The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Rend kovácsa vafy a törpe kovács is tud segíteni. A kard újrakovácsoltatzása opciót (külön jel/ikon jelöli) kell választani. Mellesleg a kézikönyvben is szerepel ez az ikon.
Prince23
Erre én is kiváncsi lennék, már több órája hordom magamnál a 2 rúnákat... van egy holdrúnám, de nem megy, biztos majd a kereskedõ negyedbe a kovács segít ezen, ott ahol egy piros meteoritot kellett adjunk neki... hát ha összeötvözi.... bár nem tom....
mikor elõször vittem, akkor is nálam voltak a rúnák...

newil
Próbálta már valaki,hogy lehet a kardokat ásványokkal vagy éppen az ezüstkardot rúnákkal ötvözni? A kézikönyvben nem írnak róla,lehet én vagyok a bamba.Eddig nem jöttem rá miként lehet.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Ha bekapcsolod a küldetésnél a 'nyomkövetés' opciót, akkor mindig villog a térképen, hogy hol találod a következõ követ.
Gerlad érzõ szívû... Õ nem dug hanem szeretkezik. 😊

Egyedül a boszi nem jött be. A kinézetre tök aranyos konszolidált ruha... Erre berak egy olyan kártyát amin úgy néz ki minbt valamni Nekrofil kannibál sorozatgyilkos...
Maxtreme
Srácok, kéne nekem 1kis help 😊
Biztos már kérdezték, de visszaolvastam pár oldalt és nem leltem meg a választ 😊

Szal:

Ugye ez most csak valami rossz vicc? 😊 (utlosó szefira) és ezt mégis hogy a picsbe gondolják? 😄
Már felkutattam érte a fél világot 😊 Természetesen a fogadót is átnéztem.

Hun kéne ezt megtalálnom? Vagy teljesen változó mindenkinél? xD

Hát én is lefektettem Abigailt, de attól még karóba húzattam 😄 Ja egyébként a ghoulos könyvet a fogadóban lévõ régiségkereskedõtõl lehet megvenni, ha jól emlékszek.

Morfi
Szegény Abigél 😄
Amúgy hardon sok itallal lehet csak végig vergõdni, nekem nem sikerült rajta 😊 majd talán egyszer.

Neuman
Próbáltam én is a falusiakkal, de ha már lefektettem Abigailt, akkor ne hadjam cserbe. 😄

!!!HALA MADRID!!!

Én nem hardon játszok, de bestiát nekem a következõképpen sikerült legyõznöm: a többi kutyával én nem foglalkoztam. Mikor vannak, akkor a bestiát is csoportos stílusban ütöttem, mikor nincsenek plusz bargesztek, akkor pedig erõ stílusban. Bár mondjuk az is tény, hogy én Abigailt felkoncoltattam, szal ott voltak a falusiak... Bár ahogy észrevettem nem sok segítséget jelentettek.

Neuman
Nem tudom megölni a bestiát, hiába ölöm meg a többi kutyát, nem fogynak el, Abigail is elveszti az eszméletét és nem segít tovább próbáltam futkosni körbe-körbe hogy töltõdjek, de mire leszedem a többi kutyát addigra lemegy az életem és a bestiára nem jut, valami taktika van rá, mert olvastam itt az elõzményeket de nem jött össze! Igaz Hard-on kezdtem lehet ez a gondom!

A Ghoul-okról hol találok , vagy miben leírást, mert az alkimistának nem tudom megszerezni a vért.

!!!HALA MADRID!!!

BlackShadow
azt olvastam h rubinos gyûrû kell trissnek.. adtam neki már 3 féle rubinos gyûrût de mindegyiknél azt montda h alvint akarja nevelni egy kicsit 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ioles
Sziasztok!

Kijött már az új patch?

A magyar szinkronhoz magyar verziót kell szerezni? Vagy a CLONEDVD-PLATiN verziót is lehet magyar szinkronosra átállítani? Vagy annál csak a feliratot lehet magyarra állítani?

nekem a faq-ban nem jön le a patch valaki belinkelné neken a patchet?
<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Valaki segítsen nekem mert egyszerûen nem találok törp gyártmányú vodkát a sírásónak a nelkül nem adja oda nekem a hullát.Hol tudok beszerezni ilyet?
BlackShadow
mocsár felsõ sarkában van 😊 menj tovább a druidáktól

kérdés: trissnek milyen gyûrû kell? már kb megpróbáltam odaadni neki mindent, de mindig csak alvinnal akar foglalkozni.. 😄
(használtam a keresõt, de sztem hibás.. se triss -re se a gyûrû kifejezésre nem talált semmit)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Prince23
Szeretném Vivaldi levelét továbbítani. Kérdés: hol a fenében van Yaewinn? A druidák ligetén nincs, és a Gólem temetõben sincs. Vizimában/templonnegyedben sincs...
akkor gondolom a kereskedõnegyedben lehet? vagy segítsek Sigfriednek a mocsárban? de így akkor sikertelne küldi lesz a yaevinnes levél.

rotator
Nem megdugtad, hanem szerelmeskedtél vele, vagy elnyomtad a szöveget? 😊

BlackShadow
nem csalódtam benned ^^

lipovics
Rájöttem mi volt a gond.
Vaskával beszéltem, adott egy küldit, miszerint egy gyereket elvittek a druidák. Megd*gtam a zöld kislányt és utána elmagyaráztam Vaska-nak, hogy tévedett, amire adott egy kártyát. Ezt a kártyát elvittem az alkímistának, aki mondta, hogy csináljak egy villámhárítót. Törpe kovács ötven orenért megcsinálta. Yehaaa, haladhatok tovább. Ezzel tököltem vagy három órát.
Nem baj, közben mindent lányt kipróbáltam, akit csak lehetett 😊
Morfi
Nekem pl a Rend csinálta meg a villámhárítót, de a törp kocsváccsal is mglehet csináltatni, attól függõen, hogy kivel milyen barátságban vagy.

Morfi
Az õr hely alsó részén van nappal.

lipovics
Szia BS!
Az se ajál fel ilyesmit. Kicsit kezd dühíteni a dolog.
3.fejezetben Vheleradot hol találom meg?Kérlek segítsetek az Õrhelyen csak De Wett van,Vhelerad sehol!THX!
Kaszi46
a külvárosból nézve a folyó túlpartján a két híd között...

*Posse*T.W.D*

jah kábé csak jobb klikkel lehet védekezni 😄

amugy meg a külvárosban hol van a malom 😄

Verekedni ugyanugy kell mint a kardot használnI?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Neuman
Ghoul ismeretet hol találok?

!!!HALA MADRID!!!

Nekem volt olyan (párszor elkaptam a grabancát), hogy rányomtam egybõl az aardot, majd egyetlen csapás után véget is ért a csata.
bardocz
de az elején az aard nem jó,le kell gynegíteni úgymond,vagy fárasztani,egy idõ után ár nem jön több kiskutya,és akkor ki lehet végezni,igaz akkor csak vonyít és nem lehet megühit,legalábbis én nem tudtam
BlackShadow
<#buck>

Nekem azóta csinálja ezt, amióta beszéltem a törpe kováccsal, hát nem voltam elragadtatva ettõl a megoldást, lévén a törpéékhez be kell menni egy házba is, tehát súlyos plusz perceket vesz el az életembõl.
Az a pain (fájdalom) effekt. Az aard jó esélyel elkábítja a Bestitát, utána már csak egyet kell rácsapni a buksijára. Na meg ajánlott az alkímia használata is (egy Fecske mindneképpen dukál, esetleg elõtte egy Hóvihar).
Kandurex
Mass effect 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BlackShadow
akkor próbáld meg a törpe kovácsnál 😊 etni :p

lipovics
Köszi!

Sajnos azt írja, hogy nem vagyok a rend barátja, tehát nem segít nekem 😞
Kezdem elveszteni a fonalat.
A "villámbot" valójában egy villámhárító, és a rend kovácsával lehet megcsináltatni 70 orenért. Vele beszélj.

Sikerüklt!! Thanx! 😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

lipovics
Segítségre lenne szükségem.
EP2-ben vagyok, nyolc szféra megvan.
A kilencedikhez le kellene csapnom a Gólemet, akit nem tudok feléleszteni.
Valahol azt olvastam, hogy valami villámbotot kell belerakni és akkor feléled.
Ezt a botot elvileg az alkímista (Kalkstein) adja, akivel rosszban vagyok és nem áll velem sehogy szóba. Ezen kívûl már az összes küldetést megcsináltam.
Mit kéne tennem?
BlackShadow
ja tudom, én is szívtam vele, de nekem így sikerült végül 😄

😊

Örülök neki! De nekem nem sikerül! Valamiért mindig leblokkol a karakterem és akkor nem tudok ugye semmit csinálni de az ellen közben meg gyilkol végig.

BlackShadow
erõs stílus, és szard le a többi kutyát. egybõl ess neki és üsd vágd nem apád 😄

én simán levertem semmi gáz nem volt vele
csaó!

Hogy a farncba kell kinyirni a bestiát a játék elején? Ezzel szenvedek már lassab egy hete! Valaki segithetne!

BlackShadow
Knights of the old Republic 1-2 !

Hi!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elmentem a golemekhez körülnéztem , majd vissza Kalksteinhez. De semmit nem mond hogyan lehet felélezteni a golemet. a kovácsnál sincs semmi ilyen dialog. Ha tudtok segítsetek. elõre is köszönöm.<#confused><#szomoru1><#worship>
Alwares
Magyarítás majd csak lesz....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

norbi4567
A Morrowindhez aszem van grafikajavító patch,és van hozzá magyarítás is.