The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mindegy azért hogy karácsony elõtt vagy ma... 😊
rotator
Ahogy olvasgatom a fórumot, nem 100%-ra lett beígérve mára. Ami majdnem(!) biztos, az az, hogy még karácsony elõtt kijön. 😊

Dante73
Hi!
Ha belegázoltam a lelkivilágodba, bocsi. Mivel a játékban is vannak "rosszlányok" és szóbakerült, gondoltam, nem gond, ha az ezzel kapcsolatos véleményemet, miszerint nem minden az, aminek látszik, és sosem tudni, mit hoz a jövõ, megosztom Veletek.
Ez, különösebb élvezetet nem okozott, mi több, igyekeztem körülírni a dolgokat, és nem néven nevezni a dolgokat. Azt sem vettem észre, hogy bárki alpári stílusban szólt volna hozzá.
Mégegyszer SORRY;

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bardocz
le kell menni a pincébe és ott a teleport😊 amúgy ami vicces hogy utána is lehet teleportálni kalsteinhez meg visza😄
Na hol az a híres patch? Ki mondta hogy ma kijön? 😊
már régebben kérdeztem ezt a teleportálás dolgot!aki azt mondta h lehet visszafele is azt h csinálta???mert lementem Kalkstein laborjába és ott nincs smmi erre utaló jel!?

tarti19
de akkor miért nem találok vadvirûágot az út mentén?
vannak ott bokrok szép színes virágkés semmit sem lehet velük tenni😞
vagy nagyon béna vagyok😊))
tovább mire érdems fejleszteni tapasztalataitok alapján, mert nagyon nem szeretném elrontani a fejlõdésem, hogy újrakezdés választásom legyen csak...

Nem, elolvasás után el lehet adni. Szép is lenne az egész könyvtárat magunkkal cipelni.
tarti19
szal nem elég elolvasni és önmagától beteszi a jegyzetbe címû fejezet hanem magadnál is kell hordanod?

tarti19
😊 jaja, de még azóta nem toltam vele, barlangból kjöttem mentettem és egyenlõre ennyi😛

Ja igen, a növényekhez temrészetesen kell könyv. Én nem álltam neki direkt kockázni, csak ha éppen beugrottam a delikvensekhez, de így is mindig tele voltam pénzzel. Igazás szerint túl könnyû pénzhez jutni. Gyorsabban lehet pénzt keresni, mint kijutni egy ajtón keresztül a szabadba 😊
Bár nem igazán nagy spoiler, de azért:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vajon temetés ügyben kihez szoktak fordulni az emberek? Pontosan, ezúttal is a tiszteletest kell felkeresni, ami így nem csak logikus, de még útba esik esik.
tarti19
én pont most csinéltma meg ezt a részt😊
eltemetni hol tudoma srácot? és ha ilyen virágokat akarok az út mentérõl akkor kell hozzá kö9nyv is?

tarti19
Sikeresen megoldottam😊
és meg kell hagynom nagyon baba😛 bár a harcrendszer kissé, de az a kiba.... töltési idõ néha érthetetlenül sok😊
AMúgy továbbra is nagyon bejön a játék, hol itt , hol ott kell felbukkanni ezt-azt megtenni ami még nem fullaf unalomba... igaz még az elején vagyok most fogom csak a Bestit megtámadni...😊

"A másik hogy hogy tudtátok megcsinálni azt a küldetést az I. fejezetben amikor a várfal alatti barlangban kellett valaki megkeresnetek és eltemetni! Ott engem mindig legyaknak azok a virágok vagy mik!?"

Magasabb szint, Igni jel, megélezett penge, Fecske. A Fecske önmagában is elég lehet, támadni, majd elvonulni regerálódni fedezékbe, megint vissza.
tibor16
😊
Bírom, ha vki úgy ítéli meg a nickemben levõ 16-ról, hogy 16 éves lennék...
De, hogy válaszoljak. A beírások minõsítik a beíró személyét. Lehet, hogy úgy ítéled meg, hogy vagy fiatal lennék 😊 vagy talán öreg 😊 ahhoz, hogy ezt szóvá tegyem. De szvsz - ez csak ízlés dolga. Néhány éve jelen vagyok az SG-én és sok mindent láttam már. Ezt még nem.
Mit vitatsz? hogy ez nem éppen kúltúrált, vagy épp nem ettõl lesz vki jó arc? - gondolom Te sem erre gondoltál.
Akkor mi a gond? - hogy nem lehet itt megbeszélni - ki miért is nem állna szóba egy prostituáltal? - errõl szól ez a játék? Nemiszervek beírása, meg, hogy ki hogy csinálná ha... - ez ide tartozik?
Másrészt - néhányat visszalapozol és láthatod, van olyan aki tényleg még nincs 16 - a kérdéseibõl kitûnik.
Kicsit elszaladt a ló - van ilyen - le kell állni vele - és kész... a fene sem akar rendet csinálni, csak azok vagyunk amit csinálunk - és én ezt nem akarom - és kész.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok!

Találkozott már valaki olyan problémával hogy hiába rakta fel az 1.1a peccset mégis azt írja ki hogy az 1.0.0.1... valami van fent és hogy tedd fel az 1.1a peccset?

A másik hogy hogy tudtátok megcsinálni azt a küldetést az I. fejezetben amikor a várfal alatti barlangban kellett valaki megkeresnetek és eltemetni! Ott engem mindig legyaknak azok a virágok vagy mik!?

Köszönöm!

Mivel a játék korhatáros, nem gondoltam hogy gyerekek is vannak itt akiknek gondja van... 😊 Tudod kit fegyelmezzél ügye.
tibor16
Bocs, Zónagyvarázsló - nem oda szántam, hanem mindenkinek, akit érint. Csak ép a beírásodnál álltam meg ... elnézést

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nocsak, kijött volna a magyar demó?

Kíváncsi vagyok mi lehet a demóban, de azért nem szedem le. Az a baj, hogy a játék legeleje talán nem a legjobban adja vissza hangulatot, ráadásul a szabadság messze ott a legkevesebb, remélem nem egy az egyben azt rakták be kedvcsinálónak.
tibor16
Az alpáriság nem helyettesíti sem a szexet sem a játékot. Nem értem, mire jó ez. Van ugyan a játékban szex jelenet - nagyon kultúráltan, utalás szinten. Beszélni és csinálni, különbözõ dolog. Ha valakinek az az izgalom, hogy obszcén szavakat nyílvános helyen leír vagy hangoztat, sztem nem a játék és a többiek nívójához való. Nem szeretném, ha a Witcher fórumán jelenlevõket az SG fórumának közössége valami ilyesmivel azonosítaná. Ha nem bír magával az aki ezekkel a szavakkal dobálózik, ajánlhatok neki egy csendes sarkot vagy valami más ezzel foglalkozó fórumot.

Lehet hogy 50-en is megfordultak a szájában, de nem aznap, tehát nyilván az elõzõ "barát/partner" óta tisztálkodott, többször is.

Jut eszembe jópofa volt hogy elhangzott egy ilyen mondat Vizimában "Az egyik lotyónak szifilisze van, jó lenne tudni, melyiknek"

😊
Dante73
Akik erre adják a "fejüket", eleve nem tiszták agyilag, (most a kényszert ne számitsuk ide) de én sosem mondom, hogy soha. Eddig sosem fizettem, és én sem tervezem, de ki tudja, lehet egyszer kipróbálom, no nem egy utcai harcossal, vagy egy kamionos parkolóban aszalódó bértyúkkal, hanem valami normálisabb helyen, önnálóan rendelõ szolgáltatóval.
Egyébként az elöttem ki tudja kivel, hogy, témához; 16 voltam, mikor volt egy 17 éves szûz bnõm. Akkor is lenyûgözött, amit a szájával mûvelt. Évekkel késöbb lett gyanús, hogy olyan jó technikáju lánnyal azóta sem futottam össze. Aztán kiderült a turpisság, a fél suli megfordult a lány szájában, (ahogy dumcsiztunk a régi haverokkal, kiderült, hogy neked is megvolt? neked is? neked is? nekem is...) Tehát semmi nem jelent semmit ezen a téren. Még a szüzek is lehetnek nyagy ribik, de az utcalányok legalább nem akarnak másnak látszani...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok! Találkozott már vki azzal a problémával hogy a telepítés során behal a setup.exe? Rohadtul nem akarja felrakni <#rinya> ....

ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház

Valóságban mondjuk én kurvával sosem voltam és nem is tervezem lenni, mivel rém gusztustalan hogy elõttem már használták akár többen is, és vagy tisztálkodott rendesen vagy nem, pl. a sima utcai nem nagyon, a kamionos-szopattyúk pl. csak kiöblítik a szájukak ásványvízzel és annyi, a betegségekrõl nem beszélve, meg arról sem hogy sokuk drogfüggõ azaz nem tiszta lelkiállapotú...
wesker24
Ki kell hogy ábránditsalak Carment nem lehet lefektetni de helyette mivel megcsináltad a küldijét elég csak egy szál virágot adni a prostiknak és máris jöhet egy pár óra élvezet !! <#hehe>

Prince23
Bakker már Vizimában vagyok. És nem t'ok kimenni Vizima külvárosába... ez mér van?? volt még 3 mellékküldim, így nem tudom megcsiná'ni.
De mindegy... jó nagy ez a város:S Carment megkén fektetni 😄 Gondolom, ha elvégzem a missionját akkor lesz pina.

Én életben hagytam, sõt kigyógyíttattam.
Milyen szép is lenne, ha a játék mindig az úgymond pozitív döntést honorálná. Esetleg egy felfelé tartó hüvelykujj mutathatná mindig, melyik választással járunk jobban. Ez egy szerepjáték, az igazi morális döntéseket (amikor nem csak kívülrõl szemléljõdünk, hanem a saját érdekeink ellenében cselkedünk, ha elvhûek maradunk) inkább üdvözölni kellene a játékban. A való életben nehéz az elvekhez ragaszkodni, dez csak egy játék, ráadásul többször végigvihetõ.
No igen, de en (szinte) mindent csak 1x tolok vegig, ennyire van idom, amit abbol az 1 jatekbol kihozok az van, aztan torlom. ;-)
wedge31
Nálam nem volt gond elsöre életbe hagytam másodjára kinyirtam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hehe jobban utanaolvasta sok sok forumon ez a userek tobbsegenek nemtetszik.
utana olvastam angol forumokon, azt irjak nincs masik mod, fasza...akkor megolom :-)
wedge31
Hol itt a büntetés ? ha nem tudod megtenni ne tedd ahhoz hogy csirkét eggyél sajnos lekell vágni a csirkét.
Itt mivel egy szörnyröl beszélünk és te vagy a szörnyvadász más nem teszi meg helyeted.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Csak mert ha nem lehet maskepp beszerezni, akkor muszaj megolnom, es nem szeretem amikor egy jatek moralis dontesek miatt bunteti a usert. :-(
Meg egy kerdesem lenen a farkasemberrol:
Farkasember szort lehet szerezni anelkul, hogy megolom Vincentet? Mert en meg akarom gyogyitani de ugy nem kapom meg a szoret, csak ha megolom. Szoval az a kerdesem, ha meggyogyitom kesobb meg tudok szerezni? Mert az a mutagen eleg jo amit ad. Koszon a valaszt.
Koszonom mindenkinek aki segitett, 100x is elmentem mellette, egyszer sem vettem eszre.
rotator
A bubám tele van már a töltéssel, kezdetben annyira nem zavart, de miután már minden átvezetõ képet ezerszer láttam, lassan betelik az a bizonyos pohár ezektõl a pauzáktól, még ha pár másodpercesek is. És bármennyire is vannak mellékküldik szép számmal, piszkosul lineáris ez a játék (fõleg egy-egy fejezet vége táján), idõnként következetlen vagy illúzióromboló feladatokkal tarkítva. Mint pl. a farkasemberes küldetés utolsó lépései, amikor egyik szereplõtõl rohanok a másikhoz, õk meg úgy beszélnek, mintha napok teltek volna el az elõzõ látogatásom óta, holott kábé pár perc. Persze még csak az hiányzott volna, hogy közben még alukálni is kelljen, ettõl függetlenül ez kissé idétlen lett. 😊 Ma inkább nem is bosszantom fel magam, a holnapi patchig hagyom "porosodni". Épp most tartok a kikimór királynõnél, remélem, a foltozás után vissza fogom tudni tölteni az állást. 😊

poppe
ok köszi... már egész jl belejöttem, csak annyira elvonják a figyelmem a videók, h aztán el is felejtek szétnézi, ismerkedni a játékkal, mert haladnék már 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

"amúgy az elsõ fejezetnél mikor van az utolsó rész?"

Hogy érted ezt? Egyébként nem elég meggyõzni midnenkit, még van utána tennivaló. A mellékküldetéseket is érdemes megcsinálni. Kártyák az elsõ fejezetben: parasztlány (a tulipános), Vesna, Abigail.
Nem tudom, hogy milyen más RPG-kre gondolsz, de szerintem kevésben hullik gyorsabban az ellenfél, mint itt. Jól kell csinálni, ha nem értünk valamit, akkor pedig érdemes figyelmesebben olvasni a tutorial szövegeit, vagy visszakeresni azokat a naplóban.
bardocz
nincs mit😉
#5841:az marha nagy szívás,lehet kezdeni akor elõrõl szerintem :S

amúgy az elsõ fejezetnél mikor van az utolsó rész?miután minden gyertyát felgyújtottam,vagy miután meggyõztem mindenkit?és ott hány nõt lehet megfektetni?vesna meg a tulipûános megvolt,van még?
Újraindítottam már párszor, mindig ugyanaz. Amíg nem raktam fel a patchet semmi baja sem volt.

poppe
1000 köszönetem 😊 szóval mindenképp tovább tart 1 csihi-puhi mint más rpg-kben...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bardocz
ha ujraindítod akkor is ez van?nekem egyszer mentés után kiléptem,megnéztem megvannak-e és nem jelzett semmit,de utána köv belépésnél minden mûködött
Na én még csak most raktam fel az 1.1a patchet, meg is volt el is indult a játék de azt írja hogy nincs mentett állás. :S Ötlet?

bardocz
megnyomod a bal egérgombot !egyszer! és utána következõnek akkor,amikor lángol a kard,és ezt így folytatod
Ha történetet akarunk, muszáj tagolni 😊
poppe
sziasztok!
még csak most kezdtem a játékot, de egyszerûen nem jövök rá, h h kell kinyírni valakit! kb 5 percig tart míg lekardozom, ez normális? olvastam, h nehézkes a combat, de ennyire?? nincs errõl valami leírás h h kell csinálni? mert én csak nyomkodom a bal-jobb egért dühömben, és néha sikerül bevinnem egy kombót, ennyi... visszaolvastam sokat, de nem sok segítséget találtam...
vagy ha majd szintet lépek, könnyebb lesz valamivel?

norbi4567
A pincérnõt le lehet fehtetni,este a kocsmából amikor megy haza megtámadják aztán ha megvéded és hazakiséred akkor találkozhattok megint<#nevetes1>