The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze. Ha végignézed a könyveidet (illetve a könyvárus könyveit), láthatod, hogy melyiket olvastad már. Azt nyugodtan eladhatod, illetve olyat ne vegyél meg, mert felesleges.

Az Alghoul trófeát nem az elsõ pályán kell leadni, hanem a kereskedõ negyedben. Ott üldögél a vadászmester a temetõkapu mellett.

fle go
köszönöm szépen a részletes infót!! <#worship>

De még van pár kérdésem😊 Ezek szerint a könyveket és tekercseket ha kiolvastam eladhatom megmarad a belölük nyert tudás?

Az Alghoul trófeát elfelejtettem eladni a Nagyvadásznak vagy kinek az elsö részben próbáltam vissza menni de a kriptából vagy honnan nem sikerült visszajutnom arra a pályára ahol a Bestia volt, nem is lehet annyira visszamennni vagy csak a visszavezetö utat nem találtam?

Köszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Kössz az infót!
Menjünk sorban:
Nagyapó löttyét nem kell megjegyezni, ott lesz az a Journalodban a többi recept között, ha elmondta. Ha átadta a tekercset, akkor olvasd el, és szintén bekerül a Journal-ba, a tekercset el is adhatod nyugodtan. Ami kell hozzá az valószínûleg egy só, aminek a neve hasonlít arra, amit írtál, de igazán a benne lévõ anyag számít. Azt meg a Journal összetevõk részében tudod megnézni. Ha másból tudod ugyanazt kinerni, akkor ugyanúgy megfelel.

Rúnák: kétféle rúna van. Az egyik szép négyszögletes, ebbõl 3 db kell és a kovácsok gyártanak belõle rúnakardot (ezüst kard). Úgy mûködik, hogy odamész a kovácshoz, mondod neki, hogy kovácsoltatni akarsz valamit. és ott lesz az inventorijában az új kard, amit megvehetsz. nem éri meg, jobbat fogsz kapni késõbb, ráadásul a korábbi ezüstkard elvész, eladni sem tudod.
Vannak a "kõkinézetû" rúnák, ezek szimpla fenõkövek, mint az élezõ. használod a krdon, egy idõre növeli valamelyik tulajdonságát.

Löttyök: Macska, Fecske, Rõt Bagoly, Hóvihar, Fûzfa (ebbõl kétszer kellett), Fehér Méz, meg méreg elleni lötty (ebbõl egyszer). Én ezeket használtam csak, hard fokozaton. Ezekbõl viszont sokat. Az összeállításuknál figyeltem, hogy a komponensek tartalmazzanak Albedo-t, minél többet, hogy a lötty mérgezése minél alasonyabb legyen.
Kardkencék: Acélra: Cinfryd olaj. Ezüstre: Argentum, Hullazabálók elleni olaj, rovar elleni olaj, bár ez utóbbinál az Argentum jobb volt. Az mindenkire het, a spéci olajak meg csak azokra, aki ellen készült.

Biztos?

BlackShadow
<#wow3> nekem 2 autosave folyton felülírja magát.. nem újat csinál 😄 (nem állítottam semmit)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

fle go
Jahh ami lemaradt, az is érdekelne pl a városban van egy kovács nem a törp hanem egy másik aki azt mondja csak különleges fegyverekkel, páncéllal és megrendeléssel foglalkozik...nála mit lehet csináltatni? Én csak a segédjénél tudtam volna venni bármit is de nála nem ahogy igazából a törp kovácstól sem csak a segédjétöl.<#wilting>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Riddick21
"Gyanítom hogy a procid, amit "AMD Sempron 2600+"-nak írsz, valójában egy 64 bites sempron, Palermo magos és 754 lába van, ami már tudd SSE2-t és 3-at is. 😄"

<#wow2>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

"amd 2600+ 1giga ram geeforce 6600 256mb vga,így 800x600-ban mediumon tûrhetõen fut a játék"

Gyanítom hogy a procid, amit "AMD Sempron 2600+"-nak írsz, valójában egy 64 bites sempron, Palermo magos és 754 lába van, ami már tudd SSE2-t és 3-at is. 😄
Szóval csak óvatosan hitegesd a többi bartonos vagy régibbi procis áemdést, hogy nekem mûkszik és neked is mûködnie kéne 😄

Ui.: Légyszíves add meg a procid "valódi" frekijét! - csak úgy, kiváncsiságból érdeklõdök xD
fle go
Üdv!

Egy kis segítségre lenne szükségem...nem sikerült még rájönnöm, hogy a rúnát hogy tudom használni😞 Ezüst kardhoz használatos az ok de, kivel vagy hogyan tudom összekovácsoltatni? Úgy nem tudtam használni mint pl a Lidérc olajat vagy hasonlót.

A másik beszéltem a Mocsárnál Nagyapóval akit elkísértem és a Fojtólidércek gyilkolászása közben elregélt 2 általam hasznosnak vélt lötyi receptjét, az egyik valamilyen erösítö amihez fecskefü meg nauzerin (ha jól jegyeztem meg) kell hozzá de utóbbit sehol nem találom, talán növényekröl szóló könyvet kell vennem hozzá (ha igen melyiket) vagy hol találhato az utóbbi összetevö?
A másik szer amit nagyapó javasolt meg se tudtam jegyezni a harc hevében😞
Esetleg ha tudtok igazán hasznos fözetet amit érdemes mindig magamnál hordani örülnék ha megosztanátok velem, nincs túl sok idöm játszani és általában mire odakerülök sok mindent elfelejtek és több idöt töltök a memóriám felfrissítésével mint magával a játékkal😞

Köszönöm a segítséget!

Mindenkinek, sõt gyorsmentés is egy "normál" mentés, mindig újat csinál. De lehet belõle törölgetni...

BaLeeX
Nekem minden mentést újhelyre ment, neked nem?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BlackShadow
nekem 100 mega 😛 a 2 autosave + 1 saját 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

barret
2 giga a save mappam 😄 Ez siman 1 jatekra valo hely...Es mar uritettem egyszer.

Bérbe vehet? reklámfelület...

BlackShadow
nekem az autosave-el annyira nincs sok bajom😊 mindig elfelejtek mentegetni, szal jól jön.. a baj azzal van, hogy kegyetlen lassan ment / tölt 😄

BaLeeX
Én sem tudtam verekedni mindenkivel késõbb a Szõrös medvében sem. Azt hittem bug, mert írja a küldetés hogy keressek erõsebb ellenfelet de ez olyan lehet, mint a kockázás, hogy több helyszínen átnyúlik a küldetés.

Ezt a töltés dolgot én sem értettem. Ha betölti a szobát legalább lehetne sokkal rövidebb a töltési idõ de az az auto mentés az mennyire idegesítõ...
Tegnap egész napos game után benéztem a mentések mappába, 1 gigánál járt éppen a mentett fájlok öszmérete. Én mikor írtam lejjebb szerintem nem túloztam azzal, hogy a templomnegyedben a játékidõ fele töltögetés. Ráadásul ott van az a büdös banya Shani házában, az volt, amikor egymás után 4x dobott ki a házukból mert rosszul válaszoltam és ez cirka negyed órát vett igénybe...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Riddick21
"logikusabb lenne, ha a szobát tizedannyi idõ alatt betöltené, mint a falut."

Érdekes módon nálam így történik.
De no para, egy belsõs nyilatkozta, hogy a lengyelek csinálják a töltésgyorsító patch-et, ami ráadásul opcionálissá teszi az autosave-et!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Takanohana
Nem baj, ha tölt, sõt inkább, mint hogy szaggasson. De egy nem túl nagy házbelsõt egy percig, majd mikor kijövök, a nyílt teret szintén egy percig. (Plusz a mentés). Nem értek hozzá, de úgy képzelem, logikusabb lenne, ha a szobát tizedannyi idõ alatt betöltené, mint a falut.

Épp az a bajom, hogy (G3-mal ellentétben) itt gondosan kimunkálták a karaktert, aztán egy-az-egyben beillesztették több helyre. Legalább kicsit módosítottak volna rajta itt-ott, nem lett volna nagy munka szerintem.

A kocsmában eddig egy ökölharcot tudtam lebonyolítani 25 pénzért, nyertem, a fõnök közölte, hogy csalókkal nem tárgyal.

Hali!

Szerintem más játékokhoz kell hasonlítani, mert csodát tenni senki nem tud.

1. Ne keverd össze a Gothic-kal és más hasonló játékkal, az talán jobb hogy G3-ban mész (gyorsítva fõleg) és szaggat halálba amiatt hogy menet közben tölt? Morrowindre ugyanez, de ott masszívabban megakad. NWN1-be is ugyanígy mûködtek a töltések, ez pedig annak az engine-jét használja.
Én tuningolt kétmagossal mondjuk kibírom, de kilépve a játékból nem tetszik hogy baszik mindkét magot használni, ha használná, a töltés/mentés is gyorsabb lehetne 50-75%-al is akár. Patchban úgy tudom tervbe van véve ennek javítása. A töltögetést egyébként még sok játék használja, hadd ne soroljam, biztos tudsz te is jó párat, itt még rámászik az idõre az hogy néha aut ment is, remélem patch-ben ezt is legalább szabályozhatóvá teszik.
Amikor az elsõ templomban lemegyek az alagsorába, ott pl nem sokat tölt 😊

2. G3-ban mindenkinek marionett bábú feje van, egy-két fõhõsnek van talán egyedi, de azok is bénák. Morrowindben szintén majdnem mindenki egyforma.

3. 😊

A játék elsõ kocsmájában tudtál verekedni a legjobb ökörharcossal? Engem le se bagózik, pedig verekedni akar. Egyelõre az vigasztal hogy senki sem tudott mivel már kérdeztem ezt párszor és nagy a csend 😊
Takanohana
Nagyon jó a játék, a hangulata rögtön megfogott. A környezet, a karakterek kidolgozása is remek, még a harcrendszer is bejött, bár én jobban szeretem, ha közvetlenül irányíthatok minden mozdulatot. Ami nem tetszett - 14 óra szöszmötölõs játék után, (még csak Vizima külvárosában járok), és persze abszolút szubjektíven:

1. Ha bemegyek egy házba, egy percen keresztül nézhetem a töltõképernyõt. (Mit tud egy 3X3-as belsõ téren egy percig tölteni, sõt miért kell egyáltalán tölteni?)
2. Egyik elsõ karakter volt a faluban egy kereskedõ, szépen kidolgozva, egyedi arccal, ruházattal, stb. nagyon tetszett. Aztán elvetõdtem Odóhoz, hát tök ugyanaz a kari nézett rám. A kocsmában ül a harmadik ikertestvérük. De a kocsmáros alakját is láttam még legalább egyszer. Legalább egy helyszínen belül figyelhettek volna erre, vagy a ruházaton, hajon, bármin változtathattak volna egy kicsit.
3. Az tök hangulatos, ahogy a nép az esõ elõl fedezékbe rohan. Illúzióromboló viszont, hogy ha éjszaka bóklászok terepen, minden bokorban szörny, az utazó meg úgy járkál az úton, mintha fényes nappal a korzón sétálna. Az esõ ijesztõ, a szörnyek nem?

Ettõl még persze oltári jó a játék, csak ezek feltûntek.

ha egyik kovács sem ál veled szóba, valóban gond lehet. Próbáld meg õket barátságossá tenni. A törpe akkor hajlandó veled üzletelni, ha jóban vagy a másfajúakkal (Zoltan Chivay-jel el kell beszélgetni sokszor, illetve az elsõ fejezetben nem kellett volna legyakni a kommandót a folyóparton).
A Rend kovácsa akkor ad neked cuccokat, ha jóban vagy Siegfrieddel. ehhez jó lehet, ha elmész a mocsárba és segítesz nekik leverni a másfajúak kommandóját. Ha egyik sem mûködik, akkor kicsit foglalkozz más feladatokkal, elõbb-utóbb valaki majd segít. De mindenkivel beszélj, akivel csak lehet, mert az egyes alfeladatok megoldásában sokszor az adott feladatban teljesen lényegtelen szereplõk tudnak továbbsegíteni...

BaLeeX
Thx!

Pontelosztás: ha meditáció közben nem jön elõ az a kép, ahol eloszthatod a pontokat, hívd elõ: jobb felsõ sarok, fej ikon...

Magyar dvd boritót feltenne valaki?Köszi.

Tanulhatnál tõlük <#vigyor3><#beka3>

Battlelog: Purga5

MI eddig is fasza volt ! esõben beállnak a tetõ alá 😮 nem kicsit néztem, egyedül én rohangáltam kinnt az esõben 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Enosh Chan
<#awink>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

dejó logó😄

Valaki berakná a lányok képeit valami linkre hivatkozva, hátha kimaradt egy kettõ 😊

Enosh Chan
Patchelve jatszod?

Játékmenetbeli, valamint szövegjavítások:

* Javítva a karakterfejlesztésnél jelentkezõ pár hiba.
* Javítva a történeti szál megtörését okozó pár probléma.
* Javítva a druidák napszakváltása az ötödik felvonásban.
* Javítva egy szexjelenet az ötödik felvonásban.
* Javítva a Holló Kripta megjelenítése.

Kódhibák javítása:

* Alt+Tab funkció javítva.
* A karakterek székre ülés animációja javítva.
* Számtalan mesterséges intelligencia probléma javítva.
* Javítva számtalan mentési hiba.

Mûvészeti, illetve hangproblémák javítása:

* Kaer Morhenben a vadállatokat javították.
* A csatornákban az alvó civileket javították, elhelyeztek 10 csontvázat.
* A vérfarkasok fizikája javítva (!)
* Az öreg hölgy és a törpök - pihenõ animációk javítva

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

barret
A farkasembert ki animalta??? Biztos egyik fejleszto 4 eves gyereke lehetett...Egyszeruen undorito.Meg a formaja is. Neztem az udvaribolondot hogy jatszik,na az etalon! Ekkora kontrasztot megsem kellene generalni.

barret
Majd megismered😊Gyonyoru,mikor szetrakja a labait! Nekem legszimpibb "aktus" volt .<#vigyor2><#vigyor2>

0Fritz0
A boszit többször ki fogják ütni a harc alatt, de nem hal meg és amikor éppen nem kómázik, akkor néha elnyom egy gyógyítást is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nyilván elvárnád hogy aranytálcán hozzák neked az originál lemezeket ingyen 😊
Enosh Chan
Hahh, meg is csinaltam O.o Viszont mar csak holnap jatszom <#rinya> mondjuk kisebbfajta szopatas, hogy majdnem midnen jatekhoz mas DT kell 😄

wedge31
Mit kell átirni ? telepited azt kész.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

AntiHero
inkább várjad a karácsonyt<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
😄

Enosh Chan
Nah itt szopok a daemon toolsal mert nem tudom atirni azt a dll fajlt amit kell, na midnegy majd emgnezem.. Viszont a vicces, hogy miutan felpatcheltem es crackeltem ha beszelni akarok valakivel, nem hajlando 😄

Megall, kezdo dialog es nem lehet valasztani semmit emrt emg sem jelenik 😄

zoozoo
Oké, visszatöltöm a mentést 20 perccel korábbra, hogy le tudjam gyártani a fõzetet... A sok zöld egyébként nem gond - az a gond, hogy jönnek újak, hiába állsz csak egyedül a Bestiával szemben, pár mp után új kis szarok rágcsálják a seggedet. A csaj meg arra volt jó, hogy jól alárakjak, mert köbö kettõ harapás után tetemet alakít, de nem gyógyít.

AntiHero
Igyál harc elõtt 1 hõvihart + 1 fecskát. Majd csoportos támadással kinyirod a sk zöldet és gyorsen átváltasz "erõs" stílusra és csapkodod a bestiát. A csaj ha mindne igaz folyamatosan gyógyit rendes idõközönként. Ha elkapod a ritmust akkor majdnem mindig fullos lesz az életed.

lol

Battlelog: Purga5

zoozoo
Van ellenszer arra, amikor rámtesz a Bestia egy varázslatot és ott állok, mint elvarázsolt keménykedõ hülyegyerek?

Kami
Ok., thx!

AntiHero
de

Kami
A patch telepítése után nem használhatóak a régi mentések?

AntiHero
"Egy jótanács azoknak, akik keménykedni akarnak: ne kezdjétek a legmagasabb fokozaton a játékot elsõre"

Akik ezen nyomják (én is) azok elõrelátóak és okosak😊

Nem tudom eggyesek mit sírnak a Bestiánál. Én Hardba játszom és másodjára sikerült.

zoozoo
Egy jótanács azoknak, akik keménykedni akarnak: ne kezdjétek a legmagasabb fokozaton a játékot elsõre, mert bazinagy szopás lesz már a bestiánál is.
1. Onnantól kezdve, hogy a hülyegyerek szalamandrák nekedesnek, nem tudsz fõzetet gyártani. (hogy miért?)
1/b. Kihal az egész külváros, mert az idióta fejlesztõ kitalálta, hogy ne tudj semmit se venni senkitõl (recept alkotókat)
2. amikor kinyír a bestia, 20 órát kell várni, hogy visszatöltse az idióta játék önmagát, ráadásul egy autosave az utolsó mentés órákkal a harc elõtt - ezalatt a falba akarod verni a fejed, fõleg a 200. betöltés után
3. a bestia rádtesz egy olyan szart, amitõl bambán kóvályogsz másodpercekig és közben lezabálja a keménykedõ fejed.
4. nem lehet játék közben visszább állítani a keménységet, Te kemény hülyegyerek

AntiHero

BaLeeX
Nemrég csináltam ezt a részt. Elvileg a mocsárban kell dumálgatnod és valaki megemlíti hogy a gólemet villámmal életre lehet kelteni. Ezután beszélj az alkimistával aki azt mondja kovácsoltass villámhárítót. Menj a törpe kovácshoz akinek nem lesz új dialógusa hanem a fegyverkovácsolós menüben lesz egy lehetõség és megkovácsolja 50 orenért. Remélem tudtam segíteni. Kérdezhetsz részletesebben is esetleg mert most csináltam ezt a részt, toronyba még nem mentem be.
Bár válasz már csak holnap, remélem sikerül neked is.