The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
bár mivel még nem játszottam a játékkal igy egyölre az angol hangokat se tudom😄
azért kérdeztem h kinek mi a véleménye a szinkronrol 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
story részben nincs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szinkronról mi a véleményetek?
ha angolul van meg van lehetöség magyar szinkront elöcsikarni?😊
jah és a magyar patch merre van mert a faq-ban sajnos csak az angol van
próbálj ki elõtt levõ mentést
Pár órai szenvedés után végre úgy tûnt, hogy tudok fél óránál többet is játszani a játékkal, aztán kiderült, hogy nem.
Vista alatt a számámra játszhatatlan a játék, tele van buggal.
XP alatt már jobb a helyzett, itt a patchek telepítésével szenvedtem, végül azt is sikerült megoldani.
Azonban a régi mentéseimet bemásoltam a frissen telepített és patchel-t játékba, majd Abigail házába belépve a karakterem nem mozdul többé. 😄
Ötlete van valakinek?
Nektek mûködik a keresés a fórumban ?
Az új fiókom: DevLupius
Az új fiókom: DevLupius
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Valaki elmondaná hogy tudom fel venni a herbalizmus képességét?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ráment két napom! Újra kezdtem a vizimai pályát, mert nem találtam a 10. szefirát.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Most 8 van, egy van még egy a Gólemnél. Légyszi árulja el valaki, hol a p...ban találom azt a qrva hiányzó Szefirát?
Köszi elõre is!<#worship>#worship><#worship>#worship>
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
van itt olyan ember akinek meg 512 rammal meg radeon 9600-al? elolvastam a faq-t hogy ennél több kell hozzá de azért reménykedek mert például a crysis is elfut és hátha ez is. thx
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
A problémádra túl sok megoldás nem jut az eszembe, csodálnám ha böngészõhibáról lenne szó, hiszen a próbáltak a legelterjedtebbek. Esetleg a hivatalos fórum vonatkozó részein található megfelelõ topik, aholo más már felvetett hasonló problémát.
Mindenesetre nálam Comodóval (tûzfal) és Operával nincsen gond.
Ugyanakkor GameStar védése távol áll tõlem, az õ értékeléseiken tényleg kár az embernek bosszanatania magát, de a 89% az egy jó játékot takar. Persze nem lepõdnék meg, ha õk is a mostanában szokásos trendet követnék, és az összes új, nagynevû, csicsa játékot 94-100%-ig értékelnék. Mert az mindennek nevezhetõ, csak rivjúnak, kritikának nem.
és enyi,mit csináljak hogy hagyja?