The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor elõször vittem, akkor is nálam voltak a rúnák...
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Egyedül a boszi nem jött be. A kinézetre tök aranyos konszolidált ruha... Erre berak egy olyan kártyát amin úgy néz ki minbt valamni Nekrofil kannibál sorozatgyilkos...
Biztos már kérdezték, de visszaolvastam pár oldalt és nem leltem meg a választ 😊
Szal:
Ugye ez most csak valami rossz vicc? 😊 (utlosó szefira) és ezt mégis hogy a picsbe gondolják? 😄
Már felkutattam érte a fél világot 😊 Természetesen a fogadót is átnéztem.
Hun kéne ezt megtalálnom? Vagy teljesen változó mindenkinél? xD
Amúgy hardon sok itallal lehet csak végig vergõdni, nekem nem sikerült rajta 😊 majd talán egyszer.
!!!HALA MADRID!!!
A Ghoul-okról hol találok , vagy miben leírást, mert az alkimistának nem tudom megszerezni a vért.
!!!HALA MADRID!!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
kérdés: trissnek milyen gyûrû kell? már kb megpróbáltam odaadni neki mindent, de mindig csak alvinnal akar foglalkozni.. 😄
(használtam a keresõt, de sztem hibás.. se triss -re se a gyûrû kifejezésre nem talált semmit)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
akkor gondolom a kereskedõnegyedben lehet? vagy segítsek Sigfriednek a mocsárban? de így akkor sikertelne küldi lesz a yaevinnes levél.
Vaskával beszéltem, adott egy küldit, miszerint egy gyereket elvittek a druidák. Megd*gtam a zöld kislányt és utána elmagyaráztam Vaska-nak, hogy tévedett, amire adott egy kártyát. Ezt a kártyát elvittem az alkímistának, aki mondta, hogy csináljak egy villámhárítót. Törpe kovács ötven orenért megcsinálta. Yehaaa, haladhatok tovább. Ezzel tököltem vagy három órát.
Nem baj, közben mindent lányt kipróbáltam, akit csak lehetett 😊
amugy meg a külvárosban hol van a malom 😄
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Sajnos azt írja, hogy nem vagyok a rend barátja, tehát nem segít nekem 😞
Kezdem elveszteni a fonalat.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
EP2-ben vagyok, nyolc szféra megvan.
A kilencedikhez le kellene csapnom a Gólemet, akit nem tudok feléleszteni.
Valahol azt olvastam, hogy valami villámbotot kell belerakni és akkor feléled.
Ezt a botot elvileg az alkímista (Kalkstein) adja, akivel rosszban vagyok és nem áll velem sehogy szóba. Ezen kívûl már az összes küldetést megcsináltam.
Mit kéne tennem?
Hogy a farncba kell kinyirni a bestiát a játék elején? Ezzel szenvedek már lassab egy hete! Valaki segithetne!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elmentem a golemekhez körülnéztem , majd vissza Kalksteinhez. De semmit nem mond hogyan lehet felélezteni a golemet. a kovácsnál sincs semmi ilyen dialog. Ha tudtok segítsetek. elõre is köszönöm.<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1><#worship>#worship>