The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mondjuk nekem még sosem fagyott 8-10 játékóra alatt)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Witcher pedig nem tud felhúzni, érdekes módon, pedig 1 nap négyszer-ötször elszáll exe hibával, olyankor elkap egy kis hév, de annyira élvezem a játékot egyébként, hogy már töltöm is vissza... Aztán a következõ mentésnél megint "izgulok" hogy most fagy, vagy nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Dante.
Viszont kilépés közben mindig elszáll szabálytalan mûvelettel, de emiatt nincsen semmi baja.
Ugye az eredeti magyar verzió az nem csinálja azt hogy 10 percenként hibaüzenettel kilép a játékból? Vagy ezt a Patch már megoldja? Mert ha megveszem és folyton hibaüzivel kilép akkor nem veszem meg mert akkor fölösleges...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mind a két gépemen ezt csinálta... Ez van sajna... <#szomoru1>#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De addig is szívesen néznék legalább concept artokat az új projektbõl.
Elõre is köszi.
Ez egy teljes, minden részletre kiterjedõ leírás!
Csak azt érdemes elolvasni, ami nagyon nem megy, különben annyi a játékélménynek! <#ejnye1>#ejnye1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Rég jártam erre...Egy kis segítség kellene. Nem tudjátok miért van az, hogy ha felrakom az 1.1a Patchet és elindítom a játékot betöltésnél nem csinál semmit... Van erre valami megoldás?
Segítséget elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Viszomt, a Cd projekt oldalán, sok hír van a nemzetközi, és lengyel értékesítésekrõl, viszont engem a Magyar érdekelne, már csak azért is, mert ez most eldönti, kapunk-e még szinkronos játékot a közeljövõben...
A cikk pedig szerintem korrekt, a lezáró flekk-ig, ott egy kissé átmegy rajongóba, de elnézhetõ szerintem, én is hasonló cikket írtam volna. Az, hogy egy rpg szinkronosan jön ki, ráadásul ilyen áron, akkora szó a mai, warezes világban, (amúgy semmi bajom a warezzel) hogy könnyedén elnézhetõ az, hogy nem 100, mindössze 85-90% -os a szinkron. Aki pedig hallot már rossz szinkront, tudja, hogy a rossztól ez mennyire távol van. Mondjuk egy brazil szappanoperáétól, aminek ugye hatalmas a nézettsége általában, mégis, ha véletlenül odakapcsolok, egy másodperc alatt feláll a hátamon a szõr.
Dante.
"Már javában készül a második javítás Geralt mester kalandjaihoz, karácsony elõtt be is futhat.
Készül az 1.2 jelzésû patch a The Witcher címû játékhoz, melynek érkezése még karácsony elõtt várható. A javítás csökkenteni fogja a töltési és mentési idõket, valamint számos design-t, játékmenetet, stabilitást, és grafikai dolgokat érintõ fejlesztést is tartalmaz majd."
forrás : www.thesource.hu
Legalább valami válasz, hogy bocs lemaradtál már elfogyott vagy valami. Másnál mi a helyzet?
Késõbb pedig az igényes szó zavart meg. Ez szimplán valótlan állítás.
Én elismerem, hogy sem a fordító, sem a színészek nem voltak könnyû helyzetben, de a szinkron pont ezért közepesen gyenge - néhol filmes színvonalat emleget, mely - bár mostanában annyira nem is számítana dícsértenek - egyszerûen nem igaz. Ezeket a dicshimnuszszerû mondatokat igazán ki lehetett volna spórolni. (A szerintem valóban nem kiemelkedõ, de magyarnál egyértelmûen jobb angol szinkront szinte mindenhol lehúzták. Persze õk hozzá vannak szokva a jóhoz.)
Bejöhet valakinek a szinkron (ugyebár szubjektív dolog), én is elvagyok vele, de itt a tényekkel ellentétes megállapítások történtek - hiszem azt, hogy jóhiszemûen - a fényezés érdekében. Bár nem rivjúk alapján szoktam vásárolni, nem tartom magam naívnak, de félrevezetve érezném magam, ha ennek a cikknek hitelt adva döntöttem volna a magyar verzió mellett.
Alapvetõen kedcsinálónak nem rosz a beszámoló, bár ponton még beleköthetnék, részemrõl azt emeltem ki, amit valótlannak tartok.
Csak kettot tudtam egyszerre aktivalni.
De belecsapott a golembe a villam,miutan
"belenyomtam" a villamharitot.
Utana 10 perc kellett,hogy lenyomjam,de sikerult.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hah! A G2 harci megvalósításával mi baj van? 😊
"Egyetlen komoly negatívumnak a kicsi leltár bizonyult, jobban örültem volna egy olyan inventory-nak, amelyben külön helyre lehet gyûjteni a fõzet-komponenseket"
Ezt mondom én is...inventory az egy vicc, sokat kell molyolni egy fõzet elkészítéséhez, ha a másodlagos komponenseket is figyelembe vesszük, ert akkor 3x annyi dolgot kell átdobálni az ideiglenesen kiürített inventoryba.