The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Más: sokan panaszkodnak a szaggatásra, talán egy kis segítséget ill. tippet adhatok nekik.Jómagam egy sima AMD Athlon XP 2600+ procival, 1 giga RAM-mal és GF7600 GS-el(256 mega) játszom a progit, tehát semmi dual core vagy AMD 64!1024x768-ban, minimumra véve az AA-t és a fû részletességét,high textúrával, de a többi esetben némi visszaállítással számomra nagyon szép és gördülékeny játékot értem el.Ennek pedig két dolog lett a kulcsa: fenti kompromisszumos video-settings-ek mellett futás közben mindig az F3(váll fölötti)nézetet használom, csata közben váltok csak át F2-vel izometrikus nézetbe.Futás közben ugyanis az izometrikus az én konfigomon nagyon szaggatna, az F3(váll fölötti) viszont simán fut.Ennyi!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Elkapta a kezem,es behuzott az agyba 😊
(Sztem szuz volt,mert konyvbol csinalta a pozokat) 😄
A gyurut el sem kerte,pedig nalam volt <#miaz>#miaz>
Lesz belole rogyasig!
Droppoljak rendesen...
egy komolyabb csata utan 7-8 db is lesz a foldon!
Kar hogy csak 2 masodlagos fegyot lehet felvenni😞
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A mutagén fõzetek vagy talentumot adnak, vagy valamilyen képességet. Ha megnézed a talentekért tanulható képességek fáit, mindegyiken van olyan, amihez mutagén kell. Ha megiszod a megfelelõt, megkapod a képességet. Másképp nem jutsz hozzá.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nem kell egyébként minden küldetést végrehajtani, van amit nem is lehet. Shaninál pl. írva volt hogy biztos hálás menjek vissza néha, de hiába mentem le se bagózott, aztán meg bejelölte sikertelennek a küldetést, dehát le nem szarom a ribancot.
vivernekrõl nemtudok, csak egy kis feladat, h kell 3 hús. a tetemhez még sajna nem sikerült eljutnom a sok királyvivern miatt 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Meg az érdekelne kinyirtam egy csomo vivern-t azoknak volt egyébként szerepük vagy csak annyi, hogy a hírnök teteme körül olálkodtak?
Tudna valaki küldeni egy Vizima bejutás elõtti mentést? Én is pórul jártam a mentésekkel, és valahogy nem érzek magamban elég erõt, hogy újrakezdjem 😊
munkacsi.imre at enfotosom dot hu
elõre is nagyon köszi!
Én uninstall elõtt betömörítettem az utolsó pár mentést de könyvtárastól törölte azt is. Az undelete mentett meg mert még a lomtárba sem teszi be ilyenkor.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Csinalj lotyiket,ugy kevesebb hely kell😊
Fegyvereket meg ne tarolj.
Ertelmetlen. Harmadiknak faklya kell,
De az meg van rogyasig mindenhol!
Maris ures az inventory,csak a spec targyak
vannak benne<#eljen>#eljen>
most ott tartok h legyöztem a kukorixet(lol😄DD)
amugy egylöre én 2nöt fektettem le triss-t meg abigail-t😄
ha jól láttam a könyvtárban 24db nö van összesen, lol😊
egyedül picit az zavar h kicsi az invertory
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem bantam meg,megunhatatlan.
Masodszor sokkal konnyebb!
Semmi benazas,mint az elejen 😄
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ez fontos. Nekem 2 exe file van.az egyik nocd...Az nem viszi a regebbi menteseket.
Igy mountolva kell jatszanom 😛
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Akinek adod azzal fogsz összejönni, mindenkép elteleportál / a nagymesternél talált amulet feltünöen hasonlit arra amit triss küldött neki van egy gyanum hogy ki is volt a nagymester valójában /
A nöket még nem számoltam de 4-5 kivételével mind megvolt azokat is megnéztem a bink playerel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Volt egyáltalán szerepe annak hogy kinek adjuk ?? Mert a harc közben nálam elteleportált isten tudja hová ??
Amugy a játék szerint én Shaniba lettem szerelmes azzal került közeli kacsolatba !! Amugy neked összesen hány nöt sikerült lefektetni ??
Én összeszámoltam összesen 12-öt sikerült igaz sokat kihagytam az elsõ illetve a 2 fejeztnél !! Mert akkor még nem igazán jöttem bele a játékba !! Talán majd ha végigjátszom újra majd a másik oldalon akkor majd jobban odafigyelek !!
Biztos bulizik most is a milliomos kereskedõkkel😊
A nagyvilág meg egy idö után visszaállt ugyanolyanra mint a felkelés elött volt tehát a másfajuakat továbbra is üldözték elnyomták azzal a különbségel hogy most már többen lettek a lázadok.
Hiányoltam trisst mert róla nem volt semmi utalás hogy mi lett a kapcsolatukból.
A többi befejezést még nem ismerem.
Az melyik befejezés a képregény szerinti ??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvastam valahol hogy 3 befejezés van !! A jó a rossz és a semleges !!
Azt jó lenne tudni hogy most pontosan mitõl változnak meg ezek a befejezések ??
Szerintem lehet hogy végül is sikerült létrehozni a tökéletes érzelemmentes witchereket és azok közül az egyik támadta meg ,mert az igaziaknak nem nagyon volna rá oka bár ki tudja...