The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csero90
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a megoldás csak én ott akadtam el hogy kalkstein nem mond semmit sem miután 100xor végigpásztáztam a temetõt és a térképen is még mindig piros a gólemnek a jele.

Neh'tza: Toronyõr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Õ elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le õket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kõ nála lesz.

Csero90
az ál-Raymond már odaadta a szafiráját és már csak 1 hiányzik ami a gólemnél van

Ioles
Nekem bejön 😊, és az egész szinkron sztem nagyon jó lett<#eljen>

grt, bár lengyelség :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Riddick21
SPOILER:
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem az utolsó szafírát Raymond adta, miután már megvolt a többi. A küldetésnapló ha jól tudom bugos ennél a résznél, így ezért zavarhatott össze! Ugyanígy jártam én is, ott tököltem egy fél napot, mire vmelyik fórumon megmondták a tutit!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Csero90
a Neh'tza van a gólemnél...

Csero90
Hát srácok vki igazán segíthetne mert a halál már rágcsál h itt akadok el...II.fejezetben már az összes szafíra megvan kivéve a gólemes ami a jegyzetben úgyvan h a torony õre...nah a végigjátszás tökéletesen leírja h körbenézek a gólemtemetõbe és utána kalkstein elmondja a villámhárítós dolgot utána kovács stb...de én körbenéztem 100000000000xor a temetõbe és kalksteinnél csak az alghoul velõrõl tok még mindig beszélni és már qrvára elegem van...vki elmondhatná h mit csináljak
Thx

http://img3.freeimagehosting.net/uploads/8447a98307.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/939c73ac5b.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/d44cb01922.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/5f9a052996.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/d956c41a16.jpg

néhány kép..ugyan lengyel..a collector's edition-bõl😊
épp most akadtam rá a 29 számos rendes soundtrack-re...nagyon kellemes valóban..nem úgy,mint az a 15 számos hardrock förmedvény😊
Beowulf
ok, értem. Még nem tartok ott sajna...

wedge31
Ha tudud a jelszót beengednek de ez a hely aföküldetés vonalán van valszeg még nem tartasz ott.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mágiát h tudok találni? illetve ha állatót / növényt akarok "tanulni" akkor kell venni hozzávaló könyvet?

Beowulf
Üdv!
Nem tudjátok hogy a Neh'tza obeliszkhez kapcsolódó rúnakövet hol lehet megszerezni?
Meg a csatornában van két bandita és elõttük pár méterrel van egy rácsos kapu ahol tovább lehet menni, de sajna zára van... Ott hogy lehet tovább jutni?Mert a térkép szerint ott még vannak helyek amik karikával van jelölve...

bardocz
szokd meg egyáltalán nem kula,sõt kis idõ után úgy fog kinézni ahogy harcolsz hogy beszrasz,tegnap egy szalamandrát utöttem gyorsan,és a kombók mind sikerültek,és a kardom pont vörösen izott rúnakõ miatt,kegyetlenül nézett ki,szalamandrabázison senki ellen nem használtam jeleket,csak kardoztam és meg sem tudtak ütni😄
Doc Hooliday
Csá mindenki!<#nevetes1>...király a gém, csak a harcrendszer irányítása kicsit kula! Ami mûxik azon nem kelett volna változtatni, példa Oblivion vagy Gothic! Na mindegy remélem hamar mexokom!

"Meg egyébként is díjazni kellene a kezdeményezést, ha jól tudom egyedülálló eddig."

A többség díjazza is, de azért a hibákat ki kell tárgyalni. Pár lesújtóbb poszt miatt sem fogják abbahagyni a kiadók a honosításokat, lévén az eladásokat megdobja.

Eredan11: Kezd már idegesítõ lenni, hogy a warezzel spammelsz. Nem idevaló téma.
Ok sikerült már töltöm mindenkitõl bocs
b-type
írjál privátot annak akitõl a segítséget kaptad, de a topikban ezt tovább ne nagyon erõltessed (már így is kicsit vicces 😊 )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wedge31
Fuss ki onnan végig egy rövid folyoson és a következö kisebb barlangban tudod kinyirni.

bardocz
😮 azt hol melyik részén a barlangnak?ahol feléled vagy hol?
wedge31
Omlaszd rá a barlangot.

bardocz
harc közben duplán kattintasz,ha körbevesznek nem mûködik8nekem) bukfencnél meg csak közelre kell duplán kattintani
amúgy kikimór királynõt hogy öljem meg?😄
ugrálás ?
btw bukfencet h kell?

bardocz
vedd meg,vagy ne szinkronosat töltsél
bardocz
szerintem teljesen jó,én még régebben runescapeban edzõttem ott is kattingatós😄
meg jó bene az ugrálás harc közben
Ha nem indul el a letöltésem uTorrentel akk mit csináljak?
Hát nem tudom kihogy van vele, de ez az irányítás rendkivül sz*r ... Kicsit csalódtam benne. Katt, várok, kattkatt <#unalmas><#csodalk>
Csendben van, elment regelni! <#hehe><#email>
Köszi szépen mindenkinek
Hi!
Ez ugyan az, <#wow1> <#vigyor2> mostmár csak reméljük, hogy nem egy rendõrrel van dolgunk! <#ravasz1><#eplus2><#violent>
http://1sttorrent.no-ip.org/

Tessék ide be tudsz regelelni, és fent van egy csomó jó cucc!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Itt van ez, aztán csendlegyen!: http://1sttorrent.no-ip.org/login.php?returnto=%2F
Megköszönni nem szégyen! <#mf1><#wave><#phone>
Valaki tud mondani egy torrent oldalt ahonnan letölthetõ a teljesen magyar nyelvû(szinkronnal) verzió
Kami
Ok., thx!

"4174"

3P
Nekem is elfogadható a szinkron. Az itteni hozzászólások után rosszabbat vártam, de abszolút pozitív csalódás eddig. Ifaz még csak az 1. fejezetben vagyok, de eddig ok.

A harcokat még mindig csak szokom, még nem az igazi, de majd csak lesz jobb is. Anno a Gothic 2 is nehezen szokható harc rendszerû volt, de mikor az ember ráérzett a többi játék tûnt hozzá képest túl gyengének 😊.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

wedge31
Belehallgatam a szinkronos változatba ,hát asszem maradok az angolnál.
Nálam eddig a SH2 szinkronja visszi a pálmát azt tényleg megérte megcsinálni profi munka.

BaLeeX
Köst a tippeket végre sikerült a dolog...
Az a baj, hogy a leírásában a gyors stílust írta ellene és amikor az elején erõs stílussal próbálkoztam és nem sikerült utána már meg sem próbáltam újra. Harmadikra sikerült, alig maradt életerõm erre még a parasztok is nekemugrottak utána, durva volt de sikerült. 😊

Most épp amiatt szívok mert elosztottam 6 bronzpontot a képességeim között majd kapásból magamra haragítottam az egyik csávót így visszatöltöttem az állást de utána nem akarja elosztani újra. Leülök meditálni kiírja, hogy megszerzett pontok de nem jön be az ablak ahol eloszhatom. Három állásnál is ilyen egyszerûen nem tudom mi lehet a gond? <#confused>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Kami
Szerintem sincs gond a szinkronnal, sõt!!!
Végre egy olyan játék van magyarítva, amire rá is fér a szinkron, nem úgy mint az FPS-eknél -igaz ott csak feliratok vannak, kivéve a fifa07-, ahol ha valaki nem tud angolul akkor is elboldogul a játékkal.
Szerintem ezt meg is fogom venni, elismerésül a belefektetett munka miatt és hogy ne ez legyen az elsõ és utolsó szinkronos játék!

Ja szerintem is az a Viszlát szó elég bután hangzik viszont ami kicsit fura hogy néhány mellékszereplõnek sokkkal jobban kidolgozott a hangja mint mondjuk a fõszereplõknek
bélanéni
Hihetetlen, hogy nem tetszik senkinek a fõhõs magyar hangja. 1-2 mondattól eltekintve (pl. a kicsit éneklõs "Viszlát" stb...) szerintem nagyon el van találva. Azért ilyen semlegesen, de mégis élvezhetõen nagyon nehéz lehetett feldumálni. Talán 1 fokkal lehetne "brutálisabb" a hangja, de szerintem így is nagyon jó.

Amibe egy cseppet sem lehet belekötni, az a Triss hangja (csillagos 5-ös) és az erõd utáni részen a másik csajnak a szinkronja. Egyébként szerintem (igaz, nem mindehol tökéletes a beleélés, de könyörgöm ennyi duma mellett???) nagyon profin megcsinálták. Meg egyébként is díjazni kellene a kezdeményezést, ha jól tudom egyedülálló eddig.

Ahogy haladok elõre a sztoriban, egyre inkább körvonalazódik, mennyire jó ez a játék!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Kami
Írj privit, a többit ott! Kb. 4-5 óra alatt jött le.

Mennyi ideig szedte neked? Torrentel annyira nem szoktam tölteni el tudnád mondan hogy mit hogyan kell?
Kami
Igen az, töltés-->torrent!

Kami
Ok, köszönöm!

Szia a magyar verziót honnan töltötted? ez az a verzió ami teljesen magyar ugye szinkronnal 1ütt?
bardocz
én azt használom képfájlt amit letöltöttem,és simán ráment a patch,nem kellett semmit sem csinálni
Lui76
Õ izé a Faq-ban nem jó az 1.1 patch linkje !
Ez honnan tölthetõ még?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Kami
Sziasztok!
Az 1.1a-s patch felmegy a magyar verzióra, és ha igen, van hozzá mûködõ crack, vagy használjam a mini image-t?

bardocz
nyomd meg az alt-ot meg igyál macskát
http://www.youtube.com/watch?v=tfr0NtOxqiQ

Ez is az. Az elején röhögök. :-DDD Olyan, mint a hegylakó sorozat elején volt. :-DDD "Dánken mekklód vagyok, blabla.. " 😄
Amúgy magyar eredeti cd-vel megy a letöltött angol verzió?