The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Hogy a francba lehet itt normálisan harcolni? Az egész játéknak az egyetlen hibája a harcrendszer szerintem. Olyan rohadt idegesítõ hogy nyomom a gombot, de semmit sem csinál. Kisérném haza a csajt erre betámad 3 kutya de semmit sem tudok csinálni mert a fõhõs csak áll és bambul meg néha megrángatódzik. Klikkelek de semmi. Most hogy van ez? Néha mûködik néha nem?
bazz, nem tudom mi lehet a baj, nem volt még gondom játékkal soha. Felnyomtam a második patchet majd megpróbáltam elindítani a játék mds-ével de egyszerûen lefagy. Mi lehet a hiba?? Valaki esetleg VizimáBAN levõ mentést nem tudna adni? Kiváncsi vagyok, hogy csak az a pálya xar-e vagy minden az elejétõl kezdve...
Még az elején vagyok, de eszméletlen jónak tûnik a játék!
Megfogó a képi világa, a graf nagyon szép, csak kicsit akad a gépemen, de nincs szívem lejjebb venni.
A párbeszédek hihetõek, sok átgondolt küldetés van, ahol végre nem az az alapfelállás, h a karakterem keresztényi felebarátságból segít!
Sok lehetõség, kocsmai bunyózástól kezdve a flörtölésig elég széles a repertoár!
Üdvözlendõ, hogy teljesen magyar nyelven fog megjelenni, BIZTOS VÉTEL!!

Ködzönöm.sokat segített<#taps><#eljen>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

A Sephirotok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyiket Kalkstein adja, annak nem tudom a nevét
Tipperath: Decan Leuvaardennél van, általában a Dike-nál (kikötõ) van.
Kezath: Vaskanál van (öregasszony a mocsári faluban)
Maal'thaad: a csatornában a cockatrice tetemében van
Veen'ah, Ghe'vrath, 'Oth: a mocsárban lévõ Melitele oltáron áldozzunk vmi gyümölcsöt (talán növény is jó)
Y'esath: a mocsári barlangban van
Neh'tza: a golemben van
Keth'aar: a nyomozós küldetés végén, aki a tettes annál lesz

na, emberek valaki nem tud segíteni, csak én tapasztaltam ezt? Hiába, uninstall a gémre ujra fel, felnyomtam az 1.1 patchet angolul szóval még a magyart se buheráltam és kidob mikor töltené vizima külrészét. Plz annyira akarnék már vele játszani, épp mmegkapom a jó kis witcherakrdot fel is van élezve nagyobb sebzésre lvl 2 már 😊 de még elsõ pályán alig volt ellen stb...
Közeli és távoli nézet, amikor az egérrel kattintva tudod irányítani a hõst.

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

Még mindig nem tudok a kovácsnál kardot fejleszteni. Most a kereskedõnegyedben vagyok, adtam a kovácsnak drágakövet, hogy segítsen. Van két kardom, öt meteoritom (3 piros, 2 kék). Mit kell csinálni, hogy összekalapálja ezeket, mert hiába fogom a meteorito és húzom rá a kardra, akkor sem csinálja.

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

mi az a low és high isometric?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Valaki leírná hogy hol ill. kinél van az a 10 tárgy amit össze kell szedni a torony kinyitásához.?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Francba. Az meg már nálam van 1000 éve csak a hülye küldetés összefoglalóban azt írja 6 van nálam pedig közben az inventoryban meg már 7.

Why so serious?

Aragorn10
Egy díjnyertes tehén <#eplus2><#eplus2>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Hát nagyon jó ez a játék éppen most értem el a szerintem egyik leghangulatosabb részhez benne egy faluban vagyok egy tó mellet nagyon fílinges ez a rész😊😊😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A cockatrice tetemében

A csatornában lévõ hol volt pontosan? Mert most épp azt keresem.

Why so serious?

MrDevil
Megprütykölöd Shani-t ! 😄

Kösz de nálam más a lehet baj. Az a Raymond gyerek már ott van a toronynál,már nincs nyomozós küldetésem <#szomoru1>
9-et találtam meg. neht'za izét sehol sem találom.

Gubberx
nincs mit^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bartn73
Ezt úgyérted hogy ott irjam csak úgy 16ra?!Istenem énmeg megnyitottam szszerkesztövel és ott kerestem 3mast óóóóóóóó na mégis láma vagyok! Köszi!

Gubberx
dialog_3.tlk--->dialog_16.tlk

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bartn73
Sziasztok valaki vista alatt magyarítani próbálta már?mert nekem az istennek se sikerül😞 Már eleve a lang_3.key-t meg se engedi nyitni a dialog_3.tlk-t megtaláltam oda bele is léptem de nemtalálom azt a 3mast amit átkéne irni Igen a FAQ-ot elóvastam nemis egyszer de nemmegy plíííz valaki segítsen! Asszem láma se vagyok de szégyellem magam hogy nemtom😊

thx
Nem rossz pedig, csak az elsõ, váras pályán vezetik ennyire a kezedet. 20 perc után nekem sem tetszett, ment volna az uninstall... de amint az végigviszed (nem tart soká, olyan tanulópálya) és kiérsz a "világba", és onnantól kezdve szabadon császkálsz ahova jólesik.

Leginkább Gothic-hoz hasonlítanám. Van benne fantázia, bár még nem játszottam vele sokat.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A Journalban az ismert személyeknél kis piros szív van az adott hölgy képe mellett, arra kell kattintani

Ezt szeretném én is megtudni, hogy hogyan lehet megnézni a kártyáimat...
Esetleg a Journal képernyõrõl valahogyan?
Hali,

Valahol olvastam hogy elõ lehet csalogatni rövid távú hölgyismerõseinkkel kapcsolatban meztelen képeket a programban - hogyan ?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

AntiHero
Idézek:

"Felinstallálod a virtuális meghajtót, majd crackeled szépen a hozzá csomagolt patch-csel (!fontos! hogy a patchet be kell másolni a Deamon Tools a telepítet mappájába és onnan crackelni, mert ha nem így tesszük nem indúl a progi és hiba jön elõ!)"

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Végig kell vinned a nyomozást és annál lesz akit elkapsz a végén (tudtommal alapvetõen több kimenete lehet)

elovastam de az se segítete ugyan az és nem tom mitõl van 😞
Hello!
ezt a "neh'tza" valamit hol találom? a többi 9 megvan de ez nincs sehol sem...

Aragorn10
Olvasd el a FAQ-t fennt!!!!

na izé haveromnak van egy kis problémája a DT Proval felrakom és azt írja hogy the application is corrupted mi a baj ?
és magyarul játszod?
Mr_no_NaMe
Elsõ pálya igen. Na mind1 majd meglássuk...csak jöjjön le a pecs aztán magyarral is megnézem minnyá 😊
watto
gondolom az 1.pályán vagy ami 1x van nem?
mert ott van megszabva mit csinálj!
nem ilyen lessz szabadon mész és veszed fel a questeket, nem 2 fegxver lessz, nekem már most 3 van😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

AntiHero
Istenem ez az ugrás:S miért jó az? Haverom is mindig ugrani hogy kel....😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mr_no_NaMe
Kicsit játszadoztam vele, de nemnagyon fogott meg :S
Ugrani egyáltalán nem lehet benne? Az egész játékban össz vissz 2 fegyver lesz és annyi dolgunk lesz, hogy végigrongyolunk egy kijejölt pályán és lekaszaboljuk az elleneket? Ha ilyen sztem már most uninstall :S
Aragorn10
Vegyél egy gyógyfûárusnál !!!!

Gubberx
Inn udvarában a herbalist árul

Aragorn10
Simán a játék image és ennyi.

watto
hello!
amikor a boszicsajnak kellenek a virágszirmok...na azokat honnan szerezzem??????mert látok ojan bokrot te letépni nem tom..

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

rotator
Nekem általában a third person a kedvenc kameraállásom hasonló játékoknál, de ebben a játékban valami újfajta implementációja van, ami nemigen jön be. 😞 Pláne nem ezzel a harcrendszerrel.

ok, és minimage bzbazokkal te szórkazol vagy csak simán a játék mds-e?
Aragorn10
Kell mindkettõ nekem legalábbis mindkettõ fenn van és csak akkor fagy néha amikor kilépek a játéból.

hopsz, javítom magam OTS kam. 😮 😊
sztem nagyon jó az OST kam is az a hiba, hogyha többen támadnak nem látod úgy át a teret, de sokkal jobban látszik a pöpec harc. de miért fagy le a Triss-es küldi után? MEgpróbáltam MINDENT amit írtak. PRóbáltam magyar-nodvdfixedminiimage nem megy ugyanez+mindenemuláció bekapcs nem. Leszedtem magyart nem miniimage nem emulálva, nem. Patchel mi van, midkettõ kell vagy csak az 1.1? mert van 1.1a ami három nappal rá jött ki. Valaki plz help annyira szeretnék vele játszani
rotator
Hát úgy nem, mint a 3D Sexvillában.

rotator
A third person szerintem kuka, a low isometric viszont királyság! Illetve nagyobb távolságot megtenni a high isometric még megfelelõbb. 😊

lol, ok máshogy értettem 😄
Úgy értettem, hogy kufircolni lehet-e benne rendesen. 😄