The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább a KotOR és a Gothic keverékének fogom fel a játékot, ha mindenképpen hasonlítani kell.
Amúgy ugye, h jó teszem, h védem a boszi-szexistennõt? (xD<#eplus2>#eplus2>)
Van a fogadóban, ill. már csak volt(akitõl jó minõségû alkoholt lehet venni), azt ti letudtátok fektetni (aki azt mondta általában: "Kösd fel magad!"? meg van egy tulipános fanfan xd... az tuti le lehet fektetni😄 Csak kén neki virág.
Na most azon filózom, h Bestiát végezzen ki, vagy a kúrás utáni Abigélt, bár ez szemétség lenne Giralttól<#idiota>#idiota>
Jó játék ez, csak kár hogy nincs benne full szabadság. az a baj, h fejezetekre van osztva, bár így KORDÁBAN tart minket a játékmenet... pl. aG3-ban azt se tudtam merre menjek, annyi küldetésem volt.
Úgy vélem (annak ellenére, h csak az 1. fejezetben vagyok), h ez nem más mint a Jade Empire és a Dark Messiah keveréke.
Igen. De elég könnyen kiderül, hogy mivel lehet a táncba vinni, csak beszélgetni kell vele.
amúgy az a nõci aki szereti az utazókat megfektethetõ?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
És lemerem fogadni, h a Tiszeteletes a Bestia. Vírit, h Õ AZ!!!
Ugye?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
a fogadó raktárában?oda hogyan kell bemenni?
5. Fejezet. Csata. Kb fél órája gürcölök, vagy lehet több, erre a The Witcher exe hibát észlelt, ezért leállt, a Windows megoldást keres a problémára....
Kicsit sem voltam ám ideges, ááááá, cseppetsem.
Hogy a készítõk édesanyja csuklott, az hótzicher. Azér, itt már 2 Giga memóval is belassul, kicsit. Este kezdem elölröl. Remélem, a rohadt hosszú társalgásokat is végig kell csinálnom elötte, nem lessz elég a harcot magát.
Egyébként, mióta azt a sort beírtam parancssorba, nem fagyott 1x sem. És most sem mentés közben tette. Ajánlom betenni FAQ-ba, ha a tapasz nem gyógyitja ezt a hibát esetleg>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Valaki nem tudna segíteni? Most az 5. fejezetben tartok, és a "barikádot kell meg támadni" csak éppen én nem tudok be menni a legvégébe, ahol a torony is van. Próbáltam aardot meg még sárkányálom bombát is, de semmi nem segít. Valaki tudna segíteni??
Elõre is kösz!
Innen, hogy kell tovább menni, vagy lehet egyáltalán? Köszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megszerezni a tizedik Szefirát (a gyõzelem - Neh'thza). Mert azt irja öljem meg az õrzöt.
De hogyan. Válaszokat elõre is köszönöm.<#worship>#worship><#vigyor5>#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet a medál tulajdonságát megváltoztatni?
Nekem nem ment sehogy. Próbáltam meditálás közben a farkas (bal felsõ sarok) kattintani de semmi nem történt.
Mi a megoldás?
THX
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
ha valakit érdekel, leírom: letöltöttem mindkét verziót, és felraktam az angolt. kimásoltam a Data könyvtárból ezeket a fájlokat: dialog3_tlk, lang_3.key, dialogues00.bif, voices_3_00.bif. kimásoltam a textures00 és 01 fájloakt is, de nem jó, mert akkor eltûnik minden kiírás. szóval utána felraktam a magyar verziót, és ezeket felülírtam rá. vagyishát kitöröltem a magyart és bemásoltam az angolt, mivel a 3 mindenhol 16. utána pedig a regeditben (futtatás -> regedit) kikerestem a witchert, és a language értékét 16-ról 3-ra állítottam.
MagicIsóban csináltam egy The Witcher-English files könyvtárat a magyar dvd-képre, odamásoltam azt a négy angol fájlt és kiírtam.