The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
LÉCCI!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Pont a szoros határidõk, illetve a játék nélküli fordítások miatt aggódom egy kicsit, a nem hivatalos honosítások között akadnak igazi gyöngyszemek, a játék ismerete nélkül viszont nehezebb helyzetben vannak az illetékesek. Írták, hogy az új patchnek köszönhetõen jelentek meg új magyar szövegek a játékban, lehet, hogy ez már nagyjából a végleeges verziót jelenti? Én is drukkolok a honosítások minõségéért, de a kritika jogát fenntartom, a hibákat nem dícsérem meg a 'mi kutyánk kölyke' alapon, a munkát viszont elismerem - és el fogom ismerni a pénztárnál is. Részemrõl megvettem azt a bughalmazt is, és a körülményekhez képest egész jó lett a fordítás. Nos, a kritikám leginkább körülmények ellen irányul - mely más a TW-nél, és más a G3-nál.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
És nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nagyon hálásak lehetünk a CD Projektnek, hogy egy ekkora szövegmennyiségû játék teljes magyar honosítását bevállalta! Ehhez nagyon nagy bátorság és szerintem marha sok pénz kellett.
Ha mégis lenne a fordításban hiba (amit egy ekkora szövegmennyiség garantál, és nem a fordítók bénaságát jelenti), azt csak a játék tesztelése során lehet észrevenni. A fordítás során ugyanis - gondolom - nem látták a játékot, ami segíthetett volna a környezet beazonosítására. A Gothic 3 fordítása során mi is láttunk olyanokat, hogy az eredeti német nyelvrõl tévesen lett valami angolra fordítva.
Itt úgy vettem észre, hogy nagyon jó hangulatot ad a játéknak a magyar felirat, és biztos vagyok benne, hogy magyar szinkronnal még jobb lesz!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Vki ötlet? 😞
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valaki segítsen, légyenszíves!
Felraktam a game-t, magyarítottam, mindent úgy ahogy kell, el is indult, ám a töltés végeztével, mikor elvileg jönne be az 1. pálya ''a windows hibát észlel, ezért leáll''(hiba(witcher.exe) hibaüzenettel kidob. Már az intrónál is, az elsõ párbeszéd elõtt is ezt az üzit írta ki, csak aztán elnyomtam az intrót, így nem dobott ki...
Miért csinálhatja ezt? Vmi a magyaritás miatt?
A gépem:
-AMD X2 3600+
-Gigabyte alaplap
-1gb 800MHZ Kingmax
-Xpertvision 8600 GT 256MB GDDR3
-Win XP+SP2, driverek legújabbak...
PLS heeeeelp...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Most épp Colemannal beszéltem Dike-ban, aki említette, hogy valami idióta halomra gyilkolja a Salamandrákat a városban. Erre "khm-khm, ki lehet az?" 😄 És tele van ilyesmivel.
Egyébként épp az Episode 2-ben vagyok, de annyi a tennivaló, hogy fogalmam sincs merre menjek. A mocsárban is kéne ölni, meg virágokat szedni, a városban Ramsmeatet és a többi gyanúsítottat kikérdezni, stb stb. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mi a probléma??!
No one can stop Death!
Elakdtam nagyon az elején. Amikor meg kell menteni Tys-t. Megvan minden alapanyag az alkimiához, de azután nem tom hogy hol tom elkészíteni a fõzetet. nem ad be semmit az L-re.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Az lenne a kérdésem, hogy a kártyákat hol tudom megnézni a játékban?
Megfektettem az elején Triss-t, és nekem nem mutatta a kártyáján a "cickóit". Csak nekem, vagy nektek sem?
THX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyébként a szinkron miatt csúszik és nem a felirat miatt igaz? Mert a CdGalaxis honlapján úgy van írva,h 'szinkron vagy felirat'. Namost senki nem hallott olyanról,h nem szinkronos változatot 14.-e elõtt kiadnák? Mert elég dúrva még három hetet várni(én személy szerint addig nem tolom a warezt),plusz még elég nagy zsákbamacska a szinkronos,mert az elõzetesen mutatott pár szinkronos mondat nem mutatott vmi sokat.