The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dopti
Be akartam írni, h fikázzam a szinkront... látom már megtörtént<#hehe>
Borzasztó! Barátok közt szint. Dopti out

Látom senkinek nem fog hiányozni. :-DDD De pl.: az ivósnak a hangja az fasza eléggé. Szóval úgy tûnik, hogy magyarul is bõven játszható lett, normális káromkodás van benne?

uv
az tényleg elég szar, mondjuk nem tudom a lengyel meg ánglus verzióban milyen, lehet, hogy koncepció?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

AntiHero
Az😄 szerencsére.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bardocz
jaja
Hát ez egészen jó!!! Az eddigiek alapján rosszabbra számítottam, bár sajnos néhol nem illik a beszéd. A Leo az a nyávogós, aki megfõ az elején?

uv
VassGabi viszont kurva jó. mi más?

rage
Sok szinkronhang egész jó, viszont a fõhõsé (s pláne a hangsúlyozása) kicsit vicces.

Meg nekem fura a witcher alkalmazása, mintha valami új magyar kifejezés volna (vicser) 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

BlackShadow
jah 😊 sztem is .. fõleg geralt hangja.. a fõszereplõt így elbaszni 😛
ezért kéne csak a felirat ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fú de béna... 😄 De komolyan, ez borzalmas. Inkább az angol, vagy próbálják meg több átéléssel!
bardocz
geralt hangja lehetne jobb,mélyebb lenne meg több eleéléssel beszélne,nagyon király lenne
tejóég!😮
(egész jó)

AntiHero
The Witcher (magyar szinkron videó)
Ebeb bele raktam mindent. Remélem jó lesz így a minõség (hang)

Látod,ezt így értelmesen leírtad,és barátias,sõt nagylelkû hangnemben.Köszönöm,igazad van,kissé elragadt a hév.Azért erõltettem ennyire,mert volt olyan tapasztalatom más témában,hogy ami linket megadtak,az régi,törölt volt,így a mai napig sem lehet sehol fellelni azt amit kerestem.Nem akartam elmulasztani semmit.Igazad van,le is lehetne szedni mégegszer,és valszeg le is fogom.Csupán próbáltam egyszerûbben megoldani a dolgot.Szívem szerint én is megrendelném hivatalosan,hidd el.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

b-type
rotator frankón mondja a #3838-ban.
Én nem szõröztem semmivel, a játék felbontásán sem állítottam amikor a fraps-t futtattam, de hosszabb lélegzetvéteû dolognál érdemes, mert valóban nem látszik lényegesen a különbség.
A Fraps-t is érdemes lehet lecserélni egy másik verzióra...ill. a fraps hangbeállját megnézni.
Akadni nekem csak akkor szokott, ha kevés már a hely neki.
Egyébként sztem jól bírja a progi a Fraps-t, van ami sokkal jobban meglassul a felvétel alatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én nem vagyok felháborodva,csupán nem értem,miért kell beszólni valami hüleséget,ha már szarok a másik bajára.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

1. Nem itt kell warezolni.
2. Így is csak azért szóltam, mert már másodszor hoztad fel a kérdést, jelezni kívántam, hogy fölsöleges többször beírni.
3. Ha az ember nem vásárol, legalább ne türelmetlenkedjen! Egy-két nap nem a világvége. Nem izgat, hogy nem veszed meg semmelyik verziót sem, azt azonban idegesítõnek találom, hogy sokan elvárják, hogy a megjelenés elõtt egy héttel már játszhassanak vele, ha nem jön full sávszéllel, ha a magyar megjelenés napján nincsen magyarítás. Ha valaki megosztja, arról értesülni fogsz, ha követed az eseményeket. Én még türelmesen várok a CE-re, nem kell kapkodni sehova.
és te vagy felháborodva? legalább annyi fáradságot vegyél már,hogy letöltöd újra,ha már megvenni nem vagy képes!

Gratulálok, egyre fényesebb megoldások.

Bucser
menj el, emeld le a bolt polcairól aztán meg van oldva a nyomorod a lassú neteddel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lehet hogy a kreatívság azt jelenti,hogy szedjem le mégegyszer azt a játékot,ami 2 hétig jött,512/128-as sebességgel?Nálad ennyi a kreatívitás?
Ember!Tudod mekkora a game?Tudod meddig jönne nekem?Azt hiszed,nem tudom,hol van már szinkronosan?Tudom,neked nagy megerõltetést jelentene egy 1GB mail,de én azért bízok a többiekben,és remélem felrakják valahova.(egyébként sem tudok 1 GB-s mailt fogadni)
Szóval bajtársiasságból 1-es,leülhetsz.
Látod,a többieknek volt annyi empátiája,hogy ha nem kívánnak ezzel foglalkozni,és érdemben nem tudnak segíteni,akkor nem írkálnak ilyen nesze semmi fogd meg jól dolgokat.
Bocsi a stílusért,kicsit paprikás lettem.

faq!!!
AntiHero
Most töltöm fel de mivel nagy a mérete ezért sokáig tart😊 (1mb net^^)

Még egy olyan kérdésem lenne,h magyar szinkron van-e a játékhoz külön vagy eleve magyarúl kéne leszednem?Átállítottam,h magyar felírat legyen át írtam 3-asról mindent 16-ra így van magyar felírat,de némák a videók senki nem beszél csak a felírat megy... Vki tud nekem segíteni!?Elõre is köszönöm!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN BÉLA NÉNI TÉNYLEG MÛKÖDIK!!!Már csak egy olyan kérdésem lenne,h az scsi és az ide virtuális meghajtók között mi a külömbség.?Tehát érdemessebb a játékokat ide meghajtóban feltelepíteni vagy valami más a jelentõsége a két tipusnak?
uv
megnéztem a frepszet. az én verziómban be lehet azt is állítani, hogy az eredeti hangot rögzítse-e vagy a kimeneti hangot. szóval ezzel nem lehet gond, mûxik ragyogóan. 1 perc= 1Giga. hehe. még jó hogy van helyem.

uv
na majd holnap én is nekiugrok frepszezni😊 ma sajnos bebaszik a munka.ehhhh

bélanéni
VirtualDUB-ban elég jó vagyok, tömörítettem már hosszabb filmeket is. Abban az nagyon jó hogy külsõ codec-eket használ és könnyen kezelhetõ a felület, mindent be lehet frankón állítani. Mégegyszer: ezzel nincs gond, csak a FRAPS vegye fel jól!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

uv
elvileg tömörítetlen aviban vesz fel, azért van olyan bazi mérete. ami azt jelenti, hogy a hang alapból 44.1kHz. tehát csak a végsõ konvertálásnál kell ügyelni, hogy így is maradjon. tehát a vidóhoz használhatsz bármilyen kodeket, de a hang maradjon eredeti méretben. ez azt is jelenti, hogy a múvi mékerrel nagyjából esélytelen a dolog, mert az a rohadék betöpörít mindent, szarik a minõségra. (legalább is így rémlik a messzi távolból). aztán persze tévedhetek is....

bélanéni
Jó de hova tetted?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

AntiHero
De😄
Szval öszevágtam egy naggyából intrókból álló videót beleraktam a siralmas LEOt is^^. MAjd csinálok egy külön falusi hangok, beszólások, NPCs összeállítást is.

rotator
Tökéletesen át fog jönni, hogy jó-e a szinkron vagy sem, ez nem Marantz hangfalteszt. 😊

bélanéni
Igen, ha ezeket be is lehetne állítani. A FRAPS-ban kb. annyi lehetõség van, hogy legyen hang vagy ne. Meg hogy F9-et vagy mást nyomjak hogy elinduljon a felvétel. Semmi codec-ekre utaló beállítást nem láttam. De majd otthon mégegyszer alaposabban szemügyre veszem.

Nem hiszem, hogy sokaknak van megfelelõ méretû tárhelyük, az internet sötét bugyraiban pedig már megtalálható a magyar verzió. Ha már nem vásárol az ember, legalább legyen kreatív, ne 1 GB körüli e-mailekre várjon egy nem warez témájú fórumon.
uv
már miért ne lehetne 100%? be kell állítani, hogy ne 64-es ratyi mp3-ba tömörítse, hanem hagyja 44.1-es vagy 48-as wav-ba és akkor pont olyan, mint amit game közben hallasz. igaz, hogy a mérete nagyobb lesz, de valamit valamiért.

TVelvet
Nos igen, ennek én is nagyon örülnék 😊
Szerintem szerencséd lesz,a szövegeket könnyebben felrakja valaki,mint a hangot.....😞😞😞😞😞
Egyébként összekaparnám a pízt a játékra,és megvenném,még ha nem is eszek 1 hétig se...de a gépem épphogy elbírja minimumon a Witchert.Ez az egyetlen oka,hogy nem vettem meg,és ezért sírok itt,hogy valaki rakja fel a szinkront valahova.

bélanéni
Én amit eddig hallottam/láttam belõle, az tetszett. Ha többet látok/hallok, még arról is írok véleményt.

A videón,amit te/ti csináltok,a hangminõség nem 100% a tömörítési eljárások miatt.Meg az sincs benne,hogy TI mit gondoltok róla.

BlackShadow
de sokan gyanakodtak/nak (köztük én is), hogy ami az eu-s verzióban van az elég erõsen béta felirat.. hisz nagyon sok a hiba benne 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bélanéni
Jobb a video, akkor eldöntheted te, teszik-e.

Felirat van benne....nem?Még a warez verz.-be is....

bélanéni
Szerintem csináld meg, hátha nekem nem jön össze.

Egyébként kíváncsi vagyok a szinkronra,jó lenne,ha azok akik megvették,írnának pár sort a véleményükrõl.

BlackShadow
nekem csak felirat kell 😛

AntiHero
Eddig megvagyok elégedve a szinkronnal Kivéve LEO hangját, na az siralmas még szerencse hogy nincs sok szövege😊

Tök jó hogy anno "angolúl" a sáskát mentem megölni😊 Most meg direkt Trissel mentem, Így kinyirtam egy mágust meg kaptam új páncélt is😊(bár a páncélt lehet a másiknál is kaptam anno, nem emlékszem már^^).

Hamarosan kaptok egy videót az eddigi hangokról. De csak ha van rá igény.

Félrefordítások a játék ismeretének a hiányából szoktak adódni, kapnak egy szöveget, gyakran nem is látszik, hol kapcsolódnak egymásba. (Más játékból kiindulva, itt nem tudom hogyan csinálták.

A szinkron esetében is nehezen tudom elképzelni ilyen toolt a magyar szinkronosoknál, de a legtöbb rivjúban eddig is szóba került, hogy a szájmozgás nem követi az angol szinkront - vagy fordítva. Nyílván nem lesz másként ez a magyarnál sem.
Ha valaki tudna egy elérhetõséget,ahonnan le lehetne szedni a magyar szinkronos hangfájlokat,azt szerintem sokan megköszönnénk .....
Persze azt is mondhatjátok,hogy ló***** ,vedd meg.

uv
hát mit vártál? benne van az összes hangfájl. és ugye nem két mondat van a játékban <#idiota>

TVelvet
bah ez a kettö 900 mega összesen. 😞(
Gondolom senkinek sincs kedve feltölteni vhova ^^ ?