The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nursest gondolom a kép alapján a kórházban kell keresni, de nekem is lemaradtak. 😊
5.fejezetnél tartok annál a résznél amikor valamilyen "kalauzkõ" vel kell valamit csinálni.Napló azt írja olvassam el a szt gergely könyvét....
Itt mit kellcsinálni?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
a laborba?
amúgy a teleport mûködik minden irányba,én úgy utazgattam,toronyba,és visza is
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Eddig csak DM menetnek tûnik a történet, most a falusi szállóban vagyok, beszélgettem a jópofa Kalksteinnel, az alkimistával.
Viszont lenne egy nagyon fontos kérdésem: szintet, h lehet tovább lépni? akarom érteni, h a 0. szintrõl kezdtük az egészet, és már sztem az 1. vagy 2. szintet kéne aktiváljam. Kérdés: hogyan??? nem találok semmi opciót. Vagy még mindig az elején vagyok?
A téglagyárosoktol nem mesze a favágok felé lesz egy barlang ott találod õket.Amugy küldit kapsz a parasztok kimentésére akor is odamehetsz...
ööö a harcrendszer most hogy müködik mámint ez a kombózás... mert hallottam/mondtak olyasmit hogy kattintással elkezdi Geralt bácsi a kombót majd egy adott pillanatban megnyomjuk mégegyszer és folytatja tovább? vagy minden kattintáskor ugyan azt a mozdulatot végzi??? A kérdés hogy igyvan-e vagy hülyeséget mondtaK? Am még nincs meg de haver (remélem) nemsokára kölcsön adja...
Nagyon igényes lett a Kézikönyve😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Prince23: nekem semmi bajom nem volt a rémsáskával. Csak arra figyeltem, hogy mind a három "harang" zengjen és a betévedõ szalamandra harcosokat eltanácsoljam a harctól. A többiek meg szépen lenyomták a szörnyet. szerintem egyáltalán nem volt nehéz az a rész.
A bestia már húzósabb volt. Nekem csak úgy sikerült, hogy a "tárgyaláson" mindenkit elítéltem, kivéve a papot. Sajna a vörös démont megsütötték, viszont nem kellett olyan szük helyen rohangálni. Már "megvolt" a boszi, had vesszen 😊
Ütni is kell néha, bár a társak is el tudják végezni a piszkos munkát.
"Vagy még túl az elején vagyok?"
Ne aggódj, késõbb sokkal többet lehet bóklászni, persze azért nem Gothic 3 vagy Oblivion szinten.
"és ez a kombó-irányítás..."
Az irányítás szerintem egyáltalán nem nehéz, nekem egyre jobban tetszik a harcrendszer.
Most eljött a nagy választás ideje: Rémsáska vagy a laboros rész...
A rémsáska ugyebár van gyenge pontja az üstöt mikor vároizsolom és zeng egyet... csak egy negyed élete ment le...
és ez a kombó-irányítás... hát ez kész katasztrófa, nincs erre valami normálisabb egér akció gomb? Alig jön össze egy normális hosszadalmas verekedés... állandóan kell figyeljem azt a qrva egér mutatót, h mikor vált átt kombójelre, és akkor hosszadalmas és tartós BEG-ot nyomok. Remélem jól csinálom. és alig jön össze😞(((((((((
Most a sáskát kéne legyõzni.
Én azt hittem, h ez a játék olyan mint a gothic 3 meg a Jade Empire ötvözve. Nincs benne szabadságérzet. Vagy még túl az elején vagyok? eddig nagyon úgy tûnik, h olyan a küldetés felépítése mint a Dark messiahnak. Remélem nincs igazam😞
2. felvonás, elsõ szín. Börtön cella, professzor balra el, fõhõsnek beszélnie kellene a foglárral, de nem beszél. Valamit kihagytam?? meg áll a rácsnál és csak néz.
Sex cards
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Esetleg leirhatná valaki spoilerbe!
Next PC upgrade: 2022
Még a játék elején akartam valamit kovácsoltatni Vizima külvárosában a törpe kovácsnál de valamit véletlen (mert ugye honnan a rákból tudjam mit fog rá reagálni) megbántottam azt elhajtott a sunyiba 😞
Next PC upgrade: 2022