The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
A torony a mocsárban van ugye?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Egyébként ha már ott tartasz h "el kell csalni" Kalkstein-t a toronyhoz, ott nem kell visszamenni Kalkstein-hez, csak fogod a könyvet a toronyból, kimész és jön a csattanó 😊
watto
De Thalernek szóba se tudom hozni az adósság kifizetését, és így esélytelen.

IMYke2.0.0.0
Régen volt, de emlékeim szerint, a temetõbe jutás elég egyszerû dolog...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

watto
De egyszerûen senki nem tud már segíteni. Lehet ilyen Bug?

Hát igen Coleman meghal ha a tündéket elengeded vizima külvárosában 😊Nekem is ez volt nehéz, de csak sikerült😄
watto
Nem mert ebben a végigjátszásban él Coleman például.

IMYke2.0.0.0
#12767 sem segített?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

watto
Hali! Elakadtam a játékban, Vizimában vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az lenne a dolgom hogy Kalksteint elcsaljam a Toronyhoz de szóba se áll már velem, valamivel megsérthettem 😄 Aztán még a Temetõbe is bekéne jutnom, de az Orvgazdánál nem tudom kifizetni a tartozását a sírásónak, engedélyt meg nemtudom honnan kéne szedni. Ha véletlen Vincettõl akkor az is bukó mert õ se áll méár szóba velem 😄D

Valaki tudja mit kellene csinálnom? Elõre is kössz.

IMYke2.0.0.0
De igen - vártam, hogy mi lesz az újratalálkozással...

Az okos dolog volt, én nem mentettem...Szokásom 1 mentéssel játszani,szóval 1-et mindig felülírok...és ez megint átokként jött vissza mint elég sok játéknál...de azért jó végigjátszani a játékot 3x-ra is 😊
Én Triss-re bíztam, mert régebb óta ismerem, meg hogy néztem volna Vesemir és a többiek szemébe kaer'morhen-be? 😊(amikor még nem tudtam hogy nem megyünk vissza)apropó ti nem hiányoltátok azt a nosztalgiát ami lett volna ha a végén találkozunk Vesemirékkel és a többi Witcherrel? 😊
IMYke2.0.0.0
Én úgy játszottam a "The Witcher"-rel, hogy minden általam komolynak vélt döntésnél mentettem egyet, névvel ellátva.
Ez azért volt szerencsés, mert így a kérdéses szituációt a teljes végigjátszást követõen megnézhettem másik személlyel is.
Én amúgy:

"Összejöttem" Shani-val, és rá is bíztam a gyerkõcöt.

Trissre, mert ha a szándékaiban nem is bíztam, úgy véltem, õ jobban meg tudja védeni, felügyelni, és hasznosabb szövetséges.

Mármint ez az eddigi egyetlen, racionalista-semleges végigjátszásom során volt.
IMYke2.0.0.0
<#worship>

Egyébként ti kire bíztátok?😊
Shani-ra vagy Triss-re?
Jogos, a sok kihagyott sor miatt aláírásnak véltem a spoiler alatti mondatot. Mindenesetre volt már abból félreértés, hogy olyan döntéseket is megpróbáltak ebben az összefüggésben elhelyezni, aminek nincs köze hozzá.
hát megpróbálom Homályvízben csak azért nemvoltam biztos benne mert amikor Vivaldi bankjánál van az a konfliktus akkor csak 2 választási lehetõség van:vagy a Rend vagy a Scoia'tael... :S És muszály volt valamelyik mellett kiállnom és én hülye már az 1. végigjátszásnál a Scoia'tael-ekre voksoltam(a játék végéig),és ezzel szerintem a legjobb döntést hoztam meg ami elég rossz az 1. végigjátszáskor...na de mind1 kipróbálom a semlegest 😊
IMYke2.0.0.0
Én nem is ahhoz írtam. A spoileren kívüli mondat a válasz.

Murky Watersben/Homályvízben a Rend és a Scoia'tael közötti konfliktusnál nem szabad egyik oldalra sem állnod. Nem tudom, hogyb addig ehhez milyen követelményeket kell teljesíteni, az biztos, hogy a korábbi döntések a Rend és a Scoia'tael mellé állást kiüthetik, de szerintem semlegesnek mindig lehet lenni.

Shaninak és Trissnek ehhez tudtommal semmi köze.
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Épp ez a szép benne, hogy nem tudod.
Az egyik kardinális döntési pont, hogy
melyik nõt választod (Triss-t vagy Shani-) és így kire bízod a fiút...

Az általad említett frakciók esetében pedig egyszerûen az, hogy elvégzed-e a velük kapcsolatos feladatokat vagy sem.

Üdv.
Tudjátok 3 vége van a játéknak:
A Lángoló rózsa Rendje,A másfajúak,és a semlegesség

Na nekem az lenne a gondom hogy nem tudom hol és mikor kell/lehet a 3.-at választani.Valaki tudna segíteni?
gabesz100
val szinü hogy felül a küldetés inventoriban van ,csak annyi cuccod van hogy nem látod .próbáld oldalra mozgatni.

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

Sikerült!

Le kellett tölteni a cdproject oldalán lévõ patch-t, amit azt hittem nem szükséges, mivel 1.4-es, a witcher readme-ban meg az van írva hogy a játék 1.5--ös.

Nem értitek, na mind1.

A gépemet le kellett formázni, a witcher mentéseit most visszamásoltam, de ha betöltöm, akkor magyar hanggal szólal meg, pedig be van állítva hogy angol legyen a hang, és a mentéseim is angol hanggal készültek.
Hogy lehetne megoldani hogy megint angol hang, és magyar felirat legyen??

Hello!

A magyarítás probléma megoldódott, de most kéne tényleg segítség!
A probléma a következõ:
Mikor a gólemeket kell feléleszteni, kell hozzá egy villámhárító. Na én ezt megveszem, hordom magammal, elmegyek a mocsárba hogy elvégezzem a feladatot, de egyszer csak eltûnik az ivertoryból a villámhárító. Ez mitõl van? Nemtudok továbbhaladni a játékban. Segítsetek pls!
van meg nekem, és azon hogy lehet beállítani a magyar nyelvet? Mert az tudom, hogy a FAQ-ban szereplõ leírás nem máködik, de másoknak elvileg sikerült. Köszönöm a választ!
Hello!

Egy egyszerû kérdésem lenne!
A witcher bõvített kiadás SKIDROW
alratar
Ez nem fej vagy írás játék!
Ahol kettõnél több tipp lehetõséged van, ott soha sem 50% az esélyed a nyerésre. (Matek)
bardocz
Akkor nem szerencsejáték lenne a neve😄D
IMYke2.0.0.0
Próbáltál már a való életben szerencsejátékot?
Ott sincs 50%-od a nyerésre.

De az nem szerencse hogy neki mindig jobb köre van. 5 menetet lejátszottam, egyet se nyertem, aztán ki is léptem, már nem bírtam idegekkel.
Az lenne a jó ha 50-50% esélyem lenne a gyõzelemre.
Nincs a kockákhoz trainer, vagy cheat?

IMYke2.0.0.0
Ezt hívják szerencsének - az sem lenne túl reális, ha mindig Te nyernél...

Hát szerintem nem csalás ha visszatöltöd, mivel inkább a gép csal, kb ha 10 játszmából ha 1-et meg tudok nyerni.

alratar
Van olyan hely az ötödik fejezetben, ahol kész fõzeteket vehetek?
Mivel ez szerencse játék, ezért lehet nyerni ellene, egyszerûen nem volt szerencséd!

Próbáld újra (újratöltögetést és cheat-nek érzem, tessék szépen elfogadni, hogy vesztesz és kész)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tarti19
Vannak a gépnek érdekes kockázós pillanatai, amikor az agyad leszakad a helyérõl, mert úgy érzed csal ellened, de aztán helyreáll minden 😊
Bár a végén, ha a kockapóker zsenije szeretnél lenni készíts majd mentést, vagy máskülönben csak az újrajátszás végén vagy távoli mentésbõl tudod ezt újra megpróbálni😛

alratar
Természetesen lehet nyerni.
A 2. fejezetben a börtönben a tündével lehet kockázni, de állandóan veszítek.
Lehet ellene nyerni, vagy a tünde csal?
Legutóbb is majdnem nyertem aztán 5 db 5öse volt.

alratar
Egyszóval, minden más fajú meg fog ez után támadni.
tarti19
Barátom te a Lángoló Rózsa rendjéhez tartozol immáron😛

alratar
Sajnos nem tudom, de a negyedik fejezet ez
armageddon666
Ha megmondod, hogy szerepelhet angolul a Homályvíz falva, akkor talán meg tudom mondani. Mondjuk ha már ennyire utálnak, akkor valszeg marad a Human és a Witcher ending.

@

alratar
Homályvíz falvában a lovagok mellett raktam le a voksomat, és így az összes "terrorista" halott.
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy ez mennyiben befolyásija a játék többi részét.
Itt fõleg arra célzok, hogy az ötödik fejezet elején Zoltán is tüsszent tõlem, illetve a többi más fajú is rám támad. Ez állandósul?
armageddon666
Meteorite Sword 3R | +40% DMG | Bleeding +30%
Rune Sword 2K + 1Z | +30% DMG | Knockdown +75%, Silver +30%

Csak már nem emlékszem melyik a K és melyik a Z ...

@

átböngészve úgy tûnik, hogy két kardot érdemes kovácsoltatni, a 3 vörös meteoritból és a 3 kékbõl készültet, a többi jóval gyengébb. nem látom a felsorolásban ugyanakkor a 3 sárga meteoritos kardot, lehet nem is lehet 3 sárga követ találni ?

3 vörös sztem nagy boss ellen jó, akit sokat kell ütni, és nem szörny hogy ezüsttel vágjuk, 3 kék meg apróbb jószágok ellen... (pl tolvaj, katona)

ezüstnél szintén a 3 egyforma a jó, többi csak azért van, hogy ha vki nem találná meg 1 3 ugyolyat is tudjon azért kovácsoltatni vmit...

armageddon666
Attól függ milyen tulajdonságokat akarsz neki...

lista

@

Szintén!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem kell, de meglehet!

rúnáknál is erõsebb a kard ha 3 egyformát olvasztanak egybe?