The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életbe hagytam Vincentet, most kivételesen nem öltem meg a szörnyt ill. farkasembert 😄D Szabad akarat:S 😄
Idemenjodamenj...kicsit kezd sablonná válni... de azért jó gém ez.
leszámítva a töltést😛
nyomj M-t és elõjön a térkép xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mikor jön már egy kibaxott peccs ehez a kibaszott qrva játékhoz?! Nagyon nagyon nagyon, nagyon a köbön, nagyon felhúzott most már ez a játék, fõleg a töltései, és fõleg, h ott van a közelemben a városi csatorna, és nem találom.... alt-tal is keresem! és úgy sem találom
sry, de ez játék jó lenne, ha:
1. nem lenne töltése
2. ha jó lenne az iránytû, mégsem találom meg ez mégis valami😛PPP
Kérdés és egyben tipp: észrevettétek, hogy amikor meditálás közben fõzeteket készítünk, akkor a hozzávalók közül néhányat piros körben jelöl a program?!Ez azért fontos, mert a pirossal jelzett hozzávaló esetleg mellékküldihez(fõleg "Felhívás..."-jellegûekhez) szükséges.Ilyen esetben cseréljétek le kevésbé fontos hozzávalóra a cuccost, mert utólag már semmit sem tehettek!Én így járta a Vízbefúlt nyelvekkel, aztán mehettem vissza a Mocsárba...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
én is kerestem 1 csomót 😄
illetve a kékszemû bratyóját
PS4 ID: Vordengo
illetve olvasd el a szószedetben h hol vannak szefirák
Felraktam a Witchernek az angol verzióját,átirtam a dialog,lang meg a registrit is,aztán rá a magyar patch.Daemon tools pro-t is beállitottam,elinditom és ezt irja ki:
(APILOADER) - entrypoint getprocessid in kernel32.dll not found
probáltam ujra rakni-ugyanez,találtam valami cracket v1.1a fixedexerus
néven,ettõl elindult csak az összes szöveg fekete kockaként jelenik meg
mit lehet ez ellen tenni?
Elõre is köszi
PS4 ID: Vordengo
Raymonddal állok a torony elött, de a torony zárva van 😞 6db szefirám van mi a teendö?? Valami kulcsot emlegettek még...mi a teendö? Semmilye küldetésem nincs😞
Elöre is köszi a segítséget!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
HAATA: nekem se megy 😞
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd legközelebb Thalent védem meg a gróf helyett 😄
Egy kis help elkelne számomra, az utolsó szefira vagy micsoda kellene de a gólemeknél semmit nem tudok csinálni és Kalkstein sem áll velem szóba ez ügyben.valaki mással kellene talán beszélnem?
Elõre is köszi a segítséget.
Egyébként Adda megmentése kövi körre marad, karácsony, és szilveszter közt úgyis végigjátszom mégegyszer...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
http://www.akciofigura.hu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Aki végigjátszotta nmár, attól kellene egy kis segítség!
2; Páncélos küldi, páncéldarabok megvannak, valami tünde akármi is, most a Striga barlangjában vagyok, a kõnél, és semmi. A kovács szerint varázsoljak, a másik infó énekeltetne, de hiába próbálkozom, semmi. Mit kell itt csinálni? Elég lenne egy utalás, mégis mit hogy, mert hiába Lököm mágikusan, tüzelek rá, semmi. Csak nem valami fejsze kellene? Ha igen, hol találom?
Sürgös lenne, két napja ezzel veszõdõm, és kezdem unni...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
A farkasembert és sem öltem meg, csak 1et kell vele érteni mindenben... és nem ellenségesen ill bizalmatlanul viszonyulni hozzá. Szóval a válaszadásoktól függ, sima ügy.