The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól, hogy fejezetek vannak egy játékban, még nem megy a szabadság rovásásra. A Gothic 1-2 is így volt tagolva, és a történetvezetésük jobb volt, mint a legutóbbi részé.

Én inkább a KotOR és a Gothic keverékének fogom fel a játékot, ha mindenképpen hasonlítani kell.
norbi4567
El kõ menni Vaskához a téglásoknál aki ad egy tarotkártyát amit el kell vinni Kalksteinnek aztán lehat villámhárítót csináltatni.

Prince23
Javítás: JE és DM keveréke játékmenetileg!

Prince23
Eddig 2 nõcit fektettem le: 1. Triss 2.Abigél
Amúgy ugye, h jó teszem, h védem a boszi-szexistennõt? (xD<#eplus2>)
Van a fogadóban, ill. már csak volt(akitõl jó minõségû alkoholt lehet venni), azt ti letudtátok fektetni (aki azt mondta általában: "Kösd fel magad!"? meg van egy tulipános fanfan xd... az tuti le lehet fektetni😄 Csak kén neki virág.
Na most azon filózom, h Bestiát végezzen ki, vagy a kúrás utáni Abigélt, bár ez szemétség lenne Giralttól<#idiota>
Jó játék ez, csak kár hogy nincs benne full szabadság. az a baj, h fejezetekre van osztva, bár így KORDÁBAN tart minket a játékmenet... pl. aG3-ban azt se tudtam merre menjek, annyi küldetésem volt.
Úgy vélem (annak ellenére, h csak az 1. fejezetben vagyok), h ez nem más mint a Jade Empire és a Dark Messiah keveréke.

"amúgy az a nõci aki szereti az utazókat megfektethetõ?"

Igen. De elég könnyen kiderül, hogy mivel lehet a táncba vinni, csak beszélgetni kell vele.
bardocz
csináld a többi küldetést,aztán majd hátha...
bardocz
elsõ fejezetben valahogy lehetek profi kockapókerbõl?harenn,mikul,odo,zoltan,helyi szerencsejátékos mind el lett verve x)
amúgy az a nõci aki szereti az utazókat megfektethetõ?
Csero90
Jó mind1 már nem tud érdekelni...most végleg feladtam! Jó játék volt! azért kösz srácok!

Csero90
igen az ál-raymond már a toronynál van és odaadta az "utolsó" szafirát ami nem az utolsó mert a gólemes KURVÁRA NINCS MEG!! és benne van a szörnyek között és beszéltem mindenkivel...kalksteinnel csak arról lehet h hogyan jutok el a mocsárhoz vmint a felhívásokról...a kovács sem ad el villámhárítót...és a nyomonkövetés a gólemtemetõbe mutat ahol az ég1adta világon semmit sem tudok csinálni azon kivül h az oszlopokból villámokat gerjesztek! és a toronynál posztoló "raymond" csak annyit mond h szerezzem meg a toronyból a könyveket vagy vmi ilyesmit!

A csoportos stílus nem arra vonatkozik, hogy veled van-e valaki, azt akkor kell használni ha több ellenféllel van dolgod egyszerre. (ha valamit félreértettem, akkor sorry vagyok 😛)

Most jut eszembe: nézd meg feltétlenül, nincs-e a Mágustoronynál Raymond, hátha õ mondja el a továbbjutáshoz szükséges dolgokat!Ha a küldik között ott van, hogy Csald a toronyhoz Kalkstein-t, akkor Raymond már a Toronynál lesz.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Egy biztos: NEM a gólemtemetõ után lett valami!Igaz, hamarabb fedeztem fel a temetõt, mint ahogy szükség lett volna rá, de akkor még ott valóban semmit sem tudtam kezdeni a kõvédermedt gólemekkel.Valamelyik dialógusban kerültek szóba, szerintem Raymondnál vagy Kalkstein-nél és könyvet is vettem a kõgólemekrõl.Aztán az lett a küldi, hogy keressek valakit, aki csinál nekem villámhárítót!És a Feladat nyomonkövetése" opció vajon kit jelölt meg villogó hellyel?A kovácsot!Aztán mennem kellett a druidákhoz viharért, de ezt is leírja helpként a Küldetés, úgyhogy próbálkozz!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Szerintem "kutyámmajom"...<#vigyor2>

Prince23
Csoportos stylust választottam, mivel van társam ott, amiatt is... de nem sikerül, legközelebb fõzeteket iszok, hátha.

Csero90
Köszi megpróbálkozok utoljára...beszélek minden lénnyel akivel csak lehet! MINDEN KUTYÁVAL IS!!!! am mi az a kis ugráló majom-kutyaszerû lény ami ugrál a külvárosban?

Csero90
Neked mi történt amikor odamentél a gólemtemetõbe? hogy lett utána villámhárítóval kapcsolatos dialógus akár kalksteinnél akár a kovácsnál?

Gólem benne van a szörnyhatározódban?Kalkstein nem beszélt a villámhárítóról?Esetleg Raymond?Nem hiszem, hogy bug lenne, valamit kihagytál, de meglesz az.Nehogy újrakezd!

Kösz az infót, majdnem megvettem az ezzel a virággal foglalkozó könyvet(azt hiszem, úgy 300 orenért), ui. nem a Farkasfog, hanem az általad írt angol név szerepelt a címében...

Csero90
Amúgy én elakadtam mert a gólemes zafirát nemtudtam megszerezni...mert nemjött ki semmie amikor ottvoltam a gólemtemetõben...sem kalksteinnél saem pedig a kovácsnál nemtudtam semmit se kezdeni(merugye a villámhárító a cél) és ez kicsit lehozott!...oké újrakezdtem EMIATT!!!!!!!!!!!!! megint ott vagyok és ugyanaz...ugyanaz a kibaszott gólemtemetõ! felraktam a peccset is de minden hiába! vkinek hasonló élménye? mi a faszt kezdjek most????????????????????????

Csero90
Nekem az tetszett a legjobban amikor kivan írva h farkasfog virágot vigyek a lázadó nõcinek és közbe meg mondja angolul h fainewedd kell neki vagymiaszösz!

Ha van már Fecske fõzeted, akkor igyál egyet harc elõtt, annyi idõ alatt nem nyomnak le, ha a szörnyektõl kicsit távolabb iszol.Ha nincs, használd sûrûn a "dupla balklikk az ellenség mögé a földre" taktikát, amivel átszökkenhetsz az ellenfeleid fölött.Amíg messze vagy tõlük, gyógyulhatsz és a boszorka is healel csata közben.Bestia ellen egymagában at Erõs stílus, ha körbekapnak, akkor a Csoportos stílus a nyerõ.De a lényeg: sose ragadj le egyhelyben, ugrálj, fuss, kerüld a tüzet!Nekem kb. 20-30 mp volt elsõre.

Bocs, félreérthetõ voltam: "raktár" alatt az én cuccaim "lerakatát" értettem, amit ugye minden fogadóban használhatok.És kösz a helpet, csak tudnám, hogy az eredeti magyar verzióban mér fordítják kétféleképpen a dolgokat??A csaj határozottan "farkasbundát" kér, Pierre meg "farkasbõrt".Erre kiderül, hogy a kettõ ugyanaz...

Sztem a Bestia nagyon egyszerû ellenfél... nekem lement elsõre, semmi bajom nem volt vele. Csak ütni kell, erõ stílussal.

Prince23
A qrva annyát a Bestiának... h a fenébe lehet megölni?4
És lemerem fogadni, h a Tiszeteletes a Bestia. Vírit, h Õ AZ!!!
Ugye?

Amiga
Így van, ez nem az a kõ. Ami neked kell, az állványon van a szobában és zölden viláít. Elsõre én is otthagytam.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

bardocz
farkaról lenyúzott bunda kell neki,az ami jean pierrnek kell
a fogadó raktárában?oda hogyan kell bemenni?
Lenne egy fontos kérdésem: a druida táborban található alulöltözött druidalánynak milyen farkasbunda kell?!Az a rendes "viselhetõ" bunda, vagy az a szimpla farkasbõr, ami Pierre-nek is kellett a mocsári révnél és a barlangi farkasok "dobják".Mert ha ez utóbbi, akkor berágok rendesen, ui. egy rakattal van a vizimai kocsmáros raktárában, én meg igazi bundát keresek napok óta...<#conf>

Nyomoznod kell majd a vizimai kábítószermaffia ügyében, megtudod azt is, mi a jelszó ide..., majd egy dílertõl "kapsz" egy ajánlólevelet és egy kulcsot, amelyek segítségével bejuthatsz.Világos voltam?Mellesleg rájöttem már, hogy a zsákutcának látszó küldiket is elõbb-utóbb felgöngyölítem, mert olyan zseniálisan van megszõve a sztori, hogy úgyis belefutok a megoldásokba!Jelenleg pl. gõzöm sincs, honnan szerezzek még 2 db kukorix tollat, de ha arra se számítottam, hogy a Mocsárban kikimórokat fogok majd ölni, majdcsak meglepnek valahol a kukorixok is!

norbi4567
Ezzel nekem is sok problémám volt.Rakd fel az 1.1a patchet.

Úgy tudom, a kõgólem õrzi a tizedik Szefirát(persze ez csak sorrend kérdése...)Õt a mocsárban találod a gólemtemetõben, kell lennie nálad egy villámhárítónak és beszélned kell a druidákkal is, hogy vihart csináljanak.Legyen nálad minimum 500 oren, ennyibe kerül a rossz idõ...<#nevetes1>

Dante73
Már várom ám a tapaszt, rendesen...
5. Fejezet. Csata. Kb fél órája gürcölök, vagy lehet több, erre a The Witcher exe hibát észlelt, ezért leállt, a Windows megoldást keres a problémára....
Kicsit sem voltam ám ideges, ááááá, cseppetsem.
Hogy a készítõk édesanyja csuklott, az hótzicher. Azér, itt már 2 Giga memóval is belassul, kicsit. Este kezdem elölröl. Remélem, a rohadt hosszú társalgásokat is végig kell csinálnom elötte, nem lessz elég a harcot magát.
Egyébként, mióta azt a sort beírtam parancssorba, nem fagyott 1x sem. És most sem mentés közben tette. Ajánlom betenni FAQ-ba, ha a tapasz nem gyógyitja ezt a hibát esetleg>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

A Kalksteintõl kapott teleportkõ oda-vissza mûködik: vagyis Kalkstein laborjából a Mágustoronyba és vissza.Én már utaztam így.

Hello!

Valaki nem tudna segíteni? Most az 5. fejezetben tartok, és a "barikádot kell meg támadni" csak éppen én nem tudok be menni a legvégébe, ahol a torony is van. Próbáltam aardot meg még sárkányálom bombát is, de semmi nem segít. Valaki tudna segíteni??

Elõre is kösz!
bardocz
ha még nem tartasz ott akkor nem lehet,amúgy lehet majd
fle go
Üdv!
Innen, hogy kell tovább menni, vagy lehet egyáltalán? Köszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

bardocz
nekem egy külön polc a szekrényemen a witcher ce és a kulcstartó,egyedül a két hangszóró van az oldalán😄
Hi!
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megszerezni a tizedik Szefirát (a gyõzelem - Neh'thza). Mert azt irja öljem meg az õrzöt.
De hogyan. Válaszokat elõre is köszönöm.<#worship><#vigyor5>
Miért, van aki vissza merte rá rendesen rakni? 😊
bardocz
jaja,az nem lenne jó,meg nehéz folyton nyitodagtni a ce dobozt,nagyon szoros a teteje😄
Csak nehogy kiküszöbölje pl a DT Pro-t is, mert akkor kophat az eredeti lemez megint 😊
norbi4567
A tükör elõtt van a kavics,egy tányér felett lebeg.

Holnap ha minden igaz jön az újj tapasz ami csökkenti a tötési idõket 😄
invertory ban kell,meditálás közben
Prince23
Pihentettem a gémet, Esc-el kb. 10 percet. És mire beléptem a Witcher világaba mentem mendegéltem és egyszer csak kilépett a gamma az exére hivatkozva. Ezt nem értem😞 Remélem nem hibás a gém?

Prince23
A patch fönn van? (1.1)

Egy kis segitseget kernek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3. fejezetben vagyok, a kereskedo negyedbeli szalamandra bazisnal vagyok, amikor a tukorbe beszel nehany szalamandra. Lenyomom oket, es azt irja a kuldetesek naplo, hogy valami kovet kene megszereznem. A magusnal van is 1 kohoz hasonlo targy, felveszem, fel is kerul a kuldetes targyak koze, de a kuldetes maga nem frissul nem valtiozik a feladat leiras. Es amikor raklikkelek a nyomon kovetesre tovabbra is ezt a hazat villogatja. Szoval ezt most nem ertem miert. Ez igy normalis? Nem ez a ko az a ko?
serito
Hali!
Hogy lehet a medál tulajdonságát megváltoztatni?
Nekem nem ment sehogy. Próbáltam meditálás közben a farkas (bal felsõ sarok) kattintani de semmi nem történt.
Mi a megoldás?
THX

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

fle go
Erre valaki: #5699

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

sikerült megcsinálni a magyar - angol dolgot!

ha valakit érdekel, leírom: letöltöttem mindkét verziót, és felraktam az angolt. kimásoltam a Data könyvtárból ezeket a fájlokat: dialog3_tlk, lang_3.key, dialogues00.bif, voices_3_00.bif. kimásoltam a textures00 és 01 fájloakt is, de nem jó, mert akkor eltûnik minden kiírás. szóval utána felraktam a magyar verziót, és ezeket felülírtam rá. vagyishát kitöröltem a magyart és bemásoltam az angolt, mivel a 3 mindenhol 16. utána pedig a regeditben (futtatás -> regedit) kikerestem a witchert, és a language értékét 16-ról 3-ra állítottam.
MagicIsóban csináltam egy The Witcher-English files könyvtárat a magyar dvd-képre, odamásoltam azt a négy angol fájlt és kiírtam.

én banditát öltem szórakozásból a szõrös maci elõtt, erre jö9ttek az õrök mert hogy õket meg lefizetik, másnap me gjött a fejvadász, és kihívhattam vagy fizethettem neki 1000 aranyat, kiperkáltam😄