The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem tartott olyan sokáig rájönnöm miért kell visszavennem a kereskedõnegyedben a grafikából, ránéztem az osd-re és látom hogy elfogyott a 256MB graf kártya szabad memória, és az alaplapi memória elérése azért csak lassabb.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Másik; napokig nem csinálta, de most ujra elkezdte a mentés közbeni fagyást. Van valakinek ötlete a megoldásra?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
hát igazábol néha vannak fura dialogusok amik nem hiszem h pont ugy hangzanának 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
akkó lehet mnégse veszem meg eredetibe.
a grafikája nagyon szép, még a karakter fejlesztést nem sikerült teljesen átlátnom, egyedül az irányitással nem vagyok kibékülve, valahogy a váll fölötti és az utána lévö irányitást kéne kombinálni :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na végre sikerült megcsinálnom most az egyszer minden összejött !!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Mert nekem valami hatalmas hiba miatt nem jó az egész !! <#gonosz3>#gonosz3>
Mert nálam a striga eltünik de a csaj bezzeg sehol sincs !!
Újra megcsináltam egy elözö mentésbõl nem lett jó újravettem a játékot
ugy se lett jó megnéztem patch/patch nélkül ugyse jó !!
Ha valaki elküldené azt a fájlt e-mailben ahol a striga kriptája van azt megköszönném !! <#worship>#worship><#worship>#worship>
danee: kell szerezni villámhárítót kovácstól majd go druida
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
kocsmáros mögötti szobában, 1ébként boncolás volt már?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
aztán mikor megcsinálod sosincs a kocsmában és vkivel kell dumálni (kocsmárossal talán) és elmondja h esténként a gáton van
pedig elõtte csak Kotorral meg Fable -el toltam
Shaninak vittél növényt meg késõbb piát?
Colemannak segítettél és késõbb felkerested a gáton?
Vivaldinak vittél levelet Druidátkól és visszavele harcoltál a gólem temetõben ?
késõbb lessz olyan quest h fel kell éleszteni
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"