The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Mind kicsi! Én is szívtam vele...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Igazad van, csak bosszant egy kicsit, hogy a cikk olvasása alapján, bejön a cikkirónak is, és lehúzza, mig a PS gumifüstjéért plusz pont jár, mert élethû! (vattacukor amúgy, aki nem látta volna, úgy szar ahogy van. csak több van belõle, mint általában...)
Prince23!
Ha nem valami más fontosra kell a pénz, akkor vedd meg nyugodtan! Egy hete nem tudom abbahagyni. Különben is, a szinkronosok, és készitõk is, tényleg kitettek magukért! Legtöbb nagy warezos haverom is megvette, és bevallom, nekem sem ez a nagyonsokadik eredeti játék a polcomon.
Amúgy a CE plusz cuccait én is megnézném, egy pdf formájában!

Dante.

bardocz
simán megéri az árát😊
bardocz
de ha a küldésre kattintok ott nem enged tovább:S
sõt,második résznél az utolsó betüt csak kicsiben tudom beírni:S vagy az úgy jó ha minden betü kicsi?
Prince23
Na nem baj, várom majd, ha lesz hozzá Eng crack, oszt akkor jó lesz.
de még elfilózok azon a 8 rugóért, meg hát szinkronos is meg pláne...

mama2
Nekem a Normöl kiadás van meg😞. Pedeg kiváncsi lettem volna a szörnykönyvre meg a többire. Nem küldenéd el nekem pdf-be?😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
öööööö... Úgy regiztél, hogy beraktad a cédét, és játék regisztrálása? Ha igen, ott az nem elég hogy megadod a felhasz. neved, az E-mailod, meg a jelszót, a továbbra köll nyomni, és beírni a kézikönyv hátulján lévõ jelszót. Aztán, kûdés asszem, és OTT kell a kövi ablaknál bejelentkezni. Mert ugye van fönn egy 1-es, kettes, háromas, négyes szám egy karikába. Na azok a "lépések", És ott a 4. a bejelentkezés. Ezután lehet a többi oldalon is bejelentkezni úgy, hogy már mûködik is, és nem írja ki azt am it eddig😊. Remélem segítettem😊.

bardocz
megvan a CE,nagyon király az egész,minõségi,a póló is nagyon király,és a kulcstartó is😊
mama2
Amúgy magyar szinkronosan is lelehet már tölteni. És nem kell így vele pöcsölni. Akinek kell küldök meghívót. De nekem eredetibe van meg. Tényleg igazán megéri azt a nyócezer forintot. És nem nyolcvan, hanem 90 órányi játékidõ😊.

bardocz
ne tudok a kulcsal regisztrálni ezt írja:Be kell lépned,hahasználni szeretnéd ezt a funkciót,Kérjük engedélyezd a sütiket az Internet Explorerben

elvileg engedélyezve van,sõt még be is vagyok lépve:S
uv
mit fáj az, hogy mennyit ad rá a gémszar meg a többi újság? ha bejön a játék akkor bejön 53%-os értékeléssel is - vótmá.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Dante73
Igazság az, hogy én még nem találtam vírus/trójai mentes pro-t...
Mondjuk, eredetim van. Ugyanis, csak arra sajnálom a pénzt, ami vacak. Ez NEM az. Az viszont fájt, hogy elsõsorban a töltés-mentés miatt 89%-ot kapott a GameStar-tól, mig a ProStreet szintén. Hiába, pénz beszél, én halgatok...

Dante.

Prince23
A Proval próbálom, de corrupted filet ír😮O

Prince23
Ez nem igaz😛PP
megjelent egy deamon pro...de nem tünik el az Istennek sem😛 csak ha ctr altdel

Enosh Chan
Mondjuk en nem tudom mit pocsolnek, en leszedtem a jatekot 4 ora alatt es feltelepitettem es patchaltem es crackeltem... szenvednek..

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Prince23
Hát most má meg kén venni, legaláább full amgyar lesz😛PPP alja xD

Francért nem veszi ezt meg aki játszani akar vele??? Komolyan nem értem az ilyen alja hozzáállást, 8000 forint 80 óra játékért, az annyi mint 100 forint óránként.
Prince23
Nos a Patch-et bemásoltam a demon fõkönyvébe, rá kattintok, de valamim hülye dedós zene megy, szal nem tudom...
amúgy van egy setup nevû mappa is, azt is a deamon fõkönyvtárába kell?

mama2
A pícset be kell másolni a Deamon Fõ könyvtárába és úgy már telepíthetõ lesz😊.

Prince23
Na most már csak abban kéne segítsetek, h h kell a daemont peccselni? 😮 ez nem megy.

mama2
Ja, meg van:].

Nézz a képernyõ baloldalára! Be vagy jelentkezve? Ha nem, újra be kell. Ez egy külön része az oldalnak, itt nem maradsz bejelentkezve.
mama2
De arra a linkre amit te adtál már beléptem. Hova kéne még? A fóruon is be vagyok lépve, a E-mailnál a megerõsítõ linkre is rákattoltam. Mi a Fuckot kell itt még csinálni?

Az 1.1a tartalmazza az elõzõt is.
Akkor lépjél is be! 😊
mama2
Nekem valaki?

neeeem
Daemon Patch kell Daemon könyvtárába

a játékhoz peccs az sima setup.exe, azt bárhonnan indíthatod

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince23
Én a Faq-ból nem jövök ki. Most a 1.1a peccet bemountolom a démonnal, és elõtte bemáslom a 1.1a peccset a játék fõkönyvtárába? vagy mi a szösz?

a regedites azt jól le van írva, akkor nem értem miért nem tudta az illetõ így leírni mint a regedites hunosítást...

mama2
mi lehet a probléma?

mama2
Megcsinálta, bejelentkeztem azon a linken amit megadtál és még mindig ezt írja ki: Ez a szekció akkor válik elérhetõvé, ha beléptél, és beregisztráltad a játékod.

A játék regisztrációja a CD Projekt RED-nél.

Prince23
Már csak azt szeretném megkérdezni, h az 1.1 és az 1.1a peccs is kell? nem elég mondjuk az 1.1a peccs feltevése?

Itt nézelõdhetsz az extrák között, regisztráció után.

Egyébként a legegyszerûbb, ha a játék autorunjából a 'Játék regisztrációja' opciót választod.
Prince23
Oké, leszedtem a daemon oldaláról a 4.10-est, most már jó😊
azé köszi

mama2
És lehetõleg azt a magyar oldalt amit a multkor(persze csak akkor ha ott is lehet regiszrálni). Kösze😊.

mama2
Értem, adnátok egy linket, mert amit találtam, ott nem a Witchert oldalát adja be, ha nem az Atariét<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Köszi😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

amit le kell szedni ? 😛
ld FAQ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Prince23
Neked is ez volt a baj?
és milyen pro version?

fle go
Nekem csak a pro verzióval sikerült bemountolni!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Prince23
Meg van minden file, az a két file is.
nekem a daemon 4-es van fenn, ez eddig bevállt, minden új játékot betudott mountolni, csak ezt nem

Doc Hooliday
ja meg természetesen mindig a legújabb Daemon-t használd...

Doc Hooliday
Valami hiba van fájlban, az a lényeg hogy csomagold ki mégegyszer a játékot, és figyelj oda hogy biztos ne legyen semmi hiba. Az "mds-fájlokhoz általában tartozik még egy fájl is amit asszem "mdf-fájlnak hívnak, kicsomagolás után ott van alatta! Megvan az is?? mindenképpen elvégezném a helyedben ujra a kicsomagolást!

Prince23
Megáll az ész! Mit tegyek, már itt vacakolok vele, már vagy fél órája😞
Nem akarja beolvasni az mds filet, pedig betudja a daemon, mindig is betudta.

Prince23
Húúú sziasztok!
nagy baj van skacok, a daemon nem akarja beolvasni.. mit tegyek
Ezt írja ki:
"Unable the mount image. Invalid image file"

pls help me. mit tegyek?

Majd az 5. fejezetben

Prince23
Hát köszi szépen😊, de ha már megvennémeredetiben és rá a peccs, akkor az már nem eredeti😄D meg a ha fõleg krekkelném. De mindegy. Ha tetszeni fog nagyon, akkor valsszeg megéri magyarul 8 rugót. (?)

wesker24
Mielött még befejezném a 4 fejezetet !! Lenne egy kérdésem !!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy páncél amit ugy kell összerakni ha jól tudom 3 vagy 4 darabot kell megkeresni belöle !! Na szóval hol találom én ezeket a páncélokat mert egy darab már megvan de a többi nem tudom hol van !!
Igen.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

rage
Már most is le lehet tölteni vele két guide-ot, az egyikben van egy halom recept alkímiához.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hivatalos oldalon lehet vle regisztrálni a játékot. Bizonyos topikohoz és ingyenes tartalmakhoz lehet majd hozzáférni vele.
mama2
A kézikönyv hátulján van egy "CD Projekt RED regiszrációs kulcs" Felirat, és alatta valami kód, mint ha a cdkulccs lenne(de az ugye nem kell a játékhoz), és azt szeretném megkérdeni, hogy az mire van? Mert multi lehetõségre ugyi nem, mer az nincs a játékba😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.