The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Ja és a GoW-nak ha nem is nagyon, de szerintem nagyobb a gépigénye.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Minden tökéletes, egyedül a VGA kissé gyengus, de szerintem mindent medium-ra állítva gördülékeny lesz! (és úgy is szép a játék)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

tibor16
húhh, már én is mióta keresem a tündét.. köszi..
A történet valahogy megállt, a 3. kveszt végén vagyok. De az is lehet, hogy bénázok. Pl levertem, már jó régen az ápoló anyjának 😊 a pincéjében a flédert, de az ápolót, hogy lezárjam a küldit szintén nem találom. Van még a farkasos küldi, amihez megvan a különleges összetevõ, oda is adtam, de aztán elfogytak a feladatok és nem tudom hogyan tovább.. Vagy ha a Ayevinnel beszéltem, megoldódnak a dolgok?
A városházán pl. vannak "kapható" libák, de akármit viszek nekik, mindent leócsárolnak - mégis mmi kellene nekik?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Prince23
Sztetek ilyen konfigom jól futna a gém (futna úgy mint a Gears of war fullon)?
tehát:
2 GB DDr2 ram 800 mhz
7300 GT (tom egy kicsit lejárt, de még így is jó)
Amd athlon x2 dual 4200+

meg fogom venni eredetibe!

senkinek sincsen ötlete ? ráadásul megtalálom a tükör darabokat de nem tudom felvenni erre valami ötlete van valakinek ?
bélanéni
A grafika (szerintem) gyönyörû, nem csak a poligonszámot kell nézni, hanem hogy mennyire illeszkedik a játék hangulatához. Illetve ha max-ra veszed, akkor tényleg nem lehet belekötni. (legfeljebb a gépigénybe)

rotator
<#conf> Hát szerintem teljesen korrekt, amit ír a szinkronról, jó, ám korántsem hibátlanul kivitelezett kezdeményezésnek tartja, annál jobban, ahogy az elemzõ írta, én sem fogalmazhattam volna meg. Az egyéb területeken meglévõ hibákra/hiányosságokra is szépen rávilágít. Persze pl. a grafika dicsõítése akár túlzásnak is mondható, de én kb. ugyanígy írnék a Gothic 3-ról. 😄

Shan
Hát, szerintem lehet is elfogultnak lenni, nem mindennapi játék...Annak idején a Gothic2 tudott így lázba hozni, vártam még nagyon a loki-t, de az valami borzalom lett (számomra bocs, akinek tetszik), a Witcher-hez nem is fûztem reményeket, csendben meghúzva magam gothic3-aztam, és akkor jött Õ. Elsõre nem is tetszett pedig. Aztán rájöttem, hogy lehet váll feletti kamerát is használni, és igeeeeen az évezred játéka vált belõle...
bélanéni
Elolvastam az egészet, és azt kell mondanom kb. 99%-ban egyetértek vele. Nagyon korrekt cikk! Elsõre kissé elfogultnak tûnhet (pozitív irányban), de amit leír tényleg úgy is van! <#vigyor3>

Shan
Nem rossz a pc-life-os cikk, nyugodtan elolvashatod.. 😊
bélanéni
Pedig ezt írja rögtön az elején:

Ne haragudjatok, ha rögtön lelövöm a poént: a játék eszelõsen jó. Évek óta nem volt semmi (na jó, a Civilizaion IV. és a Test Drive Unlimited kivételével), ami ennyire le tudott volna kötni. Egyszerûen képtelenség abbahagyni, ha egy kicsit rákattant az ember.

Nem is olyan rossz ez a rivjú <#finom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tünde vezér Vivaldi házában dekkol

PC Life review

A pozitívumok között az "igényes fordítás és szinkron". Hmm. Egy jó kezdeményezés õszinte és jószándékú kritikával kell megtámogatni, nem ilyen szolgalelkû ajnározással. Még csak beleolvasgattam, de ezek után nehéz lesz komolyan vennem a beszámolót. Persze lehet rivjúzgatni ábrándos optimizmussal vagy rosszmájú piszkálódással, én személy szerint egyikre sem vagyok vevõ.
Dante73
Azõta megvan a második Triss Merigold kártyám, köszi a tippet!
Még 1 kérdés, ha nem gond; a játék 4. fejezete ugyanott játszódik, magyarán a kereskedõ, templomnegyed, mocsár elérhetõ marad? Mert Triss most közölte, síri hangon, hogy készüljek fel, mindent fejezzek be, stb...

http://www.freetvmaci.info/

Igen....piros kõ legyen benne.

bardocz
nem kell elcsalni,beszélj inkább egy istennel(vagy istennõ?😛)
A díjnyertes tehenet milyen gyümölccsel lehet elcsalni ?????
bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
déli lidérceket kell ölnöd az adott helyeken és õk dobják a tükör darabjait,egyik darab eléggé trükkös😊
sziasztok!

4 chapterben akadtam el amikor alina atalakul ej-liderce én megöltem rögtön.... aztán kaptam a feladatot hogy szedjem össze a tükrét , de amit jelöl a map ott sehol sincs egy darabja se.. van valami ötlet ?

köszi elöre is
bardocz
lehet elkábítottak vagy ilyesmi hatás,ami miatt nem tudsz mozogni se semmi,boxban meg valószinü megnyomtad jobb egérgombot és akkor megjelenik alul egy nyíl szerüség
norbi4567
Miért csinálja azt a játék néha hogy harc közben nem tudok mozogni se ütni se varázsolni semmit?Meg azt hogy box közben néha eltünik az egérmutató?

bardocz
hát nem semmi:d én nem gyûjtögettem semmit a játékban,azt sajnálom hogy nem lehet 2 karddal küzdeni
uv
van ahhoz is: Drájver 8800Gt

körû kõ nézni

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Marha üres raktár... 😊
Dante73
Azta agyûrût eladtam asszem, aranygyûrû, rubinnal?
Me akkó' veszek 1-et...

Dante.

barret
Elirtam,a raktaramban van 2 mindenbol...Raktar.
2 ezust,2 acelkard,2 ruha.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bazz nekem kereskedõnegyedben úgy fut....megáll megy tovább megint megáll megy tovább😄...a többinál viszont szépen fut.Egyedül azt nem szeretem, hogy az arcok vibrálnak ha árnyékba vannak... <#violent><#violent>

barret
Print screen gomb ugye van a billentyuzeteden? 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Dante73
2 Giga, 800 as van a gépemben, nemrég újitottam gépet, hogy egy darabig ne kelljen...
Egyébként, szerintem, valamit elcsesz a mentésnél, mert míg ki nem töröltem a mentéseim nagy részét, minden betöltésnél bejátszotta a villám hangot, a gólem legyõzése óta. Azóta nem. Tehát, itt valami gebasz van... Viszont azóta is exézett már. Akkor is befagyott, mikor a betöltés, töltés után bejátszás jön, úgyhogy akár kodekhiba is lehet, ami azért érdekes, mert semmilyen külön kodek nincs a gépen, VLC, SM, és a beépitett win media player. Ennyi. Egy tuti, én nem tudom megoldani, de csak jön az a patch...

Dante.

bardocz
nem olyan vészes,kereskedõnegyed egyedül ami húzós
Nekem eddig 2x fagyott, de akkor sem metés/betöltés közben. El tudom képzelni hogy akinek csak 1GB ramja van, annál igencsak húzós ideig tarthat egy mentés 😊
Köszi!Ami a röhej, hogy a Fraps is ott virít a gépemen, de valahogy kizárólag videó készítéshez használtam és nem ugrott be...😄

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

wesker24
Ez tök egyszerû !! A fraps progi kell hozzá azzal annyit képet csinálsz amennyit csak akarsz !!
Screenshot-hoz ugye nincs beépített billentyû?Próbáltam az Infarview-al, de nem ment, talán azért, mert a capture screenshot Hot key egyezhetett a játék valamelyik funkcióbillentyûjével: F12...<#help>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Az lehet, de ez a driver nem támogatja a 8800GT-t
Nézd meg a Products Supportot!!!
Prince23
Nvidiához ez köll: nvidia driver

Kéne egy kis segítség, amikor éjszaka van a bokrokban meg a fákon ilyen kis fehér pöttyök villódznak eléggé idegesítõ...
Legfrissebb Nvidia Drivert használom 8800GT-vel
Version: 169.02
Release Date: 29.10.2007
AntiHero
<#wilting>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bélanéni
Karácsonyig csak kibírod <#wilting>

AntiHero
Hmmm jöhetne már az új patch😊 Mert addig nem folytatom, ha már eddig nem folytattam😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bardocz
hogy lehet egyszerre mindenbõl 2?2 acélkard még okés,mert elfér,de 2 ezüst?vagy a fáklya helyére van rakva?
bardocz
jaaa,ott csak el kell futni?mindenkit nem tudtam végigírtani sajna legutóbb
Dante73
Én ezt hívom fagyásnak...
Remélem, pecs majd javítja, sokat dobna a játékélményen, most töröltem a mentéseket, az utsó 3 kivételével, legutóbb utánna 5! napig nem volt .exe hiba. Meglátjuk, most mi lessz....

Dante.

warass
Thx!!

Ha kimész a házbol majd vissza rögtön beszél elvileg veled. Ha nicsn emg addig is nyomozzgass egy kicsit utánna térj vissza a golemeshez.

Arad jellel a barlangot be kell omlasztani.

Azért mert alvin elsõ.....törödnöd kell vele....leglaábbis ami triss szerint törõdés....mikor kér egy kutyát azt kell mond neki hogy nem passzol az életmódhoz....csokit akar akkor jóbol is megárt a sok.És nem midnegy utánna sem mijen gyûrût adsz....volt a ládában egy rubintgyûrû a fogadáson......majd azt kéri.

warass
Aludtam egyet, de nem lett jó,Kalkstein be van sérülve... A viszont map még mindig a gólemekre mutat...de amíg nincs nálam az a lightning xar, addig mit tok ott csinálni?