The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Shanit dugnám élõbe. Addat még nem ismerem😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tombi
russian 1.1 crack is jo és deamon pro sem kell 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Na jó konzerválom magam holnapra😄...minden jelenlegi és jövendõbeli The Witcher rajongónak jó8.<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

dtpro advanice kell.Én kb. 4napig szarakodtam vele.

Enosh Chan
Daemon prom van 😮

Jájj bakker el felejtettem megsem az van 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Egyébklént lehetne arról szavazni hogy Shani vagy Triss netán Adda volt-e a jobb nõ a game-ben😄😄<#finom><#finom><#finom>

wedge31
Daemon pro kell neki és ott az ide meghajtó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Enosh Chan
Kene kis segitseg, fenn a jatek meg jatszottam is vele (crackelve)
De most olvastam, hogy ha image-et hazsnalok, tudok patchelni is. igy leszedtem az image-et felpatcheltem, es mikor inditanam azt irja keri a lemezt... (bemountoltam az imaget😛)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Adok egy tippet. Ha van még aktív fõküldetésed azt csináld. Mert nemtom hol tartasz csak az a kérdés hogy Azar megölte már a nyomozót és átvette-e a helyét.

nemsokára ott tartok , majd megmondom ha rájövök de most alvás :S 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
szerintem elõször a mocsárban beszélgess druidákkal meg ezekkel utána csináld csak
Csero90
Bocs a hangvételért de hihetetlenül felidegesít h 1 hete itt tartok!!!!!!! és hidd el kedves Gurey h már kalksteinnél is meg a kovácsnál is megpróbáltam 28974628495xor de ha megpróbálnám 28974628496odszor akkor sem lenne semmien beszélgetési opció azzal a kib*szatos villámhárítóról...tudom h nem a ti hibátok és h ezzel nem tudtok mit csinálni csak már qrvára kibebaszottul idegesít!!!

Kösz a türelmet...

bardocz
velem jóba van😄 kockapókerben már elszegényítettem párszor😄
bardocz
majd késõbb házibuli után meglesz a templonnegyedben nyugi 😛
aztán meg öszeveszel vele egy "apróságon" 😄
Nemtom engem zoltan kishijan elküldott a busba...hogy hogy lehetek ijen köcsög lángolo rózsás meg árulo vok....stb😄
<#violent><#violent>

nálam volt vmi márkás bor, bár én minden hordót és szörnyet kifosztottam eddig =)

btw van ez a Shani csaj, ezt h lehet elhívni ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elvileg õt is beengedik a kapun bár nem velem jött
V majd késõbb?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
zoltannal kell jól kijönni,és akkor a törpök is barátok 😉
amúgy mikor metek visza újra a városba?a halál csókjáért 😄
Nemértem hogy miért nem engedi.Beszélj elsõnek Kalkstien-el hátha akkor engedi.

Kovács-al csináltathatsz villámhárítót. 70arany azthiszem

Beowulf
Köszönöm a segítséget!

A villámok belecsapnak és úgy nagyon könnyû...én pl megúsztam hp vesztés nélkül.

Csero90
de hogyan csináltassak villámhárítót? pontosan mi a f*szt csináljak? mert se a törpnél nemlehet a rend páncélb*szója meg nem ad el nekem semmit!!!!!!!!

norbi4567
Az oszlopokkal kelletett volna kinyírni?Hmm hát én kardal csináltam.

bardocz
én nekem szimplán viharlett és nem kellett senkivel sem beszélnem😄
-villámhárítót csinálsz
-vihart keltetsz a druidákkal
-majd kiynírod a golemet az oszlopokkal<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

norbi4567
Hát ez az hogy nem 3 átjáró van 2 gerendákkal van lezárva ott bisztos nem jutok át,az egyiknél van pár szemét amit ki lehet robbantani de semmit nem érek vele mer mögötte ott a gerendakupac.

Beowulf
Üdv!
A II. chapterben a gólemes részt hogy kelle megcsinálni? Mert Kalksteint sem lehet a toronyhoz csalogatnom...
Elõre is köszi!
<#worship>

Nemteljesen értem, hogy miért nem tod kirobbantani....keresgélj ojat amit ki lehet. Tuti találsz.

Egyébként szerintem lesz The Witcher 2 mert a játék végén utalnak rá.<#beka2>

norbi4567
Én is a lángoló rózsát választottam.Amikor kijöttem a menedéképületbõl a kapu felé néztem aztán elmentem egyenesen aztán balra (Siegfried is jött velem)lecsaptunk pár lázadót aztán jobra volt egy barikád azt kirobbantottam aztán megint jobra mentem ott volt pár lázadó azokat is lecsaptuk aztán megjelent az a félkezü csaj hogy végre itt vagyunk blabla és hogy menyünk tovább, továbmegyek elõre aztán balra van egy ujabb barikád amit nem tudok kirobbantani.

Hmmm...de megállt itt az élet.

Lol bazzeg😄...Siegfried lesz az új Nagymester ha megölöd a régit. A király legalábbis azt mondja:d...Szoval nem jön be.De egyébként elég érdekes, hogy a nagy csata elõtt megint megsérül a lába😄

De nekem úgy volt hogy le lehetett fordulni balra.És ott volt pár embert,kinyírtuk õket utánna kirobbantottam az 1ik barikádot és tovább egyenesen.

bardocz
én lángoló rózsa de ha lehetõségem lesz megölöm siegfridet 😄
Siegfrid veled van egyébként. Mert lángoló rózsát választottam és nem tom hogy az valamivel mást ad-e be.

norbi4567
Bemegyek a bal oldalon aztán középen lecsapok mindenkit van 3 út amin el lehetne jutn 2 gerendákkal van elzárva a jobb oldali pedig lomokkal, azt kéne kirobbantani?Mert én nem tudom bármit csinálok nem történik semmi meg sem mozdul.

Egyébként ki kit választott?Lángoló Rózsa,Lázadók vagy semleges maradt?
Én nem szeretem a Lázadókat, semlegesen nehéz az élet így maradt a lángoló rózsa. Bár a végére az is eléggé brutális eszméket mutat😄

Arad jelel lehet átjutni símán. Nemértem pontosan hol akadtál el.

bardocz
carmen miatt nem öltem meg 😛 hátha nem pénzt ad😄
norbi4567
Vagyis arra a kérdésemre a választ.

norbi4567
Várom a kérdést arra hogy lehet átjutni a barikádon mer már jópár órát szórakoztam vele de nem tudok.

barret
Pffff Akkor megprobalom megegyszer ejfelkor.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hát te csak azért nem ölted meg mert segít?...Te szégyentelen😄

bardocz
én is azt kerestem de az õrök viszik😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd a farkasembert ne öld meg ha teheted,sokat fog még segíteni😊)
Én nem vittem létrát.
Az õrök hozták éjfélkor.

barret
Ch3-ban le kell mennem a csatornaba,es vinnem kell letrat...
Tele van a varos letrakkal,de nem tudok veluk mit kezdeni...HELP 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

rage
Nálam eddig ez az egy bug volt, semmi több...
1.1a patch van fent, eredeti exe.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ja egyébként a hollópáncél tünde feljeyzései majd az 5. fejezetben lesz a mocsári kriptákban.

Egyébként a Lángoló rózsa Rendfõnöke Alvin akar lenni?Csakmert mondjuk a végén hogy nem tudjuk mi volt az igazi neve.+ megtaláljuk nála Alvin nyakláncát.

bardocz
jaa azt vágom,annak már 2 tükördarabot ösze is szedtem😄