The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A friss kenyerem illatát követted?
- Mondhatjuk.-Geralt
- Én vagyok a legjobb Pék a környéken...
- Tudod mit csinálnak a Witcherek?
- Ja hasonlítanak a mágusokhoz...
- Hogyhogy?- Geralt
- Hát õk is mágiát használnak,csak nekik hervadtak a golyóik....
- Khmmm..khmmmmm!-Geralt
- Talán van a rokonságodban Witcher?Micsoda balszerencse!-Pék
És egy másik:
- Honnan ismered a szörnyeket? - Geralt
- A nagyapám hagyott rám egy könyvet,abban minden szörny jelentése benne van...
- Jelentése?-Geralt
- Igen...a vámpírok a falánkságot,a ghoulok a mohóságot...
- Ahhha.És mit jelent az óriás százlábú?
- Öööööö.....
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
"Regeditben (start menü --> futtatás és ott beírod: regedit.) hckey_local_machine..software..blabla...átírni a 3as számot 16ra...aztán a játék data mapájában a a dialog.tlk-ból a lang.key-bõl és avoice.bif-bõl csinálni másolatot és azokat 16-ra átírni..és angol hang magyar felirat lesz a játék alatt..a felirat hiányos..néhol angol maradt..
Ezután felrakod magyarul a patchet és minden magyar lesz .
Röviden:
HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra !!!!!!
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.."
Namost... a kérdésem az lenne, hogy a dialog_3.tlk-ban, és a lang_3.key-ben hogyan lehet lecserélni az értékeket 16-ra? Mert a regedittel ne tudom megnyitni ezeket a fájlokat...valaki leírná picit részletesebben? Megköszönném...és azt is, ha kiderülne, hogy hol találom az "avoice.bif" filet, mert sehol sincsen...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nagyon pajzánra vették a figurát lengyel barátaink...
Geralt egy igazi kikent dzsigoló...😄
A rézgarasokért vehetõ tulajdonságok közül legelsõnek a herbalizmust, a szörnyismeretet és a +50%-os alkohol regenerálást kell megtanulni...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ui: A boszi adott egy könyvet asszem/ a házában van valahol, amit ha elolvasol akkor már nem lesz unknown herb a stufa😊
2. megnyomod a kicsike alt gombot egy bokros területen, rohangálsz pár kört, leszeded a kért fûvet, és visszaviszed a boszihoz.
Persze ennek lehet az lesz az ára, hogy mire legközelebb visszatérek a faluba az öreg megeszi a lakosságot 😄
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mert elvileg a fogadoban lehet venni valakitõl de ott senkinek nincs ilyenje 😞
Next PC upgrade: 2022
"- Az emberhúsnak olyan íze van, mint a csirkének...gyerekeket pedig nem eszek."
Egybõl õ lett a kedvencem a játékba 😄
Jobban szívok a csatákkal itt a mocsárban... Köcsög Vyvernek, meg hülye nagy növények, akik elõl egyelõre csak szaladni tudok. 😊
A kardot meg q-val kell elõrántani és e-vel kell elõrántani, attól ügg melyiket akarod használni. Bár javaslom, hogy itt a bestiánál kezdéskor tenyerelj rá a szóközre, és jelöld ki neki a bestiát.
Act 3 közepe felé vagyok, de ilyen nehéz bunyó azóta sem volt.
Egyébként én Swallow, Blizzard, pengeélesítéssel öltem. Group módban ha voltak zöldkutyák, Fast-ban ha nem voltak.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A bestiáa fecske kell, keverd ki, és húzd le. Nem árt ha felkészülsz arra, hogy minden felgyújt körülötted, jön kb 3-4 plusz kutya is, és az fps leesik a béka hátsója alá:S
Amúgy acélkarddal vertem le én is... elõtte mondjuk nem árt egy kis köszörülés a kardnak, meg pár táp kortyintás is.
Lehet volt már a kérdés, de nem találtam...
A bestiát mivel célszerü kinyirni? Pillanatnyilag acél kardom van ami ha jól tudom csak emberek ellen hatásos igazán.
A kováccsal esetleg lehet készíttetni valami célszerszámot?
Vagy valami lötyi segítségével tudom elgyözni a bestiát?
Kapcsold be a "tárgynevek mutatása" opciót. Ha ez mûködik, amelyik szekrényre, ládára kosárra ráírja a nevét, abban érdemes keresni, vert van bennük valami felvehetõ
A mutagének milyen hatással vannak a Witcherekre? Miért kell nekik?
Ugye a game kezdetekor a videoban is ezt itta Geralt!
Kiváncsi vagyok miért vesztette el az emlékezetét Geralt,és mi köze van Triss-hez! Aki esetleg tudja Spoilerbe leirhatná!
Next PC upgrade: 2022
Jó ez a játék, gyönyörû is, nekem pl nagyon tetszik a grafikai motor, teljesen leköt a játék.
Egyedül azt a fránya hosszú mentési és betöltési idõt faraghatták volna lejebb...
Ha kérhetném, a "vok" ée egyéb irc meg sms szlenget mellõzd, ha segítséget kérsz. Minimum az, hogy érthetõen adod elõ, mit szeretnél...