The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mindneki ismeri a három helyet, ahol elõ lehet rendelni, had ne kelljen már mindig linkelni 😊 Valószínûleg egyszerre lesz mindháromnál.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lourker
”Halottizék” (16 Mega) <#bohoc>#bohoc>
A magyar szinkron nem tökéletes, de szerintem kezdetnek nem rossz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a proci 1.61 ghz-s
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A másik, honnan szedek törpe vodkát a sírásónak?
Mert Shanihoz hiába mentem fel este csak beszélgetni akart.(pedig mien ruhába volt😄)
Carmennek meg meg csináltama küldetését, nem fogadtam el a pénzt de lefelüdni vele még mindig nem tudok😞 (pedig aszittem egy nagy gruppen party lessz a küldi után😄)
A kártyákat meglehet nézni valahol utólag?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Alapbol nem indit ide drivert...
Neked kell letrehoznod.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Azota mar vagy 3 + trofeat leadtam nala...Jol fizet ertuk.
Bérbe vehet? reklámfelület...
a druidákkal meg már mindent szétbeszéltem amit csak lehetett már semmit sem tok kezdeni magammal...talán alghoul velõt még össze bírnám kaparni de azon kívül már nincs más küldi amit csinálhatnék... kezdem feladni...