The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na senki sem tudja?<#confused><#confused>

Én is már úgy megszoktam az angolt, hogy a magyar szöveget olvasom, magyar szinkronnal. Nóóóóóóórmális! Margit! 😊

bardocz
eh,de szívás:S
Nemtudja valaki külön a szinkronfile-okat nem lehet letölteni?

BlackShadow
na ez tényleg jó 😄 de geralt hangja még mindig förtelem 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

upsz, utólag én is megbántam h megöltem õket 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem kell ide DT Pro. 😊

Ezek az oroszok mindig is tudtak valamit. 😊 Megy a magyar az orosz exevel. 😊 1.1a-val.

De itt ma már frissítettéka dátumot.

Mindneki ismeri a három helyet, ahol elõ lehet rendelni, had ne kelljen már mindig linkelni 😊 Valószínûleg egyszerre lesz mindháromnál.
bardocz
még 19.-e van kiírva 576-nál,baszus mikor lesz már a kezemben?😞
Már nov. 20-21. a CE.
BaLeeX
Nem is azzal van gond azon túlvagyok már de azt írja a küldetésnél, hogy ettõl függetlenl csináljam meg a boncolást.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

bardocz
tényleg amúgy 576-ba mikor érkezik már meg,elvileg ma már ott kéne lennie,de nem hivtak,és nem is írtak e-mailt :S
Hát ezen tényleg szakadni lehet a röhögéstõl;d(alapból is vicces volt de így még jobb)

Lourker

bardocz
ez nagyon komoly😄
olvasva anyira nem,de így hogy hallom is😄
AntiHero
Eggyik legjobb szinkron hang😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bardocz
az nem lényeg,valahogy máshogy is be lehet jutni a temetõbe,és megtalálod raymond hulláját
0Fritz0
A kissé egyszerû õrön még mindig röhögnöm kell. 😊

”Halottizék” (16 Mega) <#bohoc>

A magyar szinkron nem tökéletes, de szerintem kezdetnek nem rossz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bardocz
én ezt elõször hallom 😄 amúgy igen amd seron 2600+ 64bit-es de 32bit-es az xp-m aszem
a proci 1.61 ghz-s
AntiHero
kösz

BaLeeX
Hát ez gáz. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

fle go
Köszi!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Csero90
Én vittem neki vodkát de nem törp vodka volt...és a törp kovácsnál tudok kardot kovácsoltatni mert van 3 meteoritom is de villámhárító nincs ott...a quest leírásánál meg nincs szó semmien gólemrõl csak annyi h tegyewm helyére a szafirákat...egyedül kalkstein jegyzetébõl tudok a gólemrõl és a végigjátszás nélkül nem is tudnék semmit a villámhárítóról!

BaLeeX
Többször végignéztem és nem találtam semmi törpe szeszesitalt a sima cseresznyevodka meg nem kell neki. De majd végignézem akkor még1x ha hazaérek.

Veszel a kocsmában...

BaLeeX
Odamentél a kovács törpéhez és próbáltad azt a párbeszédet ami után a kardot is kovácsolná újra? Mert ott kell lennie az opciónak ha már beszéltél mindenkivel.

A másik, honnan szedek törpe vodkát a sírásónak?

A kértyákat a karakterek leírásánál tudod megnézni. A képek alsó sarkában lévõ szívre kell bökni.

Ezek szerint az Alghoul alkatrész neki kell, nem a Vadászmesternek...

Carment sehogy, Shanit a buli után ki kell engesztelni. Meg majd késõbb is lesz ilyen igénye...

Akkor szerintem már beszélt a villámhárítóról is. Olvasd el részletesen, mi van a quest leírásnál. A sárga szöveg a lényeges.

AntiHero
Shanit és Carment hogy lehet megaszni vagy mikor?

Mert Shanihoz hiába mentem fel este csak beszélgetni akart.(pedig mien ruhába volt😄)

Carmennek meg meg csináltama küldetését, nem fogadtam el a pénzt de lefelüdni vele még mindig nem tudok😞 (pedig aszittem egy nagy gruppen party lessz a küldi után😄)

A kártyákat meglehet nézni valahol utólag?

Csero90
Már bebizonyítottam h nem bûnös stb meg már minden egyéb küldit megcsináltam...beszélni pedig arról tok h hogyan jutok el a mocsárhoz és a felhívásról (alghoul).

Mirõl tudsz Kalksteinnel beszélni?

Ugyanúgy. Szerzel hozzá még két hasonlót, elmész a kovácshoz, és készít neked egy új ezüstkardot. A Tó Úrnõjétõl sokkal jobbat kapsz majd késõbb...

Csero90
nincs meg a gólemes...abból ered az egész h írtam h udom h mitkellene csinálnom villámhárító druidákkal duma stb csak 1xerûen nincs olyan opció kalksteinnél amibe ekmondja h csináljak villámhárítót hiába jártam körbe a gólemtemetõt 2000xer...

jah értem kösz és aszt hogy lehet hogy van az ezüstkardom ahoz van egy cucc ami 25%megnöveli a sebzését és aszt is a kovácsal kell ferakatni de hogyan?
Hát ez az! Azt nem kell még patch-cselni? Mert én néztem délelõtt az inditóexe filet, és az bizony régi verziószámú. 😞

Kössz! Mivel kb. 7 éve DT-használok, gondoltam. De ott inaktív az ikon. Hardwaresen 1 db. vinyó van. Azt semmi más.

Az az egy kard ami neked kell. Azt gyártja a meteorokból, vagy a rúnákból, ami nálad van...

barret
Optionsban van valahol.
Alapbol nem indit ide drivert...
Neked kell letrehoznod.

Bérbe vehet? reklámfelület...

LÉCCi VALAKI IÍRJA LE HOGY KELL KOVÁCSOLNI MEGVAN 3METROID DARAB VISIMÁBAN VOK ME VAN EGY DAGATT KOVÁCS DE RÁKATTINTOK HOGY KOVÁCSOLÁS ÉS CSAK A BOLT JÖN BE EGY KARDAL HELP!!!!!
barret
Semmit nem csinaltam a magyarral,es megy szepen.

Hopp! És mégvalami. Igaz, nem olvastam vissza minden hozzászólást. Hogyan lehet IDE drive-ot kreálni? Mert nekem csak SCSI-t enged. Inaktív az ide ikon.

Nem emlékszem rá, de biztos, hogy neki kell vinni?

BaLeeX
A 10. a gólembõl jön szóval nem tudja helyére tenni addig de nem is kell.

De a sima magyar nem tartalmazza a patch-et. Vagy igen?

barret
De ott meg nem veszi el! En is meg avval futkosok a chapter3 vegen😄
Azota mar vagy 3 + trofeat leadtam nala...Jol fizet ertuk.

barret
A szefirakat a helyukre tetted? Mind a tizet?

barret
A telepitett magyar verzio elindul az angol lemezzel😊

Csero90
Figy a varázsló már odaadta az uccsó szafírát mint raymond és ott vár a toronynál h bemenjünk.
a druidákkal meg már mindent szétbeszéltem amit csak lehetett már semmit sem tok kezdeni magammal...talán alghoul velõt még össze bírnám kaparni de azon kívül már nincs más küldi amit csinálhatnék... kezdem feladni...