13886
-
cab #13006 innen szedtem őket:
http://modzone.web4.hu/cikk/the-witcher-modok-1-resz
http://modzone.web4.hu/cikk/the-witcher-modok-2-resz -
ferenc001 #13005 Én nem nagyon modoltam a játékot (bár ha lenne olyan mod, ami kicsit jobban optimalizálttá teszi a játékot, azt mondjuk kipróbálnám, mert a Kereskedőnegyedben nekem még mindig szaggat a játék néha-néha), de általában a modok telepítője úgy van megírva, hogy az alappartíción belüli lehetséges játékmappára mutasson. Ebben az esetben pedig biztos lehet valahogy módosítani a telepítés helyét, de úgy alapból is, a telepítők mondjuk 90%-ában lehet módosítani a telepítés helyét.
Nem maradsz ki semmiből, az új küldetések nem az alapjátékon belül vannak (mint mondjuk bizonyos DAO vagy ME DLC-knél), hanem egy külön menüpontból indulnak, az új játékon belül. -
steweee #13004 linket adnál ezekhez a modokhoz? -
cab #13003 Üdv mindenkinek!
3 év után ismét elővettem a Witchert. Körbenéztem miket lehet letölteni azóta hozzá, találtam jó kis modokat. A kérdésem az, hogy hogyan kell ezeket feltenni? Van olyan amit csak másolni kell, van amit telepíteni, de a telepítős modok is mindegyik más helyre akarja telepíteni magát. Például az 1,39 GB- os textura mod a C meghajtó program files-ba akar települni, pedig a ajáték nem is azon a partíción van.
Előre is köszi!
ja még annyi hogy most tettem fel az 1.5 patch-et amiben vannak új küldetések elvileg. Régi mentéssel folytathatom a játékot, nem maradok ki semmi jóból? :) Még csak vizima külvárosában járok, szóval a játék elején tartok. 1-1,5 órát játszottam vele eddig. -
#13002 Én nem foglalkoztam ilyennel, simán karddal kinyírtam úgy 10 perc intenzív csapkodással (tehát nálam is keveset sebzett). :D
3 perc után már nyugodtan néztem mellettem a TV-t, aztán csak néha pillantottam a képernyőre, hogy hogy állok. :D -
dregnarr1 #13001 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne állj az oszlopok közé:D -
#13000 Mert előtte nem tetted meg azt, amit kell.
Csak akkor tudsz végezni velük ezzel a módszerrel, ha már életre keltek. -
gamer33 #12999 Köszi, ez müxik csak az a gondom hogy engem is mindig agyoncsap a villám. :( -
#12998 Itt a válasz: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gólemeket csak villámcsapás tudja megölni, ami majd az oszlopokba csap, ha előtte mindent megtettél.
-
gamer33 #12997 Egy kis segítséget kérnék, ott vagy hogy a mocsárban ki kellene nyitnom a tornyot de még 2 kő hiányzik, mindegy mondom addig kinyírom a gólemet de olyan keveset, konkrétan 1-et sebzek rajt hogy ez így vicc. Amúgy is gyengének éreztem már a kardomat, mit csináljak? A városban a kovács nem csinálja meg pedig vannak köveim hozzá de ha beszélek vele hiába kattintok a kovácsolás ikonra nem csinál semmi csak meg akarja venni a cuccot...... -
#12996 Akkor oké. :) -
dregnarr1 #12995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Személy szerint nem ismerte Geralt, viszont az ellenfél szeme elárulta, hogy átesett az Átalakuláson, vagyis egy Witcher támadt a királyra. -
#12994 Köszönöm, akkor nem vesztettem nagyon semmit szerencsére.
Azokra a gyertyákra én is felfigyeltem, csak annyira el voltam foglalva a harc hevében, hogy nem adtam rájuk nagy figyelmet (pedig valamit motyogott Geralt is).
Azért nem gondoltam arra, hogy a napfelkeltét jeleznék, mert akkor volt kereken éjfél, mikor harcnak indultam vele. :D
Közben már végig is játszottam, szerintem zseniális egy játék volt. Nem tudom, hogy valaha még előveszem-e még a játékot, mert elég hosszúnak tánt, 37 órát mutatott a Steam. Hard-on játszottam, a szokásos lassú tempómban, lehetőleg mindent megcsinálva, kipróbálva a játékban.
Előtte mondjuk Normal-on elvittem a játékot kb a 4. fejezetig, de túl könnyűnek bizonyult, ezért újrakezdtem később.
Egy aprócska dolog még érdekelne.
A játék Outro-jában, akivel harcoltunk, azt ismernem kellene? Mert arcról nem ugrott be senki. Csak azt gyanítom mondjuk, hogy witcher volt ő is. -
Effekt Mágus #12993 . -
dregnarr1 #12992 Tápos a kard, de szerintem közelébe sem ér a Lady of the Lake által adott darabnak, én azt találtam legjobb quest-rewardnak. -
ferenc001 #12991 Végre egy kérdés amire jó, biztos választ tudok adni :D Igen, meg lehet csinálni hogy striga életben maradjon, meg kell várni a "hajnalt", ami úgy történik, hogy egyre-egyre alszanak ki a gyertyák a kriptában, majd amikor mindegyik kialudt, a striga visszaváltozik. Így kicsit hosszabb mint egyértelműen kinyírni, viszont kapsz érte egy nagyon tápos kardot. -
#12990 Amúgy az 5. fejezetben a strigának mindenképp halnia kell vagy lenne békésebb mód is (mint ugye az intróban)?
Mondjuk most már mind1, mert kinyírtam, azért már nem fogom újra betölteni azt a játékállást, ha esetleg lenne egy kevésbé vérengzős lehetőség is, csak érdekelne így utólag. -
syberia2 #12989 Hello
Van egy kis baj a játékkal
Valamiért mindíg, néhány perc játék után a gépem alvó állapotba lép, de a hang az megy. Csak újraindítani lehet. Mi a baj? -
fuzesi12 #12988 hali, még a játék kiadásakor megvettem a játékot, végig játszottam, most feltettem újra a játékot, letöltöttem az 1.4 patchet és a magyar 1.4 upgradet is, bemásoltam mind2 t a witcher könyvtárba, elindítom az 1.4 patch futtatását, de az installáláskor változó szerűen kiírja hogy átviteli hiba történt, ez elég idegesítő mivel ezután újra is kell telepíteni a játékot, valakinek van valami ötlete? :s -
#12987 Köszi a tippet,de sajnos a problémát nem oldotta meg. -
dregnarr1 #12986 Próbálj törölni pár mentést. Ha nem mondod nekik minden alkalommal, hogy írjon felül, akkor akárhányszor ki-be lépkedsz épületekben, vagy töltőképernyőre lépsz, csinál egy külön mentést. Egy idő után már nagyon nehezen tölti be magát a LOAD menüt is.
User/név/docs/the witcher/saves alatt törölheted a feleslegeseket. Szerencsére számozva vannak, így könnyen lehet tudni melyik kell és melyik nem. -
#12985 Hali!
Az lenne a problémám,hogy a játék random időközönként (30perc - 1óra)exe hibával leáll,amikor TÖLTÉS vagy MENTÉS történik.
A gépem: Intel Core2Quad Q9550 , 4gb RAM , ATI Radeon HD 4890 , WIN7
-
dregnarr1 #12984 Üdv!
Chapter I-ben van egy The Drowner Contract névvel ellátott küldetés.
Nálam van a szükséges 3 quest item (entry is, nyílván), a questlog írja, hogy beszéljek az atyával (Reverend), ám nem jelenik meg a küldetéssel kapcsolatban semmilyen választási lehetőség beszélgetéskor.
Találkozott már ezzel a problémával valaki? Van még valami teendő, vagy megoldás? -
#12983 Sziasztok. Régebben játszottam a játékkal, aztán egyéb elfoglaltságok miatt abbamaradt. De a régi mentéseim eltűntek. Tudna valaki küldeni egy mentést. ha jól emlékszem Chapter 2 elején voltam, a mocsaras rész után. Ahol azt hiszem börtönben voltam. -
evil006 #12982 Sajna nincs viszont töltöttem le hozzá angol nyelvi fájlt de akkor meg az a baj hogy a bonusz kalandoknál nincs hang ha felrakom az angol nyelvet.Esetleg arra angol nyelvet tud valaki?
Azért piszkálom az angol nyelvet mert most tanulom.
Köszi a válaszokat. -
mindero #12981 Emlékeim szerint szólnak h ha elkezded a küldetést akkor nincs visszaút.
Figyelmesebben kell olvasni.
Amúgy nem hiszem h sokat kell visszatölteni, az egész 5. fejezet max 3 óra, az előtte lévő küldetés meg 10 perc. -
kisokka #12980 Pedig én úgy emlékszem, hogy erre figyelmeztetnek...Nem mostanában voltam már arra, de megint elkezdtem és így emlékszem rá. -
Nightcrawn #12979 Köszi a választ.
Amúgy elég genyóságnak találom mert ugye teljesen abban a hiszemben van az ember hogy nyugi még ott van a többi cuccom erre nem grat a készítőknek... -
kisokka #12978 Nekem olyan verzió van, ahol a beállításokban is tudom állítgatni, hogy milyen nyelvű legyen a hang és a felirat, külön-külön.Szerintem neked is meg van ez valahol a játék menüjében... -
evil006 #12977 Alapból azonnal telepíti a játékot. -
evil006 #12976 Telepítésnél semmilyen nyelvi választhatóságot nem találtam. -
Pityu Mester #12975 Igen, játszható. Mikor telepíted, kiválaszthatod, hogy milyen nyelvű feliratokat és szinkronokat adjon a játékhoz (10 nyelven van felirat, 9 nyelven szinkron). Miután elindítottad a játékot, a beállításoknál tudod kiválasztani, hogy milyen nyelven akarod a szinkront és a feliratot. -
evil006 #12974 Sziasztok!
Most vettem meg a The Witcher Bővített kiadását magyar szinkron és felirattal.
Az volna a kérdésem hogy angolul magyar felirattal játszatható-e. (telepíthető-e). -
Pityu Mester #12973 Az 5. fejezetben nincs tárolás. Ha valamid volt a 4. fejezetből, azt még felveheted Dandeliontól, de utána már nincs. Viszont, létezik olyan mod, amely segítségével mégis elérhető ez a funkció. Ha jól tudom, Kalksteinhez lehet betenni a tárolást. Keress rá a Google-ban, biztos megtalálod! -
Nightcrawn #12972 Valaki mondja már meg nekem hogy az 5. fejezetben Ó-vizimában nincs felszerelés tárolás???
Dandelionnál lehetett mielőtt beléptem Ó-vizimába de utána senkit nem találok akitől felvehetném a cuccaim pedig egy csomó fontos cucc van ott!!!
PLS HELP -
#12971 Majdcsak odavezet a főszál. Mostanában kevesebbet játszok vele, mert igazából unalmas egy picit nekem. -
Mozes #12970 Sziasztok!
Nem tudjátok az ATI kártyákon jelentkező vsync problémát, hogyan lehet megoldani? Keresgéltem a netten, de sehol nem volt megoldás.
Köszi, -
Gruffersten #12969 Emlékeim szerint Vincentet előbb tisztázni kell a nyomozásod során, mégpedig úgy, hogy elmész vele egy raktárba, kipucolod és ártatlannak állítod.Én ezzel próbálkoznék. -
fess #12968 a játékosbarlangot hol találom pontosan? -
#12967 Nos másodjára elkezdve a játékot, annál a résznél most nálam is szarakodás megy. Valamiért Vincent most nem ad nekem engedélyt a temetőbe jutáshoz, meg Thaler-nél is ez a helyzet nálam is. Egyelőre nem érdekel nagyon. Gondolom ahogy haladok majd a főküldetésekkel, valamikor úgyis be birok majd jutni.
Amúgy az ital rész az megy, Törpe mézsört kell neki adni és továbbhalad a holtestes küldetés.