The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Egy kis bunyó
Kár hogy azt a nagydarab szakállas csávót nem tudom kihívni.
A fõzetekhez mindenképp kell valamilyen alkohol. Ha erõs, akkor jobb lesz a fõzet, ha közepes, akkor gyengébb, az instrukciók szerint. Én úgy látom, ha erõs, akkor többet is készít egy menetben...

Ezen kívül a Swallow-hoz (fecske) kell egy adag Fehér Sirály fõzet is, így elõször azt készíts.

warass
thx!<#worship>

- Ha benne van az áldozat a bestiáriumodban, akkor automatikusan nyúzod, belezed õket hogy hozzájuss az értékes részeikhez.
- A virágok mellett még sokminden más is felhasználható. Nézd meg, hogy milyen anyagok kellenek a fõzetbe. (úgy emlékszem rebis és éter biztosan) és olyan virágokat és egyebeket keress, amiben ezek vannak.
mama2
még két hét és egy nap.... és bejelentik a játék megjelenése csúzik 2008-ra<#mf1><#vigyor1><#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tudom, "Oroszoknak sokmindent köszönhetünk.
Többek között Rage of Mages 2 része, Battle Mages, Evil Islands...
Hogy csak a kedvenceimet említsem. 😄" erre írtam. 😊
hi! 1-2 dolgot nemértek . pl: mikor felveszek vamit , akkor kiirja hogy nyuzható tárgyak, hogykell nyuzni ? 😄 meg minek nyuzzak?
+ fecske fõzetet hogy készitsek (az a poti ami megnöveli a hp reget elég durván 😄 ) mert már csomo fajtát csináltam ,de azt sose engedi , pedig minenfajta növényt felveszek amit csak taálok.
Van egy fáklya a boszorkány házában egy ládában.
warass
honnan vigyek megammal fáklyát v macskafõzetet a kriptába <#help>

Drizzt do Urden is volt már...
Amúgy az a trilógia már nem tudom hányadik résznél tart, de biztos, hogy 10 fölött...

Ez lengyel fejlesztésû játék 😛
Orosz? Na oroszok csinálták a Stalker-t is nem? Errõl a német fordításról meg, az van, hogy többen tudnak angolul mint németül ezért van a kevés fordítás. Spec. a BioShock németrõl van fordítva félig-meddig mert az angolt nem lehetett kiszedni normálisan
Esrohnoil
Azt fõleg. 😊
Egyébként nem volt az olyan rossz...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Meg a jópár évetizedes megszálást. 😊
xp x64-en sikerült már vkinek elindítania?
köszi elõre is

Esrohnoil
Oroszoknak sokmindent köszönhetünk.
Többek között Rage of Mages 2 része, Battle Mages, Evil Islands...
Hogy csak a kedvenceimet említsem. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ált. igen, de ennél a hivatalos oldal, ahol van némi plusz info, meg félkész elõzetes(ek).

Ööö, pont errõl beszélek, hogy ezeket játékokat nemigen fordítják. A Gothic azért elég ismert sorozat, mégha elsõdlegesen a német piacra is szánták. Nagyon sok játékból csak német, orosz vagy japán verzió létezik, ha azt hiszed kevés ilyen van, az csak azt mutatja, hogy te sem ismered õket 😉 (Nyugi, én is csak egy-kettõt, de ha elkezd böngészni az ember, rengeteg exkluzíve cirill cuccot talál.)

Egyáltalán minek fordítanak le olyan játékot, melyet anélkül is értek? Olyat kéne, amit nem 😊

HunnenKoenigrõl amúgy tudok, hiszen az egyik kedvencemet, a Gothic 2-õt õ fordította, igaz, amikor én játszottam vele, akkor még nem volt kész a honosítás.
OFF:

HunnenKoenig fordított németrõl.
De az angolt többen beszélik és a játékok szinte kivétel nélkül megjelennek angolul is. Ezért 😊

tgabort
hello! lenne még 1 kérdésem....feltettem a játékot ahogy le van irva daemon tools pro-val és crack-eltem is de amikor el akarom indítani mégis kiirja hogy: Helyezze be az eredeti lemezt.... ha valaki tud segíthetne... thx

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

tibor16
sziasztok - olvastam a faq-ot, - nekem egy Ati 9600XT-ém van - akkor azzal el sem indul?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sokat én sem tudok róla. Balhék voltaka fejlesztõknél (a magyar
OFF:

Brainfactornál), állítólag igencsak problémák voltak a fizetésekkel, nem is tudom, hogy maradt-e belõlük, még valami. Mindenesetre német nyelven megjelent, de az nekem nem pálya. Tényleg, német nyelvû játékokat miért nem honosítanak a hobbifordítóink? Persze kevésbé ismertek, de többek között azért, mert a nyelvi korlátok elvágják tõlünk õket.

World of Chaos hivatalos oldal - persze ez is német nyelvû.
Aragorn10
Szerintem mindennel együtt 90-körül volt 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Igen-igen... neked is rpg.hu a forrás? 😊
Esrohnoil
Tudom, és ne nagyon várjatok mozis verziót, max. dvd-t.

ööö, rajzfilm lesz az... sajnos.
Ha 4 naig vitted agyfojtában akkor megvolt a 60 óra játékidõ? Miel én mac 3 órát játszok egy nap úgy érzem egy darabig be fog tartani a game...
champions of krynn
death knights of krynn
dark queen of krynn

megboldogult c64-es csodák..................
Esrohnoil
Dragonlance játékok pedig voltak, de már régiek.
Most viszont épp egy film készül a Krónikák elsõ kötetébõl. 😊

MrAndree!

A Wheel of time-ból volt játék. Igaz, Jordan regényefolyamához több köze nem volt, csak a neve 😞((

Zóanagyvarázsló!

Leírnád mi történt a WoCh-al? Már régóta várom, de egy ideje semmi hír...

Amúgy, szerintem a Gemmell könyvek világa is király, és Moorcook multiverzumát is érdekes lenne számítógépen látni...felváltva lehetnél Erekose, Corum, vagy Elric 😊)

Aragorn10
Sötételf trilógia<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Beszállhatok? 😊 Mert akkor Wheel of Time.

Why so serious?

FAQ bannerban!

De most még bemásolom 😊

"Letöltöd a játékot,kicsomagolod

Letöltöd a Daemon Tools Pro Advanced verzióját,amit innen letölthetsz.

Felinstallálod a virtuális meghajtót, majd crackeled szépen a hozzá csomagolt patch-csel (!fontos! hogy a patchet be kell másolni a Deamon Tools a telepítet mappájába és onnan crackelni, mert ha nem így tesszük nem indúl a progi és hiba jön elõ!), így fenn van a gépeden az a DT, amellyel létre tudsz hozni IDE drive-ot, mert a játék csak ebbe bemountolva mûködik.

Kreálsz egy ilyen drive-ot, (DT betöltése ->tools -> add IDE Virtual Drive és vigyázol, h csak! ez a virtuális meghajtó legyen a gépeden) abba bemountolod, feltelepíted és játszol. "

Na, eszembe jutott vmi: DragonLance! Az még nem volt játékban, ha nem tévedek... De most már offolunk, igaz? 😄
Hello
Lenne egy kis gondom.
Meg van a játék de ha meg akarom nyitni alkoholal vagy deamon toolsal hibát ir ki.
hogy nem hozzáférhetõ a fájl.
help valaki.
Nincs bajom a Forgotten Realms-szel, de én nagyon unnám, ha csak arra a világra építenének, ezér törülök annak, ha jön egy kis vérfrissítés - mint például a The Witcher. Azt pedig nagyon sajnálom, ami a Káosz Szavára épülõ World of Chaosszal (nem elírás) történt, pedig ott aztán igazán lett volna anyag egy igényes honosításhoz, talán jobban sikerült volna, mint az "eredeti" német...

Egyébként igazad van, manapság már annak is örülni kell, ha egy nagyobb volumenû RPG-t várhatunk, de én azért szeretek válogatni a világok között, biztos van sok általam nem simert, mely csak a megjátékosításra vár. Még egy ok, hogy szorítsak a The Witchernek 😊
Aragorn10
Közben jöhetne egy Baldur's Gate is 😊😊😊

Áh, január nekem még messze van 😞
Aragorn10
Bakker azt el is felejtettem, hogy nemsokára jön az Assassin's Creed is😊😊
Na azzal is elleszek egy darabig 😊😊

Hát oké, volt pár még õsrégen... 😄 De egyre kevesebb lesz. Az utóbbi években csak a két NWN és a Demon Stone volt. Ja, meg vmikor a Pool of Radiance remake-je
Aragorn10
Igen meg fogom venni mert a szinkronossal elleszek még a folytatásig😊😊

Készült is belõle rengeteg 😉
Aragorn10
Hát igen és a többirõl ne is beszéljünk 😊😊

Most látom csak, hogy tegnap óta végre van mértékadónak tekinthetõ review is a játékról. Magát a cikket még nem volt idõm elolvasni, de az értékelés elég pozitív végkicsengésû, a bugok és hibák ellenére. Félreértés ne essen, én nem értékelések alapján vásárolok játékot, de bizony segíthet megdobni az ilyen jellegû reklám is az eladásokat.
hát bazz, írtam itt korábban, hogy lefagy mikor töltené vizima külvárosát. Kaptam mentést azon a pályán valamivel késõbb csinálva. Megy, ez beszarás. Fura ez a gém, biztos vétel 😄 Aragorn, msot végigtoltad de megofgod venni? 😮 Mert én sztem ki se végzem nov. 14-re órákat ámuldozok majd a kocsmákban meg minden 😄
Hát például Forgotten Realms-bõl rengeteg játékot lehetne készíteni!
Aragorn10
Ilyenkor amikor ilyen játékot kiadnak szoktam azon elgondolkozni, hogy annyi de annyi jó rpg könyv van trilógiák,világok és mégis csak egy kettõ minõségi jó játék jön ki pedig ihlet és lehetõség van bõven..

Ez igaz 😊 Nagy ihletet tudnak nekem adni az ilyen játékok.
Aragorn10
A két játék valamiben egyforma!!
Méghozzá a FANTASZTIKUS TÖRTÉNETBEN<#vigyor4><#vigyor4>

watto
küldtem privit😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.