The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal nincsen ilyen. Legfeljebb a kovácsoltatott (vagy szerezhetõ) kardok rendelkeznek alapból permanens bónusszal.
Elmész egy olyan helyre, ahol No-CD crackeket is találni, hátha akad ott ilyen is. Ennél részletesebben ne itt kelljen már magyarázni!
grebber
Amúgy van a játékban olyan cucc pl fenõkõ vagy valamilyen olaj ami nem csaj bizonyos idõra hanem egész game alatt jobb sebzést biztosít a fegyveremnek?

Next PC upgrade: 2022

na akkor én is hülye vok, de mi az a mini image? hogy hozom létre?<#szomoru1>
Kukorix-okat hol találhatnék még?Egyelõre csak annak az egynek a tolla van meg, amit még Siegfried-del közösen nyomtunk le.
Még valami, talán mások is rájöttek már: vigyázztaok, amikor automatikusan keveritek a fõzeteket, mert a program nem válogat!Szívfájdalom nélkül bekeveri a mellékküldetésekhez szükséges szörny alkotórészeket is, ha éppen azokban van a megfelelõ összetevõ!Nekem így sikerült egyszer elpazarolnom jónéhány Vízbefúlt nyelvet, holott még le kellett volna õket adnom Siegfried-nek.Gondoltam, szólok...<#awink>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Az úttorlaszokat - bizonyos esetekben - a Telekinezis jellel tudod ledönteni.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Én karácsonyra tuti megveszem magamnak (v megkapom 😊 a játékot viszont szeretnék vele játszani addig is, méghozzá a javított változattal.. (micsoda igényeim vannak 😛).
A gondom csak az, h mountoltam a DT Proba( mindent a FAQ szerint követtem), feltettem az 1.1a patchet de nem indult a játék. Majd crackeltem, bár ez elvileg az 1.0-hoz van. El is indul a játék, de mint számítottam is rá, a párbeszédeknél kifagy.
Mi lenne a megoldás? Vagy létezik ehhez a verzióhoz mûködõ crack?
Lécci segítsen vki! KÖSZI!!!
Na ez is megvolt 😄

Ha a patch sikeresen feltelpült, és a readme is 1.1-es (ebben is olvashatóak a változtatások), akkor már egészen biztosan nem 1.0-ás a játék.
Prince23
Most már csak azt kén tudjam, h hol írja, h a pc menüjében, h feltettem az 1.1a-t. nem írja, sajnos.

Prince23
Akkor erre csak azt t'om mondani: helyes!
Megnyugatató.
na még 2 perc a peccsig.

Az 1.1a és az 1.1 között minimális különbség van, most hirtelen nekem sem ugrik be, hogy pontosan mi (nálam az 1.1a-ra patchelt játék readme-je is 1.1-es verziószámú). Egyébként már csak az 1.1a elérhetõ, kicserélték rá az 1.1-et. Jót töltesz.
Prince23
De akkor most az 1.1a az mi? ezt nem értem, most akkor rossazt töltök😮O

Prince23
1.1a-t szedd. azt mondták az kell

Egy kisebb képfájl (jelen esetben 27 M😎, melyet mountolni kell a megfelelõ (nfo ugyebár) virtuális meghajtóba, és akkor nem kéri az eredeti lemezt.
Prince23
Na akkor most remélem h jó az 1.1a peccs. Eredeti a játékom. szal remélem, h jól fog az 1.1a-val müxeni😛
most töltöm éppen a peccset... addig nem is kezdek bele a nagy gémbe.

Hy all

Az 1.1-es patch mit takar?

na most totál nagy baromnak fogsz nézni de mi az a mini image?

Mini image, No-CD crack pedig nem kell.

Ez vonatkozik az #5711-re is.
sziasztok! lenne egy olyan problámám h nem tudom elindítani crack nélkül a játékot! és eléggé idegesítõ mert crackel folyamatosan lefagy:S pedig mindent úgy csinálok ahogy a FAQban le vagyon írva? nem tudja valaki a megoldást?:/
én ha felrakom akkor a beszélgetés elsõ mondatánál lefagy a game

Igen, ajánlott felrakni.
Prince23
na megkaptam a gammát, érdemes feltenni a 1.1a frissitést. Xp a gépem

Sziasztok!A 2.dik fejezetben a kriptában mit kell csinálni hogy tovább tudjak menni??Azt irja hogy van egy nevesitett ghoul is de elvan torlaszolva az ut!Ott hogy kell tovább menni???Köszi
Ki fikázott és hol? Ha már ilyen választékos szóhasználattal fikázod az illetõt...
Prince23
1.1a peccs az mit javít... Nagyon bugos az eredeti gamma?
esetleg javít a gépigényén is? vagy min?

nehéz fokozaton meg elvileg nincs is villanás neked kell figyelni

ja és ez a cikkíró meg leszophatja mert ahogy a szóhasználatból látom még csak fikázó cikke írt. ha nem tetszik neki akkor csináljon magának egy jobb RPGt majd megnéze mit alkot. fogadjunk hogy ki se próbálta...

igen, egy mentés majd 20 mega... egyébként Geralt hangja nekem tetszik, de hogy érzelemmentes halvérû mutáns az nem igaz. már elnézést, de snki se olvasott játékleírást? Riviai Geralt egy witcher, de mutációjában valami hiba örtént, így érzelmeitõl nem szabadult meg.

fle go
Pedig egyszerü: bal egergombbal inditod a harcot, csap párat mikor a kis nyil sárgára vált akkor nyomod meg az egeret ujbol, mertha kozben nyomod meg akkor elöröl kezdi az egesz folyamatot es nem fogja alkalmazni a külömbözö kombókat, meg közbn kinyir az ellenfél.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Help!! Nem tudok rendesen harcolni vele, segítsen már valaki!?
fle go
Üdv!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvolt a boncolás, néhány emberrel beszélnem kellet, hogy nem ök a gyanusitottak, Raymonddal meg elhitettem, hogy nem tudok semmit😊 Most továbbá mi a teendöm?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Használható italok még a Fecskén kívûl:

- Macska: teljes sötétben is tökéletes látást biztosít

- Hóvihar: olyasmi, mint FPS-ekben a bullet time, lelassul a mozgás, felgyorsulnak a witcher reflexei.Bizonyos esetekben életmentõ lehet!

Érdemes még utánaolvasnod a Szulák, Rõtbagoly és Fehér Sirály fõzeteknek is.A pengeolajok között is vannak nagyon hasznosak: pl. Dögevõk elleni olaj, Argentum.

Prince23
Kösz...
Most van 11 giga szabad helyem, neki tartogatom, remélem elég lesz...

Dante73
Nálam 7,84. + a mentések, amiket nem néztem, de állitólag zabálják a vinyót. Én mondjuk, törölgettem, rendesen belölük...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Ha ezt elöbb tudom... Mondjuk, nem egy olcsó hely Homályvíz. Két új kard, a cukorbaba, stb... Több mint 10000 orent elszórtam, de nem számit. Viszont hány kripta van itt? 2-öt találtam, de egyikben sincs az a levél, ami az egyik küldi szerint a kriptában van. Vagy az majd késöbb?

Dante.

Prince23
Kb. mennyit foglal a magyar(!) Witcher a meghajtón? remélem több mint 10 gigát nem.
?

Takanohana
Én cukorbabáért nem fizettem,
hanem adtam a péknek egy üveg fehér méz löttyöt, amirõl áhítozott, és már nyújtotta is a cukorbabát

Takanohana
Hát nekem semmi bajom a szinkronnal, szerintem profi munka.
Geralt a történet szerint egy halvérû, érzelmektõl mentes mutáns, a szinkronhang is ilyennek lett alakítva.
És elég sok a különbözõ hang, nem is nagyon emlékszem ismétlõdésre, vagy csak nem tûnt fel.
Egyetlen hiányosság, hogy a színészek valószínüleg nem szövegkörnyezetben mondták fel a szövegeiket, így nem is tudhatták, mikor, hogy kell hangsúlyozni. Ezért olykor nem odaillõ hangsúlyok vannak.
Nekem speciel külön kedvencem a beszélõ ghoul a temetõben.

Dante73
4. fejezetnél tartok, majdnem az összes mellékküldi megvan, egyedül baziliszkusszal nem találkoztam még, most jön a tehén.
(Homályvíz nõi lakossága is megvan, bár az a rohadt cukorbaba 1500 orenbe került, annak nem tudott ellenállni a pék...)

Eddig semmi bajom a szinkronnal, igaz, nem vagyok (ill voltam) egy RPG-fan, de nem értem a cikk íróját. Igaz, lehetett volna jobb is, (mi nem?) de a harakiri emlegetése elég erõs. Gondolom, englisül végigtolta, aztán megnézte a magyart. Akkor pedig, tudom mi a gond. Ugyanis, a szinkron olyan, mint a harcrendszer; szokni kell egy kicsit!
Elsõ órában nekem is fura volt, de már nem is tetszene az angol, amin kipróbáltam. Egyszerüen annyi pluszt ad a játékhoz a szinkron, (nem kell olvasgatni, aki pedig érti az angolt, nem kell fejben forditgatni, miközben JÁTSZOL) hogy az már magán az élményen emel, nem is keveset.
Tisztelet a kivételnek, de aki a szinkront szidja, az ilyen értelmiségi fogyatékos szerintem, aki marha nagyra van az alapszintü nyelvvizsgájával...

Dante.

rotator
Geralt hangja direkt ilyen. Egyébként az általam hallottak közül a magyar a legkevésbé monoton. Az angol pl. egyáltalán nem hangsúlyoz.

Ja igen. Abigail is eléggé meglepett. Jó hanja szolidan öltözködik aztán szex után bead rólla egy mezteleen kéjvágyó kanibálra emlékeztetõ kártyát. 😊
Hehe, kipróbáltam, ha hagyod megégetni Abigailt akkor sokkal könnyebb lenyomni a Bestiát mert a falusiak segítenek és a kutyák nem téged támadnak. Mindenféle ital és kenõcs nélkül 75%-on volt a hp-m a harc végére.
Kicsirigo
Az a baj, hogy vannak olyan jelentéktelen mellékszereplõk benne akikkel 1-2x beszélsz csak és soha többet a játékban és olyan brilliáns a szinkronhangjuk hogy a meglepetéstõl majd leestem a székrõl. Ehhez képest Geralt hangja monoton és robotszerû. Ha hosszú drámai monológot mond, hajlamos vagyok elbóbiskolni rajta. 😄
Végülis összeségében én is jónak taro a magyar szinkront és nagyon örülök, hogy szinkronizálva teljesen magyarul játszhatom ezt a kiváló játékot. Meg azt sem elhanyagolható tény hogy hiába beszél az ember angolul, azért egy ilyen játék az anyanyelvén végigjátszva teljesen más élményt nyújt.

bélanéni
A szinkron minõségével nem értek egyet...
Szerintem igencsak elfogadható, sõt sokkal többször jó mint rossz. Néhol tényleg nem túl beleélõs, de ennyire ledörrenteni ezt az egyébként elég profi munkát!
<#wilting>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Elsõ ránézésre nem ilyen a hölgyemény. Csak az izgalom hozza ki belõle a szörnyet. megj: Abigail se az a gyönyörûség a kártyán...