The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Azért arra mérget ne vegyél. Ha a narrátor fickónak kb. ennyi volt a szerepe, arra jól rágyúrhatott, nem úgy mint akinek 10-15 órányi monológja

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

nézd,ha a feliratot szinkron alapján írták le,mert miért dolgoznának duplán a fordítással...akkor nem lesz vészes😊
collector's csúszott jövõ hétre sajna😞
rotator
Én elsõsorban a videóbeszámolókat várom. <#vigyor2>

BlackShadow
a magyar nyelvû intro-t feltehetnétek vhova 😊 ha a mesélõ hangja normális akkor már a többi is jó lesz sztem

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bélanéni
Én is remélem, hogy elfogadható lesz, mert én látatlanban veszem meg. <#hawaii>
Szerintem olyan minõségre nem lehet számítani, mint a mozifilmek esetében, ott ugyanis jó esetben is csak 30-40 percnyi duma van, itt azért annak úgy kb. a 100x-osa. Ne legyen túl erõltetett és sok félrefordítás, akkor már rendben is vagyunk
<#idiota><#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Majd várom a beszámolókat a magyar szinkronról! Érdekel hogy sikerült! Ha jó lett akkor beruházok rá .😊
bélanéni
A játék megjelent!!
CD G****IS

Nagyon remélem, ahonnan én rendeltem ott is meglesz már ma <#wow2>

Mindegy kit viszel, Shani-t mindenképp ki kell engesztelni, vagy meg kell ajándékozni...

én siegfriedet vittem, abból se votl gond. csak ne csajt vigyél, mert carmenre eléggé féltékenykedett.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

bélanéni
Ha meglesz a szinkronos (talán holnap), írok egy rövid beszámolót, milyen. (Bár nem biztos, hogy az igazán mérvadó lesz, mert nincsenek extra igényeim. Persze, ha feltünõen gyenge, az már engem is zavar - de ne így legyen)

Megvárnak a bulival.

Nefürgyé le!

rotator
No megvan már valakinek szinkronosan? Rakjatok fel belõle részletet youtube-ra vagy valahova plz! 😊

tibor16
Éjfél körül vittem a bulihoz Shaninak a piákat, mondta, hogy vigyek megammal vkit. Visszaolvasgattam és úgytûnmik Zoltánt érdemes elvinni. Csakhogy, így éjnek idején sehol nincs. Most a buli tulképp mikor lesz? - a szövegbõl nem derül ki nekem. Mert Zoltánt, vagy bárkit csak másnap fogok elérni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A zenei cd úgy tudom az alapjátéknak is része, legalábbis cdgalaxis.hu-n az van...
Nah, valakinek jött mát értesítõ, vagy telefonált már esetleg?

bardocz
nem látszik a kép:S
bardocz

ez jár a collectorshoz 576-ban ez meg a simához,de csak elõrendelõknek
bardocz
jah,sikerült észevennem,miután fél óráig néztem😄 de szerintem az lesz merendelve,nagyon szééép😊 meg a zenei cd is kell,mert nagyon jó zenéja van a játéknak
Linket! 😊 Amúgy az a Collectorshoz jár, szóval szerintem még van idõd elõrendelni, mert az úgyis úgy tûnik csak 19-én jön. 😞

wedge31
Malomnál.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

az elsö résznél a faluba mikor a lány a hazakisérö uton megvédem cserébe felajálnja szolgálatait és a találkozo naplementekor van de elfelejtettem hol. (Aztem le lesz irva valahova) Nem emlékszik valaki?
nem szivesen hagynám ki a lehetöséget
bardocz
még ma elõ kéne rendelnem ahoz,hogy megkapjam az ajándékokat hozzá?az a witcher póló nagyon szééép😊
bardocz
ezt a képet a hivatalos háttérbõl csináltam,gondoltam megmutatom😊
bardocz
azt én is lenyúltam😄
amit találok általában azt viszem el😄
semmi sem maradhat csak úgy ott😄 lent a kriptában a város alatt vannak értékes holmik oda érdemes lemenni mindenkinek(sok pénz,gyémántcuccok)
BlackShadow
juteszembe.. elkoboztam a naplóját az öreglánynak és küldetéstárgyakhoz lett rakva.. ezekszerint még lesz dolgom a vén boszorkánnyal? :d

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

wedge31
Szerintem néz vissza a buli folyamatos lehet hogy még ott van.

bardocz
akkor ezt bebuktam vagy kezdem elõrõl ezt a fejezetet(igaz van egy pecsétgyûrûma amit a buliban találtam)

amúgy felszabadult egy kis pénzem ert haverom mégsem adja el a tárcsafékét bicóra,nem tudom collectors legyen vagy csak sima😄 simához kulcstartó az ajándék,collectorshoz meg póló 😮
wedge31
Kapsz töle egy gyürüt amivel felmehetsz a kupiban az éj hölgyéhez és három lányához ,nyam-nyam.

bardocz
shani házában az öreg nyanya elküld a halál hímveszõjére részegen😄
BlackShadow
azt sajnálom, hogy részegség közben
- a harc ugyan olyan pörgõs.. nem dõlöngél v vmi látvány 😄
- a beszélgetéseknél a hangja uoyan.. ill nem küldenek el a búsba, h te részeg disznó
lenne feeling ezekkel rendesen 😄

bardocz
nem itattam le le kellett volna?:S
wedge31
Detto <#pias>

BlackShadow
én igen 😄 imádok piálni.. televan az inventory-m alkohollal 😄 akinél látom az ikont földbeiszom 😛

wedge31
Délkörül bemész a kocsmába és csak egy páncélos lovagot fogsz találni.
A kupi meg északon van ott keresd.
A néma lovagot leitatad a fogadáson ?

bardocz
azsem tudom melyik lovag az,a házba meg nem mentem be,mert harcolgattam aztán mentem egy biztonságos helyre menteni trisshez
wedge31
Éj asszonya háza.Lesz ott egy küldi is amit a kocsmába vehetsz fel egy lovagtol ,délkörül ott van biztos.

bardocz
mi a magyar neve meg merre van?
amúgy kereskedõnegyed tényleg sokat tölt:S,legegyszerübb talán a teleport használata
wedge31
A kupiban már voltál ? ne hagyd ki...

bardocz
az semmi,amikor thalert megmented,akkor beszélsz vele benn a kocsmában és egy rész angolul van nincsen lefordítva😄
bardocz
na meglett,meg az élvezet is,aztán kimegyek a városba,és ami ott vár,súnya pókok meg kétéltûek,de nem baj,meg fognak majd egyszer mind pusztulni😄
sajna megint mehetek a mocsárba,a toronyból indulok,azt a helyet de megutáltam chapter 2-ben 😄
wedge31
Ja ,tatár bifszteknek van forditva <#csodalk>

wesker24
Ada hercegnõnek egy nagyon különleges kaja kell amit abszolut szinte sehhonnét sem lehet beszerezni !! Nyomozz ki milyen kaját szeret Ada hercegnõ mikor rájösz mit szeret Triss segiteni fog neked !!

Mikor odaadtad a hercegnõnek a kaját 5 perc múlva jöhet egy kis élvezet !!<#hehe><#nyes>
bardocz
a fogadáson mit kell adnom adda királynõnek vagy kinek?amikor meguntam a hisztizését fojtólidérc agyszövetét ajánlottam fel neki de valamiért nem fogadta el<#vigyor5>
Ugyan, csúszásban mindig okkal lehet reménykedni 😊

Én azért nem szándékozom visszalépni, ez csak a CD Galaxis hozzáállásán múlik.
rotator
Már most több helyen is kõbe vésték 19-ét, hát így jártunk.
Node addig legalább kiderül a szinkron minõsége. 😊))

<#mf1>

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

macleody
<#eljen>
bardocz
hallelujah,végre chapter 3 😄
sajna azer nem halt meg,de ha azt veszük hogy meg akart ölni én nyertem x)
Még én is meglátom, csak a CE miatt kapkodnék, azt késõbb nehezebb - de nem lehetetlen - lesz beszerezni. Mindemellett szerettem volna elvi alapon is növelni az eladást.
rotator
Én meg gondolkodom rajta, hogy visszatartom a rendelést azzal, hogy melléreakom az UT3-at, ami "elvileg" a kiírtnál hamarabb jön, na persze Magyarországon bármi elõferdülhet. 😊 Végül lehet, hogy majd csak jövõre jutok hozzá stuffhoz, addigra barátságosan kihalt lesz ez a topik is.