The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Jah az nekem is fura, volt, legalább megkérdeznék a végén, hogy akarsz még valamit...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

BlackShadow
pöper game 😊 8x6 ban low-al is egész jól néz ki! játékmenet egyelõre tetszik (csak sajna sok a töltés :\)
viszont jópár dialog bugot láttam már. nemtom h a magyarítás miatt, v alapból bug. (teljesen mást mondd angolban, mint amit feliratoz.. teljesen más témáról beszél 😊)
az mondjuk nem tetszik annyira, hogy ha vkivel beszélek egy témáról akkor miután lezárja elküld.. megint kattinthatok rá s így tovább 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

valakinek van esetleg még az elejérõl mentése amit vizima külvárosában nyomott? azt megköszönném
Fritz Von...
Hogy nyilvánítod ártatlannak? 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Nna most én is elakadtam egy picit. Be kéne jutnom a temetõbe... 😊

hát szarakodós ja de ha nem akarod megvenni akkor bizony szarakodni kell 😊 Mondjuk spec. én november 14-én biztos kifogok mozdulni...
felvan patchelve a játék az 1.1 és 1.1a-val de ha azt magyarul tettem fel akkor ha visszateszem angolra ujra kell patchelni?
kufircolós.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

A platin változat az most kufircolós, vagy nem-e.

TVelvet
Halihó, emberek van egy kis problémám, olyan 1-2 óra game után egyszerüen kidob a game, a szoksásos hibaüzi, "Elnézés kérünk a kellementlenségért, a program elvesztette az adatokat, bla bla küldjük e a mikrofosnak a üzit?" windows hibaüzi, valakinek vmi 5lete mi lehet a baj?
Gubberx
thx thx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Három darab kell belõle, ugyanúgy mint a meteoritdaraboknál

ok, egy próbát megér kösz
Sztem neked is az van ami nekem, és akkor énis szeretnék ehhez a dologhoz segítségent kérni, nekem kb ez megy: ha átírom a dolgokat, h magyar legyen, akkor a menü magyar, de mire pl az elsõ párbeszéd jönne, PONT AHOl A PÁRBESZÉD+FELÍRAT KEZDÕDNE, kifagy. na, tennap visszanyomtam angolra, ment is szépen, ma reggel megint visszatoltam magyarra, és lám csodák-csodájára, magyar lett, ám amikor megint beszéltem vna vkivel, ahogy elköszöntem tõle, kidobott(ugye megint hang+feliat lett vna).
Szal lehetséges az h néhányunknál ez a 'angolról-magyarra' átírás cseszik be?
Nincs Név, egyébként próbáld meg, h visszaírod az értékeket ''3''-ra, hogy angol legyen; a silver swordomat rá, h nem fog kidobni...
PLS vki ezügyben heelp

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

légyszi, segítsetek. A CloneDVD-Platin változatot töltöttem le kicsit szarakodtam DT PRO-val de bevan töltve felvan téve. Átírtam a reg-ben a 3-at 16-ra megvan a datában is csinálva megy a magyar elindul a küldi, segítek Trissnek (az ágyban is<#hehe>) Aztán mutatja még a videót Külsõ területen és mikor betöltené Vizima külvárosát a töltés végén egyszerûen lefagy. Van gamecopyworld-rõl javított mini-image azzal se megy, Le nyomtam mindent 800x600 low beállítás de úgy se. Valaki help, roh. jó a játék nehogy már ne tudjak vele játszani
Gubberx
öljed meg a növényeket bent, asszem az egyik maradványi között lesz a haverja koponyája

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

watto
hello!
elakadtam:S
ott amikor az egyik kereskedõ elküld egy barlangba a haverjáér, de a barlangnak mind 2 továbbvezetõ ösvényérek kövek vannak zuhanva, a társa meg nincs ott...na itt mit kell?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Gubberx
Van egy rúnakövem,hogy lehet rárakatni a kardra illetve kinél?

Szerintem is gyorsan megszokható. Valóban egyedi, de nem gáz annyira, hogy kukába kéne dobni. 😊

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

bélanéni
Az a véleményem, hogy egyedi, és eleinte kissé nehézkes, de 1-2 óra alatt megszokható. Utána akár barátságosnak is lehet mondani! 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

sok panaszt hallottam az irányítása felõl bizonyos fórumokon, hogy borzalmas, és hogy kukába vele, a kérdésem, hogy ti mit gondoltok az irányításról?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

bélanéni
Srácok, ti nem tanultatok olyan tantárgyat, hogy nyelvtan vagy helyesírás? Egy rövid mondatban hogy lehet kb. 5 helyesírási hibát elkövetni? Rendben, hogy ez csak egy játékfórum, de hamar hozzá lehet szokni az ilyen lazasághoz. <#wink>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

a történet majd megoldja a gondokat haladj a játékal és meg tudod
A kocsmáros nem mond semmit sem Colemanról.

Szóval 3 különbözõ. Ok, majd megpróbálom, de eddig csak kék meg piros van.

Igaz! 😄

Erre nem is gondoltam! 😊

Köszi, beszéltem vele és 70 pénzért megcsinálja.

Fritz Von...
Egyébként lehet már elõbb is ezüst pontot szerezni. 😊 Javaslom tanulmányozásra az alkimista löttyöket. 😊

Engem is ez erdekelne pls válaszoljatok!

Lilithn
Oks, köszi 😊

I can eat death like nobody\'s business.

15. szinttõl fogsz majd kapni ezüst pontot is. Nekem most 18. szintû és szintlépéskor kapok 1 ezüst és 3 bronz pontot.

watto

ez a kard mikor lessz elérhetõ?

Eddig én még csak bronz talenteket kaptam, de lassan nincs mire rakni...

Lilithn
Pls, a spoilereket tegyétek már spoiler bracketbe!

Lilithn
Meg kell hogy mondjam, nálam dúl a szerelem. Djönyörû, hangulatos, a harcot én személy szerint még élvezem, nekem bejön. Az viszont tényleg elég zavaró, hogy minden második embernek ugyanolyan feje van.
Viszont ami kicsit kétségbeejt az a szintlépésnél a pontok osztása. Ti mire húztok? Nem vagyok ilyen überkari készítõ, de utálnám, ha a végére már kínkeserves lenne. Jutott már valaki ezüst szintre? Ott is kapsz még bronze pontokat, vagy már nem?

Coleman után a kocsárosnál érdeklõdj, ha nincs a krimóban. Az majd megmondja, hogy Dike-ban van. Ott lesz rögtön a kapu mögött.

Meteor darabok: ha jól emlékszem 3 különbözõ színû kell ahhoz, hogy csináljon vele a kovács valamit...

A menü magyarításához tedd fel a patch-et.
igen engem is ez zavar hogy pl. van a mocsárba az öregapó ugyan úgy néz ki mint a szent nem tom milyen templomnál a kertész
Valaki lennebb kérdezte, hogyan lehet a beast-et kicsinálni:
1: a boszit meg kell menteni a falusiaktól, akkor segít (elõtte lehet tõle "kártyát szerezni", kicsit durva látvány).
2: csak a beast-et kell csépelni, de "csoportos harcmodorban(C)". Akkor lenyomod az általa idézett barghesteket is...

Megj: eddig minden nõszemélytõl lehetett kártyát szerezni, kivéve Carmen és Shani...

Amúgy a játék valóban hangulatos, a szotrija érdekes, a harcrendszer is megszokható, ha betartod azt az egyszerû szabályt, hogy nem klikkelgetsz, hanem jó ütemérzékkel csak egyet klikkelsz, amikor a kurzor formája kard, vagy lángoló kard. Ha áthúzott karddal klikkelsz, megállítja az aktuális támadást is és várja, mi legyen...

Nagy csalódás ellenben, hogy ha már ennyit veszõdtek a rajzolással (nagyon jók a töltõképernyõk festményei), akkor annál a 4-5-nél kicsit több arcot is adhtattak volna az npc-knek. Az összes kereskedõ úgy néz ki mint Odo, az összes kovács pont olyan mint az elsõ, a legtöbb szegényebb, de nevesített figura pont olyan, mint a sírásó, az összes városõr pont ugyanúgy néz ki, stb... Ez azért egy ekkora játéknál meglehetõsen gáz...

Valaki beidázte a hivatalos gépigányt, miszerint NV 6600GT-vel csak 800x600-ban megy alacsony beállítással. Ez marhaság. 1024x768, közepes beállítás (textúrák maxon, shadow minimumon), vidáman megy. Némelyik átvezetõ video belassul kicsit, de maga a játék pörög ahogy kell...

Én speciel megvárom a magyar kiadást, amiben remélhetõleg a nemrég kijött v1.1-es patch is benne lesz. Kibírok még 2 hetet! 😊

watto
a faq-ban lévõt nem értem😛

watto
hello!
megvan a játék😊
nagyonn tetszik, a hagulata pedig
magávalragadó😊)De van egy nagy gondom:S
vki leirná hogy lehet magyarositani, ugy
hogy a menü is feliratos lrgyen???
elõre is thx!

Aragorn10
Hát ez sem éppen hálót szõni jött <#nyes><#nyes><#nyes>
De megkapta a magáét<#violent><#violent>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Jóban lenni sokféleképpen lehet a legtöbbször kérnek valamit amit ha teljesítesz akkor mehet a menet 😊😊😊
Ha valami küldi van akkor ne a pénzt fogadjátok el hanem kérjetek extra szolgáltatást 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

wesker24
Nekem csak az lenne a kérdésem hogy lehet jobban lenni a nõkkel ??

Mert útközben találtam néhány értékes ajándékot !!

Mert én is csak kérdezni tudok tölük !!
Tipp: van mégegy kovács a városban

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az Order of the Flaming Rose kovácsa csinálta meg a villámhárítót

A hivatalos honlap fórumát olvasva, elõfordulnak másnak is érdekességek, amire nincs megoldás.

Nálam este soha sincs a kocsmában Zoltan. Valami nem stimmel.

MrDevil
próbáltam mindkét idõpontban semmi mindig tudtam vele beszélni! lehet, hogy akkor valami bug lesz! thaler sem mond már semmit

Aragorn10
Szerintem a Zoltan Chivay lesz a gondod neked !!!
Arra figyelj, hogy ez a törp például reggel sétálgat az utcán este pedig a kocsmában van!! Tehát mindkét helyen beszélj vele !!!

Aragorn10
Diego te is próbálj napszakot váltogatni hátha az a problémád !!!