The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
és a géped többi tulajdonsága?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

McFrost
nekem 9600 pro 128 mb-on elfut , 1024x768 , minden médiumon van

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fehercsoki
Én próbálnék csajozni de egyikkel se lehet,nincs semmi lehetõség csak kérdezgetni lehet tõle.

Aragorn10
Na tudtam, hogy ráfaragok a nagy csajozás miatt 😊😊
Pont most vallott szerelmet nekem az egyik és most komoly dilemma elött állok melyiket válasszam 😊😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

AntiHero
jaja. köszi 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

watto
lécci lécci

rotator
Aha, azt hittem, hogy még abban vagy. 😊
Sajna mostanság az rpg-ket már nemcsak õs-rpg rajongóknak szánják, node ne menjünk ebbe bele.

Most látom,h az én leírásom került be a faq-ba,a játék indítását illetõen. Örülök,h segíthettem.
Gubberx
Nekem P4 2.66 Ghz 1.5 GB RAM X1650Pro 512 mb és azért erõsen szaggat médium beállítások mellett.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fritz Von...
Hát nem tudom. Szerintem egy RPG rajongó a háromjegyû óraszámnak örül jobban. 😊

Bár nem hiszem, hogy az elsõ fejezet lenne a leghosszabb, mert azon már túlvagyok, az volt az outskirts.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

watto
hali😊
vki dobjon lécci egy képet ami 800x600-as és minden lowon van😊
Ilyen gépen elfutna? Ati Radeon 9600XT 256mb
pentium 3.0GHz
1GB ram
elõre is thx!
ihazábol csak a vga ra vok kiváncsi mert az nincs a faqban...

Aragorn10
Na most kössön valaki belém...
Repül is a feje<#nyes><#nyes>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Csapos bácsi még egy kis SÖÖRT kérem de jó lesz a vodka is

<#vomit><#vomit>

Aragorn10
Hát igen meg is volt 😊😊
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

rotator
Lehet, hogy itt is az elsõ fejezet a legnagyobb és legélvezetesebb, mint a régi Gothicokban, így jön majd ki a 90 óra. Csak azért, mert nem hinném, hogy a kiadó feleannyi játékidõvel reklámozná a termékét, mint amennyit ténylegesen bele lehet ölni. 😊 Bár lehet, hogy van olyan, aki elriadna egy 100+ órás végigjátszás láttán?

bardocz
na ezzel max nyáron tudok majd játszani ha lesz új gép😞 se hely nincs mostanin ,és nem is elég hozzá😞
dante3
Most hogy mondod, látom van faq! Pedig pont kérdezni akartam vmit!lol

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BlackShadow
szuper! 😊 témaindítónak / modiknak kéne küldeni linket h rakják ki bannerba

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
Aha. De a FAQ-ba le van írva!

Gubberx
Szóval a magyar felirathoz mindenképpen szükséges a patch is ugye? (most korlátozták le a netünket és 1.5 kb/sec a letöltésem.. )

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

LoCk
Az erotika mindenhol jelen van <#hehe>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

AntiHero
<#whatever><#miaz>

bélanéni
Nagyon jó a FAQ! Ez gyors volt 😊
Minden légyegi információt légyszíves tegyél majd fel! Köszi!

Ja, és "magyarúl" kicsit erõs <#ijedt>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Az elsö kettöre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
Aki még nem tudja, én lassan jöttem rá:

- tûzhely mellett lehet elosztani a Skill-pontokat
- tûzhely mellett lehet kotyvasztani italokat (ez egy küldetés során kiderül)
- tûzhely mellett lehet meditálni ("aludni") - ez konkrétan mire van hatással??

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

AntiHero
Kész a FAQ
Esetleg javaslatokat és tippeket várok a FAQ-val kapcsolatosan!

Gubberx
biztos hogy van track mert este csináltam meg pont ezt a questet és volt^^

ennél a küldetésnél nincs track, szerintem azért, hogy mindenki keresgélje az elhagyatott épületet, de megnézem a fogadónál kössz!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Fritz Von...
És harc közben lehet parryzni is, ha olyanra vált az ikon. 😊 Nem olyan rossz ám ez a rendszer. Szokni kell, és eddig ilyen nem volt. Bátor újítás, de legalább ötleteket vittek bele a készítõk és nem koppintottak, vagy 2345. részt csináltak.

wedge31
Ja, elsöre én se hittem el a 90 órás játékidöt de ez a rengeteg quest ami Vizimába van és ide ugye az elején bejutsz, asszem igazolja a hosszú játékidöt.

Fritz Von...
Igen, nincs túl messze a fogadótól. Hasznos segítség, ha a Journalban rámész a questre, és a tracking gombot megnyomod. Akkro jelöli a térképen, hogy hova kell menned.

Gubberx
rányomsz hogy track this quest a leírásnál és a térképen egy piros nyíl mutatja merre menj, egyébként a fogadótól nem messze az egyik elhagyatott ház az.

Fritz Von...
Na most egy kis szünetet tartok. Ez a játék egyre jobb és jobb lesz, ahogy haladok benne elõre. Ennyire jól kitalált sztori és világ nagyon régen nem volt RPG-ben. Egy rakás poénnal. 😊 Abbahagyhatatlan, és nagyon remélem, hogy jó hosszú is lesz. Most jutottam be a városba és bóklászok a templom negyedben. Hát csak itt legalább 30 quest van elsõ ránézésre. És vannak más negyedek is a városban, plusz a világtérképen sem vagyok még sehol. Ezt végigtolni lesz kb 200 játékóra. 😊

na ezaz, elkéstem arról a randiról szerintem 😄 a malom már locked nálam. de most mentettem meg egy nõt a fogadóban, a fogadósnál ott a szalamandrák kulcsa, csak sehol se találom a búvóhelyüket. valaki járt már ott?

Fritz Von...
Az nagyon komolyan beröhögtetett engem is. 😄

#1577 - ben feltett 1. és/vagy 2. kérdésre valaki tudja a választ?😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd ha megmentetted, és viszel egy jó bort neki, akkor "felzavarjátok a kísérteteket" a malomban 😊...én jöt nevettem a malommal szemben lévõ beszélgetésen 😄

Na igen. Lassan a fél inventory-m olyan cuccokkal van tele amit csajoknak lehet odaadni. 😊

Why so serious?

nekem csak kereskedni enged a nõkkel kb, pl vesna (vagy hogyhívják a fogadóban a nõt).

wedge31
Ahogy megfigyeltem mindegyiknek van valami kedvence amit ha ajándék gyanánt átadsz / gyürü,sál,virág,stb / rendkivül kézségesek lesznek vizszintes szituációkban.

Gubberx
kocsmai verekedés+kockapóker forewa<#beka2>

AntiHero
Összeütök egy FAQt.

hogy jöttök össze a nõkkel??

rotator
Nem feltétlenül kell szó szerint megegyezni a magyar szövegnek az eredetivel, ezt hívják mûfordításnak. 😊 Többek között ennek köszönhetõ a régebbi filmek szinkronjainak minõsége is (a kiváló szinkronhangok mellett), mivel akkoriban elõnyben részesítették azt a mostanság dívó nyersfordításokkal szemben.

Ez szerintem is jo otlet. Aki ez utan erdeklodik, nem kell tobb szaz (ezer ?)hozzaszolast atnyalazni -ha a FAQ-t sem kepes elolvasni, akkor tenyleg menjen melegebb eghajlatra- a jatek irant erdeklodoket meg nem zavarnak az ilyen jellegu hozzaszolasok. Mar csak egy vallalkozo egyen hianyzik

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Csak kicsit vérszegény leszel utána <#vigyor1>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

BlackShadow
valaki összeüthetne egy gyors faq html-t, h ne legyen telefloodolva a topik 'hogy indul????' 'futna nálam????????????' 'NEM TUDOM KREKKELNI BASSZAMEG!!!!!!!!' 'magyarosítás?' stb kérdésekkel.. hanem inkább a játékról esne szó..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

én angolul telepítettem a patch-ot és utána állítottam át az egészet magyarra,az itt leírt módszerrel.mert nekem sem engedte magyarul telepíteni a patch-ot.egy kérdésem lenne ,a késõbbi pályákon,nagy tereken, szabaddá válik a baraqngolás.még nem igazán kezdtem neki a játéknak azért kérdezem.
választ köszi
Aragorn10
Jók a vámpírlányok az ágyban 😊😊😊

Köszönöm. Majd megprobalom. Ha elakadok, majd kerek meg segitseget.