The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap megvettema Witchert, nagyon szép játék, de rengeteg a hiba benne! A szinkron az tényleg elég gyerekes lett, kb olyan mint a Barátok közt😄
Ami viszont jobban idegesít, az a pixeleken való átjárás, kinyírtam a sákûát és utána vígan átjártam a testén úgy, hogy beleolvsdt a witcherem😄 és még sok hasnolót tapasztalok!
A történet nekem tetszik, viszont a videójelenetek közti vágások egyáltalán nincsenek eldolgozva, csak úgy megszakad és jön a következõ jelenet!
Összeségében nagyon jó játék, csak bosszantóak ezek a hibák...
a szefirakeresésnél azt a gyõzelem-neh'tza szefirát (amirõl azt írja, a torony õrénél keressdem) hol találhatom meg?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Megvan már valakinek a magyar witcher?
tudna valamki küldeni egy torrent linket?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elõre is köszi a segitséget.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szerintem újra veszem az egész játékot aztán majd meglátjuk mi lesz !!
Mert autosave nincs állandoan lefagy a karakter a videókat elfelejteni lejátszani idõben !!
Újraveszem aztán majd kiderül !!
szia hogy sikerült elindítanod?
Én ott tartok hogy fent van a DTPro meg a játék is de ha elindítom akor kéri a cd-ét ha crackelem akor meg hibát ír ki. Neked hogy indult a game?
nekem ott csak a növényekkelt gyûlt meg a bajom 😞
A barlangban (a Bestia-küzdelem elõtt) nem engedi áttörni a falat, amit pedig átkéne...
Már visszatöltöttem 3x, de semmi. Másnak volt ilyen hiba a játékban ?
A Gothic-ban viszont 100%-ig egyetértek veled 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Elözö mentésem meg csak Ó-vizimában van !! Tehát az egész mocsaras részt újra meg kéne csinálnom az elejétõl !!
Toljál vissza egy régebbi mentést hátha segit.
Na erre varjjá gombot !! <#vigyor>#vigyor> Lehet valami patch hiba vagy valami más mert voltak már vele olyan gondok is hogyha bemegyek valahová más helyre akkor a karakter egyenesen nem csinál semmit se teljesen lefagy nem tudom irányitani abszolut nem mozog !!
Nem kéne átváltoznia csajjá miután kialudtak a gyertyák ?? Mert nekem eltünt és nem tudom hol keressem a csajt !!
Persze nem akarok errõl vitát nyitni, és egyáltalán nem baj, ha másnak nem tetszik, nem vagyok olyan típus, aki ezt személyes sérelemként éli meg, de az említett játékot bizonyos benne objektíven jelenlévõ - a mûfaj korábbi tagjain bizonyos szempontból túlmutató, majd azóta átvett - elemek miatt említettem meg, nem a The Witcher kárára - elvégre más stílusú a két játék, mégha vannak is hasonlóságok. Ugyanakkor ezt a játékot remek RPG-nek tartom az eddigiek alapján, de nem mérföldkõnek. Ez pedig bõven ok nekem az elégedettségre.
Egyébként én is szeretem a körökre osztott RPG-ket, jelenleg kettõbe is bele vagyok gabalyodva (Wizardry 8, Eschalon, de végülis majdnem TB a KotOR is), de szerintem valós idejû darabokra is szükség van ebben a mûfajban is, mégha az kevésbé "hardcore" is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DE nem kéne valahogy Veleraddal beszélni ?? Mert az csak ott áll a kripta bejáratánál és nem tudok vele beszélni mert az csak az ajtó ikon jelenik meg !! Vagy esetleg valaki mással kénne beszélni ez ügyben ??
Mire visszamentem,mar nem volt ott...
Arra a nagyfeju gyerekre gondolok😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
A farkaspremekert meg nem kellett messzire mennem 😄 Elfogadta.
Az elveszett gyereket meg nem talalom semerre😞 Szal...
Énnálam egy crpg ott kezdödik hogy a harc körökre van osztva ez a minimum.
A gothic meg a TES nem ilyen akárcsak a witcher de ennek a hangulata, világa jobban megfogott mint a többié ezért írtam hogy szerintem ott van a topon tehát ez magánvélemény.
En adnek ra 96%-ot -4% az iranyitas...
Meg lehet szokni,de nemszeretem a ritmusjatekokat 😛
Egyelõre angolul van, szerintem lesz egy-két éven belül magyar fordítás. Mondjuk mostanában sokat bírálják a jelenlegi mûfordítókat is, de ehhez már nem tudok hozzászólni. Viszont gyakorlás gyanánt tervezek belevágni némi angol nyelvû irodalomba, momentán vagy valami WH40k, vagy Sapkowski tûnik erre esélyesnek.
wedge31:
"Sajna ilyen szinvonalas crpg tényleg csak nagyritkán jelenik meg szerintem utoljára a BG2 volt ennyire eltalált cucc."
Esetleg a Gothic? Nem akarom ebben a topikban reklámozni, de a jól kidolgozott és élõ világával számomra korszakalkotó volt, ezen a téren a mai napig nincsen szégyenkeznivalója, sõt. Persze némileg más stílust képvisel, valamelyest kevesebb a sztori, de több a szabadság. A The Witcher inkább a KotOR nyomdokait követi.
Tényleg dícséretes ez a szinkron, és ha legalább kétnyelvû lenne a játék, tökéletesen elégedett lennék, így zavar, hogy hivatalosan csak magyarul játszhatok, de ez a szinkron nem az igazi. Én szeretem, amikor egy jó szinkronban hallani a színészi játékot, és egy-két angol anyanyelvû, igényesebb játéknál tényleg szép eredmények születtek már, írtam is példákat. Ezt szeretném egyszer magyarul visszakapni. Ettõl függetlenül talán még mindig ez a hivatalos honosítás talán az eddigi legszebb munka.
Megjegyzem, annyiból is jobban szeretem a rajongói magyarításokat, hogy azok opcionálisak, iletve könnyen és legálisan hozzáférhetõk. Ráadásul egy silány módon lokalizált játék esetében nem szoktak utólag belefogni egy minõségi fordításba, marad a gyatrább. Persze sokaknak számít, hogy megjelenéskor már magyarul játszhatnak, és az eladásokra is pozitív hatással van. Én nyelvtudásomnak (és türelmemnek) köszönhetõen könnyebb helyzetben vagyok.