The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kikimór királynõt hogy lehet kinyírni ?????????????
Amiga
Erre valaki...?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

barret
Minden Witcher felszerelesbol 2 van nalam😛
2 ezustkard,2 acelkard,2 ruha...Erdekes ez az inventory...
Kar hogy a ruhat nem lehet eladni 😞 Erhet vagy 1000 orent!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Fagyás? Az meg mi?
Nem ismerem azt a szot. 😛
Nekem kilepeget neha.Vitcher .exe hibaval.
Napi 1-2 megvan.Tobbszor kell mentenem,mint indokolt lenne.

barret
EAX-ot be lehet kapcsolni,de nekem eleg rendesen elrontja a hangminoseget.

Dante73
Vista van a gépen, de az ajánlott frissítést lekaptam hozzá, és eddig semmivel sem csinálta ezt. Egy játékért, meg nem raknám ujra a gépet, augusztus óta elég stabil a gép, azóta van vista rajta...
Shani háza elött, a piacon, van egy törpe, régiségkereskedõ. Rengeteg könyvvel, neki, igaz kb 5-öd áron, de el lehet adni a könyveket. És sok jó könyve van, amit érdemes elolvasni...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

warass
Thx!!

Amiga
Sziasztok! Elakadtam én is. Kérlek segítsetek. Nem találom Yaevinn-t, a tündék vezérét...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eljutottam odáig, hogy Leovarden a fogadóban azt mondja, hogy hadseregre van szükségünk. Ez azután van, hogy a szalamandrák táborait felszámoltam. A mocsárban, a jobb felsõ sarokban lévõ táborban csak néhány szakadt törpe gyakorlatozik (itt volt egy Szalamandra-fészek), ha a küldetés nyomonkövetését bekapcsolom, elküld a Druida ligetbe, de ott csak az elõljáró és a többi druida van és nincs új szöveg. Siegfrid elküld a francba (jogosan), a tündék vezéréhez kéne segítségért fordulnom. De hol van???

A másik dolog: Triss akar tõlem egy gyûrût. De hiába adok neki (arany karikát, ezüst rubinost, arany rubinost), mindig azt mondja, hogy szép, de neki most a gyerekkel kell törõdnie. De akkor minek kért gyûrût???

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kösz a helpet, de már bemerészkedtem a szekta által lakott kazamatákba...😄 Én is észrevettem az áttörhetõ falakat és azt, hogy meglehetõsen sokan vannak odabent.Mivel mindössze egy Macska-italom volt és két Fecske, ezért jobbnak láttam félúton visszafordulni és a Templomnegyed felé venni az irányt, amíg nem kapom vissza az Acélkardomat.De visszanézek én még oda!Remélem, nem respawn-olnak újra a szektások...

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Tud valaki egy teljes végigjátszást magyarul???
Amugy az EAX-ot miért nem lehet bekapcsolni??
Szia!Aludj egyet és másnap már nem lesz beszértödve!!
Azt a questet meg részben tudod teljesíteni, ha kicsit csatangolsz még a csatornákban, elég összetett hálózat van ott, rengeteg gyilkossal odalent, akiket le lehet vágni, érdemes felfedezgetni, és némelyik falat ki is lehet törni, figyeld a térképet...

Visszaveheted több részletben, sõt, én még pakoltam is oda. Akkor veszed ki, amikor akarod, bármikor bemehetsz érte..

Eddig - emlékeim szerint - még senki sem érdeklõdött a könyveim iránt, de amíg van helyem a raktárban, nem dobom el õket, inkább kivárok.Apropó: most vagyok Vizimában, még csak a nyomozó házában és idejövet összeszedtem egy csomó cuccot a Csatornában illetve az ebbõl nyíló szektás kriptában.Épp a tõlem elkobzott régi cuccaimért indulok a börtönparancsnokhoz, - nálam a kukorix feje - , hogy fognak elférni a régi cuccaim, ha már most is 2/3 tele az inventorym?!Mielõtt mindenemet elvették(börtön), akkor is fullos volt.Lehetõségem lesz két részletben visszavenni a régi cuccokat, vagy elõtte keressem meg a helybéli fogadót és ürítsem ki az inventoryt?Még valami: lesz majd külön quest arra a szektára, amihez a kulcsot egy lovag holttestében találtam?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

warass
Szasztok! Nekem olyan poblémám van, h Kalkstein be van sértõdve, és a végigjátszás szerint is õ küldene a kovácshoz a lightning boltért, utána + a druidákhoz, viszont az alkimista mindig elküld a vérbe...más megoldás?<#help>

Shan
Hali!

A könyveket ti meg szoktátok tartani, mert én elolvasás után általában elszórom õket. Vagy esetleg el is lehet adni?

off:
tud vki abban segíteni, hogy ha fraps-szal csinálok videófelvételt, akkor visszajátszásban olyan a hang, mintha túl lenne vezérelve. sistereg, recseg-rogog.

köszi. jó vadászatot.
XP-n vagy Vistán futtatod?
tibor16
sziasztok - no a fagyásba én is belefutottam. Nem épp a legkorszerûbb a gépem, de eddig az átlagosnál kicsit hosszabb töltési idõkkel megúsztam. Ma éjjel viszont, nem írtam kimenni egy épületbõl, mert csak töltött töltött és töltött. 20 perc után kikapcsoltam és újra indít. A kereskedõ negydben a 3. részben vagyok. Eddig ilyen nem volt, most meg az újraindítás után is, más mentéssel is a kereskedõnegyednél ugyanezt produkálta. Végül, jó 1 óra után még levettem amit tudtam a beállításon, és csak akkor indult el. Ezért is kérdezem - lesz ennél népesebb terep is, vagy ez a max? Még az 1024-et és a mélységélességet tudom lejebb venni, aztán megállt a tudomány...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Dante73
Hi!
Sokan küzdetek a random, többnyire mentés közben elõforduló fagyásokkal? Engem már elkezdett zavarni kissé, hogy nem a csaták miatt magas az adrenalin szintem, hanem azért, hogy most vajon fagy, vagy a következõ mentésnél... (azért atari keze-munkája látszik, -aki TDU-zott, tudja mirõl beszélek...-
Márcsak ezért is, és a több történeti szál miatt is, érdemes lessz végigvinni ujra, a karácsony környéki patch után is...
Egyébként most tartok a banki események után, és nagyon élvezem a játékot, bár a küldik száma, most drasztikusan leesett. Csak ezek a fagyások...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Majd mikor lerohanják a falut választanod kell, hogy segítesz-e a lovagoknak vagy nem...ha a bankrablásban másfajúaknak segítettél akkor segítesz-e a másfajúaknak vagy nem.

én napi kb 1 órát vagy fél órát tudok játszani a sok tanulnivaló miatt, de néha összejön 2 is, hét végén meg 3-5 óra az amit tudok, néha több, de az is úgy, hogy hajnalban kelek a szent célért😊

szerintemne legyél izgalomba hogy mi akarsz lenni és ki segít a népen. csináld úgy ahogy az életbe tennéd: tedd amit jónak látsz, csata közben ne a jövõre gondolj...

bardocz
biztos lehetsz,páncélt majd 3 félét gyártathatsz,ember,másfajú és semlegest is
wedge31
Ezért írtam hogy " állitolag " van három végigjátszás mert a kettö / mokus ,rend / biztos.
Valaki írta itt régebben hogy semleges oldalon tolta végig de nekem gözöm nincs egyenlöre hogy hogyan ,de máshol is olvastam már rola ugyhogy valszeg lehetsz semleges.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
amúgy hogyan tudok közömbö maradni?bankrablás után dõl el nem?meg akkor ki segít szalamandra bázison?
wedge31
Nem kell aggodni én most tolom másodjára végig egy másik történet szálon és rengeteg új dolgot fedezek még mindig fel.
Szerintem abszolut többszörösen is ujrajátszható ,háromszor minimum mert állitolag annyi történetszál van a játékban.

tibor16
szia - valahogy én is így játszom - nov 01-én tettem fel és most a 3. qvesztet nyomom. Napi átlag 4-6 órát játszom. Igaz, ebben benne vannak az elrontott, visszatöltött játék idõk is. Remélem el fog tartani még 1 darabig... 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A szalamandrák bázisán (amikor egy nagy barlangban vagyok és jönnek a pókok mint állat) ott merre kell menni????Egybõl leabálnak.
bardocz
privát ment
Hello!
Nekem van egy nagy problémám!
Crackeltem, de így hibát ír ki! :S
Hallottam, hogy a gamecopíworld-rõl is le lehet szedni valami crack-et, de azt meg nem találom! :'( :S
Valaki léccives küldje el a PONTOS címett, ahonnan le tudom tölteni!
Több nap alatt jött le, most meg nem megy! 😞
Elõre is köszi!
Attila
wedge31
Majd elökerül megtalálod keresés nélkül is.

mama2
A Vaskák elveszett gyerekét hol találom meg?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tibor nagyon köszönöm megnézem!de elöször nem a csávival kell dumálni és utána temetni?

rotator
Melyik topicban írják ezt?

Fraps + Sony Vegas + VirtualDub

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

milyen progival csináltad a videót???

eddig 17 et toltam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Cináltam egy kis videót, ha valakit érdekel, tekintse meg 😊
(Kis spoiler alert! chapter 4 vége és chapter 5 elejérõl készült a felvétel)
http://files.filefront.com/Witcher+demoavi/;9132501;/fileinfo.html

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

bardocz
de kár hogy máris vége😞 utolsó videónál nekem egyik mondatot sem mondta végig dandelion ez csak nálam van?gyorsabban mentek a képek és minden mondat végébõl hiányzott 1-2 szó,kár hogy végigjátszás után már nem lehet tovább játszani😞
Apropó, eltemetted már a maradványokat a kápolna alatti kriptában?A Tiszteletessel kell elõtte beszélned!

Próbáld végignézni az asztaloknál ülõ vendégeket ill. a fogadó környékét, nekem bent evett az egyik asztalnál...

Nem 😊
3P
Ok. Akkor addig ki kell húznom nélküle.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bardocz
majd ch2-ben másik fogadóban megszerezheted
3P
Még az 1. fejezetben vagyok. Megõlték a fogadost és az a gondom, hogy egy csomó jó cuccom nála volt. Most hogy tudom azokat a cuccokat visszaszerezni? Eddig mindig csak úgy fértem a cuccokhoz, hogy beszéltem a fogadóssal.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

sb1
Na most értem a végére, nagyon hamar vége lett, igaz napi 6-8 órát tóltam, szal lehet, csak nekem szállt el gyorsan ez a 10 nap...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sziasztok!nem találok egy csávót a külvárosban!a fogadóhoz mutat a nyilam de benn és kinn sincs!és elfelejtettem h néz ki😄tõle kaptam azt a küldit h mentsem meg a spanját aki a barlangban lehet...aztán amikor végeztem ezzel akkor mennék vissza és nem találom😄vmi Lar...nem tudom😄vki?

bardocz
lehet valahogy két karddal harcolni?
barret
ugy 60-120 ora 😊Kuldetesektol fugg,hogy mennyit hagysz ki.