The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki a kocsmában van.Az õ csaja lesz szellem.

bardocz
én vmiért nem tudok tõle kérni vagy nem tudom:S mind1 megnézem még,amúgy melyik embertõl lehet?
Nemkell visszaadni.Én pl midnent elkértem tõle az embertöl meg a szobrot😄

bardocz
neki mit kell vinnem?vittem neki egy aranykarkötöt de nem jó és nem tudom papnak viszaadni
norbi4567
El hát de a tehenet nem muszáj elcsalni a Tó Úrnõje ad a vérébõl aztán az is jó.

bardocz
akkor hollópáncél küldi eéhúzódik addig?mert akkor csinálok mást,tehenet csalogatok pl😊
norbi4567
Nekem az 5. részben a kovács azt mondta hogy az Ó-Vízinai temetõben van (ahova még nem tudtam kijutni).

Doc Hooliday
Ez nekem is bejött, de azt a részt nem bírja betölteni amikor meggyógyítom a varázslónõt, dugás,...utána van egy párbeszéd, és utána elindulunk de a töltés után nem jön be a kép csak hang van! Párszor próbáltam de nemjó! Ez ennyire bugos játék???...ha ezt csinálja végig hogy ennyit kell vele szarakodni akkor én nem idegesítem tovább vele magamat, hanem letörlöm a picsába<#ticking>

bardocz
tünde szarkofág melyik kriptáan van ch 4-ben? próbáltama tópartinál de ott nem találtam az énekeket csak a páncéldarabbot😊 amúgy a kovács fia árul egy nagyon jó acélkardot érdemes megvenni?3000 píz:S
norbi4567
Ezt én is tudtam és a bal oldalit ki is robbantottam aztán kiirtottam az ott lévõket de tovább nem tudok jutni azt mondta ott valaki hogy jobb oldalt kell menni de az ott lévõ torlaszt hiába robbangatom nem csinál semmit pedig az is ugy néz ki mint az amit kirobbantottam.

MerlinW
Disable Autosave: #3998

[merlinw.org]

AntiHero
kilehet kapcsolni inivel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rage
Ezzel a buggal én is találkoztam, nem volt elég a játékmentés újra betöltése.Ki kellett lépni a játékból, majd újra elindítani, s akkor már hajlandó volt betölteni az állást, s meg is mozdult a karakter. Egy animáció jött, hogy jön ki a házból, valahogy ezt elfelejtette elõször elindítani a program.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

BaLeeX
Kb. reggel 9 óta most léptem ki a játékból elõször. Félelmetesen jó.

Ami elég nagy hülyeség és jó lenne ha ki lehetne kapcsolni az az automata mentés csomó helyen. Házakba ki-belépésnél +fél perc töltés kb. amikor meg tényleg kellene pl. új helyszínre mész csomót tölt majd megdöglök ott természetesen nem mentett, tölthettem vissza 15 perccel elõbbi állást. Nem lassú a gépem meg 2 giga ram is megvan de így is a játékidõ fele töltögetéssel megy el most pl. belsõ vizimában.
Remélem az 1.02-es patch tényleg javít ezen bár ha karácsonykör jön ki akkor már nem sokat segít sokakon.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

lökés kell neki. a gyengébbnek, nemodaillõnek tûnõ tárgyhalmazt lökd meg.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Doc Hooliday
Az mitõl van hogy nem akarja betölteni a mentéseket, meg ha be is tölti akkor nem mozdul a karakter hiába nyomom az irány gombokat???...annál a résznél járok amikor odaadja a gyógyfõzetet, majd megkúrja a varázslónõt, utána párbeszéd, és amikor elkezdene tölteni akkor semmi!

Gubberx
Hi, mikor a csajt elvihetem este a malomba, csak egy üveg borral hajlandó bejönni velem, ha bor nélkül megyek aztmondja a nagyanyja szomszédjának valószínûleg van de sehol nem találom a neki való bort :S Vki ebben tudna segíteni? thx elõre is

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

én taliztam egy törrpel a falu mellet volt a "halászfalu" bam v hol, rasszisták meg akarták ölni v levágni a szakállát v vmi ilyesmi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

norbi4567
Lenne egy oan kérdésem hogy az 5.részben a mókusok barikádján hogy kell átjutni?Az elsõ részén már átjutottam de a második részén sehogy se tudok.

A térképen a tó és a malom körül keresgélj ,harcolni is kell egy kicsit mert ki akarják nyuvasztani a kis fickot!
bardocz
én nem fizettem semmit senkinek,a kiscsákót lecsaptam az õrök meg átengedtek eléggé egyszerü a jelszó csak olvasd el a levelet:"valami van a végén..."
köszi, már paráztam h szegény csaj 1edül piknikezik 😊
és az üveges rész ?

AntiHero
ja

AntiHero
A folyó másik partjána vár"os"falnál. A hídon átmész és jobbra lent.

patch után mentések maradnak?

megint 1 adag kérdés 😄

merre van az elhagyatott malom?
lehet vhogy szerezni üres üveget ? (mert alkimivában csak másik italra sikerült csiunáljnom úgy meg más lett)

na nem mintha három ütésnél többe került volna leverni az õröket.

barret
De valahogyan megis megirta az ajanlolevelemet...Megbizhato vagyok szerinte😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
De kell a lejutashoz ez a kuldireszlet is.(kulomben elkuldenek az orok)...

barret
Nemkell a jelszo...En levertem azt a tagot is a nyomornegyedben😄
Kezet emelt ram😞 Masodik lehetoseg,adjak neki 1500 orent...Nem vicces!

barret
Intelligence tanulasa bronz ponttal. Herbalizmus kepesseg.
Es konyvekbol megismerni a novenyeket.Az elozo nelkul semmire nem jutsz.
A masodik az ismert novenyek koret boviti😊

wedge31
Mire odaérsz már tudodhatod a jelszot de persze gondolom másképp is megy ,én így csináltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

barret
Jelszo??? En levertem oket 😄
Majd probalgatom 4-5 szo kozul,hogy melyik mukodik...

valaki ?
mert van egy csomó növényt ami tökre kivirít a környezetbõl de nincs semmi extra :S

wedge31
Valamilyen olaj ,most nem jut eszembe a pontos neve de anélkül is kicsinálod.

na meg hogyan lehet rákenni

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

milyen kence?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

wedge31
Tüzet nagyon nem szereti fegyverel meg kezd gyorsal és válts át erösre és nem árt kencét tenni a pengére.

ha a mocsárnál járok, és elõbukkan az a nagy növényszerû csápos valami, ami hogyishívjákokat dobál felé, azt hogyan lehet megölni? mert próbáltam mindenféle karddal, de nem jött össze

wedge31
Ha most patch nélkül játszol akkor igen ,mert ha jól emlékszem a menü meg egy pár szöveg angol maradt annélkül.
A 1.1a pacht tedd fell és magyarul telepitsd.

kérdés: ha felraknám a patcher akkor a "magyarított" game ben több lenne a magyar szöveG?

A végén Azar Javed mire allergiás fight közbe?😊 Mert ütöm, de elég lassan
fogy az élete, meg Berengar is elég hamar megfekszik...
Vmi ötlet?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wedge31
Szerintem jobb ha mini imagét használsz nem kell crackelni és állandoan patchelheted.

rorr
Nálam ugyanez magyar verzió + crack indításkor meg hibát észlel ....
Valaki tud segíteni?
Köszönöm!!!

bardocz
van ennél sokkal okosabb módszer is a történetben meg fogod tudni a kódot majd😊
az õröket verd le és nézd át hogy mi van a zsebeikben.

Már egyszer kérdeztem úgyhogy bocs, de a játék elsõ kocsmájában a legerõsebb kocsmai verekedõt (kemény ökölharcos) hogy lehet harcra bírni? Unatkozik szegény de ha rákattintok semmi 😊 A többivel ki tudok állni ha az elõzõ küzdelem után eltelik egy kis idõ.
bardocz
hu chapter4-ben eszméletlen jó a táj,igaz itt is fecskefûhiány van😄 nem találok semmi rebist 😄
bardocz
pontosan😉

nah végre meghalt a kikimór királynõ,sõt egy másik hallotnak hitt emberrel is találkoztam😄
esküszöm kiváncsi lettem a lengyel szinkronra..youtube-on találtam már belõle egy videót,amikor a legelején a rémsáska megérkezik😊..nem rosszak az eredeti hangok😊