The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy gyors kérdés a Steames Complete Editionnal kapcsolatban.
GOG-on nekem ugyan megvan a játék, de most jó áron van Steamen is. Viszont van külön hozzá egy úgynevezett "Expansion Pass" is. Ez mi lenne? A Blood and Wine kiegben ad még plusz tartalmat, vagy ez maga azt a kieget jelenti? Vagy ez a Complete editiontól független és külön kellene megvenni hozzá?
Köszönöm!
Az Aard jel szinte mindig használható, az Igni meg szinte soha. Ezért nem értem. A többi hiányát vágom, még nem is opció mert nem taperoltam megfelelő rúnát vagy mit.
A templomnegyedet csinálom, a melléküldik lassan elfogynak. Shanit már láttam hálóingben de se szexelni se boncolni nem akar pedig olvastam az anatómia könyvet.
1. Az első részben az ételek nagyon keveset gyógyítanak. Ajánlom a Fecske vagy később Fehér Raffard főzetek használatát.
2. Ha jól emlékszem, akkor a jeleket csak "veszélyes" helyeken; a városokban, falvakban pedig csak éjszaka használhatod (kivéve, ha nappal támadnak meg)
3. Megint csak emlékezetből, de szerintem a tapasztalati pontot mutatja. Vidd rá az egeret és kiderül :)
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Elkezdtem az első részt, pár napja tolom,
Három dolgot nem értek:
1. A kajálástól bár odanyomja a farkasfej alá a jelet, de semmit nem nő a HP-m
2. Már tudom kellene az Aard és az Igni jelek használatát, de utóbbi szinte soha nem választható opció. Pedig a sárga csíkom tele van.
3. A farkasfej körüli kék ív milyen adatot vagy jellemzőt mutat ?
Utoljára szerkesztette: xido, 2023.04.05. 22:02:29
Szerintetek érdemes az alábbi gépre felrakni a witcher 3-as játékot?
Dell Precision m6800
köszönöm előre is
Core i5-12400, Kingston 32GB 5200MHz DDR5, ASRock RX 6700 XT OC 12GB, ASRock B760 Pro RS, Crucial 1TB M.2, Kolink Observatory, Thermaltake 750W 80+, LG 55 C1 ,
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.10.28. 09:49:59
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudom, hogy kellene keresnem, mert sehogy nem találtam rá normális leírást.
Valaki tud olyan helyet, ahol le van írva, milyen dolgokat kellene hozzá teljesíteni, hogy a végén a befejezésbe el tudjam érni, hogy a varázslónők megerősödjenek? Milyen döntések kellenek hozzá?
(Párszor már végigjátszottam a játékot, de ezt még nem sikerült elérni)
Olvastam valahol régebben erről leírást, de sehol/sehogy nem találom. Vagy ha itt a fórumon valaha le lett ez írva?
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/740: "The Witcher EE - Kaer Morhen HD REMASTER (textures from TW3)"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megszereztem a The Witcher adventure game pc-s verzióját, és nagy örömömre találtam hozzá magyarítást is, de a link nem él, már magyaritasok.hu-n. Nem tudom így letölteni. Valaki tud más forrást, ahonnan leszedhetném?
Előre is köszi!
A dobozos verziód kulcsát be tudod aktiválni GOG-on, ha nem markoltad volna fel eddig ingyen vagy pénzért.
Ez a link viszont a Witcher 1-2 backuphoz, amivel gyakorlatilag a GOG fiókunkra is megkapjuk a dobozos verzióknak megfelelő játékokat:
https://www.gog.com/witcher/backup
Beír, és "REDEEM"-re klikk. Örül.
Beírod a dobozos verziód kódját, "Continue" és a több már menni fog :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Win10-en semmi gondom, GoG-ról megy. Te honnan próbáltad?
Újra elővettem ezt a szuper játékot, eredeti bővített kiadásom van, feltelepítettem 2-szer is,mind két esetben indításnál még látom a páncélos kesztyűt, majd játék működése leállt, windows keresi a hiba okát. Win 7 pro-m van. A 2. rész működik
Masik lehetoseg hogy van 3 piros meteorkobol uj kardod a fejezet vegere
Amúgy pedig simán verhető. Erős stílussal.
Ez a játék még nem a "press click to win" jegyében készült, mint a maiak...
https://www.gog.com/game/the_witcher
és nem is a direktoros verzió. az overhault arra kell telepíteni
vki tudna mondani egy linket ahonnét le tudom tölteni az EE Directors Cut verziót ?
csak kamu reklámoldalasakat láttam meg egy jelszavasat amit nem lehet megszerezni
már rég nem vagyok fent torrent és letöltőoldalakon, de a Rise of the White Wolf komplett overhaul moddal szivesen végigtolnám még 1x ezt a remek játékot