The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hány óra alatt lehet végigtolni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Az attól függ, ki hogy és naponta mennyit játszik?Csak a fõküldiken rombol végig napi 6-8 óra játékidõval, vagy úgy mint én, ha már megvettem, szeretném kiélvezni a mellékküldetéseket is, sõt, szeretek "csak úgy" nézelõdni is.na most én munka után csak kb. 2-3 órát tudok játszani, így bõven játszani fogok még vele karácsony környékén...Arról nem is beszélve, hogy egyesek csak késõbb jutnak hozzá.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

barret
Karacsony korul mar nem sokan fognak jatszani vele,akit erdekel addig lenyomja 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Jó hír - fõleg az eredeti verzióval játszóknak - hogy még karácsony elõtt kijön egy újabb patch, mely végre a hosszú mentési-töltési idõket hivatott orvosolni!!!Ezen kívûl néhány grafikai hibát és az inventoryval kapcsolatos anomáliákat is javítja.(Forrás: hivatalos Witcher fórum, melyre a kézikönyv hátoldalán található regisztrációs kulccsal lehet regisztrálni)
Más: sokan panaszkodnak a szaggatásra, talán egy kis segítséget ill. tippet adhatok nekik.Jómagam egy sima AMD Athlon XP 2600+ procival, 1 giga RAM-mal és GF7600 GS-el(256 mega) játszom a progit, tehát semmi dual core vagy AMD 64!1024x768-ban, minimumra véve az AA-t és a fû részletességét,high textúrával, de a többi esetben némi visszaállítással számomra nagyon szép és gördülékeny játékot értem el.Ennek pedig két dolog lett a kulcsa: fenti kompromisszumos video-settings-ek mellett futás közben mindig az F3(váll fölötti)nézetet használom, csata közben váltok csak át F2-vel izometrikus nézetbe.Futás közben ugyanis az izometrikus az én konfigomon nagyon szaggatna, az F3(váll fölötti) viszont simán fut.Ennyi!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

barret
Nekem Shani 1 piros rozsaert beadta a derekat.
Elkapta a kezem,es behuzott az agyba 😊
(Sztem szuz volt,mert konyvbol csinalta a pozokat) 😄
A gyurut el sem kerte,pedig nalam volt <#miaz>

barret
Eladasra jok XD
Lesz belole rogyasig!
Droppoljak rendesen...
egy komolyabb csata utan 7-8 db is lesz a foldon!
Kar hogy csak 2 masodlagos fegyot lehet felvenni😞

Következõ fejezet...
Használható valamilyen ellenfelek ellen a balta és a tõr?Mert magamnál hurcolom õket, de eddig még mindent megoldottam az acélkarddal...(Még csak a Vizima külvárorosa Chapter-nél járok!)

fle go
Kereskedö negyedbe, Északi kapu, temetö ezekre a helyekre, hogy lehet bejutni?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

A kocsmárosnál tudsz raktározni. Amit az egyiknél leadsz, azt bármelyiknél vissza lehet kérni.
A mutagén fõzetek vagy talentumot adnak, vagy valamilyen képességet. Ha megnézed a talentekért tanulható képességek fáit, mindegyiken van olyan, amihez mutagén kell. Ha megiszod a megfelelõt, megkapod a képességet. Másképp nem jutsz hozzá.

még valami: a mutagén fõzetek mit csinálnak azon kívül hogy képességpontot kapok?

raktározni hol lehet? érdemes? a múltkor a csatornából induló kriptában találtam egy ládát tele alkímiai cuccokkal, fele kaját eldobáltam... sárgaköves gyûrût nem lehet csináltatni egy kováccsal, hogy odaadod a borostyánköve tmeg a szimpla ezüstgyûrût?

Nem jó! Borostyános (sárga köves) ezüst gyûrû kellene neki. Olyanod is van...

barret
Nekem van 2 is,asszem kuldibol van mar nememlexem.Egyiket neked adom 😊 Hasznald egeszseggel.

fle go
Köszi a válaszokat!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Nekem is be volt kapcsolva alapból, de valahogy nem tûnt fel a kör 😊
barret
Igazad van,a kurvak viragert dugnak barmikor! XD

BlackShadow
jah nekem is kimaradt a shani party 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kalknak én is csak a torony megoldása után, azaz a "következõ fejezetben" vittem velõt, talán a temetõ/kripta környékérõl, ott lesz majd új küldetés is, azaz emiatt több szörny. Érdemes egyébként azt az ezüst képességet kifejleszteni, hogy többet szedjen ki a zsákmányból... 😊 Aztán meg többször visszatérni veszélyes helyekre, pl éjszaka.

Nem kell egyébként minden küldetést végrehajtani, van amit nem is lehet. Shaninál pl. írva volt hogy biztos hálás menjek vissza néha, de hiába mentem le se bagózott, aztán meg bejelölte sikertelennek a küldetést, dehát le nem szarom a ribancot.
BlackShadow
alghoult éjjel találsz a mocsárban asszem 😊 meg a temetõnél volt még nekem pár (amikor megtaláltam a hullát)

vivernekrõl nemtudok, csak egy kis feladat, h kell 3 hús. a tetemhez még sajna nem sikerült eljutnom a sok királyvivern miatt 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

fle go
Nekem lenne egy küldetésem, Kalksteinnek kellene gyüjtenem Alghoul agyvelöt asszem, de sehol nem találom öket (a szörny határozóban bnne van)tehát végrehajtható lenne a munka, csatornába, mocsárba, kriptába is visszamentem nincs alghoul😞 Hol találom öket?

Meg az érdekelne kinyirtam egy csomo vivern-t azoknak volt egyébként szerepük vagy csak annyi, hogy a hírnök teteme körül olálkodtak?

Shaninak honnan lehet gyûrût szerezni??? Már egy csomó fajtát adtam neki, de neki csak asszem borostyánköves-ezüstgyûrû kéne, az meg sehol nincs.
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy Vizima bejutás elõtti mentést? Én is pórul jártam a mentésekkel, és valahogy nem érzek magamban elég erõt, hogy újrakezdjem 😊

munkacsi.imre at enfotosom dot hu

elõre is nagyon köszi!
Tényleg marha kicsi az inventory, minden szarságért futkosni kell. A löttyök rögtön elvesznek egy rekeszt, alapvetõek megint egyet, a másik kettõt lehet ugyan üresen tartani, de akkor italkeveréshez minden alkalommal egyesével bele kell dobálni a löttyalapanyagokat kocsmában ügye, ami egyszerûen szivatás. Fõleg hogy minden lötty 3 féle segédanyaggal készülhet, tehát minden alkotóelembõl 3x kell beledobálni ha van...
BaLeeX
Érdemes.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sziasztok, érdemes a magyar verzióhoz felrakni az 1.1 patch-et?
BaLeeX
Arra vigyázzatok, ha a játék környvtárban tárolja a mentéseket a crack miatt és uninstallálod akkor törli a mentéseket...
Én uninstall elõtt betömörítettem az utolsó pár mentést de könyvtárastól törölte azt is. Az undelete mentett meg mert még a lomtárba sem teszi be ilyenkor.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

én Trisst kihagytam, elõször csináltam, de eltûnt a mentés valahogyan. és másodjára elfeledkeztem róla. de Vesnát lefektettem, meg kábé 5 kurván vagyok túl...

barret
Mindig televan szemettel😊
Csinalj lotyiket,ugy kevesebb hely kell😊
Fegyvereket meg ne tarolj.
Ertelmetlen. Harmadiknak faklya kell,
De az meg van rogyasig mindenhol!
Maris ures az inventory,csak a spec targyak
vannak benne<#eljen>

Zomil
nah egyre jobban tetszik a játék😊 nagyon filinges igy szinkronnal😊
most ott tartok h legyöztem a kukorixet(lol😄DD)

amugy egylöre én 2nöt fektettem le triss-t meg abigail-t😄
ha jól láttam a könyvtárban 24db nö van összesen, lol😊

egyedül picit az zavar h kicsi az invertory

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

barret
En ujrakezdtem Chapter3 vegetol.
Nem bantam meg,megunhatatlan.
Masodszor sokkal konnyebb!
Semmi benazas,mint az elejen 😄

barret
<#eljen><#eljen>

sb1
Köszi a segítségeket, megoldottam, leszedtem, újraraktam, mentéseket is, és jó !! már éppen kezdtem pedig izgulni...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

barret
Nezd meg nem irja-e felul az EXE filet a peccs!
Ez fontos. Nekem 2 exe file van.az egyik nocd...Az nem viszi a regebbi menteseket.
Igy mountolva kell jatszanom 😛

sb1
Most próbáltam ki a mind a 2 lehetõséget, egyik sem segített sajna,,,megõrülök !!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

barret
Amugy a magyarhoz minek a peccs?

barret
Rendszervisszaallitas.

wedge31
Probáld az 1.1a patchel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sb1
Felraktam a magyar verzióhoz az 1.1-es patchet, és most nem tõlti be az elmentéseimet ! Pedig már az 5. fejezetnél járok, van ötlet, hogy lehetne mégis megoldani?? Elõre is köszönöm...

wedge31
Trisshez vittem igy vele jött össze a lamour.
Akinek adod azzal fogsz összejönni, mindenkép elteleportál / a nagymesternél talált amulet feltünöen hasonlit arra amit triss küldött neki van egy gyanum hogy ki is volt a nagymester valójában /
A nöket még nem számoltam de 4-5 kivételével mind megvolt azokat is megnéztem a bink playerel.

wesker24
Amugy te régebben kinek adtad Alvint ?? Shaninak vagy Trissnek ??

Volt egyáltalán szerepe annak hogy kinek adjuk ?? Mert a harc közben nálam elteleportált isten tudja hová ??

Amugy a játék szerint én Shaniba lettem szerelmes azzal került közeli kacsolatba !! Amugy neked összesen hány nöt sikerült lefektetni ??
Én összeszámoltam összesen 12-öt sikerült igaz sokat kihagytam az elsõ illetve a 2 fejeztnél !! Mert akkor még nem igazán jöttem bele a játékba !! Talán majd ha végigjátszom újra majd a másik oldalon akkor majd jobban odafigyelek !!
wedge31
Lehet ,de nincs rá utalás igy marad a találgatás.

barret
Triss mint hû szeretõ? XD
Biztos bulizik most is a milliomos kereskedõkkel😊

wedge31
Nálam az utolso képregénybe egy lovat vezetett miután megkapta a pénzt hogy uj életet kezd.
A nagyvilág meg egy idö után visszaállt ugyanolyanra mint a felkelés elött volt tehát a másfajuakat továbbra is üldözték elnyomták azzal a különbségel hogy most már többen lettek a lázadok.
Hiányoltam trisst mert róla nem volt semmi utalás hogy mi lett a kapcsolatukból.
A többi befejezést még nem ismerem.

wesker24
Azt már tudom hogy a végsõ Video ugyanaz de a képregény szerinti befejezés egyáltalán változik a végén vagy csak egy létezik ?? Mit is takar valójában a jó a rossz és a semleges befejezés ??
wedge31
Én elsöre mokus oldalon játszotam ugy ugyanez a video jött ki ,szerintem nincs is több.

wesker24
Most néztem a játék movies könyvtárában volt egy Outro.bik nevû fájl megnéztem mit takar ez a videó és pont az a video volt amint lejjebb leirtam mivel csak egy videó volt szerimtem az nem változott !!

Az melyik befejezés a képregény szerinti ??

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor egy csomó ember fel lett akasztva és én egy fehér paripával együtt távozom !! Amugy Shanival mi lett ?? Ki tudja ?? Utoljára a fagyos pályán láttam amikor jött nekem segiteni amugy azon a pályán majdnem mindenki segitett nekem ott volt Shani az elején aztán késöbb jött Abigail aki megjutalmazott egy csomó fözettel fecske hóvihar stb.. aztán ott volt aztán az elf csaj Touruviel aki felspécizte a kardokat valami varázslattal azután jött Siegfried na öt kinyirtam utána jött Adda aki striga szörnyként segitett nekem !! és miután elértük a csúcsot onnantól kezdve egyedül kellett továbmennem !!

Olvastam valahol hogy 3 befejezés van !! A jó a rossz és a semleges !!
Azt jó lenne tudni hogy most pontosan mitõl változnak meg ezek a befejezések ??
wedge31
Hát igen az ingémtöl kissé eltéröen néznek ki a karakterek a videoban.
Szerintem lehet hogy végül is sikerült létrehozni a tökéletes érzelemmentes witchereket és azok közül az egyik támadta meg ,mert az igaziaknak nem nagyon volna rá oka bár ki tudja...

barret
Igen,amig el nem kotelezed magad valamelyik oldalon!

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most néztem meg csak alaposabban a titokzatos harcos is egy ugyanolyan witcher volt amint mi vagyunk de hogy ki volt az egyenlöre nem tudni ??