The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Mit vettél vissza, mi viszi a legtöbb memóriát?

Muszáj az a Dante-t minden hsz végére odatenned?

Nekem nem tartott olyan sokáig rájönnöm miért kell visszavennem a kereskedõnegyedben a grafikából, ránéztem az osd-re és látom hogy elfogyott a 256MB graf kártya szabad memória, és az alaplapi memória elérése azért csak lassabb.
Dante73
Csak annyi a gondom, hogy eddig 1280x1024, minden csúszka a végén, és 40 alatt nem láttam az FPS-t (szegény én...) és nem szívesen venném lejebb, mert gondolom, sokat romlik, bármihez is nyúlok. Egyébként is, nekem úgy tünik, (már a mentés közbeni fagyások miatt is) hogy ez memória kezelési gubanc, mert menet közben csak akkor szaggat, ha új cuccot tölt be. (mikor távoliról közeli textúrára kellene hogy váltson, nem)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

barret
Ott nekem is sokkal jobban szaggat...
Durva a kulombseg.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Dante73
Egy rövid kérdés; A kereskedõnegyedben, másnak is szaggat? Mert nekem nem grafikainak, hanem betöltési gondnak tünik a szaggatás... (tegnap bele is fagyott.) Ha visszaveszek a grafból, megoldja?
Másik; napokig nem csinálta, de most ujra elkezdte a mentés közbeni fagyást. Van valakinek ötlete a megoldásra?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Zomil
1.1a-val igen😊
hát igazábol néha vannak fura dialogusok amik nem hiszem h pont ugy hangzanának 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én úgy látom, hogy a magyar verzió tartalmazza az 1.1a patch-cset, csak az indítófile a régi 1.0-ás. Azt elsõre megpeccseltem 1 hete. Most újra az egész tegnaptól.

Prince23
Na ezt h érted, h tele van bakikkal? 1.1a patchel játszol?
akkó lehet mnégse veszem meg eredetibe.

Zomil
nah elkezdtem játszani vele szinkronosan és a bakiktol függetlenül, nagyon tetszik, pl az ör dumáján kifejezetten jókat derültem: "halottizék" 😄DDDDD

a grafikája nagyon szép, még a karakter fejlesztést nem sikerült teljesen átlátnom, egyedül az irányitással nem vagyok kibékülve, valahogy a váll fölötti és az utána lévö irányitást kéne kombinálni :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

barret
Ikszdé

wesker24
YIPIKAJE MADAFAKA !! I MADE IT !! HURRAY !! <#vigyor><#nyes><#smile>

Na végre sikerült megcsinálnom most az egyszer minden összejött !!
barret
Sajnos azota en sem lattam😞

bardocz
<#banplz>
Enosh Chan
Baromi sok penzed lehet ha folyton ujraveszed<#wow2><#wow2><#wow2>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

wesker24
Nincs valakinek egy mentése a striga kriptájától ??

Mert nekem valami hatalmas hiba miatt nem jó az egész !! <#gonosz3>

Mert nálam a striga eltünik de a csaj bezzeg sehol sincs !!

Újra megcsináltam egy elözö mentésbõl nem lett jó újravettem a játékot
ugy se lett jó megnéztem patch/patch nélkül ugyse jó !!

Ha valaki elküldené azt a fájlt e-mailben ahol a striga kriptája van azt megköszönném !! <#worship><#worship>
norbi: kocsmáros mögötti kis szoba?
danee: kell szerezni villámhárítót kovácstól majd go druida

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

norbi4567
Colemant a drogdílert miután lelepleztem hol lehet megtalálni?

óó. és a küldetésben hogy élesztetted fel a gólemet?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

gõzöm nincs ki adja 😄 Kalstein talán v Raymond

ez tényleg nagyon baró hogy én döntöm el mikor mi lesz. bratyóm is azt mondta, hogy ilyen RPGt régen látott...

igen,már volt... már kosvelõt is megöltem, meg minden.... most már elárulnád, ki adja a gólemes küldetést? 😊 (mondjuk ez a jó ebben a játékban,mindenkinek máshogy történnek a dolgok, annyira komplex a világ)

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

van ott esténként még1 ember ^^
kocsmáros mögötti szobában, 1ébként boncolás volt már?

ja igen, nekem bort kellett vinni

õõ van akinek bort kell hozni és van akinek szellemet írtani

Hát ha kinyírtadd a Bestiát és ugy hogy a csajal voltál akkor a Tiszteletest is megölted mer õ vezette õket... szoval ott kell keresned a maradványok közt!Mondjuk egyszerûb ha visszatöltesz egy mentést mondjuk mielöt megölted a Bestiát, max újra kinyírod!
Az említettek nem éppen RPG-k. Néha a sajtó keveri a hack'n'slash és a cRPG mûfaját, de ez téves. Más a játékélmény, más a játékmenet.
Valaki meg tudja mondani hogy amit a Mágustornyos küldihez kell Szaffirák (Kalkenstein küldie)hol és kiknél vannak? pár már megvan de kéne a többi is! Elõre kösz!
NeoMaN
nem kell krekk....

Voltan
A fenébe... 😞((

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

uv
csak

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Voltan
Az itthon kapható verzió csak magyar nyelvû, vagy angol is választható?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ja olvastam végigjátszást, szal már meghalt

nem conradra gondolsz? mert ezt a colemant még egyszer se láttam (amúgy már megvan mind a 9 szefira, egy hiányzik, a detektív pasas ott várakozik a mágustoronynál, csak nem tudok belépni toronyba,mert zárva van, ezért akarom megszerezni az utolsó szefirát.... csak akkor ki adja azt a gólemes küldetést? 😊 )

Tud valaki 1.1-es magyar crack-et??
na azért hogy még enm játszottam rpgvel az kicsit hibás, de nem sokat. a Lokit toltam, de hát az szörnyen unalmas...meg a Hellgate Londonba kezdtem bele. egyébként mostanában fpseket toltam. szóval a kérdésem: kinyírtam a bestiát meg az embereket, majd ajánlólevelet kell szerezni. a tiszteletes segíthetne, de õ hol van??? mindenhol kerestem, Odo meg Haren házában is, csak amalomban nem jártam. szóval merre van? meg a falak alatti barlangban mit lehet csinálni a szúrbozótok kinyírásán kívül? sok a torlasz, és az Aard sem ér arra semmit.

profilt lehet vhogy csinálni?

kisértetet kell ölni, szõrõs maci fogadóban van
aztán mikor megcsinálod sosincs a kocsmában és vkivel kell dumálni (kocsmárossal talán) és elmondja h esténként a gáton van

coleman-esre nem emlékszem.... õ milyen küldetést is adott? 😊

én könnyûn tolom de elég uncsi 😄 sose megy le az életem :S
pedig elõtte csak Kotorral meg Fable -el toltam

õõõ majd kialakul 😊
Shaninak vittél növényt meg késõbb piát?
Colemannak segítettél és késõbb felkerested a gáton?
Vivaldinak vittél levelet Druidátkól és visszavele harcoltál a gólem temetõben ?

rotator
Ej, pedig szépen írják is az elején, hogy aki még sosem játszott rpg-vel, az tolja könnyû fokozaton.

és ki adja nekem a questet? mert már majdnem minden küldetést megcsináltam, és õszintén szólva elkezdtem kicsit unatkozni

loot-olni = mikor megölöd a szörnyet felvenni a cuccait

késõbb lessz olyan quest h fel kell éleszteni

én normalon nyomom, viszont elég kezdetleges vagyok még az rpgkben. nem tom minek jött az ötlet hogy ne könnyû fokozaton nyomjam. de így legalább izgalmas. végre beletanultam a jelekbe

de nekem az kõvé van válva. és mi az, h loot-olni?

BlackShadow
nem. telepítésnél ki kell választani a magyar nyelvet 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

rotator
Én normál fokozaton nyomom és ott a Bestia nem volt ellenfél. Gondolom, aki itt korábban szívott vele, az mind hardon küldte. 😊

sziasztok!ha megvan a witcher magyarul és ha letöltöm hozzzá az 1.1 es patchet akkor ugye nem fogja a nyelvet visszaállítani vmilyen módon angolra??

reggel sokat szenvedtem a bestiával... most meg elsõre sikerült. a boszi kivételesen nem ájult el és töltötte a hpmat.

megölöd a gólemet és loot-olod