The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relinho
Tudsz linket adni ahonnan le tudom tölteni az 1.2-es patchez való mini-imaget?

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Köszi sikerült, most már a városban vaygok és Kovelot vagy kit kellene megölni, de legyilkolnak a társai azt hogyan kell??

Mnemomic
Ja csak most kellene odavinnem. A magyar witcher oldal szerint azzal bizonyítom ártatlanságát. De ha jó késõbb is és anélkül is lehet-gondolom csak hinnem kell neki-akkor meg nem gond gondoltam, hogy még találkozom velük 😊

tudja valaki hogy hol találom meg az utolsó szerifát(Keth'aar)???
Bucser
Ne félj annyi jelvényed lesz, hogy nem tudod hova tenni majd.. Chapter 3-4 eléggé hosszúra sikerült.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mnemomic
Igen olvasom a Naplót mindig 😊

Hirnököt én leitattam aztán elárulta kinek dolgozik, de addigra már eladtam neki minden jelvényt. Na mind1 legfeljebb nem viszek a kereskedõnek jelvényt.

tibor16
Valahol olvastam, hogy 9 millió dollárba került a projekt. Láttam filmeket a készítésérõl. Amikor végig nyomtam direkt végignéztem a stáblistát - hát az nem semmi...
Rákészültek rendesen, hogy úgy mondjam, - beleadtak apait-anyait. Olyanok az animok mintha a Blizzard csinálta volna. Nem késnek a mozdulatok, az ember szinte befeszül, annyira ott tud lenni - a vívás osztályon felüli.
Nagyon megvan csinálva. Mindez persze semmi lenne a játék nélkül. Mindezt egy közép-keleteurópai országtól. Meg lehet ezek szerint csinálni. A pénz (is) a nyitja - mert a tehetség meg van. Pl az átvezetõ képek teljesen egyediek. Ha át vagyok verve - akkor nagyon.
Ami nekem nagyon bejött - az, hogy érzelmileg közel van - ezt a helyszínek, gondolkodás mód is adják.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

én a hírmököüt elkuldtem a rákba v vmi ilyesmi azt azóta nem látom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bucser
mindig azt kell csinálni amit tudsz. több sidequest van ami több chapteren át nyúlik pl. volt amit én meg sem csináltam.

+ez olyan mint egy jó könyv. sokat kell olvasni. Rengeteget kell olvasni mert csak úgy élvezhetõ igazán. (szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mnemomic
Én meg már a 2. fejezettel szórakozok 3. napja. Igaz nem volt mindig sok idõm rá sajnos 😞 Most az a gondom, hogy Szalamandra jelvényeket kénne adnom a kereskedõnek, de már eladtam az összeset a hirnökének. Most meg nem talaálok Szalamandrákat. Egyik éjjel voltak a városban de azóta nem pedig már volt azóta 3-4 éjszaka.

Jó a játékban, hogy nem kell sorrendben csinálni a küldetéseket, beszélgetéseket de ugyanakkor ez képes is összezavarni az embert. Meg néha annyira nem egyértelmû mit kell csinálni ugye a ködös utalások.

Bár lehet én vagyok béna mert eddig szerepjátékkal nem játszottam igazán csak a Gothic3-al de az egyszerûbb volt, meg azt nem is vittem végig a bugok miatt.

Bucser
NA végigtoltam végre valahára volt rá idõm. Hardon rettenetesen nehéz az eleje és 1-2 részen nehéz boldogulni. (a beast lenyomása volt a legnehezebb szerintem mivel kevés Potiont, kevés csak 2 varázslatot ismert csak az ember akkor még. Chapter 5-öt 1 nap volt végignyomni (9 óra kb az epilogue meg talán 2-3 óra.) Jó volt nagyon. élveztem és végre érdemes kivárni a végét😊 Egy fantasztikus endsequence miatt ami übereli a nyitóanimot (szerintem).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet, hogy a Grand Master valójában Alvin volt? A Deutherium medál miatt gondolom. Ugye chapter 4 végén Alvin elteleportál és utána Triss mondja is, hogy akárhova kerülhetett térben és idõben a gyerek. Az elfeket meg azért utálhatta mert pont amikor menekült miattuk kellett menekülnie. Btw: nem Berengar volt az akit Geralt lenyomott a végén? Vagy egy új Witcher?

Nem tudom. De az biztos, hogy ordít egy kiegért vagy egy új részért a Witcher. remélem sikeres lett anyagilag is a kiadónak és csinálnak másikat belõle. (pl ha konzolra kiadnák akkor tuti siker lenne és letolná a Mass Effectet mint a bélyeget szerintem sztori és hangulat terén)

tibor16
várj, - vettél villámhárítót - mert anélkül nem mûködik
(nehogy félre értsd, ez nem vicc)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Relinho
köszi

Elég az 1.2-t.
Relinho
köszi és ugye nem kell elõször feltennem az 1.1est hogy tudjam utána az 1.2est installálni?

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Relinho
aham és tudsz nekem adni linket hogy honnan tok ilyen miniimaget letölteni??

Relinho
meg az érdekelne még hogy az 1.1es patch mit javít mert azt tom hogy az 1.2es lerövidíti a töltési idõt

Nem én a miniimage-t használom hozzá...

Köszi, erre nem is gondoltam, milyen egyszerü...<#worship><#worship>

Relinho
szevaszot az lenne a kérdésem hogy ha felteszem az 1.2-es patch-t akkor a régi crackal ugye nem fog mûködni?!

Rakattolsz a kore meg egy masikra és a kettõ között vhogy átcsalogatod a gólemet, belecsap a villám, ezt 3 szor kb meg kell csinálni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Akkor priviben egy kicsit bövebben ha kérhetem töled is!!!

én ütöttem 30 percig aztán másodszorra oszlopok ^^
ha már õ sem ír bõvebben 😄

bardocz
ahol feléledt ott az oszlopok,direkt nem írok bõvebben😛
Oké, kicsit bövebben ha kérhetlek...<#worship>

bardocz
villámok
Tudnátok nekem segiteni a Gólemet hogyan lehet legyõzni??

nekem megvan a könyv meg inteligencia is de a questnél kiírja h imsernki kéne, de a cuccot dobja szal nem bugos a game 😄

dante3
Thx, megnézem mindkét verziót!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

lipovics
Nem kell a könyv, leverheted anélkül is 😊
Azt hiszem, ha fejlesztesz az intelligencián, akkor nem kell könyv a szörnyekhez.
lipovics
Én is azért csodálkoztam, azt hittem
Beregnár támadt fel
a mocsár állatani ? annál a törpnél (antikvitárius v mi) van egy rakat könyv (TemplomnegyeD)

dante3
Azt a könyvet hol találom, amiben benne van a szurtbozót vagy mi?
Kellene az egyik küldihez, hogy ismerjem a növényt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BlackShadow
a szeme volt a lényeg, witcher volt az illetõ 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

lipovics
Na kijátszottam a játékot, briliáns.
Újra nekikezdek nemsokára.

Végét nem értettem
ki támadt rá a királyra álarcban? Ismerõs volt az arca, de nem ugrott be
BlackShadow
3 kalaúzkõ van ep5-ben, a 3 fajta beállítottsághoz. A sco'iatel-ek adják a kriptában lévõt asszem, rend kapja talán a strigásat, és a neutral pedig az egyik menekültes barlangban van. Journal-ban bennevan a kombináció, ha az nem mûködik, akkor nem azt a követ kell használnod.
witcher wiki-n mondjuk fenntvannak a kombók, de én nem használtam azokat.

Ki tudsz menni a barlangból gyalogosan is. ( vhol a folyosón térkép szerint balra lesz asszem). Csakhát persze akkor át kell futni a mocsáron is, de nem olyan nagy táv.
bardocz
próbálkozz más kombinációval
aard aard igni,igniigni aard

nekem sem mûködött azzal ami a végigjátszás könyvben volt,itt használtam egyedül,mert fingom sem volt mit csináljak vele
lipovics
EP5-ben kellene segítség!

Striga barlangban nem tudom a kalauzkõ kódját. Elvileg Aard, Igni, Aard, de nem megy. Mi lehet a gond?
bardocz
az sztem roszul van megcsinálva,inkábbúgy csinálták volna,hogy bejátsza a két videót egyszerre,és utána tölti be az új részt
BlackShadow
nekem akkor szokta cisnálni csak, amikor videoval van vége egy pályarésznek, és a videó után töltene be egy újabb pályarészt ami videóval kezdõdne. ott mindig 😄

bardocz
engem még nem rakott ki vele
felraktam az 1.2-es javítást, de már megbántam, azóta folyamatosan kidob a játék, "windows hibát észlelet" üzenettel. Írtam a CD projectnek is, de még nem válaszoltak.

Csak én jártam így van másnál is van ilyen hiba?
Eredeti game

bardocz
a ankos után is lesz majd egy választási lehetõség
Köszi ! kipróbálom

Másik kérdés, hogy lehet semleges maradni?
Szerintem a bankos résznél választani kell scolatel vagy order, vagy tévedek?
BlackShadow
1, felpatchelted és régi cracket használsz
2, nem patchelted és patchelt cracket használsz

lehetõségeid: patchelsz és vársz krekkre; nem patchelsz és használsz régi cracket; patchelsz és letöltöd a miniimage-t, és játszol rendesen 😊

bardocz
tört?
Hellosztok!
Olyan problémám lenne hogy mikor elindítom a játékot az intro video után nem tudok továbblépni és ez a kép jön elö :
http://images.netbag.hu/20071223/11465632532.jpeg
és bárhová is kattintok nem történik semmi.
Kérlek segítsetek mi a teendõ!
Elõre is köszönöm.

bardocz
szép😊
ha lesz magyarul én akkor valószinü megveszem,angol tudásom eléggé gyatra😄