The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
adni kell neki egy szép követ (amikor aszondod hogy Riviai Geralt vagy (nem mindig lehet) akkor azt modnja, adja neki vmit.), én zafírt adtam neki, majd ruhát is, adtam neki álat, erre modnta, hogy igazából kesztyût akart volna. akkor rohantam a házalóhoz, vettem kesztyût(asszem vöröset de nemtom, a házaló a kígyósszobornál van) odaadtam és mehetett a dolog.

norbi4567
Nekem AMD Athlon 2400+ -os procim van (amit nem támogat a játék)
1 GB ram és MSI NX 7600GS videókártyám és a templomnegyedbe közepes grafikán szinte sose megy 15 FPS alá de a kereskedõnegyedbe minimum grafikán is általába 10 alatt van az FPS.

Valaki megfektette a pletykás csajt a 2. fejezetben??
Mit kell neki adni ajándékba??
bardocz
sokkal szaeabb gépen nekem 800x600-ben minimumon jól fut,de mediumon is kereskedõnegyedig és tüzekig,és szerintem így is nagyon jól néz ki
Csibusz
Tudom kéne venni +1 giga ramot de most sajna arra nincs keret mert itt a karácsony😞
A játék megítéléséhez csak annyit, hogy már a kezdetektõl fogva azt olvastam róla több hozzászólásban:"...azonnal magával ragadott a játék hangulata!"
Ez azért mond valamit...!
A grafikáról sokat lehetne vitázni.Felõlem lehet a grafikus motor régi, ha ilyen egyedi látványvilágra képes.Nekem legalábbis bejött, azzal együtt, hogy az én gyengébb konfigomon a 3.fejezetben már nagyon szaggatott.
A harcrendszer könnyen megszokható, vannak(voltak) ennél sokkal bonyolultabbak is.Sokan azért nem boldogulnak vele(és még egyéb technikai részekkel sem!), mert átsiklanak az oktatórész fölött...
Végül: nem lehet rossz az a játék, amelyikrõl még hetekkel a megjelenése után is ilyen élénk vita zajlik...!<#eljen>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Csibusz
AMD Athlon64 X2 3800+ 2*512kb AM2
Kingmax 1GB (2x 512M😎DDR-II - 800MHz
Samsung 250GB SATAII - 7200RPM - 8MB
InnoVision GeForce 8600GT 256MB TV/DVI
én 800*600as szinten is tökéletesen elégedett vagyok vele, a Hellgate London is így nézett ki 1024*768-on minden minimumon. most meg a többi maxon van. szeritnem elég szép lett, é ha töltések után nem szaggatna, simán nyomnám 1280*1024en is

FAQ-ban van egy link hozzá.

A DTools Advanced pro verzióját hogyan szerzi be az ember? Letölthetõ és szériaszámmal aktiválható, vagy hogyan?

Thx
Riddick21
Szar a géped, ennyi. Nálam az idei év egyik legjobb grafikáját hozza a játék, legalábbis hangulat terén szinte überelhetetlen! Nincs a világon semmi baj vele, persze belekötni simán lehet, de melyikbe nem? Amúgy meg az Aurorából kb. 20% maradhatott, az egészet totál átírták, nézd már meg, hogy mennyivel összetettebb és részletgazdagabb terepek vannak!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tibor16
off:
Ha a végeredményt nézed akkor azért az oroszok, ha a körülmények is úgy akarják tudnak pl egy Stalkert csinálni.. - már ha a körülmények is végre rendben vannak. Végre nem a megszokott amerikai lufi és sablonok, no meg a cukormáz.. bár azért néha elõ jön, hogy az óceán túloldalán is el akarják adni.
A witcher pl nekem azért is tetszik, mert szvsz nagyon európai a környezet, az ok-okozat és a gondolkozás.
on

Mellesleg a játékban nincs jó vagy rossz oldal. Mindkét félnek megvannak a maguk érdekeik, amelyek ugyanúgy megállják a helyüket ha onnan nézzük mint a másikéi. Szerintem erre is utal a végén a 2. Witcher, hogy ami neked jó az lehet, hogy a másiknak elnyomás - azért próbálja meg megölni a 2. Witcher a királyt.
Úgyhogy a másik oldalon is szerintem kerek a magyarázat miért kell a "szkoatelt" lenyomni és milyen jók leszünk általa.. sõt a semlegesnek is..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

"Ha nem ég, vagy kovakõvel, vagy ignivel be kell gyújtani..." - nem. ha van nálad kovakõ akkor ha rákkattintasz egybõl meggyújtja. egyébként a gátnál szívtam, mert nem tudtam nappal Ignit nyomni, elszaladtam kovakõért, és az emberek elállták az utat. aztán nagy nehezen végigmente rajtuk

Amikor akarsz. Kell egy tûzrakó hely, vagy egy kocsma. A kocsmában szobát kész, a tûzrakó helynél meg simán rányomsz egyet a tûzre. Ha nem ég, vagy kovakõvel, vagy ignivel be kell gyújtani...

Az elejen ez igy is van, kesobb brutalisan belassul, amikor egnek az epuletek.
Éjfélkor tudsz bemenni, ahogy mondta is Vincent.

wesker24
Akkor tudsz meditálni amikor pihensz pihenni meg meditálni ugy lehet hogy le ülsz a tábortûzhõz persze ehhez kell kovakõ hogy tûzet tudjál gyújtani és ott van 4 napszak reggel dél este éjfél egyszerûen csak menj rá valamelyikre és nyomj a meditálás gombra !!
BaziJoe
Mikor tudok meditálni és hogy???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

wesker24
Szerintem a grafikával semmi baj nincs nálam maxon volt a grafika meg minden 1280x1024-es felbontásban játszottam vele full részletességgel
és elég jó grafikája volt stabilan ment 40-50 FPs-el !!
Bocsi én a szegénynegyedes raktárra gondoltam..
Elmegy az õrparancsnok, és kimegyek, de már nem látom sehol. Elmegyek a szegénynegyedbe, és nem tudok a raktárba bemenni...
A kérdésem hogy mikor kell idejönni, mert gondolom attack lesz...
Aham most latom, ez is aurora engine mint a NWN2, akkor nem csodalom, az is 1 foshalom sajnos grafikai/gepigeny szempontbol.
Ha lesz is Witcher 2 lizingeljenek valami nornmalis grafikai motort, mert ez karasztrofa.
Lengyelek csinaltak.
wesker24
A francokat már 10000x-szer leirták hogy nem kell hozzá CRACK !!

Elég hozzá egy képfájl ás a Dameon Tools Advanced Pro és azon belül bekapcsolni az IDE meghajtót és máris megy a játék !!

Azért mert orosz crack van hozzá még nem jelneti azt hogy az oroszok csinálták !! Csak az oroszoknak sikerült cracket csinálniuk hozzá eddig !!
wesker24
Akárhogy is próbálsz meg játszani az utolsó végsõ video nem fog változni !! Mert csak egy van belöle tehát akárhogy viszed is végig nem lesz más a videója !! Csak maga a képregény változik meg attól függ hogy hogy vitted el a játékot !! Ugye van a Rend a Mókusok és a semleges oldal !! Szóval csak a végsõ képregény változik meg !!
Tuti kis játék lehet ez ha még angol crack sincsen hozzá.
Csak orosz crack. Talán a játék orosz fejleasztésû? Mert akkor kapásból mínusz tíz pont...

BaziJoe
Ok de hogy tudok meditálni???
És mikór???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Prince23
Nos most újra viszem a gammát. Elõször a történetet a szabad akaratomra bíztam. De most mindenképpen rossz karaktert akarok létrehozni Geraltnak.
Egyen gondolkozok: a szkójáteleknek Haar birtokán átadtam a zsákmányt, és most nem fogom engedni. Bár még nem tartok itt. Most alaposan akarom végig vinni. a másik fortélyom az, h most én elõször a Renndel ápoltam jól a kapcsolatot. DE ezek szerint ha a szkojátelekhez csatlakozom az már jó tettnek minõsül. De én rossz akarok lenni, akkor most muszáj megint a Rendhez csatlakoznom? 😞 Nem akarok. Skojatelekhez akarok csatlakozni. csak hát akkor ugye bár az jó tettnek minõsül. Bár csak elõször mikor vittem, bárcsak a tünde forradlmárokhoz csatlakoztam volna😞
A célom az, h más videó bejátszást törjek fel... rossz karakter révén. Most nem akarok jófiú lenni.

Spaw
ahh kösz a gyors választ

Seth
Nincs olyan gép amin akadozás nélkül menne szerintem ^^, tiéd milyen?

PSN ID.: Beegabor

Dante73
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085122453&no=5392

http://www.freetvmaci.info/

Csibusz
Sziasztok. Lenne egykérdésem miért van az hogy a gépem tökéletesen megfelelõ a játéknak gépigény szempontjából de mégis akad. Pedig tesztet is csináltam és mennie kéne gyönyörûen😞 plz Help me!
Spaw
Sziasztok, egy kis segítség kéne! Vistám van,dt pro4.10 fent van,virtual ide driver ok,microsoftos hibajavítást felraktam,magyar witchert indítanám,de a witcher.exe hibát észlel és leáll. próbáltam a crack-el,a mini image-val,de mindíg ugyanaz. ez lehet codec probléma,vagy mi okozza ezt? biztos volt elõttem másnak is ilyen baja,csak nálam nem mûködik az sg keresõ.

tibor16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig a Vivern szigeten, a futár hullánál van az egyik legjobb acél kard a játék során. Jobbat csak a királytól fogsz kapni, a vége felé..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
ooopsz - csak szépen, helyesen, magyarul - kicsit kapkodtam

tibor16
a bal szélen levõ medálnál az egeret huzogasd a sárga kör fölött - ott látod egy ponton hány pontod van és milyen szinten vagy..
Ugynott a kék csík körbe mutatja az aktuálisd szintnél hol tartasz..
A másik oldalon - ahol a napszakot mutatja, a fölött az egér meg ,ondja hány óra van épp

Prince23
Na meg néztem... 32. szintet értem el.

Meditalas kozben ramesz az alkimia jelere a jobb felso sarokban.
BaziJoe
Hogy tudok fözetet keverni???

tibor16
Nekem a harcrendszer kis idõ után kiválóan mûködött. Sztem így tudták megoldani, hogy ne kelljen a vívás magasabb szintjeinél 2-3 billentyût megjegyezve használni. Mellesleg - ez persze magánvélemény - túl sok féle és felesleges volt a vívás technika. Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy a riposzt végén bedobjon a vívó egy hátraszaltót is... mint írtam már, amikor megláttam, elõször leesett az állam a padlóra, majd majd megpusztultam a röhögéstõl.

A jelekrõl.
Igni - Az 5. fejezetben szinte alig használtam már kardot. Az Igni kimaxolva mindent vitt. A mocsárban pl addig sétálgattam körbe körbe a monszták között, amíg majd mindegyik követett, aztán 2 Ignivel feküdt egyszerre mind. A második as Nadájok miatt kellett. Az Ifriten kívûl minden problémát megoldott.
Aard - Bár ezzel kezd a játék, és idõnként mintha nyomná is, nekem mégsem jött be. Leginkább az volt a bajom vele, hogy "kétkezes" volt, - vagyis az elsõre lecsüccsen az ellen (max - mert volt amelyiknek meg se kottyant) aztán még kardal fejbe is kell nyomnom. Ha ez utóbbi nincs meg, akkor aki ellen használom, kis idõ múlva sértetlen ugrik újra nekem. Amikor van vagy 4-5 ellenfél, teljesen haszontalan - max idõnyerésre jó. Ismétlem - ez a magán véleményem.
Axi és a Yrden - Kíváncsiságból fejlesztgettem az elején - de a harc alat nekem teljesen haszontalannak bizonyult. Pl a kikimór munkásokat egymásnak ugrasztottam, de semmi értelme nem volt. Mert jóformán semmi nem történt. Azonkívûl, hogy az erõ csíkom jólelfogyott és a végén szépen nekem ugrott mindenki. Ennek akkor lett volna értelme, ha olyankor a hatás nem csak idõleges lett volna, hanemjól beidegelték volna egymást és a végsõkig menõ harcot tudok produkálni az ellenség soraiban.
- Vajon, van olyan aki ezeket a jeleket használta, fejlesztette volna? Szívesen olvasnám a benyomásait, véleményét..
Quen - Tömegben használhatatlannak bizonyult, mert miközben ott a pajzs alatt tápolgattam, szépen körülvettek és ha elmúlt a hatás, épp elég volt kitörni, ha kitudtam egyáltalán. Egy esetben - a Striga ellen volt hasznomra. Mellesleg a Strigánál arra kellett nagyon figyelnem, meg ne öljem már véletlen, ezért a kardot is elraktam.
Ami még bosszantott - a sok összetevõ rendszerezési hiánya. Volt rá példa, hogy valamelyik lötyit nem tudtam megcsinálni, de hogy miért? az nem derült ki. Vagy x idõmbe került, mire kiderítettem. Lgalább mutatta volna - mi az ami hiányzik...
A pénz - a végén már nincs szerepe. Az 5. fejezettõl nincs értelme gyûjtögetni (hacsak nem megszokásból)- na és a fõzet alapok megvásárlásának okán.
A kardok - ezt már írtam - a játék adja a legjobb fegyókat. Kár, mert szívesen kisérleteztem volna vele - de nem volt értelme.
A lötyik - hát szerintem kevesebb több lett volna. Mármint a végén el kellett dobálnom, mert annyiféle volt és valójában kb 8-10-et használtam a kard bevonókkal együtt.
A bombák - haszontalan volt nekem. Kipróbáltam, de még a sárkány álom -vagy mi a szösz - hatását sem lehetett észrevenni. Úgyhogy én nem is fejlesztettem ki.
A fejlõdési rendszer - no ebbe aztán jól belebonyolódtak - kevesebb - kb a fele lehetõség - nehezebb követelményekkel - nekem jobban feküdt volna. Sok volt a hasonló fejlõdési pont az eltérõ tulajdonságoknál.

- no ebbe jól belemelegedtem.. - bocsi - ez csak a saját benyomásaim voltak, de nem a játék ellen írtam le, hanem mert kezdenek elvonási tüneteim lenni.. - tényleg, mivel fogok én este játszani? 😊

Ramesz oda ahol fejleszted a karaktert es az egerrel raallsz a tapasztalt witcher feliratra.
Prince23
Honnan lehet tudni, h hány szintes a witchered a végén?
Én az istennek sem találom...

Itt valaki irja, hogy 38. szinten fejezte be, en csak 35. de semmi problemat nem okozott a vegso harc, elsore meglett, sot, alig fogyott barmifele eleterom. Nem is ertem miert olyan konnyu a vege, en a legtobbet akkor toltottem vissza, amikor egy barlangbol kell menekulni kifele ugy, hogy kozben ledontom az osszes tamasztekot, azt legalabb 8x probaltam meg, sosem jott ossze.
Ok, én is sejtettem(Triss megjegyzésébõl ítélve), de sajna némelyik nem jött össze(vivernes és talán fléderes küldik).Akkor sztornó...<#rinya>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

rotator
A witcheres kardokon felül én is csak a fáklyát használtam, a sötétebb részeknél, de rohadt idegesítõ módon olyankor, ha felvettem egy tárgyat, akkor ezt eltette, úgyhogy kénytelen voltam átállni a Macska fõzetre.

Sot, innentol mar minden fejezet kulon van, nem lehet az elozoben adott kuldiket megcsinalni, nem ugy, mint a 2-3 kozott.
Ha a 4. fejezetben vagy mar nem mehetsz vissza ViZimaba, azoknak a kuldiknek annyi. Amikor eljossz onnon mondja Triss, hogy zard le minden megkezdett ugyedet, azert mondja, mert amit ott nem inteztel el, annak mar vege.
Már rég volt, de emlékeim szerint:

1.Colemant, akinek a csomagot kellene átadnod, kinyírják, mire odaérsz a Szõrös Medvé-be..

2.Gondolom, a fontosabb cuccaidat már rég visszavetted a Raktárból, mivel már a Shani nagyijáról kérdezel, ami jóval késõbb van...Nos, a Raktárba egy bizonyos idõ után már én se tudtam bemennni.

3.A nagyi házában lesz egy buli, akkor kell majd valamelyik tárgya, nálam a naplója kellett.A Nagyi szíverõsítõje és savanyúkáposztája még most is nálam van, fogalmam sincs mire jók?

Jah mégvalami.
Shani nagyanjánál összeszedtem valami káposztát, bort, meg egyebeket.
A küldetéstárgyakba rakta be a gép. Ezeket hol tudom majd felhasználni??