The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Sziasztok!

Nem tudnátok megmondani,hogy hol lehet fákját kapni,mert a kriptában már elég sötét van..

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Sheogy nemtok rájönni HOGY KELL KARDOT FEJLESZTENI??? <#falbav> Léééci valaki segíjjen má mer meg van minden hozzá ami kell kard,kõ,kovács+minden !!! Már visszakerestem a topicba de nem találom a választ... Úgy néz ki csak én vagyok ennyire pancser <#conf>
HAJ ALL! PRoblémám: amikor (még az elején) lehentelem hulla részegen oddo virágait...bemegyek a házába és beszél(nék) vele...beüt a krakk...odo feláll az ágybol, dialogusnak kiirja, hogy csak az igazat....és kb ennyi.... nem reagál semmire...még az escapre sem....😞 csak állnak és hasselnek.......pffff valaki? ötlete?

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Randelz
kösz. remélem megtalálom.

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
naplemente elött ott lesz dandelion az erdei mezõnél, a nagy fánál

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Randelz
Helo. Kene egy kis segítség a ACT4-ben.
Amikor a déli arának összeraktam a tükröt majd odaadom neki. Utána szólni kell dandelionnak hogy írjon egy verset. szóltam neki, és utána már nemtudok vele beszélni, most meg már nemis találom õt. Valaki elmondhatná hogy mit is kell csinálni.

Tinman
Enclave highon, nagyjából ez a szint.
De ha nem kell a stílus, de nagy tereket nézzük, akkor Far Cry.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

serito
Nem olvastam vissza és az FAQ-ban sem találom.
Feltettem a 1.2 patch-et és persze nem indul a game. (nem eredeti)
Van már hozzá valami NO DVD-okossság? Ha igen akkor hol?
THX

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

rotator
Na mondj egy 2004-es játékot, ami így néz ki.

Tinman
Semmit nem állítottam át/telepítettem... este kikapcsoltam a gépet, reggel be és azóta 1x sem lépett ki, pedig egy jó 4 órát lenyomtam vele egyszuszra.
Na mindegy remélem így is marad... szomorú viszont, hogy hiába van minden high-on a játék akkor is 3 évvel ezelõtti grafikai színvonalat idézi, no de sebaj, egy szerepjátékban nem ez a lényeg, de azért örültem volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BlackShadow
nembeszélve arról, hogy elvileg alvin kedvelte geraltot :\ nomeg ha térben és idõben tud mozogni ugyebár, akkor nem a látomásait próbálná elkerülni, hanem a biztos jövõt amiben járt (heroes style 😄) én arra tippelnék, hogy fogságban van alvin/õ talált rá és folytatta taníttatását, amibõl jöhet a folytatás fõszála 😊

Ez az Alvin térben és idõben nem tom mit jelenthetne. Visszament. Valahogy átváltozott Nagymesterré. Vgay õ volt végig, álcában? Mondjuk 20000x kinyírhatta volna akkor Geraltot. Ez számomra nagyon érdekes. Én egybõl arra gondoltam, hogy a Nagymester valamelyik falusi képében elcsórta a nykaláncot tõle.

Itt én is szívtam. A hiányzó láncszem: az öregasszony a mocsári faluban. Ha vele beszéltél, lehet menni Kalksteinhez, majd villámhárítót csináltatni valamelyik kovácsnál. A több már pofon egyszerû.
Ja igen, nekem pont esett az esõ, amikor a gólemhez mentem, nem kellett a druidákkal esõt csináltatnom. 500 gold spórolás 😊

bardocz
😄D
igen, vissza is kell majd

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha már hivatalosan a 3.fejezetben vok akkor még vissza mehetek a templomnegyedbe mellék questeket csinálni??

én 30 percig ütöttem aztán olvastam fórumot

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

barret
En is villam nelkul oltem meg a golemet...
Hiaba aktivaltam a 3 oszlopot,hiaba kertem vihart a druidaktol...
Elvoltam vagy fel orat a golemmel,fogocskaztunk 😄
Van ido felgyogyulni,ha arrebb setalsz😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

BlackShadow
a gólemtõl szerzed. ha nem tudsz csináltati még villámhárítót akkor nem tartassz még ott a küldetésben! beszélj kalksteinnel, vagy a druida elöljáróval

Bucser
Mondjuk mert Kalksteinnel beszélni kell elõtte, aztán a druidával, hogy csináljanak vihart. Ezután kell a villáhárító amit aztán a gólebe bele kell nyomi. aztán ha lenyomtad a gólemet megkapod az egyik sephirát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hol lehet találni obszidián gólemszívet?( a rend páncélgyártója semmiféle villámhárítot sem akar csináltatni ) Segítség...nem tudok továbbjutni :S

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

BlackShadow
beszélni kell vele, hogy tud e csinálni. ha nincs ilyen választásod akkor még nem tartassz ott. olvass journal-t h mi a következõ lépésed

Most itt állok a rend páncélgyártójánál és semmiféle villámhárító nincs nála (most olvastam elõzõ kommentekbõl)és a mellete lévõ hapsinál se.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

NEM.nekem semmit se csinál :S Pedig mostmár kezdem naaagyon unni ezt a mocsaras részt😊

BlackShadow
akkor igazából belecsap a villám a földbe, a 3 oszlop közepénél 😊

vettem az antikváriumostól egy könyvet de az csak annyit ír hogy villámcsapás kelti életre.de hiába aktiválom az oszlopokat a harmadik eloltja az elõzõ kettõt :S

Bucser
mondjuk olvasni kéne a journalt meg a glossary-t...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát vazz 😊 És mik a teendõk?😄

Bucser
jahh még nem nyomtad le a golemet? akkor soha nem nyitod ki a kaput😄

mármint az "álldetekdívvel" ? mert az igazi halott..amúgy itt állok vele a torony elõtt és ló***** se ad 😄 csak azt ismételgeti hogy:NEM érdekel az igazság? blablabla és végén geralt azt mondja "raja vagyok"másik kérdés:azzal a gólemmel meg az oszlopokkal mi a fenét csináljak?😮

Tinman
msvcr80.dll-el elszáll az egész... nice. Asszem veszek egy konzolt, kezdek besokalni...

Bucser
el kell menned a detektívvel a Swampba. És mikor elmész vele õ odaadja. kinyitjátok a tornyot és irány a következõ chapter

hi.már kezdem nagyon unni ezt a mocsaras / vizimás részt 😄 az utolsó szefírát hol találom meg? azt írja a napló hogy szõrõsmedvébe ha kaját rendelek vagy mittoménmi..de nem jött be! HELP.

Tinman
Egyéb szoftverekkel egyetemben, most kaptam meg a játékot.
Eddig le vagyok sokkolva... ennyi pénzért egy ilyen igényes kiadványt... hihetetlen!
Írok is azonnal a CDprojektnek és agyonajnározom õket <#eljen>

Bucser
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden topic látogatónak!

Valamint toovábbra is kitartóan küzdjetek elveitekért bármely oldalt is válasszátok😊

ha pl egy bizonyos irányba nézek rohadtul beszaggat meg néhány épületnél meg hasonló de megoldotta a problémát a közeli felsö nézet 😄

Srácok , látom a sok "fura" kérdést és nemértem mire fel. Ha játszol a játékkal és komunikálsz az emberkékkel akkor gyk. a szádbarágják - vagy erõsen utalnak rá - hogy mire van szükségük vagy mi kell a quest teljesítéséhez. Ha minden párbeszédet átugrasz a játékba akor nagyon sokat veszítesz. Rengeteg infó gyûlik össze a naplóban is. Figyeljetek erre és menni fog 😉(ráadásul az élmény is nagyobb lessz).

"vessetek a mókusok közé" :)

wedge31
Sajnos nem lehet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hello!Nem tudja vki h ha végigvittem a játékot teljesen, nem lehet-e még barangolni,fejlõdni stb?Mivel az utolsó nagy harcnál fejlõdtem 2 szintet is de már nem tudom elosztani a pontokat, meg pénzt is kaptam a szolgálataimért.Akármit csinálok rávagyok kényszerítve h beszéljek Dandelionnal utána viszont jön a végsõ anim! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
"dögledezik a vidikarim" ezt meg hogy érted??

Köszi..siker 3. fejezetben vagyok...

mikor lesz vége vizimának?jah és hanyas lvl a max?

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

1. Ismerd fel a képrõl az autót
2. The Witcher
3. Real Madrid Fan Club
4. Utasi Árpád Fan Topic
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
6. 18 Wheels of Steel Haulin
7. Tibia
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. !!!SEGÍTSÉG!!!
10. Csillag születik

jee haladunk 😄

én meg végre túl jutottam a mocsáron... kezdett hányingerem lenni töle 😄

most viszont a kereskedönegyedben dögledezik a vidikarim XD

megvan a villámhárító!csináltattam a Rend páncélgyártójával!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

Még mindig fennál a szefírás problémám:

Odamegyek a kovácshoz de nem készít nekem semmit meg nem vehetek tõle semmit!mit kell csinálnom ahoz hogy valamit vegyek tõle?

kulabácsi
én egybõl nekiugrottam a dúrvább kérdéssel, nem azt kellett volna? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem mindegy az sem, hogy leitatás után mit mondasz neki. Bár szerintem elég egyértelmû, hogy melyik kérdés vezet célra.