The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
van kadáverinem ügye abban van rebis, kukorixtoll abban van éter, van ginatz sav vagy fehér ecet, abban van vitriol, és van nálam erõs meg közepesen erõs alkohol is, de semmi, nemkészíti el 😞
ti mibõl készítitek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hmm szóval a boszi nem hal meg csak picit elkábul ééjtem akkor nem agódok miatta...és erõs stílust nem kedveli a dögevõ. Még1szer kösz!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Egyébként Abigail nem hal meg végleg ebben a harcban, miatta nem érdemes tölteni. Be lehet még vetni a Blizzard/Hóvihar itókat is, tovább erõsítve a támadásokat. A Bestia fõleg az erõs stílusra lérzékeny.
Az elsõ fejezetben járok és gondolom az utolsó küldik egyike lehet. Nos ugyebár vannak ezek a szellemkutyák akik esténként sok borsot törtek az orrom alá. No de mikor a boszorkány nõvel kijövök a barlangból és szavakal elkergetem a tiszteletest (gondoltam hogy õ álltaz egész ügy mögöt az a nagy sunyi pofája), és ugye boszival együtt megyünk megölni a szellemkutyák fõnökét. Kérdés mégis hogy kéne ezt megölni?
Próbáltam midnenfélét de vagy én halam meg vagy a boszorkány leányzó ,próbáltam úgyis hogy elõbb a megidézett csatlósait ölöm meg de közben a tüzes ivadékja csak a boszorkányt nyaldosa és nem engem.
HELP!!!
A teljesen angol verzióból is elõlehet hozni valahogy a sznkront?vagy csak a felíratot?
Bocs a kérdésért nem találtam rá választ...
THX!
asszem a 3. fejezetben lehet elvinni õt trisshez vagy shanihoz
Nem kell likõrt vigyél neki vodkát azt is elfogadja (de ha magyar akkor leírja a küldetések közt ezt!)
Létszi írjátok meg a Witcherben a küldetések álltal nem megszerezhetõ szefirákat pls!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként lehet, hogy én vagyok a hülye, de valami nem tiszta nekem az elsõ fejezet végén.
Megcsináltam többféleképpen is, mert bár tervezek még végigjátszást, szeretem tesztelni a döntési lehetõségeket, megismerni a játék logikáját.
Mindenesetre közepes nehézségi szinten a Bestia gyermeteg ellenfél, jó eséllyel egy Aardtól elkábul. Így egy Fecske elfogyasztása után futkosva csak addig kell küldeni a löketeket, amíg be nem jön egyszer a hatás. Persze a meteoritkard+kísértetelleni olaj kombinációt sem szereti.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Please help!!!!!!!!!!!!
Sirásónak kitöl tudok szerezni valamilyen törpök által készitett likört?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Lehet-e a helyszíneket úgy váltogatni mint anno az Oblivionban lehetett, hogy csak rákattintok egy városra vagy városrészre és ott folytatódik a játék?
Próbáltam már térképrõl de nem ment.
THX
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
kösz a válasz, ottbasztam el hogy mindig üstöt kerestem, azhittem ahhoz kapocslóik a fõzetkészítés...
Van 1 kis gondom, a 2.fejezetben ad egy küldetést Conrad a fogadóban, hogy vigyek neki 100 éves bort, mert nem ízlik neki a Szõrös Medvés lõre. A csatorna környékén lévõ házbe kell mennem érte, de nem találom a házat. Tudja vki, hogy hol van az a kéró? Kösszi
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...