The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Azt tudom, már meg van...
Életbe hagytam Vincentet, most kivételesen nem öltem meg a szörnyt ill. farkasembert 😄D Szabad akarat:S 😄
Idemenjodamenj...kicsit kezd sablonná válni... de azért jó gém ez.
leszámítva a töltést😛

bardocz
ami körül piros kör van az rubedo anyag-.- ha mindegyik olyan megnöveli a hp regenerációt,ami fekete az nigredo anyag ami meg fehér az albedo...
déli kapu 😊
nyomj M-t és elõjön a térkép xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince23
Qrva életbe most már ezzel a játékkal!😛PPPPPPPPPPPPPPPP Le kell számoljak az ucsó szalamandrával a kereskedõnegyedbeli városi csatornában. Oké, kivan jelölve a jel, de az istennek sem találom azt a kibaszott csatornát a kereskedõnegyedben, és most már elegem van, elegem van a kibaszott hosszú töltéseibõl, nem bírom már ezt az 1 perces töltést és automentéseket egybõl, a tököm ki van belõóle most már.
Mikor jön már egy kibaxott peccs ehez a kibaszott qrva játékhoz?! Nagyon nagyon nagyon, nagyon a köbön, nagyon felhúzott most már ez a játék, fõleg a töltései, és fõleg, h ott van a közelemben a városi csatorna, és nem találom.... alt-tal is keresem! és úgy sem találom
sry, de ez játék jó lenne, ha:
1. nem lenne töltése
2. ha jó lenne az iránytû, mégsem találom meg ez mégis valami😛PPP

a templom kertésze add ilyen virágot ha adsz neki valami kaját.kérd hogy meséljen neked és utána válazd a "nem lehetne mesélés helyet virégot..."

A rablás után a barlangba azt mondja ,hogy keresd vivaldit ha üzenni akarsz neki...

Új jeleket többnyire barlangok és kripták mélyén tanulhatsz.Sose menj ki ilyenekbõl, amíg teljesen végig nem jártad õket, még akkor sem, ha a küldi szempontjából lényeges dolgot már letudtad!!!
Kérdés és egyben tipp: észrevettétek, hogy amikor meditálás közben fõzeteket készítünk, akkor a hozzávalók közül néhányat piros körben jelöl a program?!Ez azért fontos, mert a pirossal jelzett hozzávaló esetleg mellékküldihez(fõleg "Felhívás..."-jellegûekhez) szükséges.Ilyen esetben cseréljétek le kevésbé fontos hozzávalóra a cuccost, mert utólag már semmit sem tehettek!Én így járta a Vízbefúlt nyelvekkel, aztán mehettem vissza a Mocsárba...

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bankban vannak aszem
a révész mellet van egykereskedõ és annál is van egy szerifát ha minden igaz ha jolemlékszem 300orenért oda is adja
thx
A VIVALDI Bankrablás után (és amúgy) hol találom meg Yaevinn-t a tündét? Mocsárban már kerestem több helyen is. Köszi a segítséget!
bardocz
van egy a külvárosban a kiptában
hol vannak az olyan kövek vagymik amik az ujjeleketmutatjákl meg??
bardocz
van egy rész ahol segített volna😛
kertésznél van csak =)
én is kerestem 1 csomót 😄

megöltem a farkasember, ez gáz ? 😄
illetve a kékszemû bratyóját

Megpróbálom, köszi. Amúgy én annál a csávónál próbáltam ,aki mindenféle ajándéktárgyakat ad el, de nála nem volt vörös... lehet átsiklottam felette.

Vagy a kórház melletti kertésznél ha jól emlékszem

Igen vörös kell neki. Talán a háza elõtti virágárusnál.

Shaninak miylen virágot kell vinni a buli után? próbáltam orchideát, és asszem sárga vagy fehér rózsát, de nem kellett neki. Esetleg vörös kellene? Ha igen, azt hol kapok?

Hehe sikerült elindítanom a játékot, de rögtön az elsõ harc után a hogy érzed magad-nál behal az egész és nem lehet elnyomni meg semmi.

PS4 ID: Vordengo

hát Vaska val dumáltál ?
illetve olvasd el a szószedetben h hol vannak szefirák

Segitsetek!
Felraktam a Witchernek az angol verzióját,átirtam a dialog,lang meg a registrit is,aztán rá a magyar patch.Daemon tools pro-t is beállitottam,elinditom és ezt irja ki:
(APILOADER) - entrypoint getprocessid in kernel32.dll not found
probáltam ujra rakni-ugyanez,találtam valami cracket v1.1a fixedexerus
néven,ettõl elindult csak az összes szöveg fekete kockaként jelenik meg
mit lehet ez ellen tenni?
Elõre is köszi
bardocz
jah 3giga...akkor nem tudom miért,úgy elég hamar be kéne töltenie
bardocz
az nem éppen normális...menyi ramod van?
Az normális hogy kezdtem new game-t normal fokozaton de már negyed órája tölt? Mégis milyen hosszú a betöltési idõ?

PS4 ID: Vordengo

fle go
Üdv!
Raymonddal állok a torony elött, de a torony zárva van 😞 6db szefirám van mi a teendö?? Valami kulcsot emlegettek még...mi a teendö? Semmilye küldetésem nincs😞
Elöre is köszi a segítséget!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

teddymac
Demon Tools pro miert nem latszik jobb oldalon a tálcán ?

HAATA: nekem se megy 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Vaskával beszélj a mocsári faluban, onnan már mennie kell a dolognak.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Csero90
Hát én emiatt újra is kezdtem mert azthittem h ez vmi hiba de kiderült h Vaskához kell menni(az öregasszony a mocsaras faluban) és õ majd ad neked 1 tarot kártyát!!

Bocs, tudom hogy nem warez, de felraktam, crack, indítanám és semmit nem csinál. A homokóra pár másodpercig pörög, aztám mintha mi se történt volna. Tud valaki segíteni?

Prince23
Mindegy.... szabad akarat.... volt egy bankrablás, Sigfriednek segítettem...
majd legközelebb Thalent védem meg a gróf helyett 😄

Kalkstein jegyzete is azt mondja hogy véletlenül akadsz majd rá... szerintem beszélj minden lényegesebb NPC-vel és talán... 😊
bardocz
hogy ha valami kõ akkor:
vagy aard aard ingi,vagy igni igni aard és átrak egy másik helyre,ahonnan ugyan így kell viszajönni
Sziasztok!
Egy kis help elkelne számomra, az utolsó szefira vagy micsoda kellene de a gólemeknél semmit nem tudok csinálni és Kalkstein sem áll velem szóba ez ügyben.valaki mással kellene talán beszélnem?
Elõre is köszi a segítséget.
Dante73
No, megvan az új páncél. Nem négy, hanem 5 fegyver, és nem egy, hanem 3 fõzet fér bele! Akit érdekel a trükk, olvasson tovább!
2 rövid lökés, (alul a rózsaszin bigyó ne legyen feltöltve!) 1 hosszú tûz! A rózsaszin bigyó maxon. és "odaát" vagy, azonnal!
Egyébként Adda megmentése kövi körre marad, karácsony, és szilveszter közt úgyis végigjátszom mégegyszer...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

cikasz
Sziasztok. Azzal a hülye bogárkirálynövel mi a teendö? egyszer megüt és halott vagyok...

http://www.akciofigura.hu

wedge31
Ez kényes kérdés már kétszer végigtoltam de egyszer se sikerült összeraknom <#rinya>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

5939ben lévõ küldetést már kivittem! UTÁNA nem tudom hol találom a tündéket! V szövetségest (a Rend nem ál lvelem szóba mert nem nekik segítettem). Erre vki 1 tippet?
Dante73
2. kérdésre? nem tudod?
Egyébként akkor visszatöltöm...

Dante.

wedge31
Addát sajnos elszúrtad mert csak rohángászni kell a koporso körûl és várni hogy az összes gyergya elaludjon jobb ha életbe hagyod a végén hasznos segitség.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

höhö én megöltem õket 😊 köcsögök fosztogatják a sírokat

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dante73
Hali!
Aki végigjátszotta nmár, attól kellene egy kis segítség!
Igazából 2 kérdésem van. 1; Meg lehet valahogy menteni Addát? Mert le kelett gyilkolásznom... szaladgáltam, húztam az idõt, de végül vagy Õ, vagy én helyzetbe kerültem, és akkor inkább én...
2; Páncélos küldi, páncéldarabok megvannak, valami tünde akármi is, most a Striga barlangjában vagyok, a kõnél, és semmi. A kovács szerint varázsoljak, a másik infó énekeltetne, de hiába próbálkozom, semmi. Mit kell itt csinálni? Elég lenne egy utalás, mégis mit hogy, mert hiába Lököm mágikusan, tüzelek rá, semmi. Csak nem valami fejsze kellene? Ha igen, hol találom?

Sürgös lenne, két napja ezzel veszõdõm, és kezdem unni...

Dante.

bardocz
aszem vivaldi bankjában vannak
Én a 3. fejezetnél járok, a bankos résznél. A tündéknek segítettem, sikeresen el is menekültek, de az lenne a feladatom, h szövetségest találjak. A Rend nyilvánvalóan kiesik, a gondom viszont az h nem találom a mocsárban a tündéket. V hol keressem? Druidáknál nem volt "lehetõség" a szövetkezésre. Tud vki segteni? Köszi!!!

A farkasembert és sem öltem meg, csak 1et kell vele érteni mindenben... és nem ellenségesen ill bizalmatlanul viszonyulni hozzá. Szóval a válaszadásoktól függ, sima ügy.
francois
jah igen és kellett keresni vmi növényt amit odaadtam carmennek, de nem volt utána folytatása a dolognak.

vagy vmi ing v igaz szerelem, vmi ilyesmit mondott a druida

francois
farkasemberes problémámra vki?

francois
Akkor találkoztál már vele. Nem beszéltéltetek? Nézd meg hátha ott van még😊

az már volt =\