The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
nekem még akkor sem akart nagyon, de akkor próbálkozom vele megint...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én leitattam az mûködött
kulabácsi
elakadtam kicsit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 2. fejezetben a hirnokkel kel talizni a fogadóban, ott is van meg minden, csak nemtom h mit kell neki adni h beszéljen? énmá leitattam meg mindent csinálltam vele, de nem akar beszélni :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

egy fözet
asszem egy könyvben van még az elején...
amugy megnöveli a witcher reflexeit,reakcióját és ügyességén(védekezését is)

musclE: Ételt adjál neki én cukorbabát adtam XD

és jeee kinyirtam a gólemet rájöttem hogy ha a háromszögön belülvagyok akkor engem is megcsap a villám XD

ööö és hol a tetüben van a farkasbarlang? 😄

dante3
kellemes karácsonyi ünnepeket!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Aggyá neki kaját ...

Mondtam én, nem kell mindjárt a próóó..Merry chrismas...vagy mi<#hehe><#hehe><#zavart1>

Hello megint! Elõször is boldog karácsonyt mindenkinek! Másodszorra meg lenne egy kérdésem: Mit kell adni Melitele oltárának, hogy odaadja a zefirákat? (2.fejezet) Papnõ aszonta, hogy növényeket, de semmilyen zöld nem jo annak a skrizofén libának! Elõre is kösz a helpet.
Köszi, hóvihar--?? ameg mi..hol találom, vagy hogyan készitem, mirevaló??

hát most jön az hogy addig ütöm ameddig megnem döglik 😄

váááá
asszem ezt most elnapolom...

ilyen nincs hogy akkor nem ment mikor kéne... vááá... körbejárom a mocsarat, dumálok a druidákkal, csinálok vihart... erre mikor odameek az oszlopokhaz bekapcsolom öket és kinyir a villám ááááá

mostmár nekemis könnyebben megy..most betaláltam egy barlangban és azzal a Q betûs jellel egészen könnyen leölöm már õket.eddig az volt a baj hogy rákattintottam hogy támadja erre megállt elõtte 4 méterre és semmit se csinált Geralt bácsi.most benyomom ezt a jelet és pont addig tart amíg kiszenvedem hogy elkezdje ütni 😄

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

nekem lazán megölte ^^
1 kombó

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csá fiúk én pár napja kezdtem el játszani és elakadtanm az1-sõ pályán! Hogy kell bejutni a várba???????
én xfiret direkt nem használom witcher közben pont ezért 😊
Egyébként szart se ér ellenük az ezüst/erõs kombináció :S Amióta leírtam a kérdést azóta próbálkozom és 16ik betöltés után is megöl a nyavajás..Ha meg kikerülöm akkor máshol ugrik elõ 😞 És az a legidegesítõbb hogy egyszer már sikerült egyszerre kettõt is kinyírni mostmeg 4 mp után meghalok és fogalmam sincs hogy csináltam 😞
UI:normál fokozat de mégis kifognak rajtam :S

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

köszi épp vihart kell csiholnom 😄

jaja, északon és balra van egy táboruk

daniel: én is úgy toltam régen csak 1szer boss után kivágott xfire hibával 😄

nekem meg az lenne a kérdésem hogy a druidák a mocsárban északon találhatók?

thx..épp alt tabban nyomom..de azért ilyen szupörfászt válaszra nem gondoltam😄Nah meg is próbálom 😉

ezüst és erõs-sel kell ölni
rúnát én elõszõr 3. fejezetben tudtam volna kovácsoltatni (elõtte kovácsnál és sem jöttem rá h h kell)

HI! Azt szeretném kérdezni a májszterektõl hogy most vettem egy naprúnát v. valami ilyesmi a neve.és nemtudom rákovácsolni a fegyveremre..se kováccsal se manuálisan 😄 A másik kérdés: van valami módszer ezek ellen a szúróbozótok ellen a mocsárba? nem hiszem el hogy fecskefõzetet benyomom egyszer csak elõteleportál a fold alól és vagy belémnyom egy mérget , vagy odamegyek hozzá boxolni és úgy halok meg 😄 van valami könyv vagy valami ellenük? THX a helpet elõre is!

UI: ATOMÁLLAT A GAME 😊

bardocz
bármelyik imaget be lehet mountolni!a nagy 6 gigásat is,meg akiknek kicsi a vinyójuk,a mini imaget is!!!!
jó csak erre voltam kiváncsi hogy télleg robbannak-e 😄 mert amint megöltem én a nyakamba kaptam a lábam

megölöd és hátraugrassz, nem 1bõl robbannak

kérdés:

a túlméretezett piócáktól futkossak el? mert olyasmit olvastam az egyik könyvben hogy felrobbannak szétszórva a mérgüket

bocs a sok hsz ért

Relinho
KIRÁLY vagy haver így müxik a játék is és a rendszert se vágta haza köszi
HAPPY X-MAS

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT SSSPPPPPOOOOIIIILEEER!!!!! 😄(bocsi)

a rend kovácsával csináltass egy villám hárítót majd tedd bele és életre fog kelni

remélem berakje spoilerbe

én megéleztem elötte a kardomat gyémántporral +40% sebzés
és mielött beszéltem volna Kosvelövel ittam egy hóvihart aztán pár másodpercmulva már mindenki feküdt nekem meg nagyon kevés életem ment csak le...

a mocsár kikészít XD az agyamra megy hogy megsetok mozdulni anélkül hogy ne rángassam az egeret a hangokra 😄 mert nem tom hogy mikor fog a föld alól elöbukkanni egy szúrcsuhó 😄 a multkor is leszedte 1 rohadék 3/4 hpmat 😄

Császtok!Van 1 kis problémám!megakarom szerezni a 9. szefírát de a gólem szobornak nem tok mit adni!mit kell neki adni?

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

Relinho
okés meglesem ezt a legújabb D tools-t hátha ezzel nem lesz gáz

Próbáld nem egyszerre, hanem 2-3 körben. Iszol fecskét elõtte, nekiállsz csapkodni, ignizni, ami tetszik, majd amikor kevés az életerõd, elszaladsz, hogy ne lõjön már rád. Ha feltöltõdött az életerõd, akkor újra nekimész.
egnem a virág easy megölt 😄
most meg simán 1 erõs kombó és rip ^^

tibor16
Hardon viszont a szúrcsohoval, tehát az erõsebb fajtával, nem boldogulok. A 2. fejezetben vagyok és még csak bronz pontokat ad a játék. Így az Igni nem elég erõs. 4 Igni után is megölt. A papit kellett elkisérni. Meg kellett az utat kerülni. Van ez a savas méreg elleni (nem jut eszembe a neve - valami mocsár ital) lötyi, - lehet az lenne a megoldás? - mert a szörnyhatározó nem írja, mi a mérgezett tüskék hatóaanyaga. Már próbáltam hóviharral is, meg az ezüst kardot ki fentem azzal a 40%-os kõvel is, mégis megöl. Normálon sima ügy volt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

De talán már ez jobb lenne mondjuk ezt még nem próbáltam:DAEMON Tools 4.11.1 (with SPTD 1.53)

Ha menne a link akkor:ITT!!

Nem kell a DaemonT Pro, nem kell elhinni minden faszságot...a DaemonTools 4.10 SPTD 1.52 -vel tökéletesen megy és itt az 1.52-n van a hangsúly ez a lényeg....Itt van ni!!
Tökéletesen emulál mindent amihez pl. a Pro kellene....

Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek...<#idiota>

rotator
Hát ha valaki 200 órát tölt el ezzel a játékkal, akkor még egy CE esetén is 60 Ft/óra jön ki, ami annyit tesz, hogy egy átlag Tescos, másfél órás, 990 Ft-os filmet 11x kellene megnéznie, hogy ugyanígy pénzénél legyen. 😊 A többirõl már nem is beszélek...

Bucser
Hát figyelj ez eléggé egyszerû döntés. Egy film ad max 8 óra szórakozást többszöri újranézéssel Míg ez a játék vagy 200 ora játékidõt többszöri újrajátszással😊 ÉS van olyan minõségû mint bármely film történetében "szereplõiben" és világában.

De ez csak szerintem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tibor16
Hardon a bestiát, mivel épp elõtte volt szó róla - Aardal elkábítottam és utánna csak 1 csapás. Persze a lehetõséghez képest az Aardnak a leütés tulajdonságait fel kell nyomni. No meg mielõtt a barlangba lemész, kell az erõ helyen egy tápolás, mert az 100%-ban felnyomja a jeleket. Az 5 óra hosszáig tartja a hatását, ami pont elég ha siet az ember. Nekem így 2.-ra sikerült hardon lenyomni a bestiát.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Tényleg nem dõl össze semmi, ha nem olvassátok el a leírást arról, hogy s mint kell elindítani a játékot. Csak akik segítenek, mert az szeretnék, hogy más is boldoguljon, kap idegbajt attól, hogy az elemi szabályokat sem tartja be a kérdezõk jelentõs többsége. A fórumot pedig nem értelmes kérdések és válaszok töltik fel, hanem ezredjére is feltett kérdések és az azokra adott uazok a válaszok. Mert még a lap alját sem nézik meg azok akikrõl szó van, sõtt még a 3 hsz-el lejebb levõ beírást sem, ami pedig az õ problémáját is orvosolná, hanem beesik a fórumba és azonnal beírja ugyanazt az ezredszer is feltett kérdést.
A letöltött játék nfo fájlját pedig nem azért írták meg, mert az egy felesleges szócséplés, legalább azt el kellene olvasni. A legjobb segítõ szándék is egy idõ után, - amikor látja az ember, hogy arra sem veszi a fáradtságot, hogy legalább egy minimálisat tájékjozódjon a kérdezõ, - elfárad és ellenkezõjébe csap át.

wedge31
Nagyon erösek az utalások alvin kilétére a végén szerintem egyértelmü hogy honnan hová jutott és mi lett belöle.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Relinho
jóreggelt nah megoldottam a problémát müxik a DT pro-val csak éppen szétkúrja a rendszert pl:minden 3. próbálkozásra tud csak bebootolni,a netkapcsolat nem válaszol,ilyen apróságok ezért én hanyagolom a DT pro-t csökkentett módból le is töröltem és így már szerencsére nincs gáz csak az 1.2es patchel való játékot feljethetem el:S

Valaki meg tudná mondani hogy hány kameranézetbõl lehet játszani?

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

barret
Hmm a magyar megy az angol verzio lemezevel😄
Marakinek mindketto megvan.

Bérbe vehet? reklámfelület...

BlackShadow
akkor egy minifaq
--

Legfrissebb patch jelenleg az 1.2, ami tartalmazza az elõzõ verziókat, így egybõl telepíthetõ.

A patch nem tünteti el a mentéseidet! Ha mégis úgy érzed, akkor az azért van, mert lehetséges, hogy alapból a játék könyvtárába rakta a mentés mappádat. Ahoz, hogy jó legyen, be kell raknod a ..\Dokumentumok\The Witcher\saves mappába a fájlokat!

A játékhoz fellelhetõ egy mini image file amit a gamecopyworld-rõl bárki beszerezhet. A képfájlt a Daemon Tools PRO-ba kell bemountolni, amihez a DT-n belül létre kell hozni egy IDE drive-ot. (Tools menü -> add ide drive) Ezek után crack nem szükséges.

--
Remélem segítettem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Magyar verzió esetében szükséges a mini image. A FAQ még a játék külföldi megjelenése körül készült, nem volt frissítve azóta.
barret
Nem kell feltetlen azt bemountolni.
De avval is megy,es akkor kevesebb hely van pazarolva a vinyon.

Bérbe vehet? reklámfelület...

BlackShadow
az alvinos felvetésedre én is gondoltam 😊 de az elég nagy csavar lenne a játékban ^^ nomeg elvileg túl erõs mágus lenne.. sztem a köv részben kiderül mivan vele.
Berengar meg tuti nem, hisz egyetlen egy outro film van, és hát ugye dönthetsz úgy a játékban, hogy megölöd berengart.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Neuman
Bocs, hogy beleköpök, de a FAQ-ba nincs világosan leírva, hogy mini imaget kell bemountolni, és ezt sokan elnézhetik!
Nem kötekedés képp írtam, csak "szegény játékosok" állandó lecseszést kapnak;kaphatnak!

!!!HALA MADRID!!!

Relinho
helyesírási hibákért elnézést kérek<#worship>késõre jár már😛