The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Nem sok. Én még egye se találkoztam. Nagyon odabasz a gém sztem😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

fle go
Ez többnyire abból ered, hogy nincs igazán szabadság a játékban és vannak hosszas ide oda mászkálások, ugyan azon az utvonalon, mert minden körbe van keritve és csak megadott útvonalon közelitheted meg a kijelölt helyet.
Egyes funkciók pl az alkimia nekem legalább is elég bonyolult.
De azért jó kis játék be kell valjam.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

mama2
Nagyon lehúzta a játékot😛. De geci(má bocs)<#kocsog><#kocsog><#levele><#levele><#gun><#duhos2>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tényleg sok a hiba benne ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sopi
Igen az 😊 ami a FAqban van csak a link nemjo...

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

macleody
Ezt most nem értem. Milyen EXE? A játék indítófájlja?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sopi
köszi de nekem kimondottan csak az EXE kell a patch megvan csak az exe nicns és emiatt kifagy a game :S 😊

mama2
Nekem teljesen nincs hang, csak felirat:XD. Még a szájuk se mozog, de ez azért van, mert ugye mivel azt is átírtam, de nincs magyar hang és ezér(jó hülyé fogamaztám csájé:XD). Mert haazt is átírjuk... na mindegy nem cifrázom, sztem érted:XD.

broman191
Nos igen...jobb helyeken 100 órát írtak játékidõnek. És én el is hiszem, mivel egy hetet elvoltam vele szinte napi 10 órával...
A cikkíró "felebarátunk" végigrohanhatott a fõküldin, és ezzel szúrta is el a végigjátszását...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BlackShadow
üdv.. vizimában 2. chapt-ban a hírdetõtábláról szedtem egy küldit miszerint drowner nyelvek kellenek.. nos olvastam róluk könyvet és nyelvüket nemigen tudom kinyerni.. megoldás?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

"A játék végén már alig vártam, hogy kiértékelést kapjak az összeszedett nemi betegségekrõl"
Ez még jobb, állítólag játszott játszott a játékkal de a wictherekrõl gõze sincs. Immunitás ugye...

Why so serious?

sopi
Hi all
A FAQban lévö 1.1-es exe link nem jo..valaki nem tudnáfeltölteni vhová? vagy emailben elküldeni?..elöre is nagyon megköszönném 😊 THX

macleody
Gratulálok a kimagasló cikk idióta írójának. Végigvitte 20 óra alatt és van mersze írni róla. Hihetetlen.
Tényleg gyenge a cikk, de nem hiszem, hogy egy ilyen miatt kell felffüggeszteni/abbahagyni egy weblap olvasását. Legalábbis akkor én már szinte semmit nem olvasnék. Értékén kell kezelni a dolgokat.
Most mégis mit vársz egy olyan embertõl aki ilyet beletesz a cikkébe:
Mi a legjobb egy szerepjátékban? A hentelés.
Ajánlom neki a Titan Questet...

Why so serious?

broman191
Szerintem még egy Ghoul is értelmesebb cikket írt volna<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ilyen rossz cikket még nem olvastam😊
bekaphatják a ghoul hátszõrös oroszlánfejûpóknyálas pengémet

BEAST
En eddig sem olvastam, ezutan sem fogom 😄 ... szanalmas az egesz teszt ugy ahogy van,sirok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

broman191
Hmmm...én kivenném a helyedben...tipikus "rossz kedvem van kifikázom a gémet ahol lehet" hangulatú a cikk. Abszolút nem mérvadó a százalék sem ahogy az egész iromány...

bardocz
ha a voicet úgy hagyom eredetiben akkor a párbeszédeknél van hang?mert nekem most nincsen sehol
Ioles
A HARDWiRED tesztelte a játékot

Hát én a cikk elolvasása után gondolkodtam hogy kivegyem-e a könyvjelzõim közül az oldalt....:S

fle go
ja akkor ok

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ugyanúgy a kovács csinálja ,csak legalább 3 rúna kell.Jó kardokat tudsz venni a kovács segédjénél,de én pl vártam vele,és elvettem a halott szalamandrákét.(Deithweni díszkard)

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

Én ezüstel irtottam ki,mert az jobban sebzi.Nem kell élezgetni semmit,a zöld kutyákat irtsd elsõre,de vigyázz,hogy ne vegyenek körbe,mert akkor nem tudsz ütni.Ha már csak egy kutyus van,azt ne nyird ki,mert akkor hívja a többit,hanem ess neki a tüzeskének.Ha nagyon körbevesznek,akkor mindig táncolj el,mert akkor gyepálnak mint az állat.Nekem 3.-jára sikerült.Továbbá a Bargesztekre jól alkalmazható a lökéses jel.
A mocsári növényekre: ezüstel persze,erõs támadással.Csak az elsõ nehéz,a többi már könnyen megy.Ha nagyon lesebzett,akkor fuss el,(messzire mert lõ a drága)és várj amíg felgyógyulsz.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

macleody
Nem tudom, hogy jutott eszembe rapidra felrakni a múvikat. Na mindegy.
A 2. fejezetben vagyok.

A ezüstkardra hol lehet rárakni a rúnákat? Mert a törp kovács csak tápabb acélkardot csinál a meteorokból...

És ott ugye nem kell megvárni amíg 3 rúna összejön? Plusszba még...

Jobb acél+ezüst kardot hol lehet majd a játék folyamán találni? Hanyadik fejezetkben?
macleody
Nem, ez már chapter 3.
Itt van két bug féleség:
Lidérc bácsi le se kaksizik
Itt meg kb. 2 percig denszeltem, nem reagált semmire:
Táncolunk szépségem?
fle go
Ez a külvárosi ivóban van? Mert nekem az nem igy néz ki<#fejvakaras>

Amikor megcsináltátok a remete küldijét(Fantomok a druidakörnél)akkor ki mit választott jutalmul?

Én a voice.bif-et úgy hagytam, ahogy volt. Nem volt Neked olyan gondod, hogy nincs hang némely esetben? Nem lehet, hogy az okozza a problémát, hogy azt is átírtad?

Igen,mert ezzel a lépéssel elõbre jutsz majd,de nem lövöm le elõre a dolgot.Annyi a lényeg,hogy Mikulnak is van szerepe a továbbjutásodban.

Írok amíg tölt😊
szerintem nagyon eltalálták a játékot a készítõk,bár vannak apróbb hibái,sok olyan dolgot fel tudnék sorolni,ami az Obliban sincsen jól megcsinálva,itt viszont igen.(PL eleve tudtuk mindíg,hogy azzal kell beszélni akinek van neve,na itt nem mindíg.Aztán a részegség,a nõzés....folytathatnám)Szerintem a legjobb a 2. része lessz,ha megérjük.Addigra jobban megcsinálják majd.Csak kérdés,milyen nasa-gép kell majd hozzá.Várom nagyon a könyv magyar megjelenését is,és remélem az amcsik csinálnak majd valami filmetz is belõle.(Amit persze nem Uwe Boll rendez majd😊 )

mama2
Mikulnak még nem írtottam ki a kriptába a szörnyeket. Akkor azt csináljam meg?

macleody
Már a templonegyedben is ott volt ez a barom. Az elsõ pár meccsnél még kimászott mikor odamentem, aztán egyszer csak bent maradt. Azóta ott áll. Legalább le tudnám csapni.<#idiota>
szerintem menj be mégegyszer a terembe,mert elvileg ha megjelensz félre kéne húzódniuk

macleody
Nektek is itt van a placc közepén ez a barom? Nem tudok tõle normálisan bunyózni.
broman191
ööö...nem a földön vannak.

Képzeljétek.nem tudom felvenni a tükördarabokat,mert ott van egy csillogás,viszont a pointer nem mutat semmit,hiába nyomogatom.Olyan,mintha csak a csillogás lenne ott a tükör nem😊

Nem tudom,hogy eddig mit csináltál...milyen küldijeid vannak hátra?

Nekem az tetszett amikor épp készültünk egymásnak esni az egyik ellenféllel aztán benyög valami ilyen sablon szöveget, hogy "Elõ a kardoddal" erre Geralt fahangon: "Már attól féltem sakkozni akarsz."

Why so serious?

broman191
Ha még nem volt balhé a fogadóban akkor irány oda. Vagy nem tudom.😊

mama2
Amúgy nekem nem segít senki? 2980. hsz.

mama2
ja za kimaradt, hogy a filekat a játék data mappájában találod😊

broman191
Az egyik a Druida farmja mellett van, a másik azon a környéken ahol a piros sárkány pihen...

Köszi!Látom a csillogó valamit,de nem akarja felvenni.Amúgy akit érint: nekem eléggé gyenge konfigom van,és így is fut a játék akadás szaggatásmentesen,és szerintem a töltési idõ sem rossz!!!
intel celeron 2800Mhz,1GB noname ram,Ati 9600xt Sapphire kari.(256mb)
A videókártya beállításainál variáltam kicsit,akit érdekel szóljon.

mama2
A avoice. bif. az elírás, igazából voice. bif. A többinél(és a voice.bif-nél is), úgy tod átírni az értéket 16 ra hogy: jobb klikk a fájlra, és tulajdonságok. És ott van ugye a filenak a neve, és mindegyiknél átírod a 3-mat, 16-ra. De ne feledd, hogy nem az eredeti filet kell átírni, hanem másolatot kell készíteni, a fileról ugyanabba a mappába így: Jobbklikk másol, majd jobb klikk ugyan abba a mappába(Vagy is a data mappába) jobbklikk beillesztés. És az lesz hogy pl.: másolat: voice3.bif. És a másolat értékét írod át 16-ra, és nem az eredetiét, mert akkor nem indul a játék. Aztán meg felrakod az 1.1a patchot( a patch telepítésénél a magyart válaszd), csakhogy ami oldal a faqba be van linkelve(ahonnan le lehet szedni az 1.1apatchoz), az nekem legalább is nem tölött be, ha neked sem akkor innen kell szedni: http://www.gamershell.com/download_21710.shtml
Remélem sikerül😊

BEAST
Most hirtelen nem tudom hogy az malom volt e, de az egyik tukordarab egy teton van, nekem is eltartott egy darabih mire rajottem hogy a dobozoknal van egy kis ut felfele :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És lenne egy kérdésem: Amikor össze kell szedni Alina tükördarabjait,akkor engem a malomhoz irányított a pointer.viszont nem tudok bemenni,csak fel a tetejére,ott sem tudok bejutni.Mit kell csinálni?