The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
éjjjéé megjött a könyvem 😄 (gyors webcam shot, minõség elég gyatra 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Prince23
Grebber!
Nyugodtan tedd fel az 1.1-re az 1.2-õt, mert mûxik. Legalábbis nekem eredetim van.

BlackShadow
1.2 tartalmazza az eddigi javításokat

#7078: jaja az volt, azért lepõdött meg 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

McFrost
Hell!

Lenne egy olyan kérdésem (lehet primitív) , hogy a területeken barangolva találok bezárt ajtókat. Azokat ki lehet nyitni valahogy?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fraps nevü programmal

Az fps értéket. hogy lehet kiíratni mint a 6996 hszben beszúrt képen?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes lesz a folytatás.. a végén a bérgyilkos is witchernek tûnt..
én 1.0 ára raktam fel az 1.2 öt és még a mentések is a helyükön maradtak 😄

lehet vele a cd/dvd-képeken babrálni. meg cd-t dvd-t írni is. 2x használtam ,annyira, hogy csináltam egy könyvtárat, beleraktam a nyelvi dolgokat, és lementettem. õszintén szólva nem nagyon értek az ilyekhez, csak ezt raktam bele, BlackShadow mondta az egészet. kérdés: felraktam az 1.2 patchet. ahhoz, hogy az 1.1 patch javításai is legyenek, fel kell rakni azt is. na de ha az 1.2re felrakom az 1.1et akkor ugyanúgy mûködik majd mint eddig?

magic iso elvileg ua mint a Deamon tools, csak tud még 1pár dolgot kezelni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tibor16
ez a magic iso, ez hogy mûködik? - még nem használtam, de sejtéseim szerint hasznos lehet

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nálam az égvilágon semmi baja nincs az 1.2-vel gyönyörûen mennek a mentések 1.1patch után is, hozzá teszem eredeti játékom van!
aki az angol játékot kérdezte: BlackShadow is csinált homemade verziót, késõbb én is. az enyémbe benne van 4 angol fájl, ami süzkséges lehet, de lehet elég 3... meg amagyar is benne van, szünet után lehet felrakom külön-külön a netre. ha nem vársz addig, leírom: leszeded az angol verziót, felrakod. a Datából kiszeded ezeket: dialog_3.tlk, dialogues_00.bif (a kiterjesztések nem biztos hogy ezek) lang_3.key, és voices_00.bif. ezeket egy mappába rakod, én csináltam mellé txt leíró fájlt, és magic isóval ráraktam a magyar dvd-képre. aztán a magyar fájlokat is, így ha bármikor át akarom változtatni, csak bemásolom, (a sázmok nem egyeznek, azokat nem lehet felülírni, törölni kell), majd regeditben is át kell állítani a nyelvi értéket. az angol fájlok kb 500MB a magyar kb600MB...

BlackShadow
ott ahol kinyírtad az elsõ csoport katonát fordulj jobbra, és lesz egy kis árat a tûzes barikádon belül (aard-al kell utat tisztítani)

sharpwrz
Sziasztok!
Jó estét mindenkinek!Ismét!

Még mindig olyan kérdésem lenne, hogy az V. fejezetben amikor Fehér Leyla-t támadjuk a barikádoknál, ott az elsõ támadás megvan! De amikor mondja, hogy a nyugati szárnyról támadjunk, ott nem tudom hova kell mennem! Van egy Gravier meg két Cementair ott oldalt a torony mellett, de semmi más!

...

bardocz
😄😄
semmi baj,betudjuk a késõnek😄
rotator
Na szerintem menjél aludni. 😊

AntiHero
<#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
Ja lol sorry most nézem.

Töröljétek lámulásomat késõ van már 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ti nem tudtok olvasni?

Irtátok 1.1-es elmentések nem müködnek 1.2-vel!

Erre irtam hogy ez baj.

Nemteszem fel 1.2-öt amig 1.1-el végig nem vittem (ergo ezért nemkezdem elölrõl).És a 2. végigjátszásnál már 1.2-vel tolom.

Tehát ti olvastatok el valamit!

rotator
Jah, én is csak azért reagáltam, nehogy az legyen, hogy senki nem hívja fel rá a figyelmét, aztán végigszenvedje az 1.1a-val. 😊

AntiHero
félre olvaste. Elsõnek én is "nem"-nek olvastam a nekemet😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bardocz
NEKEM MÛKÖDNEK nagyot tetszik-e hallani?😄
grebber
Mit nem értesz?

rotator
?????????

grebber
Ez nagyon nagy baj! 😞 Akkor végigtolom majd 1.1-el aztán másodjára 1.2-vel!

bardocz
nekem mûködnek
grebber
1.1 mentések müködnek 1.2-vel?Mert akkor váltok én is!

Bucser
Na holnap esek neki a Strigának.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bardocz
megjelent,és nálam sokkal gyorsabb,ha már jártam a helyen(templomnegyedbe kimenni,és menteni addig trat mint eddig betölteni félig)
kulabácsi
megjelent

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber
5 napig nem voltam valami hír az 1.2-es patchrõl?

pusztulat1
a 3rész eleje mocsári barlangbol vinni kellet álomgombát és utnna az öreg elvitt harcolni a szalamandrákhoz és kinyirnak mint a szart. neked nemvolt ilyen küldetésed?

tibor16
no fene, ilyennel még nem találkoztam - mármint, hogy bombáznák Geraltot, meghogy mágussal vagy - fejtsd már ki bõvebben. Gondolom ez a Kikimór barlang. Na de hogy is van ez? Mert én a tündékkel voltam és lehet, hogy Neked más a felállásod.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

GeraltFan
Erre nem is gondoltam eddig hogy ezt a lehetõséget választom.
Jól nevelt fiú vagyok nem illetlenkedek öreg hölgyekkel. <#nyes>

pusztulat1
az a bajom hogy meg kéne ölni a a mocsárba a mágussal....,de lebombáznak az emberek és még a pokok vagy mi fene hozzám sem értek.

sharpwrz
Sziasztok!
Jó estét mindenkinek!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az V. fejezetben amikor Fehér Leyla-t támadjuk a barikádoknál, ott az elsõ támadás megvan! De amikor mondja, hogy a nyugati szárnyról támadjunk, ott nem tudom hova kell mennem! van egy Gravier meg két Cementair, de semmi más!

...

Kockapókernek hívják a játékban. Ha egy kis idõt (jóval kevesebbet, mint 4 nap) rászánsz, akkor fürödhetsz a pénzben.
pusztulat1
hali van valakinek pénzkod vagy valami mert nagyon elakadtam kb 4 napja köszi aki tud irjon

Nem tartalmazza az angol szinkronhoz szükséges fájlokat.
Hello mindenkinek!

Megvan a witcher CE magyarul. Tök jó h teljesen lokalizálták meg minden.
Viszont szeretném angolul játszani, mert az jobban bejön nekem.
Nincs rá valami mód h warezolás nélkül angol legyen?

bardocz
LOL😄D
ez az a videó, a végén van XD

hehe én egyszer láttam valami videón... éppen bulin volt geraltunkal majd geralt full részegen letántorgott az emeletröl az aktus után és ráüvölt a mamára aki megszólította : DIE HAG!!!! a mama meg elterül a földön XD

ez tényleg egy kivételes játék...
még sosem volt fennta gépemen semmilyen játék 3 nap vagy 1 hétnél tovább kivéve a medal of honor 😄...

ezt egyszerüen nincs szívem letörölni amig nem viszem végig legalább 2x 😄 am már egy jópár napja elvok itt a 2 feJezetben XD de nem zavar 😄
remélem lessz még vele Jópár kellemes órám ezzel a napi 1-2 vel 😄

Tényleg? Azt sose mertem mondani😊

bardocz
van amikor mondja hogy öreg vagy meg szoknyavadász,akkor ha leöregezed meg lekellemetlenezed akkor felenged😄
Ha Shani nincs otthon, akkor kérdés nélkül felenged. Ha a bliba mész, akkor szétválasztás ürügyén. Egyébként mindig kitalál valamit, a múltkor valami kiscicáról motyogott, adtam neki 5 orent és felengedett. 😊

Részeg disznóként is beenged? 😊
Nekem ez így maradt.
bardocz
hogy mi?engem is most felenged és édesemnek szólít,d ez tuti nem lesz sokáig így,mit kell csinálni?