The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csero90
Te jó ISTEN! Azért mindennek van határa! xDDD Perverz ez a geralt!

egyébként kaer morhenben amikor meghal leo és vesemir elküld meditálni, ott a laborban egy szekrényben egybõl van 3 fecske

vámpír?

Kicsirigo

Azért ez ilyesztõ volt igy éjjel. 😄

BlackShadow
én ma láttam egy hatalmas witcher plakátot a blaha lujza téren lévõ metrómegállóban. le akartam fotózni, de jött a metro 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Siekevitz
hi all
Micsoda reklám! Nekem naon bejön!

Kicsirigo
A raktárral szemben.

van egy olyan fözet ami wicsler halucinogén fõzet valami fehér .. a neve azt kell elöbb megfõzni és azt használni az erõs alkohol helyet...

étel az elég tree sztem, a képességre meg toltam 1 bronz pontot😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Étel is gyorsítja a regenerációt, illetve külön képesség is segít ebben, szerintem érdemes felvenni.
thx a tippest, vettem cseresznyés szirupot az jó minõség és készítettem is pár fecskét, egyébként a játék elejefele mit használtatok életerõfeltöltésre, fecskén kívül van még valami jó fõzet?

ftcfan
pl: cseresznyés vodka. a lényeg, hogy erõs alkohol, jó minõségû (!) fõzetalap legyen

Pontosan milyen italod van? Valami nyílván hiányzik.
srácok ezt írtam nemtudtok olvasni? "és van nálam ERÕS meg közepesen erõs alkohol is"

modnom van nálam erõs alkohol is akkor mond meg a pontos nevét annak és megveszem ami jó

Közepesen erõs alkohol nem elég... Erõs kell, oda is van hozzájuk írva, hogy fõzetalap.

na valaki segítsen: BlackShadow írta hogy otthon összerakta a magyar és angol nyelvbet egy isóba. ezt hogy lehetne? nekem is szükség lenne rá. vagy van language selector? vagy valami angolosító?

mert az nem jó!!! italt csak erõs alkoholból lehet csinálni!!! ráadásul a fecskéhez és a hóviharhoz jó minõségû erõs alkohol kell! a villámhoz meg nagyon jó minõségû. szóval szépen elmész a kocsmába és bevásárolsz😄

rotator
Én nem nagyon szeretem visszatöltögetve elemezni a lehetséges választásokat. 😊 A III. fejezetben rákényszerültem, mert egy helyen nyilvánvalóan rossz döntést hoztam (amit az életben is csináltam volna), csak kíváncsi voltam, mire scriptelték a kimenetelét, hát kábé arra, amire számítottam, szóval ott visszatöltöttem az állást és azt választottam, ami az elõrejutás szempontjából fontosabb volt (hasonló volt a helyzet a gyengén felépített eq és sq tesztekhez, ahol az ember elõre tudja, hogy a kérdésre adandó válaszok közül melyik milyen irányba tolja majd el a végsõ értékelést).

nah

van kadáverinem ügye abban van rebis, kukorixtoll abban van éter, van ginatz sav vagy fehér ecet, abban van vitriol, és van nálam erõs meg közepesen erõs alkohol is, de semmi, nemkészíti el 😞

ti mibõl készítitek?

A spéci anyagok mellett szükség van némi szeszesitalra (töményre) is hozzá.
srácok az miért van hogy megvan minden alapanyag a fecskéhez és aztírja hogy nincs elég alapanyag az elkészítéséhez, valami tipp?

Karez
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
THX! A kisértet elleni olajra nem is gondoltam én hüle!
Hmm szóval a boszi nem hal meg csak picit elkábul ééjtem akkor nem agódok miatta...és erõs stílust nem kedveli a dögevõ. Még1szer kösz!

Takanohana
Ezen én is csodálkoztam. Kimentjük a gyerekeket a barlangból, de a falut kiirtjuk, aztán had veszenek éhen? És Mikul, vagy ki, aki börtönbe küld minket, az hova lett, el akartam késõbb ezért náspángolni, de nincs sehol.

tibor16
A fõkutyát üsd egyfolytában, közben próbáld elcsalni a boszitól õket.. Ja és tápolj elõtte rendesen. Nem csak neked ment nehezen...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

"Mindenesetre közepes nehézségi szinten a Bestia gyermeteg ellenfél, jó eséllyel egy Aardtól elkábul. Így egy Fecske elfogyasztása után futkosva csak addig kell küldeni a löketeket, amíg be nem jön egyszer a hatás. Persze a meteoritkard+kísértetelleni olaj kombinációt sem szereti."

Egyébként Abigail nem hal meg végleg ebben a harcban, miatta nem érdemes tölteni. Be lehet még vetni a Blizzard/Hóvihar itókat is, tovább erõsítve a támadásokat. A Bestia fõleg az erõs stílusra lérzékeny.
Karez
Emberek valaki segítsen tippet adni!
Az elsõ fejezetben járok és gondolom az utolsó küldik egyike lehet. Nos ugyebár vannak ezek a szellemkutyák akik esténként sok borsot törtek az orrom alá. No de mikor a boszorkány nõvel kijövök a barlangból és szavakal elkergetem a tiszteletest (gondoltam hogy õ álltaz egész ügy mögöt az a nagy sunyi pofája), és ugye boszival együtt megyünk megölni a szellemkutyák fõnökét. Kérdés mégis hogy kéne ezt megölni?
Próbáltam midnenfélét de vagy én halam meg vagy a boszorkány leányzó ,próbáltam úgyis hogy elõbb a megidézett csatlósait ölöm meg de közben a tüzes ivadékja csak a boszorkányt nyaldosa és nem engem.
HELP!!!

Csak a magyar verzióban van magyar szinkron.
adios
Hali!
A teljesen angol verzióból is elõlehet hozni valahogy a sznkront?vagy csak a felíratot?
Bocs a kérdésért nem találtam rá választ...
THX!

Õszintén szólva én arra gondoltam, hogy Alvin hogyan tûnt el a barlangból (kissé veszélyes a környék egy gyereknek), illetve hol lesz addig, amíg nem látjuk ismét. Mindegy, ez részben valószínûleg kiderül, a fejezet vége pedig eleve ilyen kurta-furcsa számomra.
kicsit elõre ovlastam, és ha kíváncsi vagy mi lesz Alvinnal csakakkor olvass tovább!!!

asszem a 3. fejezetben lehet elvinni õt trisshez vagy shanihoz

A törplikõrrel kapcsolatba!
Nem kell likõrt vigyél neki vodkát azt is elfogadja (de ha magyar akkor leírja a küldetések közt ezt!)
hello mindenkinek
Létszi írjátok meg a Witcherben a küldetések álltal nem megszerezhetõ szefirákat pls!
és merre vannak a banditák?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Na igen, a két harcrendszer erõsen különbözik. Közös pontot inkább abban látok, hogy mindkét esetben egyaránt számít a játékos ügyessége és a karakter képességei, illetve mindkét rendszer kapott kritikát azért, mert nem az elterjedtebbek sémákra épül. Személy szerint egyre jobban élvezem a harcrendszert, fölösleges volt tartanom tõle - remélem a folytatásban nem szándékoznak drasztikusan átalakítani.

Egyébként lehet, hogy én vagyok a hülye, de valami nem tiszta nekem az elsõ fejezet végén.
Számomra túl egyszerû vég, hogy mindenképpen kihal az egész falu. Ráadásul ennek a miértje számomra nem igazán derül ki. Ha futni hagyom a tisztelest és a másik két mákvirágot, õk akkor is eltûnnek örökre. Egyelõre az sem világos számomra, hogy Alvin hova párolgott el, bár ez még idõvel kiderülhet.

Megcsináltam többféleképpen is, mert bár tervezek még végigjátszást, szeretem tesztelni a döntési lehetõségeket, megismerni a játék logikáját.

Mindenesetre közepes nehézségi szinten a Bestia gyermeteg ellenfél, jó eséllyel egy Aardtól elkábul. Így egy Fecske elfogyasztása után futkosva csak addig kell küldeni a löketeket, amíg be nem jön egyszer a hatás. Persze a meteoritkard+kísértetelleni olaj kombinációt sem szereti.
bélanéni
Gametrailers video review: HD review

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

mikor elinditom a jatekot valami windows hibauzenetet ir ki.Az lehet a baj,hogy vista-m van???
Please help!!!!!!!!!!!!
fle go
Üdv!

Sirásónak kitöl tudok szerezni valamilyen törpök által készitett likört?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

bardocz
nem,mert az egyszerre bejárható terület kicsi,viszont van ladik néhány helyre
Nem.

serito
Hali!
Lehet-e a helyszíneket úgy váltogatni mint anno az Oblivionban lehetett, hogy csak rákattintok egy városra vagy városrészre és ott folytatódik a játék?
Próbáltam már térképrõl de nem ment.
THX

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

😄

kösz a válasz, ottbasztam el hogy mindig üstöt kerestem, azhittem ahhoz kapocslóik a fõzetkészítés...

ja. az nem jó. mondjuk én is feladtam😄
fizetnie kellett volna erre eltûnt. elkaptam a gáton, bezsebeltem a suskát aztán meg feladtam Kosvelõnek😄 és abból a szép 500 orenbõl csináltattam egy szép kardot😊

oksa, köszi megnézem.. az a gáz hogy nekem ugy kezdõdött a 2. fejezet, hogy colemnat kinyírták..😞
ott van a gátkapu közelében

ugyanaz a ház ahol colemannak kellett kiirtani a lidérceket.

hellohello

Van 1 kis gondom, a 2.fejezetben ad egy küldetést Conrad a fogadóban, hogy vigyek neki 100 éves bort, mert nem ízlik neki a Szõrös Medvés lõre. A csatorna környékén lévõ házbe kell mennem érte, de nem találom a házat. Tudja vki, hogy hol van az a kéró? Kösszi
tibor16
sziasztok - a 4. fejezetben, amikor a Tó úrnõje kardos küldetését megcsináltam - van még lehetõség a be nem fejezett küldetések befejezésére? (itt megálltam) - mert ha nincs, akkor inkább visszatöltenék...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nyugodj meg, én is így jártam!Csináld szépen a tornyos küldit, a sztori majd bejuttat a Kereskedõnegyedbe.Itt kapsz majd olyan küldit egy régi ismerõsödtõl(a neve maradjon titok), amihez a temetõbe kell bemenned.Elég csak meglátogatnod a sírásót, aki már azt fogja közölni veled a"Miért van zárva a temetõ?" kérdésre, hogy "Már nincs zárva...".Vagyis nem kell engedély!<#taps>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

tibor16
Helló - valaki az #5623-ra?