The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Jájj bakker el felejtettem megsem az van 😄
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De most olvastam, hogy ha image-et hazsnalok, tudok patchelni is. igy leszedtem az image-et felpatcheltem, es mikor inditanam azt irja keri a lemezt... (bemountoltam az imaget😛)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kösz a türelmet...
aztán meg öszeveszel vele egy "apróságon" 😄
<#violent>#violent><#violent>#violent>
btw van ez a Shani csaj, ezt h lehet elhívni ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg õt is beengedik a kapun bár nem velem jött
V majd késõbb?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy mikor metek visza újra a városba?a halál csókjáért 😄
-vihart keltetsz a druidákkal
-majd kiynírod a golemet az oszlopokkal<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
A II. chapterben a gólemes részt hogy kelle megcsinálni? Mert Kalksteint sem lehet a toronyhoz csalogatnom...
Elõre is köszi!
<#worship>#worship>
Én nem szeretem a Lázadókat, semlegesen nehéz az élet így maradt a lángoló rózsa. Bár a végére az is eléggé brutális eszméket mutat😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az õrök hozták éjfélkor.
Tele van a varos letrakkal,de nem tudok veluk mit kezdeni...HELP 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
1.1a patch van fent, eredeti exe.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10