kell várni a normális kard jeleket, aztán a sárgán világítókat, és akkor még nagyobb erõvel csap le az ellenségre. Ettõl lesz jó sztem a harcrendszer...
Valaki berakna egy részeg Gerald képet?
wedge31

nekem is! DE NEKEM NINCS BESZÉDHANG !!! ez most valami vicc hogy eltünt vagy mitõl van ?

LoCk
Az 1.1-es javitast felraktam magyarul.
Utanna fullosan magyar lett a szoveg.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Ioles
Huh, akkor az enyémen hogy fog menni?<#szomoru1> Na mind1 azért remélem valahogy elfog döcögni

Fehercsoki
Sikerült,vállfölöttibe harcolok meg barangolok,csak folyamatosan nyomni kell a bal egér gombot és akkor üti.

Húúú, ez a shift ez jól jött! Kösz!

A vistás hotfixet le lehet szedni valamilyen nem microsotos oldalról?????

Voltan
Az autosave- et nem lehet kikapcsolni? Idegesítõ, hogy gyakran csinálja, ráadásul tovább tart a save-elés, mint a pálya betöltése.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Lol, hát igen 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bélanéni

Sziasztok, nálam szépen megy. C2D 6400, 8800gts 3 gb ram, maxon megy

Alig hihetõ <#zavart2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Most akkor valaki leírná részletessen hogy is kell rendesen elíindítani a játékot?
a patchet másold be a dtpro köünyvtárba, ott indítsd el, és utána nézd meg, hogy elindul e 😉

3P
Nincs.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hali. nem tudom elindítani a DT pro-t :S:S Feltelepítéas után bejön az a kék kis ablak tölt egy ideig aztán csak van magának:S mi lehet a gáz??? valahogy nem lehet elindítani játékot másféleképpen?

The Protector
Van tört verzióban magyar szinkronos?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem x64 xp van fennt. A dt pro advanced nem támogatja az ide drivert x64 xp-n szóval csak scsi drivert enged. Van rá mód, elindítani a játékot valahogy?
Ok ,megvan
LOCK ami képet felraktál a küldetésröl ahol elakadtál, ott hogy hogy magyar a felirat? még nem jött ki magyarul nem? honnan lehet a magyaritást (feliratot) letölteni ???????????
Sziasztok, nálam szépen megy. C2D 6400, 8800gts 3 gb ram, maxon megy és nagyon jó nem fagy stb, már a chapter 1 végén vagyok. Tegnap ugy berugtam az egyik küldetés elött hogy nem találtam el a szörnyet 😊 Aztán mire a kertböl a házba támolyogtam, volt vagy fél méter addigra lement a nap 😊 Nagyon jól megvan csinálva. Ajánlom mindenkinek, a csata és az irányitás furcsa lesz elsöre de utánna megszokod és nagyon mobil 😊
Most jut eszembe, hogy tegnap drivert is cseréltem. az nVidia új, Crysishez ajánlott beta meghajtóját tettem fel. Azóta nincs fagyás.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

XP-vel nyomulok.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

bélanéni
Nekem Medium-ra kell állítani a Textura részletességet, Árnyék minõségét, Fû megjelenést (többi maxon, 2XAA , 8XAF). Így fut a szabdban is olyan 25fps fölött átlagban. Mindent max-ra állítva is egész jó, de nekem fontosabb a gördülékeny játékmenet.
Szerintem hatalmas a gépigénye, jó lenne ha kijönne egy erre optimalizált ATI driver. (gépem: A64 X2 5000+ , 2GB DDR400 , 1950Pro 256M😎
Ja és a lényeg: én gyakorlatilag semmit nem vettem észre, amikor levettem a fenti 3 dolgot mediumra, ugyanolyan szép a táj.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Igaz lehet, hogy a magyar hivatalos verzió megjelenése átcsúszott decemberre? <#merges2>

bélanéni
Azért van gond a problémamegoldó képességeddel.
Ha az F3-as (váll fölötti) nézetben vagy, akkor nem lehet vaktában nyomkodni, csak akkor fog támadni, ha az a "pötty" rajta van az ellenfélen. A másik kettõ kameranézetben (F2, F1) van egérkurzor, akkor azt kell rávinni az ellenfelekre.
(F3-as nézetben is elõ lehet csalni a kurzort a SHIFT lenyomásával)
F2, F1 nézetben érdemes harcolni, F3-ban meg barangolni <#integet2>

Fehercsoki
Értem ezt,de az a baj hogy nem tudok ütni!Néha megjelenik a kard akkor azt csinálom amit mondtál,van amikor egymás után 2x is sikerül,de legtöbbször csak állok és semmi kék kard jel😞Nyomkodni kell valamit vagy mi?

Az #1492-ben RaveAir leírja, hogy milyen típusú problémákról van szó többek között. Bizonyos esetekben pedig a környezetbõl igenis ki lehet hámozni, melyik a téves verzió. Ha nem is angol anyanyelvû egy játék, sajnos az angol fordításra mindig több idõ és pénz jut, jóval nagyobb piacot jelent ugyebár. Ráadásul bizonyos fantasy kifejezéseket sokkal nehezebb átültetni magyar nyelvre, szerencsére ezúttal egy fantasy mûfordító dolgozott a honosításon, s nem a webforditas.hu.

"vagy csak játszuk a sznobot, és ahelyett hogy örülnénk a magyritásnak a hibákra vadászunk..."

...mikor helyette kritikátlanul elfogadhatunk minden szemetet is.

Nem, nem a jelen honosításnak, és nem is általánosságban a magyarítások ellen szántam az éles megfogalmazást, hanem az igénytelenség ellen. Én minõségi munkát várok el, pláne, ha egyszer nem kevés pénzt szándékozom kiadni a termékre. Egyébként én szeretem az anyanyelvemet, és végsõsoron az angol játékokat is magyarul játszom, hiszen a fejemben lefordítom magamnak, gyakran a tükörfordításnál ízesebb eredménnyel.
Ha nem ismered a törvényt az a te bajod...
Nem azt mondtam hogy, szép dolog letölteni az sms webrõl, csak azt hogy nem bûntethetnek meg érte mert nincs tiltva. Ha visszaosztod, vagy utánna terjeszted, csak akkor.