The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
sziasztok! ez a játék hasonló mint az Oblivion vagy teljesen más?

rotator
Köszi, szerintem bõven jó lenne, ha a játék (nem az intró) elsõ pár percét felvennéd és feldobnád valahova, azt úgyis nagyjából mindenki látta, össze lehetne hasonlítani.

bardocz
szerintem olyan lehet a doboza mint a gw-nek
b-type
két dvd-nek megfelelõ vastagsággal bír a doboz, kényelmesen elvér benne a két dvd (játék és zenei), a kézikönyv és a térkép.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
az nagyon király,az lesz az elsõ ha megvan,hogy elolvasom 😄
Persze. A Ce-ben is azt mondták, hogy valószínûleg minden extra is magyar lesz, a making of dvd-t leszámítva. Aztán remélem tényleg így lesz. :-)))

b-type
igen, mind a 80 oldal (és a térkép megnevezései is).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azt hittem, hogy 120 oldal lesz a kézikönyv. Amúgy az "alapterülete" mennyi? 😄 Meg volt rendes doboz? Mondjuk a Collectorshoz alap hogy lesz gondolom, de érdekel a sima körítése is.

bardocz
a kézikönyvek magyarok?
b-type
háát az sztem odébb lesz 😊)), de ha idõ engedi akkor összevágok majd valamit.
A 80 oldalas kézikönyv meglepõen frankó kivitelezésben jött, a térkép dettó (az ajándék Witcher zseblámpáról nem beszélünk 😄 ).
Szal ezért az árért sztem frankó a körítés.

rotator
Ááááááááááááá, videóóóóóóót a szinkronról, léééégyszi! 😊)

b-type
Mindjárt telepítem..

bardocz
várjuk az infot már most 😊)
Ioles
Srácok nekem holnap érkezik. Nem CE, nekem elég az alap változat is, de ha kell vmi info a magyar szinkronról csak szóljatok, de vaslzeg csak pénteken tom feltenni, holnap nem érek rá

bardocz
lehet😄
Akkor Budapesten nem rendelte elõ senki a simát, csak a CE-t? 😊

Nekem pénteken érkezik.
Nah, valakinek megvan már az eredeti, vagy senkinek?

Te legalább kaptál már valamit tõlük 😊
"TISZTELT ÉRDEKLÕDÕ!

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

The Witcher
c. PC játék (magyar kézikönyv, magyar szinkron), ára: 7.990 Ft.

A játékból Collectors kiadás érkezése is várható, elõreláthatóan a jövõ hét elsõ napjaiban.
Annak megérkezésérõl a Collectors elõrendelõknek külön értesítést küldünk.

Elõrendelõink (a készletek erejéig) ajándék Witcher elemlámpát kapnak!
"
Ez állt a 12.30-as mailben. Nincs ezzel gond, csak engem a sima nem érdekelt, s nem azután érdelõdtem. 😊

BlueMaster
😄DDD

Jó lenne, de még a csatornás, a szobros, meg a Vaskás széfia nincs meg... 😞

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

rotator
Nekem meg írtak a PC Dome-osok, hogy a CE jövõ hét elején jön meg, amint megkapják, rámcsörögnek egyeztetésügyileg. 😊
CD Galaxis rulez, de az elõrendelési rendszerük gatya.

bardocz
nincs mit😊
mostmár akkor irány a torony😊 chapter 3 eglesz estig még😊
BlueMaster
Sikerült! Köszi még 1x!!! <#worship><#worship><#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Majd ha már megjelent, az után. :-P Meg gondolom Dante-nak vidékre kell, azért nem jut még hozzá ma...

BlueMaster
ok köszi!

bardocz
mindet aktiváld és legyen a gólem az oszlopok között
bélanéni
Nekem is pénteken szállítják. Kicsit sok a késlekedés, de reméljük megéri várni <#wilting>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hmmm. Ce elõrendelõknek is jött a cdgalaxistól levél, hogy megjött a sima? Visszaírtam, hogy kösz, de nekem a ce kell. 😊

BaLeeX
Jár hozzá ajándék kulcstartó!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BlueMaster
Kipróbáltam, de nem értem... Vihar van az oszlophoz hozzáérek elkezd világítani, és ennyi a gólem meg üldöz... Mit csinálok rosszul? Help!!!
Lehet, hogy láma vagyok, de eddig eljutottam és ezt most nem értem, de van egy mondás: aki kérdez hülyének látszik, aki nem az is marad.

rotator
Pénteken??????? Akkor mikor szállítanának CE-t? <#csodalk>

BlueMaster
Köszönöm szépen mindkettõtöknek!
Kipróbálom!

Dante73
Na, csak panaszkodni kelett, most hívtak, pénteken jön!<#eljen><#taps><#crazya><#smile><#phone><#nevetes1><#nevetes2>
Bocs a sok szmájliért, kicsit örülök....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Megrendeltem 576-tól, múlt héten, de semmi reakció nem volt, legalábbis ma. Nem ma kelett volna megjelennie?
Azt hittem, mostanra a dvd a gépemben lessz.........<#rinya>
Télleg, a simához az emlitett cégnél jár valami +? Tudja valaki?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

vagy mondjuk villámcsapásnak ha már fantasyról van szó😉

Lourker

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
használd az oszlopokat hogy belecsapjon a villám,3-4 elég neki
Szia a kövekkel kell az elektromosságot generálni és 3-4 áramütés elintézi.

Lourker

BlueMaster
Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet a gólemet megölni a mocsárban? Hiába püfölöm nem megyek vele semmire...
Köszi!

akkor ez gebasz
Ezzel meg is válaszoltad saját magadnak: csak vágott angol verzió létezik. Egyébként erõsen valószínû, hogy a magyar is vágott, gondolom a lengyel vagy a cseh nyelv még nem megy eléggé.
igen, de az angol megvan vágva tudtommal, és akkor az ahhoz tartozó felirat is nyilván...
Letöltöd az angolt, és a feliratot átállítod magyarra. Ha megvetted egyébként kössön bele valaki 😊
Engem meg az érdekelne, hogy ki lehet e kapcsolni a szinkront és alávarázsolni a lengyel v. az angol hangot, magyar felirattal...
AntiHero
Mert abból most nem derûl ki. Mert pl mikor a városba mászkálok és óvatlanúl beszélgetnek az emberek meg minden azt nem adja át a videó.

Ebbe a hónapba már vettem 2 játékot is (COD 4, HELLGATE LONDON). Nincs annyi pénzem hogy minden t megvegyek lutrira. Azokat is elõbb warezba toltam kicsit és úgy vettem meg.

Ezzel ajátékkal játszottam és nagyon teteszett. Egyedül a szinkron miatt venném meg mert akkor nagyon de nagyon jó lenne. (persze a collectors edition kéne)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bélanéni
És miért nem elég néhány videórészlet? Gondolom, ha már 3/4-ig végignyomod, nem nagy esély van rá hogy megveszed. <#kerdes> Egyébként tényleg nem sok közöm van hozzá, de legalább már ezt ne támogassuk...

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Én valahogy úgy képzelem (bár nemsokára úgyis meglátjuk), hogy lesznek benne igényesre sikerült párbeszédek, kevésbé és gyengék. Ennyire sok szövegelésnél nem tudom elképzelni, hogy meg lehet oldani, hogy minden mondat hibátlanul szóljon. Úgyhogy elég sok részletet kellene feltenni, hogy mérvadó legyen.

AntiHero
Aki megveszi felrakja nekem a szinkront valahova?
Adok FTP-t is ha kell.

Nagyon kiváncsi vagyok, mert ezen mûlik a játék megvétele.
Köszönöm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
de ha már a narrátort megválogatják, akkor csak ügyelnek a többire is 😄
v csak én csinálnám így ? 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bélanéni
Én csak az angollal játszottam 2-3 órát. Végigrohantam az elsõ külsõ színhelyen, 1-2 emberrel beszéltem, de azokat is nagyrészt elnyomkodtam, mert nem akartam elõre lelõni a poénokat. Úgyhogy azt sem tudom milyen.