The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Cat02: egyik küldetés során fogsz vele találkozni, azthiszem amikor ki kell szabadítani a téglásokat a szalamandráktól.
megörültem hogy berengár segit erre sec pec lekaszálja magamra maradtam semmi élettel.Ti hogy gyaktátok le?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2. El fog indulni.
Ettõl függetlenül a readme szerint néhány javítás csak a játék teljes újrakezdésével, mások pedig az aktuális fejezet újrakezdésével mûködik.
Pár egyszerû kérdésem lenne. Sikerült felraknom a DAEMON_Tools_Pro_v4.10.218.0_-_Advanced_FULL.rar-t, csináltam a SCSI drive helyett IDE-t, bemountaltam az image fájlt, amit a gamecopyworld-rõl szedtem le.
El is indul a játk (kb egy órát szenvedtem ezzel, nem akart menni a d-t patchelése).
Kérdésem az lenne, ha feltelepítem az 1.1a patch-et, megmaradnak-e a save fájljaim vagy kezdhetem elõröl?
A másik az, hogy el fog-e indulni a mountolt image-el?
Segítséget köszi elõre is.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
btw Vaskanak h lehet elmondani h nem lett a gyerekbõl driád ? v meg kéne talizni a srácot?
2.-d szorra (kifagytam 😄) meg Sigfriedet de az meg szemezett Shanival szal megint elõrõl kezdtem xD
Wesker
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a fontos cucc h királyhelyettes?
btw 2. fejezetbveb nincs is még grof
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amik közül választhatsz az a mokusok vagy a rend esetleg semleges maradsz.
Most jutott eszembe... amúgy annál a résznél: Shani partijához kell vigyek egy vendéget (én rögtön Carmenre gondoltam, és õt hívtam meg)
Kérdésem a következõ: bárkit meglehetett volna hívnom? Nemtõl független is?
Már eljutottam a második döntéshozatalig: amikor a gróft vagy Tharelt kellett volna kinyírni. És életben hagytam a grófot. Ez most jó vagy rossz? remélem jól döntöttem. Mert mindenképpen úgy szeretném végig vinni, h jó cselekedettel. És kissé bosszusnak tünt a koszos ruhájú hírnök... na meg Raymond szagúnak is tünt.
további Fontos kérdés?: remélem azok a pályák is benne lesznek mind, amik az ajándék térképünkön szerepelnek??!!
A NS-TW_SS-poseden fájlt a DT Pro-n kívül mivel lehet elindítani?
Ugyanis IDE Drive-ot nem tud készíteni a progi, sötét ahol ki lehetne választani és csak az DT Agent indul el...
Qwerty4
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
elöre is köszi
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Prince: óvizima gondom 4. fejezet de nem biztos temetõbe meg én 3. tól tudtam
Óvizimára már kiwi vaok
Na most átléptem a 3. fejezetre... ezek szerint már a Templomnegyedbe már nem mehetek vissza?
Tudom van portál Trissnek, de még nem próbáltam Kalkstein laborába menni, akkor gondolom lehet Vizimába is menni így, a portállal. nem?
egy kérdés, honnan és hogyan lehet megszerezni, az új jeleket?
mert pl külsõ vizimában ott voltam annál a körnél de nem történt semmi mikor rámentem😞
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Patchet pedig hivatalosan senki nem ígért, egy fansite szerint jön 13-án. Egyes hírportálok ezt csúnyán összekeverték a demó dátumával, nem a CDPR szórakozik a jónéppel.
ricsa008: Mert a hírbe már fordítás során hiba csúszott.
Pedig én már annak idején is linkeltem megbízható forrást.
"A The Witcher legnagyobb nem-hivatalos honlapja hírül adta, hogy a fejlesztõk valamikor december hetedike körül készülnek majd el az 1.2-es javítással, ami a hosszan tartó játék során igazi hangulatgyilkossá avanzsálódó, borzasztó hosszúnak tûnõ töltési idõkkel fog elbánni. A készítõk terveznek egy demó kiadást (dec 13.), valamint egy editort is szeretnének a nyilvánosság elé tárni. Annyi bizonyos még, hogy a történet folytatódik, az azonban egyelõre nem tisztázott, kiegészítõ jön-e,vagy rendes, tisztességes folytatás."
de mindenki tévedhet de legalább lesz és számomra ez a lényeg
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...