The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

francois
Ilyet legközelebb spoilerbe légyszi.

wedge31
Én erölökés + erös stilussal ,pikk-pakk feküdt a gyerek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

francois
A farkasemberrel mit kell csinálni, h ne öljem meg, mert mondtam neki h kigyógyítom, de nem akarja. Kell hozzá vminek az ismerete?

Cat02: egyik küldetés során fogsz vele találkozni, azthiszem amikor ki kell szabadítani a téglásokat a szalamandráktól.

Javedet valaki kinyirta már???
megörültem hogy berengár segit erre sec pec lekaszálja magamra maradtam semmi élettel.Ti hogy gyaktátok le?

Írd be a böngészõdben az oldalkeresõbe a 'Bestia' szót, a következõ két oldalon így bõven találhatsz tippeket!
bardocz
nekem is megmaradt
nekem megmaradt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

1. Megmaradnak.
2. El fog indulni.

Ettõl függetlenül a readme szerint néhány javítás csak a játék teljes újrakezdésével, mások pedig az aktuális fejezet újrakezdésével mûködik.
lipovics
Sziasztok!

Pár egyszerû kérdésem lenne. Sikerült felraknom a DAEMON_Tools_Pro_v4.10.218.0_-_Advanced_FULL.rar-t, csináltam a SCSI drive helyett IDE-t, bemountaltam az image fájlt, amit a gamecopyworld-rõl szedtem le.
El is indul a játk (kb egy órát szenvedtem ezzel, nem akart menni a d-t patchelése).

Kérdésem az lenne, ha feltelepítem az 1.1a patch-et, megmaradnak-e a save fájljaim vagy kezdhetem elõröl?
A másik az, hogy el fog-e indulni a mountolt image-el?

Segítséget köszi elõre is.
üsd vágd 😄

proway
sziasztok. avval a kutya bestiával h kéne elbánni mert nekem nem nagyon megy. vlmit tippet adjatok már lécci.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

oh, eddig 2szer voltam ott de nem taliztam vele, biztos más quest :S nah mind1 akkor lemek, úgyis van macska fõzetem xD

francois
találkoztál már a barlangban a gyerekkel? kicsit zizzent a srác😊 elvileg utána kell beszélni Vaskával.

hát jah ^^

btw Vaskanak h lehet elmondani h nem lett a gyerekbõl driád ? v meg kéne talizni a srácot?

francois
azért nem kellett volna újrakezdeni mert szemeztek, én is Sig-et vittem, meg is ijedtem h rácápázik a sunára, de másnap vittem virágot aztán kártya😊

én a törpét vittem, azért volt jó mert Danelionnal spanoltak
2.-d szorra (kifagytam 😄) meg Sigfriedet de az meg szemezett Shanival szal megint elõrõl kezdtem xD

Wesker
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a fontos cucc h királyhelyettes?

btw 2. fejezetbveb nincs is még grof

bardocz
én nem emlékszek rá késõbbiekben miben segített,de tudom hogy élve hagytam,és a kocsmában ült csak és alig állt velem szóba
wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát az bizony elég nagy hiba volt részedrõl hogy kinyirtad Thalert igy sosem fogod megtudni ki is volt õ valójában !! És mivel kinyirtad lemaradtál nagyon sok fontos informácioról és a késöbbiekben sem tud majd neked segiteni a fontos küldikben !! És majd a játék legvégén az utolsó fejezetben is kiderül egy két dolog DE Wett grófról !!
bardocz
itt két rosz oldal van😛
wedge31
Ez nem olyan mint a Kotor itt nincs jó vagy rossz oldal itt minden olyan kicsit mint a valoságban minden döntésednek valakire nézve van jó és rossz oldala is.
Amik közül választhatsz az a mokusok vagy a rend esetleg semleges maradsz.

Prince23
Helló
Most jutott eszembe... amúgy annál a résznél: Shani partijához kell vigyek egy vendéget (én rögtön Carmenre gondoltam, és õt hívtam meg)
Kérdésem a következõ: bárkit meglehetett volna hívnom? Nemtõl független is?
Már eljutottam a második döntéshozatalig: amikor a gróft vagy Tharelt kellett volna kinyírni. És életben hagytam a grófot. Ez most jó vagy rossz? remélem jól döntöttem. Mert mindenképpen úgy szeretném végig vinni, h jó cselekedettel. És kissé bosszusnak tünt a koszos ruhájú hírnök... na meg Raymond szagúnak is tünt.

további Fontos kérdés?: remélem azok a pályák is benne lesznek mind, amik az ajándék térképünkön szerepelnek??!!

a nõvérrel és a 2 falusival h kell összebarátkozni?

Qwerty4
Hello!

A NS-TW_SS-poseden fájlt a DT Pro-n kívül mivel lehet elindítani?
Ugyanis IDE Drive-ot nem tud készíteni a progi, sötét ahol ki lehetne választani és csak az DT Agent indul el...

Qwerty4

Az új jeleket általában barlangokban, kriptákban ill. a Mágustoronyban lehet megszerezni.Javaslom, hogy mindig járd be teljesen a kriptákat és barlangokat, ui. általábán a legmélyebb pontokon találhatóak az ún. "Kõkörök", amelyek az új jeleket adják.Tehát ne fordulj vissza, ha mondjuk a fõküldit már megcsináltad, hanem derítsd föl a terepet teljesen!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

sztetek menni fog nekem ati 9600-tal is?? mert olvastam hogy 9800as a minimum de a cod4 nek is az volt és ment...

elöre is köszi

A temetõbe való bejutás történetfüggõ: van, aki gond nélkül kap Vincenttõl engedélyt, én viszont csak akkor tudtam bejutni a temetõbe, amikor már Vizimában voltam Trissnél.Addigra ugyanis újra kinyitják a temetõt(errõl a sírásó is mesél, ha rákérdezel, miért van zárva a temetõ?)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

TVelvet
Én szívem szerint azért megnézném a witcher mondjuk konzolon :S
én is itt vagyok és simán odamész a kapuhoz és átmész 😊 mocsrába is vissza tudsz menni
Prince: óvizima gondom 4. fejezet de nem biztos temetõbe meg én 3. tól tudtam

Prince23
Óvizimába és a Temetõbe mikor lehet menni? A temetõbe engedélyt kell kérnjek.
Óvizimára már kiwi vaok

wedge31
Vissza tudsz menni portálal meg sima kapun is.

Prince23
Kinyírtam a góllemet a villámhárítóval. Utána jöttek a 2 bajkeverõ, bunyóztunk... nem sok kellett, h ki nyírjam õket, erre õk aszongyák, h majd a kereskedõnegyedbe talizunk. mondom hahahaha
Na most átléptem a 3. fejezetre... ezek szerint már a Templomnegyedbe már nem mehetek vissza?
Tudom van portál Trissnek, de még nem próbáltam Kalkstein laborába menni, akkor gondolom lehet Vizimába is menni így, a portállal. nem?

Külsõ Vizimában a kriptában lehet szerezni 1et ha jól emléxem

Hali
egy kérdés, honnan és hogyan lehet megszerezni, az új jeleket?
mert pl külsõ vizimában ott voltam annál a körnél de nem történt semmi mikor rámentem😞
tibor16
😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Tudom, többek között én is. De a december 7-re nem ígérte senki, tehát kár lázongani. Hányszor kell még leírnom, hogy világos legyen, dec. 13-ról volt szó nemhivatalosan?
grebber
Marha sok helyen irták már hogy karácsony elõtt/tájékán jön az új patch!

Next PC upgrade: 2022

Miért? Én még igazi bugba nem is futottam bele. A G3-ban ki sem futottam belõlük 😊

Patchet pedig hivatalosan senki nem ígért, egy fansite szerint jön 13-án. Egyes hírportálok ezt csúnyán összekeverték a demó dátumával, nem a CDPR szórakozik a jónéppel.
Na mindegy, csak aztán nehogy úgy járjon mint a Gothic3.
Elnézést kérhetsz éppen te is, mert láthatóan problémád neked van.
rotator
A hivatalos fórumon is mára várják a népek a patchet, szóval nem tudom. 😊

De azt írta, hogy vannak könyvei. Különben is, ha skill megvan, akkor kiírna a bokorra, hogy 'Ismeretlen növény'. A hozzászólásai alapján tehát a skill hiányozhat.

ricsa008: Mert a hírbe már fordítás során hiba csúszott.
Pedig én már annak idején is linkeltem megbízható forrást.
editort a népnek !

én írtam
"A The Witcher legnagyobb nem-hivatalos honlapja hírül adta, hogy a fejlesztõk valamikor december hetedike körül készülnek majd el az 1.2-es javítással, ami a hosszan tartó játék során igazi hangulatgyilkossá avanzsálódó, borzasztó hosszúnak tûnõ töltési idõkkel fog elbánni. A készítõk terveznek egy demó kiadást (dec 13.), valamint egy editort is szeretnének a nyilvánosság elé tárni. Annyi bizonyos még, hogy a történet folytatódik, az azonban egyelõre nem tisztázott, kiegészítõ jön-e,vagy rendes, tisztességes folytatás."
de mindenki tévedhet de legalább lesz és számomra ez a lényeg

v venni könyveket

Elõbb meg kell tanulni a herbalizmus képességet is, addig nem ír ki semmit a növényzetre. A skill tree intelligenciához tartozó részén található.
Mára a demóról volt szó, a patch elvileg dec 13. körül várható. Mellesleg ez sem hivatalos információ volt, de úgy néz ki, valóban ez a menetrend.
tibor16
Hagyjuk már abba.. - ez nem vita tárgya - máshol kell trágárkodni (és ez nem kortól függ)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

de ezaz lemegyek és nem történik smmi!!ha lenn van kalkstein akkor vmit öntöget ide oda és ennyi!ha rámegyek akkor nincs olyan opc.h pl teleport!!hova kell kattintani?az asztalára?

Riddick21
<#banplz>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

rotator
Jaja. Mindenesetre a demót 1 héttel korábban (ma) adták ki, mint hirdetve volt (emlékeim szerint). Talán idõpontot cseréltek. 😊