The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relinho
különben már régen vagyok ebben a warez témában és azért írtam mert ez sehogy sem akart menni,eddig a legtöbb game amit lerántottam és patcheltem vsgy modoltam elindult de ezt a path után nem bírtam életre kelteni.Az 1.0val játszottam sokat,csak megelégeltem azt a marha sok tõltési idõt pedig még rossz gépem sincs,és keresgéltem OLVASTAM neten errõl az 1.2es patchrõl de csak azt a PRO jelzést nem vettem figyelembe és ez lett a vesztem<#falbav>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

bardocz
<#worship>
Dante73
<#vigyor3>
Bocsi a végén a kirohanásért, kissé felhúztam magam, de az unicum, az unicum, ugye...
Szóval. Az SG-n alapból tiltott a warez. ennek ellenére a FAQ-ban általában benne vannak a megfelelõ infók. Érdemes elolvasni.
Melette nem árt gondolkodni sem.
Gondold el, mi változhat a lemezen, ha kijön egy pecs a játékhoz? Semmi! Tehát a régi képfájlnak jónak kell lennie. Gondolom, világos...
Ha elolvasol minden dolgot, amit ijen esetben ajánlott, akkor müködnie KELL!
Ha mégsem, akkor 2 eset lehetséges. 1 A gépednek valamiért nem fexik a dolog, 2, valamit elnéztél.
Ha arra adod a fejed, hogy tört cuccokat futtas, tanuld meg; Olvasni olvasni olvasni! És HA VÉGKÉPP NEM MEGY, CSAK AKKOR ÍRNI!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bardocz
nem,csak már nem tudom hányszor le lett ez írva,és minden második warezolónak el kell magyarázni az egészet,és eléggé sok van ahoz,hogy kurva sokszor kelljem leírni
Relinho
igazad van hogy elõbb el kellet volna olvasnom de azért nem dölt össze a világ emiatt😛

bardocz
jaja,mi vagyunk lebaszva,ha azt mondjuk,talán ezzel kéne kezdeni,hogy elolvasa valaki a FAQ-ot,ha warezolni akar,meg a warezhoz rakott README-T,ami ha nincsen,akkor az ritkaság,mert még zenéhez is raknak
Dante73
Számból vetted ki.
Olvasni nem képes, vagy csak zöld a srác, hogy 1,2 es Mini Imaget keres, mintha a lemezen változhatna bármi is egy patchtól...
FAQ-ba meg le van írva részletesen, hogy egy hülye is megértse, hogy PRO kell a mini image-hoz. Ezen rágódni fél napot! Aztán egyesek engem csesznek le ha azt mondom; Te ne krekkelgess, VEDD MEG!

Azért van az nfo, mert annak az utasításait kell követni, ennek fényében pont a problémádra válaszoltam.

Én amúgy szívesen segítek bárkinek, de egy ponton túl már zavaró, hogy gyakorlatilag fölöslegesen feltett, warezre irányuló kérdésekkel van tele a topik. Emellett némileg nagyobb önállóságot javaslok - merõ jószándékból, máskor is jól jöhet, ha véletlenül nincs itt senki, hogy válaszoljon. És igen, elvileg valóban a Pro verzió kell hozzá, valamint IDE meghajtót kell létrehozni neki.
bardocz
fecske,hóvihar,acél kard,igni,csoportos stílus,más dolgot nem tudok mondani:S
bardocz
hát,sztem nézd meg több idõpontban is hogy ott van-e,ha megolted a vodián papokat,akkor várj menyej el de ne másik részére a játéknak,hanem ott bóklász egy kicsit,és hátha ott lesz,majd ha egyik sem tetszik az úrnõnek,aszem akkor lehet újra kérni mást mindkettõtõl
Bocs urak,ha valaki tud lécci segítsen.Kcsit elakadtam annál a résznél amikor ki kellene békíteni a vodiánokat és az embereket.Nem találom ugyanis a vodián papot.Már megöltem egy csomót Dagon követõi közül de még mindig nincs a szobornál.Julian már odaadta az alabástrom figurát,de a tó úrnõje nem fogadja el.A naplóm azt írja beszéljek Juliannel de nála nem jelenik meg új téma.Ilyenkor mi a következõ lépés?A többi küldetés már nagyjából kész van...(Már amit eddig meg lehetett kapni) A választ elõre is köszi! Kellemes ünnepeket mindenkinek!😄
#7161-re valaki please!!!<#worship><#worship>

bardocz
olvasd már el a kurva FAQ-OT!!! mégis miért van?mindenki ezzel jön hogy nem megy a crack meg minden szarság,holott egy kattintás és ott az info hogyan fog mûködni!
barret
Sztem a Pro-val kellene kiprobalnod,amugy ha nem a minit hasznalod,akkoris a Pro kell...Ide virtual drive miatt.Sima csak scsi-t tud emulalni.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Relinho
képzeld elolvastam és ami különbséget találtam az a daemon 4.10 PRO nekem meg sima van de ha ez a problem akkor szolj vagy osztd meg velem hogy szerinted mit nem csinálok jól😛

Legalább a hozzá mellékelt nfo fájlt illene elolvasni.
nem lehet leitatni ? xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én mézet adtam neki asszem 😊

Na ja, patch óta szinte mindenhova beugrom, ha dolgom sincsen ott, elõtte meg be se mertem menni a házakba...

Odo kutyáját tekintve szerintem csak annyi felfedeznivaló, amit tapasztáltál, illetve ami a fõsztoriból is kiderül, én legalábbis a bejátszás után nem találkoztam vele többet, pedig próbáltam ezen a nyomon elindulni.
Relinho
jóestét megint én vok hát nekem ez a mini image nem jön össze daemon 4.10esem van all emulation on de még így is azt írja ki hogy tegyem be az eredeti dvd-t ez az image nállatok ment??ha igen milyen paraméterekell nah üdv

Takanohana
Én is újrakezdtem. Az 1.2 patch egy fõnyeremény, most minden házba van kedvem bemenni, és egy csomó könyvet nem kell így megvennem. Még az elõzõ végigjátszáskor jutott eszembe, hogy a pontok elosztása nem túl jó, már nem tudtam mit csinálni a bronz pontokkal, amit használtam, az mind ki volt fejlesztve, olyasmire raktam kínomban õket, amiket nem is használtam.

Lenne egy kérdésem is. Vizima külvárosában, Odo háza elõtt a kutyája morog, beszélni is lehet vele, kis bejátszás is van a kutyáról, szóval úgy néz ki, hogy itt van valami felfedezni való, de nem jöttem rá, mi az. Jutott vele valaki valamire?

HI! Valaki me tudná mondani, hogy mit kell tenni Melitele oltárokra, hogy odaadja a zefírákat? kiakaszt, hogy a papnõ azt mondja, hogy növényeket, hát én bevásároltam növényekbõl (Gerált már inkább zöldésgesre emlékeztet mint egy witcherre), de semelyik nem jo neki.
Én kérnék nagy segitséget Kosvelöt és az embereit hogyan kell megölni, mi a módszer vagy 14-en vannak, de bármit csinálok mindig végem, csop.stilus, lökéshullámok védögömb, de hiába mi a trükkje..segitsetek??

Az új patch elég érdekes dolgokat produkál azon kívûl, hogy állandóan kiadobál a játékból. A gyors mentésen kivûl csak negatív dolgokat tapasztaltam.

Az új fiókom: DevLupius

Relinho
nah meglessük hálám örökké üldözni fog😛<#worship>

The Witcher No-CD/Fixed Image 25-10-2007
poseden/NETSHOW

Relinho
mekkora kb a mini image?? mert ha kicsi benne vagy abban hogy átküldöd msn-en??

Relinho
csak 1.1es mini image-t látok😞

Relinho
néztem ott már de 1.2est mini image-t nem találtam csak 1.2es trainert

A http://gamecopyworld.com - on keresd ki a Witchert és ott lesz a mini image...

Relinho
köszi a linket csak az a cink hogy mikor rákattintok bejön 1 szöveg mégpedig ez:location: http://gamecopyworld.com/$link.shtml és nem lehet csinálni semmit se😞el tudnád küldeni úgy hogy beírod??

Neuman
2. fejezetig <#nevetes1>
Majd folytatom, mert nem eredeti és várom a cracket! Gondolkodtam hogy megveszem, de nem tudom eldönteni, hogy filmet vegyek vagy ezt?!

!!!HALA MADRID!!!

Bucser
detto. mondjuk 38-as szinten fejeztem be. te meddig jutottál?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Neuman
Én egybõl Hard-on kezdtem, fél napomat töltöttem a bestiával.

!!!HALA MADRID!!!

Én inkább pénzt kerestem és nem emlékeztem, de megérte...<#hehe><#hehe>

bardocz
ezt a játékot hogy lehet 2 hét alatt elfelejteni?😄
én még az iddqdidkfa-ra is emlékszek doom2-bõl,nemhogy erre😄
Igazad, van nem is nagyon kérdeztem eddig semmit, mident magamtól csináltam, de 2hétig nem voltam itthon és kihagytam a gamet lusta voltam mindent ujra elolvasni, elfelejtettem...amúgy köszi a segitséget...

ui:akkor most már ne is kérdezzek többet...<#rinya><#zavart1>

bardocz
hát amikor a nagymester dumáját 5x hallgattam végig,akkor estem ki a ritmusból 😄szerencsére utána rájöttem,és amikor újra le akartam gyakni akkor lenyomtam😄
Dante73
Tudom, de úgy is kiesel a ritmusból... Én tuti...

Dante

grebber
Gamespy:

PC RPG Game of the Year 2007: The Witcher

Next PC upgrade: 2022

Éppen ezt akartam írni. Én normálon már sokszot megöltem a Bestiát, pillanatok alatt túl lehet jutni az átugorhatatlannak vélt részeken.
"(pl ha konzolra kiadnák akkor tuti siker lenne és letolná a Mass Effectet mint a bélyeget szerintem sztori és hangulat terén)"

Jó eséllyel ki is fogják adni, de a Mass Effect eladásai ellen semmi esélye nem lesz. Sokkal kisebb körülötte a hype, túlságosan európai a játék, Sapkowskit inkább a szláv országokban ismerik - és ez rengeteget számít, a térségben elég masszívan szerepel a játék. USA-ban (az Xbox360 hazai pályája és messzemenõen legerõsebb piaca) viszont már PC-n sem villogott igazán, míg a Mass Effect éppen Európában szerepelt le.
bardocz
nem kell végigcsinálni😛 csak kattints egérrel beszéd közben,én is csak véletlen jöttem rá😄
bardocz
miért van az hogy megvan a quest hogy menyjek éjszaka a raktárhoz,és odamegyek és semmi?igaz a játékban nem aznap mentem oda,hanem utána na de akkor is😄 máskor mind1 volt mikor megyek oda😄
Dante73
Szerinted azok, akiknek eredeti van, uj lemezt kaptak a pecshez?

Dante73
Elkezdtem ujra, az 1,2 felrakása után. Másodszor. Eldöntöttem, hogy mindent másként csinálok, mint elsõre, de pl Abigail-t most sem tudom beáldozni, egyszerüen azért, amit már tudok, mert elárulták, másrészt, ugye az elözõ végigjátszásból azért maradtak emlékek, így a pap, v kinek a fagyos dumája nagyon nem tud meghatni...
Igaz, most nehéz fokozaton nyomom, de akkor is, ez a K@#~··>&#@! bestia megint szivat... Ismét nem jutok át rajta. Már majdnem megvan, erre fájdalmat bocsát rám, és végem. Ha csak rohangászok körbe-körbe, akkor is, van hogy menet közben megáll Gerált, és vége... Ráadásul minden alkalommal végig kell csinálni a párbeszédeket elötte, mit mondjak, nem semmi... Szerintem ezt egy kicsit tulzásba vitték, de ezzel együtt is; Az idei top 3-ban simán bennevan!

Dante.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kosvelõ a gólem után van ?

tibor16
Ami azt illeti - elég tágan fogalmaztál. De ha szorosabb lenne, akkor is azt tanácsolnám, hogy keresd a megoldást - pl olvass el mindent. Másképpen 5 percenként kérdezhetsz. Ez a játék másképp nem játszható.
A villámhárítós dologból is ez jött le - nem is tudtad mit is kell csinálni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

csoportos stílusban kell harcolni