13886
  • cab
    innen szedtem őket:
    http://modzone.web4.hu/cikk/the-witcher-modok-1-resz

http://modzone.web4.hu/cikk/the-witcher-modok-2-resz
  • ferenc001
    Én nem nagyon modoltam a játékot (bár ha lenne olyan mod, ami kicsit jobban optimalizálttá teszi a játékot, azt mondjuk kipróbálnám, mert a Kereskedőnegyedben nekem még mindig szaggat a játék néha-néha), de általában a modok telepítője úgy van megírva, hogy az alappartíción belüli lehetséges játékmappára mutasson. Ebben az esetben pedig biztos lehet valahogy módosítani a telepítés helyét, de úgy alapból is, a telepítők mondjuk 90%-ában lehet módosítani a telepítés helyét.
    Nem maradsz ki semmiből, az új küldetések nem az alapjátékon belül vannak (mint mondjuk bizonyos DAO vagy ME DLC-knél), hanem egy külön menüpontból indulnak, az új játékon belül.
  • steweee
    linket adnál ezekhez a modokhoz?
  • cab
    Üdv mindenkinek!

3 év után ismét elővettem a Witchert. Körbenéztem miket lehet letölteni azóta hozzá, találtam jó kis modokat. A kérdésem az, hogy hogyan kell ezeket feltenni? Van olyan amit csak másolni kell, van amit telepíteni, de a telepítős modok is mindegyik más helyre akarja telepíteni magát. Például az 1,39 GB- os textura mod a C meghajtó program files-ba akar települni, pedig a ajáték nem is azon a partíción van.

Előre is köszi!

ja még annyi hogy most tettem fel az 1.5 patch-et amiben vannak új küldetések elvileg. Régi mentéssel folytathatom a játékot, nem maradok ki semmi jóból? :) Még csak vizima külvárosában járok, szóval a játék elején tartok. 1-1,5 órát játszottam vele eddig.
  • fery02
    Én nem foglalkoztam ilyennel, simán karddal kinyírtam úgy 10 perc intenzív csapkodással (tehát nálam is keveset sebzett). :D
    3 perc után már nyugodtan néztem mellettem a TV-t, aztán csak néha pillantottam a képernyőre, hogy hogy állok. :D
  • dregnarr1 #13001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne állj az oszlopok közé:D
  • IMYke2.0.0.0
    Mert előtte nem tetted meg azt, amit kell.
    Csak akkor tudsz végezni velük ezzel a módszerrel, ha már életre keltek.
  • gamer33
    Köszi, ez müxik csak az a gondom hogy engem is mindig agyoncsap a villám. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Itt a válasz:
    A gólemeket csak villámcsapás tudja megölni, ami majd az oszlopokba csap, ha előtte mindent megtettél.

• gamer33
    Egy kis segítséget kérnék, ott vagy hogy a mocsárban ki kellene nyitnom a tornyot de még 2 kő hiányzik, mindegy mondom addig kinyírom a gólemet de olyan keveset, konkrétan 1-et sebzek rajt hogy ez így vicc. Amúgy is gyengének éreztem már a kardomat, mit csináljak? A városban a kovács nem csinálja meg pedig vannak köveim hozzá de ha beszélek vele hiába kattintok a kovácsolás ikonra nem csinál semmi csak meg akarja venni a cuccot......
  • fery02
    Akkor oké. :)
  • dregnarr1 #12995

Személy szerint nem ismerte Geralt, viszont az ellenfél szeme elárulta, hogy átesett az Átalakuláson, vagyis egy Witcher támadt a királyra.
  • fery02
    Köszönöm, akkor nem vesztettem nagyon semmit szerencsére.

Azokra a gyertyákra én is felfigyeltem, csak annyira el voltam foglalva a harc hevében, hogy nem adtam rájuk nagy figyelmet (pedig valamit motyogott Geralt is).
    Azért nem gondoltam arra, hogy a napfelkeltét jeleznék, mert akkor volt kereken éjfél, mikor harcnak indultam vele. :D

Közben már végig is játszottam, szerintem zseniális egy játék volt. Nem tudom, hogy valaha még előveszem-e még a játékot, mert elég hosszúnak tánt, 37 órát mutatott a Steam. Hard-on játszottam, a szokásos lassú tempómban, lehetőleg mindent megcsinálva, kipróbálva a játékban.
    Előtte mondjuk Normal-on elvittem a játékot kb a 4. fejezetig, de túl könnyűnek bizonyult, ezért újrakezdtem később.

Egy aprócska dolog még érdekelne.
    A játék Outro-jában, akivel harcoltunk, azt ismernem kellene? Mert arcról nem ugrott be senki. Csak azt gyanítom mondjuk, hogy witcher volt ő is.
  • Effekt Mágus
    .
  • dregnarr1 #12992
    Tápos a kard, de szerintem közelébe sem ér a Lady of the Lake által adott darabnak, én azt találtam legjobb quest-rewardnak.
  • ferenc001
    Végre egy kérdés amire jó, biztos választ tudok adni :D Igen, meg lehet csinálni hogy striga életben maradjon, meg kell várni a "hajnalt", ami úgy történik, hogy egyre-egyre alszanak ki a gyertyák a kriptában, majd amikor mindegyik kialudt, a striga visszaváltozik. Így kicsit hosszabb mint egyértelműen kinyírni, viszont kapsz érte egy nagyon tápos kardot.
  • fery02
    Amúgy az 5. fejezetben a strigának mindenképp halnia kell vagy lenne békésebb mód is (mint ugye az intróban)?
    Mondjuk most már mind1, mert kinyírtam, azért már nem fogom újra betölteni azt a játékállást, ha esetleg lenne egy kevésbé vérengzős lehetőség is, csak érdekelne így utólag.
  • syberia2
    Hello
    Van egy kis baj a játékkal
    Valamiért mindíg, néhány perc játék után a gépem alvó állapotba lép, de a hang az megy. Csak újraindítani lehet. Mi a baj?
  • fuzesi12
    hali, még a játék kiadásakor megvettem a játékot, végig játszottam, most feltettem újra a játékot, letöltöttem az 1.4 patchet és a magyar 1.4 upgradet is, bemásoltam mind2 t a witcher könyvtárba, elindítom az 1.4 patch futtatását, de az installáláskor változó szerűen kiírja hogy átviteli hiba történt, ez elég idegesítő mivel ezután újra is kell telepíteni a játékot, valakinek van valami ötlete? :s
  • mooo
    Köszi a tippet,de sajnos a problémát nem oldotta meg.
  • dregnarr1 #12986
    Próbálj törölni pár mentést. Ha nem mondod nekik minden alkalommal, hogy írjon felül, akkor akárhányszor ki-be lépkedsz épületekben, vagy töltőképernyőre lépsz, csinál egy külön mentést. Egy idő után már nagyon nehezen tölti be magát a LOAD menüt is.
    User/név/docs/the witcher/saves alatt törölheted a feleslegeseket. Szerencsére számozva vannak, így könnyen lehet tudni melyik kell és melyik nem.
  • mooo
    Hali!
    Az lenne a problémám,hogy a játék random időközönként (30perc - 1óra)exe hibával leáll,amikor TÖLTÉS vagy MENTÉS történik.
    A gépem: Intel Core2Quad Q9550 , 4gb RAM , ATI Radeon HD 4890 , WIN7

• dregnarr1 #12984
    Üdv!
    Chapter I-ben van egy The Drowner Contract névvel ellátott küldetés.

Nálam van a szükséges 3 quest item (entry is, nyílván), a questlog írja, hogy beszéljek az atyával (Reverend), ám nem jelenik meg a küldetéssel kapcsolatban semmilyen választási lehetőség beszélgetéskor.

Találkozott már ezzel a problémával valaki? Van még valami teendő, vagy megoldás?
  • Csacsi
    Sziasztok. Régebben játszottam a játékkal, aztán egyéb elfoglaltságok miatt abbamaradt. De a régi mentéseim eltűntek. Tudna valaki küldeni egy mentést. ha jól emlékszem Chapter 2 elején voltam, a mocsaras rész után. Ahol azt hiszem börtönben voltam.
  • evil006
    Sajna nincs viszont töltöttem le hozzá angol nyelvi fájlt de akkor meg az a baj hogy a bonusz kalandoknál nincs hang ha felrakom az angol nyelvet.Esetleg arra angol nyelvet tud valaki?
    Azért piszkálom az angol nyelvet mert most tanulom.

Köszi a válaszokat.
  • mindero
    Emlékeim szerint szólnak h ha elkezded a küldetést akkor nincs visszaút.
    Figyelmesebben kell olvasni.
    Amúgy nem hiszem h sokat kell visszatölteni, az egész 5. fejezet max 3 óra, az előtte lévő küldetés meg 10 perc.
  • kisokka
    Pedig én úgy emlékszem, hogy erre figyelmeztetnek...Nem mostanában voltam már arra, de megint elkezdtem és így emlékszem rá.
  • Nightcrawn
    Köszi a választ.
    Amúgy elég genyóságnak találom mert ugye teljesen abban a hiszemben van az ember hogy nyugi még ott van a többi cuccom erre nem grat a készítőknek...
  • kisokka
    Nekem olyan verzió van, ahol a beállításokban is tudom állítgatni, hogy milyen nyelvű legyen a hang és a felirat, külön-külön.Szerintem neked is meg van ez valahol a játék menüjében...
  • evil006
    Alapból azonnal telepíti a játékot.
  • evil006
    Telepítésnél semmilyen nyelvi választhatóságot nem találtam.
  • Pityu Mester
    Igen, játszható. Mikor telepíted, kiválaszthatod, hogy milyen nyelvű feliratokat és szinkronokat adjon a játékhoz (10 nyelven van felirat, 9 nyelven szinkron). Miután elindítottad a játékot, a beállításoknál tudod kiválasztani, hogy milyen nyelven akarod a szinkront és a feliratot.
  • evil006
    Sziasztok!

Most vettem meg a The Witcher Bővített kiadását magyar szinkron és felirattal.
    Az volna a kérdésem hogy angolul magyar felirattal játszatható-e. (telepíthető-e).
  • Pityu Mester
    Az 5. fejezetben nincs tárolás. Ha valamid volt a 4. fejezetből, azt még felveheted Dandeliontól, de utána már nincs. Viszont, létezik olyan mod, amely segítségével mégis elérhető ez a funkció. Ha jól tudom, Kalksteinhez lehet betenni a tárolást. Keress rá a Google-ban, biztos megtalálod!
  • Nightcrawn
    Valaki mondja már meg nekem hogy az 5. fejezetben Ó-vizimában nincs felszerelés tárolás???
    Dandelionnál lehetett mielőtt beléptem Ó-vizimába de utána senkit nem találok akitől felvehetném a cuccaim pedig egy csomó fontos cucc van ott!!!
    PLS HELP
  • fery02
    Majdcsak odavezet a főszál. Mostanában kevesebbet játszok vele, mert igazából unalmas egy picit nekem.
  • Mozes
    Sziasztok!

Nem tudjátok az ATI kártyákon jelentkező vsync problémát, hogyan lehet megoldani? Keresgéltem a netten, de sehol nem volt megoldás.

Köszi,
  • Gruffersten
    Emlékeim szerint Vincentet előbb tisztázni kell a nyomozásod során, mégpedig úgy, hogy elmész vele egy raktárba, kipucolod és ártatlannak állítod.Én ezzel próbálkoznék.
  • fess
    a játékosbarlangot hol találom pontosan?
  • fery02
    Nos másodjára elkezdve a játékot, annál a résznél most nálam is szarakodás megy. Valamiért Vincent most nem ad nekem engedélyt a temetőbe jutáshoz, meg Thaler-nél is ez a helyzet nálam is. Egyelőre nem érdekel nagyon. Gondolom ahogy haladok majd a főküldetésekkel, valamikor úgyis be birok majd jutni.

Amúgy az ital rész az megy, Törpe mézsört kell neki adni és továbbhalad a holtestes küldetés.