The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy azt a nagydarab szakállas csávót nem tudom kihívni.
Ezen kívül a Swallow-hoz (fecske) kell egy adag Fehér Sirály fõzet is, így elõször azt készíts.
- A virágok mellett még sokminden más is felhasználható. Nézd meg, hogy milyen anyagok kellenek a fõzetbe. (úgy emlékszem rebis és éter biztosan) és olyan virágokat és egyebeket keress, amiben ezek vannak.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Többek között Rage of Mages 2 része, Battle Mages, Evil Islands...
Hogy csak a kedvenceimet említsem. 😄" erre írtam. 😊
+ fecske fõzetet hogy készitsek (az a poti ami megnöveli a hp reget elég durván 😄 ) mert már csomo fajtát csináltam ,de azt sose engedi , pedig minenfajta növényt felveszek amit csak taálok.
Amúgy az a trilógia már nem tudom hányadik résznél tart, de biztos, hogy 10 fölött...
Egyébként nem volt az olyan rossz...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
köszi elõre is
Többek között Rage of Mages 2 része, Battle Mages, Evil Islands...
Hogy csak a kedvenceimet említsem. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyáltalán minek fordítanak le olyan játékot, melyet anélkül is értek? Olyat kéne, amit nem 😊
HunnenKoenigrõl amúgy tudok, hiszen az egyik kedvencemet, a Gothic 2-õt õ fordította, igaz, amikor én játszottam vele, akkor még nem volt kész a honosítás.
HunnenKoenig fordított németrõl.
De az angolt többen beszélik és a játékok szinte kivétel nélkül megjelennek angolul is. Ezért 😊
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
OFF:
Brainfactornál), állítólag igencsak problémák voltak a fizetésekkel, nem is tudom, hogy maradt-e belõlük, még valami. Mindenesetre német nyelven megjelent, de az nekem nem pálya. Tényleg, német nyelvû játékokat miért nem honosítanak a hobbifordítóink? Persze kevésbé ismertek, de többek között azért, mert a nyelvi korlátok elvágják tõlünk õket.
World of Chaos hivatalos oldal - persze ez is német nyelvû.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
death knights of krynn
dark queen of krynn
megboldogult c64-es csodák..................
Most viszont épp egy film készül a Krónikák elsõ kötetébõl. 😊
A Wheel of time-ból volt játék. Igaz, Jordan regényefolyamához több köze nem volt, csak a neve 😞((
Zóanagyvarázsló!
Leírnád mi történt a WoCh-al? Már régóta várom, de egy ideje semmi hír...
Amúgy, szerintem a Gemmell könyvek világa is király, és Moorcook multiverzumát is érdekes lenne számítógépen látni...felváltva lehetnél Erekose, Corum, vagy Elric 😊)
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Why so serious?
De most még bemásolom 😊
"Letöltöd a játékot,kicsomagolod
Letöltöd a Daemon Tools Pro Advanced verzióját,amit innen letölthetsz.
Felinstallálod a virtuális meghajtót, majd crackeled szépen a hozzá csomagolt patch-csel (!fontos! hogy a patchet be kell másolni a Deamon Tools a telepítet mappájába és onnan crackelni, mert ha nem így tesszük nem indúl a progi és hiba jön elõ!), így fenn van a gépeden az a DT, amellyel létre tudsz hozni IDE drive-ot, mert a játék csak ebbe bemountolva mûködik.
Kreálsz egy ilyen drive-ot, (DT betöltése ->tools -> add IDE Virtual Drive és vigyázol, h csak! ez a virtuális meghajtó legyen a gépeden) abba bemountolod, feltelepíted és játszol. "
Lenne egy kis gondom.
Meg van a játék de ha meg akarom nyitni alkoholal vagy deamon toolsal hibát ir ki.
hogy nem hozzáférhetõ a fájl.
help valaki.
Egyébként igazad van, manapság már annak is örülni kell, ha egy nagyobb volumenû RPG-t várhatunk, de én azért szeretek válogatni a világok között, biztos van sok általam nem simert, mely csak a megjátékosításra vár. Még egy ok, hogy szorítsak a The Witchernek 😊
Na azzal is elleszek egy darabig 😊😊
Méghozzá a FANTASZTIKUS TÖRTÉNETBEN<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>