The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Még most is alig tudom elhinni !! <#wow1><#vigyor>

De végre nagyon sok eltöltött játékidõ után én is a végére jutottam ennek a fantasztikus játéknak !! Ez volt az eddigi legjobb kalandjáték amivel csak eddig játszottam !!

Csak most azt nem tudom hogy én most melyik befejezés videót kaptam ??

ÓRIÁS SPOILER VESZÉLY !! WARNING BIG SPOILER DANGER !!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután legyöztem a Nagymestert megjelent a Vadak királya alias maga a halál döntés elé álitott hogy a Nagymester lelke kijé legyen ?? Én ugy döntöttem hogy nem adom oda a nagymester lelkét a halálnak és erre megküzdöttem vele miután a halált is legyöztem végleg megöltem a Nagymestert erre visszatértünk a Templomnegyedbe magamhoz vettem az amulettet is és Dandelion kérdezte mi legyen most ?? Meghoztam a döntést és még beszéltünk egy két sort !! És ezután beadta a végsõ videót ! Amiben az volt hogy ott voltunk a kastélyban én és a király és a testörei váltottunk egy két szót Foltest királyal miközben a király allatvalója odaadta az aranyat nekem és én távoztam igen ám csak amikor félúton voltam az egyik oszlopnál megjelent egy ismeretlen maszkos harcos és sorba lemészárolta a király katonáit és a király életére akart törni de épp idöben érkeztem hogy megvédjem a királyt és elkezdtünk harcolni a titokzatos harcossal és egy váratlan pillanatban kivégeztem a titokzatos idegent megnéztem kirejtözik a maszk alatt egy ismeretlen szakállas fickó volt oda jött Foltest király is hogy megnézze kivolt a támadója és a titokzatos idegen arcképét mutatva lett vége a játéknak !! Ezután jött a stáblista !!
cikasz
köszi.

http://www.akciofigura.hu

bardocz
nekem volt hogy egyszerre mind2 kovácsolt aszem😊
barret
Tortenetfuggo,attol fugg kivel vagy joban!

Bérbe vehet? reklámfelület...

fle go
Nem törp, kovácstól kell kérni, legalább is nekem a Rend kovácsa csinálta 70 orenért

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
köszi, gólem már kinyiffantva

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Dante73
Játékbeálitások, fentrõl a harmadik, Harci visszajelzések. Gondolom ez lessz az, de nemtudom, még nem kapcsoltam ki.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Nem emlékszem ilyen menüre, de megnézem megint...
fernando torres
kápolna alagsorában

wedge31
A templom kriptájában.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cikasz
Sziasztok. A játék elején a barlangban talált maradványokat hol lehet eltemetni?
thx
Cikász

http://www.akciofigura.hu

rotator
Van, aki már másodjára tolja végig és te még mindig mountolgatsz? 😊

Üdv! Tudja valaki, hogy miért áll meg a játék, mindjárt az elsõ videolejátszásnál, ha felrakom a patchet? Patch nélkül megy frankón!
ja, és tényleg megy dt pro-val nem ide!!!-vel. sima scsi, és semmi védelem. ez az igazi szivatás! 😊

detto ugyanez, csak én utána beírtam ide h sikerült és xfire kivágott 😄 azóta nem witchereztem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dante73
Ha a menüben beálitod, akkor alattuk, mármint az ellen alatt, van egy piros kör. Na az fogyott el félig. Eddig csak a növényeknél nem jelenitette meg, mindenki másnál igen.

Dante.

honnan szerezzek villámhárítót, ha a kovács törtp, és nem ad el nekem semmit?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

DaemoonHunter
Ez elég szomorú sajna, eddig semmi baj nem volt az 1.1-es patch-el, de miután felraktam ezt, rengetegszer kilép, és így szinte játszhatatlan <#szomoru1>
A gépemnek is szerepe lehet benne, bár inkább valami más gond lehet, ha eddig nem volt ilyen hiba...

fernando torres
nekem is volt,de már megszûnt<#vigyor4>

bardocz
nekem semmi hiba nincsen,játék elején lépegetett ki néha,de már jó ideje nem csinált ilyet
DaemoonHunter
Akinek fent van az 1.1a patch, leírná, hogy szokott-e valami hiba lenni? Nekem szinte 5 percenként hibaüzenettel kilépeget a játék😞

bardocz
a nagymestert hogy tudnám kinyírni?tûzdémonok körbevesznek és megölnek:S
Öh öh azt hol is látod hogy félig van az ereje? 😊
9 gigás dvd vagy darabold fel és két részletben kiírod. más ötletem nekem sincs. vagy vedd meg és ne fájjon a fejed😄

csá! az lenne a problémám hogy 4,9Gb a játék és nemtom kiirni!
Mit csinájjak hogy ki tudjam?? THX
aha. a szúrbozótokat fákylával szoktam, de msot ehhez a másik K betûs növényhez nem volt kedvem még egyszer szerencsét próbálni. köszi szépen, mmeg is próbálom.

norbi4567
Én megittam egy hóvihart meg egy fecskét aztán szétcsaptam a szúrcsohókot vagy mi,farkasokat a barlangba meg a druidaliget után vízbefultakat meg mindenhol a mocsárba lehet találni.

a csatornából átmentem akriptába: itt van vmi küldetés? farkasokat, szúrbozótokat, vízbefúltakat és alghoulokat hol lehet találni a hirdetõtáblás küdletésekhez? a mocsárban van valami növény, seperc alatt ki szokott nyírni. égessem meg tán Ignivel meg fáklyával?

Dante73
Mekkora poen volt már, hogy stílusokat, fegyvereket váltogatva püföltem a gólemet, vagy fél órát, és a feléig ment le az ereje, aztán, mondom utánaolvasok. Bementem a naplóba, elolvastam amit kell, és onnan fél perc...
Érdekes, máskor az ilyen dühíteni szokott, de nem ennél a játéknál, poénnak fogtam fel, és leckének, hogy többet ésszel, mint ész nélkül...

Dante.

majd azokat érintve körbe körbe futkározva csinálod ki a gólemet. fél perces meló.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

norbi4567
Érdrkes én elõször ugy mentem de amikor a villámhárítót rá akartam rakni azt mondta hogy vihar kelll.

fle go
Üdv!

A mocsárban a kögólemnél a 3 égbe tornyosuló szikla darab mi célt szolgál?

Hehe Druidának nem fizettem 500 orent zivatarér, megvártam hogy jöjjön a vihar magától.

kösz
Dante73
Szerintem a végén lehet velük boxolni, chapter 5-ben. valahogy fejlõdni is kell, majd a végefelé...

Dante.

FAQ ot olvasd el ^^
magyar szinkronnal csak a magyart adták ki, angolból nem lehet elõcsikarni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

vagy esetleg valak tudna e segíteni hogy mit csináljak hogy magyar legyen
PLZ
*magyar *könyvtáron
Teleportáláskor azért hal le teljesen, mert akkor teljesen új területet kell betöltenie, de nem akarták ezt betöltõ csíkkal jelezni valamiért 😊
Nekem egy olyan problémám lenne hogy nem megyar a witcher találtam egy olyat a system könvtáron belül, hohy witcher.ini itt a legutolsó sorban az van: Language= és ez lenne a kérésem vki akinek magyar megnézné mi van ide irva köszi
bardocz
hogyan tudnám a végén a nagymestert legyõzni?elõtte lévõ csata sem egyszerü,csak utána az a sok piros manó megöl 😄
A kereskedõnegyedben is lehet bokszolni, de megint van egy fazon akivel nem lehet, ez ilyen zsidóforma, a fõ baj az hogy ott áll a küzdõtér közepén és állandóan kerülgetni kell. Ez nyilván bug, mert értelme nem sok van.
rotator
A G3 szaggatása sem egyértelmû, mert 2G memóval ugye idõnként bericcen + meg teleportáláskor a klinikai halál állapotába kerül fél percig, 1G mellett viszont folyamatosan darálja a winyót. A Witcher nálam nem tölt sokat, viszont gyakran, de mondjuk ha kimegyek a kunyhóból, elkolbászolok valamerre, majd visszamegyek, akkor ott nincs töltés, egybõl bedobja a kunyhót belsõ terét.

Én úgy látom ugyanannyi ha nem több memóriát eszik mint a G3.
Egyelõre még kis részletekben játszottam vele, azért nem, szemetelte tele a memóriát, ezért írtam, hogy eddig nem volt jellemzõ. A G3-nál viszont elsõ perctõl fogva igen - azért nem mindegy. Egyébként valóban eléggé elég rapszodiksuan viselkedik, a várban bizonyos pontokat egyszámjegyû volt az FPS, minden ok nélkül, szóval távolról sem áll szándékomban dícsérnem ebbõl a szempontból a játékot, bár az Aurora engine már a KotOR is csak elégségesen muzsikált, tehát nem csoda.
"G3-nál azért szaggatott mert nagy területeket tárol a memóriába"

Ha a szükséges adatok a memóriában vannak, azok elérése gyors. G3-nál a gond az hogy menet közben kell betöltenie a területeket és ezt nem voltak képesek rendesen megcsinálni.
Szaggatást továbbá az is okozhat ha túl erõsre van véve a grafikus beállítás a VGA képeségeihez képest, illetve a CPU ereje is lehet kevés sok esetben.
BaLeeX
G3-nál azért szaggatott mert nagy területeket tárol a memóriába. Itt az a zavaró, hogy minden házba bemenetnél tölt a játék (hogy mennyit az változó) így nem szaggat annyira a játék meg a töltési idõk sem olyan hosszúak. Az autosave kikapcsolása jót tenne mert itt egy gyorsmentés nem tart sokáig (5-10mp)csak az az idegesítõ, hogy indokolatlanul csomó helyen ment a program.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hát nem tudom Zóanagyvarázsló-nak hogy nem swap-el de én látom hogy a program memóriahasználata simán felmegy 1GB felé is, ami azt jelenti hogy minimum 1.5, de inkább 2GB memória szükséges a normális használathoz. Persze eleinte 600-700MB-ot foglal, amihez úgy tûnik elég 1GB is, de késõbb gondok lesznek. A ramok olcsók, vegyél.
Én a részletességi szintet közepesre állítottam, emellett 2xAA, és 4xAniso-t állítottam be. Egyedül a textúraminõséget toltam fel high állásba, mivel ezzel részletgazdagabbak a textúrák. Na ha ezt visszaraktam med-re (azaz alapállásba közepes részletezettségi szintnél) akkor egybõl 70MB körüli szabad grafikus memóriát jelzett az OSD, és láthatóan jobban futott utána a játék. Néha azért pofáncsapnám azt aki azt mondja hogy 512MB grafikus kártya memória csak parasztvakítás 😊
A G3-nál azért jobb a helyzet töltési idõ terén (fõleg, ha majd az autosave-et is ki lehet kapcsolni), és nálam 1 GB RAM-mal nem jellemzõ a swappelés. Viszont nem túl nagyok a helyszínek, így új helyszínre érve (akár egy kis kunyhóba), mindig töltöget.

Ehyébként érdekes, hogy nálam az elején a várban, a szûk folyosók elelnére is szaggatott, míg azóta eddig egész jól futott.
Üdv! Olvastam több helyen h nagyon sokat tölt a játék. Namost nekem 1 viszonyítási alapom van, a Gothic 3, ahol állás betöltése kb 2 perc volt, egy quicksave pedig 1. Jaték közben pedig iszonyatosan beszaggatott néha, teljesen indokolatlanul (2.8 G, 1 G RAM, Bioshock gond nélkül ment) Itt is ilyen mértékû a töltögetés? Mert ha igen, akkor meg se veszem a játékot...
Bocs a láma kérdésért...