The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szerintem olyan minõségre nem lehet számítani, mint a mozifilmek esetében, ott ugyanis jó esetben is csak 30-40 percnyi duma van, itt azért annak úgy kb. a 100x-osa. Ne legyen túl erõltetett és sok félrefordítás, akkor már rendben is vagyunk
<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
CD G****IS
Nagyon remélem, ahonnan én rendeltem ott is meglesz már ma <#wow2>#wow2>
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Nefürgyé le!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Nah, valakinek jött mát értesítõ, vagy telefonált már esetleg?
nem szivesen hagynám ki a lehetöséget
amit találok általában azt viszem el😄
semmi sem maradhat csak úgy ott😄 lent a kriptában a város alatt vannak értékes holmik oda érdemes lemenni mindenkinek(sok pénz,gyémántcuccok)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amúgy felszabadult egy kis pénzem ert haverom mégsem adja el a tárcsafékét bicóra,nem tudom collectors legyen vagy csak sima😄 simához kulcstartó az ajándék,collectorshoz meg póló 😮
- a harc ugyan olyan pörgõs.. nem dõlöngél v vmi látvány 😄
- a beszélgetéseknél a hangja uoyan.. ill nem küldenek el a búsba, h te részeg disznó
lenne feeling ezekkel rendesen 😄
A kupi meg északon van ott keresd.
A néma lovagot leitatad a fogadáson ?
amúgy kereskedõnegyed tényleg sokat tölt:S,legegyszerübb talán a teleport használata
sajna megint mehetek a mocsárba,a toronyból indulok,azt a helyet de megutáltam chapter 2-ben 😄
Mikor odaadtad a hercegnõnek a kaját 5 perc múlva jöhet egy kis élvezet !!<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Én azért nem szándékozom visszalépni, ez csak a CD Galaxis hozzáállásán múlik.
Node addig legalább kiderül a szinkron minõsége. 😊))
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
sajna azer nem halt meg,de ha azt veszük hogy meg akart ölni én nyertem x)