The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Még valami, talán mások is rájöttek már: vigyázztaok, amikor automatikusan keveritek a fõzeteket, mert a program nem válogat!Szívfájdalom nélkül bekeveri a mellékküldetésekhez szükséges szörny alkotórészeket is, ha éppen azokban van a megfelelõ összetevõ!Nekem így sikerült egyszer elpazarolnom jónéhány Vízbefúlt nyelvet, holott még le kellett volna õket adnom Siegfried-nek.Gondoltam, szólok...<#awink>#awink>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
A gondom csak az, h mountoltam a DT Proba( mindent a FAQ szerint követtem), feltettem az 1.1a patchet de nem indult a játék. Majd crackeltem, bár ez elvileg az 1.0-hoz van. El is indul a játék, de mint számítottam is rá, a párbeszédeknél kifagy.
Mi lenne a megoldás? Vagy létezik ehhez a verzióhoz mûködõ crack?
Lécci segítsen vki! KÖSZI!!!
most töltöm éppen a peccset... addig nem is kezdek bele a nagy gémbe.
Az 1.1-es patch mit takar?
Ez vonatkozik az #5711-re is.
esetleg javít a gépigényén is? vagy min?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
- Macska: teljes sötétben is tökéletes látást biztosít
- Hóvihar: olyasmi, mint FPS-ekben a bullet time, lelassul a mozgás, felgyorsulnak a witcher reflexei.Bizonyos esetekben életmentõ lehet!
Érdemes még utánaolvasnod a Szulák, Rõtbagoly és Fehér Sirály fõzeteknek is.A pengeolajok között is vannak nagyon hasznosak: pl. Dögevõk elleni olaj, Argentum.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Dante.
Geralt a történet szerint egy halvérû, érzelmektõl mentes mutáns, a szinkronhang is ilyennek lett alakítva.
És elég sok a különbözõ hang, nem is nagyon emlékszem ismétlõdésre, vagy csak nem tûnt fel.
Egyetlen hiányosság, hogy a színészek valószínüleg nem szövegkörnyezetben mondták fel a szövegeiket, így nem is tudhatták, mikor, hogy kell hangsúlyozni. Ezért olykor nem odaillõ hangsúlyok vannak.
Nekem speciel külön kedvencem a beszélõ ghoul a temetõben.
Eddig semmi bajom a szinkronnal, igaz, nem vagyok (ill voltam) egy RPG-fan, de nem értem a cikk íróját. Igaz, lehetett volna jobb is, (mi nem?) de a harakiri emlegetése elég erõs. Gondolom, englisül végigtolta, aztán megnézte a magyart. Akkor pedig, tudom mi a gond. Ugyanis, a szinkron olyan, mint a harcrendszer; szokni kell egy kicsit!
Elsõ órában nekem is fura volt, de már nem is tetszene az angol, amin kipróbáltam. Egyszerüen annyi pluszt ad a játékhoz a szinkron, (nem kell olvasgatni, aki pedig érti az angolt, nem kell fejben forditgatni, miközben JÁTSZOL) hogy az már magán az élményen emel, nem is keveset.
Tisztelet a kivételnek, de aki a szinkront szidja, az ilyen értelmiségi fogyatékos szerintem, aki marha nagyra van az alapszintü nyelvvizsgájával...
Dante.
Végülis összeségében én is jónak taro a magyar szinkront és nagyon örülök, hogy szinkronizálva teljesen magyarul játszhatom ezt a kiváló játékot. Meg azt sem elhanyagolható tény hogy hiába beszél az ember angolul, azért egy ilyen játék az anyanyelvén végigjátszva teljesen más élményt nyújt.
Szerintem igencsak elfogadható, sõt sokkal többször jó mint rossz. Néhol tényleg nem túl beleélõs, de ennyire ledörrenteni ezt az egyébként elég profi munkát!
<#wilting>#wilting>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD