The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neh'tza: Toronyõr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Õ elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le õket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kõ nála lesz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem az utolsó szafírát Raymond adta, miután már megvolt a többi. A küldetésnapló ha jól tudom bugos ennél a résznél, így ezért zavarhatott össze! Ugyanígy jártam én is, ott tököltem egy fél napot, mire vmelyik fórumon megmondták a tutit!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Thx
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/939c73ac5b.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/d44cb01922.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/5f9a052996.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/d956c41a16.jpg
néhány kép..ugyan lengyel..a collector's edition-bõl😊
épp most akadtam rá a 29 számos rendes soundtrack-re...nagyon kellemes valóban..nem úgy,mint az a 15 számos hardrock förmedvény😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem tudjátok hogy a Neh'tza obeliszkhez kapcsolódó rúnakövet hol lehet megszerezni?
Meg a csatornában van két bandita és elõttük pár méterrel van egy rácsos kapu ahol tovább lehet menni, de sajna zára van... Ott hogy lehet tovább jutni?Mert a térkép szerint ott még vannak helyek amik karikával van jelölve...

A többség díjazza is, de azért a hibákat ki kell tárgyalni. Pár lesújtóbb poszt miatt sem fogják abbahagyni a kiadók a honosításokat, lévén az eladásokat megdobja.
Eredan11: Kezd már idegesítõ lenni, hogy a warezzel spammelsz. Nem idevaló téma.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy kikimór királynõt hogy öljem meg?😄
btw bukfencet h kell?
meg jó bene az ugrálás harc közben
Ez ugyan az, <#wow1>#wow1> <#vigyor2>#vigyor2> mostmár csak reméljük, hogy nem egy rendõrrel van dolgunk! <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Tessék ide be tudsz regelelni, és fent van egy csomó jó cucc!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Megköszönni nem szégyen! <#mf1>#mf1><#wave>#wave><#phone>#phone>
A harcokat még mindig csak szokom, még nem az igazi, de majd csak lesz jobb is. Anno a Gothic 2 is nehezen szokható harc rendszerû volt, de mikor az ember ráérzett a többi játék tûnt hozzá képest túl gyengének 😊.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nálam eddig a SH2 szinkronja visszi a pálmát azt tényleg megérte megcsinálni profi munka.
Az a baj, hogy a leírásában a gyors stílust írta ellene és amikor az elején erõs stílussal próbálkoztam és nem sikerült utána már meg sem próbáltam újra. Harmadikra sikerült, alig maradt életerõm erre még a parasztok is nekemugrottak utána, durva volt de sikerült. 😊
Most épp amiatt szívok mert elosztottam 6 bronzpontot a képességeim között majd kapásból magamra haragítottam az egyik csávót így visszatöltöttem az állást de utána nem akarja elosztani újra. Leülök meditálni kiírja, hogy megszerzett pontok de nem jön be az ablak ahol eloszhatom. Három állásnál is ilyen egyszerûen nem tudom mi lehet a gond? <#confused>#confused>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Végre egy olyan játék van magyarítva, amire rá is fér a szinkron, nem úgy mint az FPS-eknél -igaz ott csak feliratok vannak, kivéve a fifa07-, ahol ha valaki nem tud angolul akkor is elboldogul a játékkal.
Szerintem ezt meg is fogom venni, elismerésül a belefektetett munka miatt és hogy ne ez legyen az elsõ és utolsó szinkronos játék!
Amibe egy cseppet sem lehet belekötni, az a Triss hangja (csillagos 5-ös) és az erõd utáni részen a másik csajnak a szinkronja. Egyébként szerintem (igaz, nem mindehol tökéletes a beleélés, de könyörgöm ennyi duma mellett???) nagyon profin megcsinálták. Meg egyébként is díjazni kellene a kezdeményezést, ha jól tudom egyedülálló eddig.
Ahogy haladok elõre a sztoriban, egyre inkább körvonalazódik, mennyire jó ez a játék!!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez honnan tölthetõ még?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Az 1.1a-s patch felmegy a magyar verzióra, és ha igen, van hozzá mûködõ crack, vagy használjam a mini image-t?
Ez is az. Az elején röhögök. :-DDD Olyan, mint a hegylakó sorozat elején volt. :-DDD "Dánken mekklód vagyok, blabla.. " 😄
Amúgy magyar eredeti cd-vel megy a letöltött angol verzió?