The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lang_key és a dialog_3 a játék data könyvtárában találod.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra.
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
Rendben, de ezt HOL kell beirni/átirni ?
Köszönöm.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
1. Az Erõhelyek konkrétan mire jók, elvégeztem ott a mágia rituáléját, meg láttam a skillpontoknál, h. késõbb másféle rituálék is mennek ott, de ez mit "javít" rajtam? Vagyis nem vettem észre igazán változást, de valami biztos volt.😊
2. Asszem kézügyesség skillen belül van az h. hárítás, és ennyi van a jellemzésében is írva. Kérdés, hogy ez puszakezes hárítást jelent? mert karddal enélkül is hárítok, így nem tettem rá pontot
Amúgy észrevételként a magyar felirat egész jó lett sztem, csak 1-2apróság volt más ahogy hallgattam a beszédet...igaz még az elején járok 😄
A kamera zoom in-out opcióját meg nem értem mire jó, mivel a 3nézet közül egyedül az ots(f3) modban sikerült 10centit elõre hátra mozgatnom.:S
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Köszönöm!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudom , hogy volt már biztosan , de nem találtam a választ rá , szóval valaki elárulná , hogy az elején miképpen kell leölni a sáskát?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utanna fullosan magyar lett a szoveg.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
A vistás hotfixet le lehet szedni valamilyen nem microsotos oldalról?????
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sziasztok, nálam szépen megy. C2D 6400, 8800gts 3 gb ram, maxon megy
Alig hihetõ <#zavart2>#zavart2>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Szerintem hatalmas a gépigénye, jó lenne ha kijönne egy erre optimalizált ATI driver. (gépem: A64 X2 5000+ , 2GB DDR400 , 1950Pro 256M😎
Ja és a lényeg: én gyakorlatilag semmit nem vettem észre, amikor levettem a fenti 3 dolgot mediumra, ugyanolyan szép a táj.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ha az F3-as (váll fölötti) nézetben vagy, akkor nem lehet vaktában nyomkodni, csak akkor fog támadni, ha az a "pötty" rajta van az ellenfélen. A másik kettõ kameranézetben (F2, F1) van egérkurzor, akkor azt kell rávinni az ellenfelekre.
(F3-as nézetben is elõ lehet csalni a kurzort a SHIFT lenyomásával)
F2, F1 nézetben érdemes harcolni, F3-ban meg barangolni <#integet2>#integet2>
"vagy csak játszuk a sznobot, és ahelyett hogy örülnénk a magyritásnak a hibákra vadászunk..."
...mikor helyette kritikátlanul elfogadhatunk minden szemetet is.
Nem, nem a jelen honosításnak, és nem is általánosságban a magyarítások ellen szántam az éles megfogalmazást, hanem az igénytelenség ellen. Én minõségi munkát várok el, pláne, ha egyszer nem kevés pénzt szándékozom kiadni a termékre. Egyébként én szeretem az anyanyelvemet, és végsõsoron az angol játékokat is magyarul játszom, hiszen a fejemben lefordítom magamnak, gyakran a tükörfordításnál ízesebb eredménnyel.
Nem azt mondtam hogy, szép dolog letölteni az sms webrõl, csak azt hogy nem bûntethetnek meg érte mert nincs tiltva. Ha visszaosztod, vagy utánna terjeszted, csak akkor.