The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha elvittem volna neki levelet akkor a rend tagjait kellett volna likvidálnom?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Saga van egy másik, szerintem nagyobb problémámm az a bajj hogy bemegyek a falusi fogadóba Sani-t körülvete pár nem túl igéretes fickó, közelebb megyek bejön egy videó ki írja lennt hogy El innen! és ott befagy a játék, nem lefagy mer moognak az emberkék hanem ismétli önmagát, mintha megakat volna a tû a lemezen...:S Pls ez nagyobb probléma mer akkor nem tom folytatni a gamet...:S
A lázadók táborában van, map északkeleti része, pallós téma.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

fle go
Erre valaki? #4853

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Lobsterman
Egy kérdés: a patch ami van, az tartalmaz némi optimalizációt? Gondolok itt a töltési idõk csökkenésére, act 3 optimalizációjára(ott 5-10-el kevesebb az fps mint act2ben).

De megvan a 3 csávós Quest, Miku, Odo meg az a Halász csávó, mind 3 megvan ...
Elmész a paphoz, beszélsz vele. Elmodnja, hogy 3 helybélivel össze kell barátkoznod, hogy a falusiak megbízzanak benned. Ha ez megvan, akkor jönnek a feladatok maguktól. A végén el kell döntened, hogy a falusiaknak hiszel, vagy a boszorkánynak.

Ezt nem értem:s Valaki írja le hogy hogy történik ez a rész, már egvan a másik WItcher Belengar könyve is meg a boszorkányal is taliztam, sõt már vagy 40 olyan neon kutyát kinyírtam...:SSaGa pls írd le hogy ez hogy lessz! Kösz elõre!!
Azt majd neked kell eldöntened, hogy szerinted ki idézte meg...

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom honnan lehet megtudni,meg kitõl,viszont az emberek gonoszsága idézte meg aszem

Hello én most kezdtem vizima külvárosába vagyok a bestáiás Questet akkarom meg csinálni, ott tartok benne hogy ki kell deríteenem hogy ki idézte meg valaki PLS help, elõre köszi szépen!
bardocz
lehet aszem nekem van pedig életbenhagyam
norbi4567
A 4. nem az 5. részben van? Én ugy emléxem mintha a 4. egy szellem lett volna.

tibor16
Sajnos nekem nem akar a profi pókerezésnél a 4. játékos összejönni.
Thalernek nincs a szövegében ilyen opció. A 3. kvesztben vagyok.
Biztos, hogy õ a 4. profi pókeres?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

norbi4567
Farkasemberszõrt lehrt úgy szerezni hogy nem ölöm meg Vincentet?

Carmen, Kalkstein, meg még valaki, akire nem emlékszem... A feladat megkapásakor a leírásban benne volt...

bélanéni
4. miniimage-t feltelepíted = kicsomagolod

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nem kell Crack!

1. feltelepíted a játékot
2. PATCH
3. miniimage-t letöltöd
4. miniimage-t feltelepíted
5. bemountolod a DaemonTools-ba

Ha jól emlékszem még csak húszszor lett leírva, de sebaj, szívesen segítettem. (annak ellenére hogy szerintem meg kellene venni a játékot)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Azt tudja valki még hogy hány csajt lehet lefektetni??És hogy hol vannak ök??Az 1.fejezetben sikerült kettöt megdönteni de irják hogy van egy harmadik is!Merre van?
Prince23
Helló
a Platin clone dvd az jó verziójú? lesz hozzá krekk? Van hozzá magyarosítás? eddig csak russia krekket találtam.

Értem!Mert mikor vége van a 3.dik fejezetnek akkor azt irja hogy nem tudom megcsinálni a lezáratlan küldiket tehát egy x lesz a küldi elött!!!Azt irja hogy a farkasembert többféleképpen lehet kigyógyitani de hogyan?Kivel kell beszélnem??
A 3. fejezetben van belõlük egy adag a mocsári barlangban asszem. Legalábbis mikor a druidának kellett valamit begyüjteni onnan, akkor voltak.

Azt hiszem Triss mondja, hogy Alvin bárhová tud teleportálni térben és _idõben_. Meg ha figyeled, hogy miket mond a nagymaster a heges pusztákon, akkor feltünhet hogy mintha ismerõsek lennének. ÉS ott van még az amulet is. Remélem innen azért összerakod 😊
A végevel gonodlom az volt a cél, hogy meghökkentsék a játékost, nem pedig a lezárás 😊 Annyit lehet tudni, hogy valószinüleg witcher a támadó, de nem a Geralt féle iskolából (ld kétkezes harc) Vesemir vagy ki még a legelején elmondja, hogy van két másik witcher iskola de már régóta nem halottak róluk semmit. Nyilván ennél bármi többet csak a folytatásból tudhatunk meg.

Valóban nem válaszolták meg a kérdéseidet. Vagy egy folytatásban lesz a válasz, vagy eldöntöd magad, hogy szerinted mi a helyzet...

A gyerek egy barlangban lesz, véletlenül találod meg.
A farkasembert nehezen lehet kigyógyítani. Sokminden kell hozzá. Pl szûzlán könnye...
Dandelion lantja egy nõnél maradt, nézz szét a házakban.
Kukorixot én se találtam többet.

tibor16
Az elején még megittam amit lehetett és úgy rontottam be az ellenség közé. Viszont néhol annyi az ellen, hogy folyton levertek. Úgyhogy szépen elõvettem a Gothicos taktikát. Odarontok - Igni rájuk nyom és szamba el. Általában ilyenkor 1-2 rosszarcú követ csak, azokat meg a haleffel simán le lehet nyomni.
Tényleg - ezt a bûbáj varázslatot nyomja valaki? - mert tettem rá 1-2 pontot, de mivel nem nagyon bízok benne ezért még nem használtam. Mesélne róla vki? - már ha van olyan aki használja... - érdemes ezt fejleszteni?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok!

Néhány kérdés azoknak, akik már végigtolták. Spoiler mögött BAZI SPOILER, vigyázz!

A vége videót nem teljesen értettem. Azt vágom, hogy egy ifjú witcher tört a király életére, de én több magyarázatot vártam. Mi lett Alvinnal, hol van? Shanival mi lett? A Nagymesteren egy ugyanolyan dimeritium amulett volt, mint Alvinon. Minek? Csak a látomások ellen? Ezeket nem válaszolták meg, vagy csak én kapkodtam? Plusz baromi dühítõ volt, hogy amikor a Nagymestert nyírta ki a Fagyott pusztákon, akkor a Nagymester hangján mondta a végszót(szinkes). Azért a witcher hangján nagyobbat ütött volna.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Sziasztok!!Az elkalló dott gyereket hol lehet megtalálni??A farkasembert hogy lehet kigyógyítani??Meg Danderion latját hol lehet megtalálni??A kukorix tollakot hol lehet megtalálni??Mert én csak egyel találkoztam még a 2 epizód legelején!!Köszi
Elõre is bocs, hogy kicsit off lesz. De ez igaz, vagy fake? 😊

"OK folks, here's the deal. For the moment - you don't need a fix or patch to run The Witcher (the clonedvd one from platin). You also DO NOT need to upgrade your Deamon Tools to Pro. Apparently some people out there just want to infect as many machines as possible. Go figure - huh.

OK - first download The Witcher, and if you don't have it already DT Lite. Google for the site online if you need it - don't bother with the torrents - takes too long to DL, and usually comes with extra baggage if you know what I mean.

Now - with DT (or other equivalent virtual drive programs) UNCHECK ALL EMULATION OPTIONS. This is very important. Witcher needs no emulation, and it will prevent you from playing. Mount image, install, patch, and play.

Vista users - out of habit I checked compatability to run as administrator. May or may not be neccessary.

If it still doesn't run (mine didn't), make sure you check system requirements. If you have a Raedeon x1550 (or equivalent) or below - you may have to manually change your screen resolution to 800x600. Once I did that, it loaded (and played) beautifully.

Note: I only played the first part of the beginning just to see if it worked well. Farther on there "could" be problems, I haven't tested yet. But for now - you can play your game, and not wait for the sceeners to fix it."

ON:

warass
"Nézni akartam a pókerarcot, 6 óra elött volt, mondom oké, tolom egy órát. Mikor azthittem 7 óra körül van, kiléptem, tv bekapcs, semmi. Fél 11 volt..."

Ja, ez egy ilyen játék, mondhatnám addiktív.<#hehe>

fle go
Üdv!
Vivalditól megkaptam az üzenetet amit át kellene adnom a tünde fószernek, de ott ahol elöször találkoztam vele driudáknál nincs "napok óta". Hova tünt vajon?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Meg egy másik kérdés: A Depth of Field esetén miért olyan "kockás" a kép? Ez is tuti nem gépfüggõ dolog, legalábbis angollal, magyarral is volt, Xp, s Vista alatt is. Szerintetek ezt javítani fogják? Mintha kicsi 5*5-s pixelekkén ilyenkor kis légyszemszerûségen látnád a dolgot, bár persze nem feltûnõ csak picit.

warass
Thx!

Dante73
Ja, tényleg...
Gólemet csapkodtam vagy fél órája, mire rájöttem, hogy talán olvasnom kellene. Onnan 1 perc se volt...
Ezért NAGYON NAGY ez a játék. Az ördög a részletekben rejlik, még akkor is, ha Pradát visel. Amikor kutyákat kelett gyüjteni, akkor meg lelkiismeret furdalásom volt... Azért vad kutyák lehettek volna külön is, mert szegény blökiket le kelett gyakni, mikor a légynek sem ártanak.
Egyébként, hogy mennyire bele lehet felejtkezni ebbe a játékba! Nézni akartam a pókerarcot, 6 óra elött volt, mondom oké, tolom egy órát. Mikor azthittem 7 óra körül van, kiléptem, tv bekapcs, semmi. Fél 11 volt...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Melyik végigjátszást szeretnéd. mert minimum 3 van, de a felvállalt questektõl függõen akár többtíz is lehet...

Dante73
Köszi a választ! <#worship>
Akkor még nem vagyok a felénél sem. Ennek örülök, tuti elvonási tüneteim lesznek... Nem baj, 1,2 pecs kijön, végigtolom majd megint!
Különben is! Addont a népnek!

Dante.

Várd meg míg reggel lesz. Ha elovlasod a journal karakter ismertetõjében a leírását, láthatod, hogy éjszaka mindig eltünik valahova...

A 2 fejezet elején megkapod.

warass
Elõször akadok el, de nem találom Vincentet, miután elmenekült a raktárból...ott nincs sehol ahová a térkép mutat, kazamatába is lementem, semmi.<#help>

Hali valaki tudna nekem 1 végigjátszást küldeni vagy 1 magyar oldalt ahol van valami ilyesmi tippekkel trükkökel, NEM CHEATra gondolok.
Tudna valaki segiteni abban, hogy honnan kapok elõször ezüst kardot? Mert a játék elején kaptam egy börruhát és egy acélkardot de ezüstöt azt nem.
A leghosszabb a 3. valamivel több, mint a 2. A 4. és az 5. teljesen összemosódott, nem nagyon észleltem a határokat. A legdurvább az Epilógus.

Temetõkulcs
A buli után, ha sikerül Shanit kiengesztelni, elmondja, hogy Thaler nem bûnös. Figyelni kell a szövegére, mert csak "elszólja magát" véletlenül és ebbe kell belekapaszkodni, tovább faggatni. Mehetsz Thalerhez, aki elengedi a sírásó tartozását, így az odaadja a kulcsot

Én simán ignivel rendeztem le Javed kis kedvencét. Egy igni, futás, megfordul, egy igni, futás... 7-8 kellett neki... Abban a harcfolyamatban ez a leggyengébb ellenfél és a késõbbiek között nincs idõd molyolni a löttyökkel, úgyhogy elõre készülj fel...

Elvileg répát, de a probléma megoldható a tehén kihagyásával is, némi harc árán

Dante73
Pénteken álltam neki, 3.Felyezet. A többi, a 2. uoz képest, milyen hosszú?

Dante.

bardocz
akkor nem tudom nekem nem szinkronos
Magic Boy
Én a Magyar szinkronos játékot szedtem le, de akkor mi a teendõ?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bardocz
nem a magyarosítás miatt?nekem is az volt amíg csak regeditben írtam át dolgokat
Magic Boy
Sajnos nekem a Menük feliratai és az intrók se látszanak (P4 3GH-s gépem van 512 rammal és ATI Radeon 9600-as (128 MB-s) videókártyám). 😞

Tudtok valamit javasolni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.