The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az lenne a problémám, hogy nagyon gyakran kilép a játék, általában akkor, amikoe helyszínt váltok, de volt már olyan is, hogy harc kezdetetekor, vagy a legidegesítõbb: mentéskor. Olyan félóránként történik. A játék eredeti, fönn vann az 1.2-es patch, a gépemmel nincs gond, hacsak az nem, hogy Vista van rajta. Valaki tud segíteni?
Csero90
Az a baja ami nekem is volt...hogy mi a picsa az h egyik képen elindul Vizimába...a Kaer-i csata után amikor Leo-t elhamvasztották...és hirtelen a köv kép már az h futnak a kutyák, legalûbb egy 5 mp-es vidit ahogy vándorol a mezõn vagy vmi kérem! Nah mind1...csillagos 5öst a játéknak! Azért tûnt jobbnak a Neverwinter 2nél mert itt könnyebb dolguk volt mert csak 1 fajta scriptelt forgatókönyvet kellett megírniuk...ottmeg lehettél Nõ/Férfi, törp/elf/akármi...szóval ott nemtudták ennyira jól összedobni a dolgokat, csak ezért jobb a Witcher 😄

tarti19
Iagzából az is mûköik az 1.2-es patchre,de sajnos a külsõ helyszínek textúrázása szana szét folyik😞 így meg nem lehet élvezetesen pörgetni😛
Esetleg aki tud eladó Witchert vagy cserélné valamire az jelezze pls😛

gabo91
Megvan most sikertült.
Azon buktam eddig, hogy csak a 25megás file volt IDE meghalytóban a másik SCSI-ben volt.

Elnézést a bénázástért, felesleges zargatásért!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

BlackShadow
pedig ha úgycsinálod akkor mennie kell.
biztos daemon tools PRO -t használsz? ha igen, biztos, hogy IDE drive-ba töltöd?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gabo91
Hi.

Mindent igy csináltam, (remélhetõleg) de az eredeti lemezt kéri. 😞
legalsóval probáltam esetleg mással probáljam?
Kerestem googleval egy 1.2-es patsch-et "kicsit" több mint ez...
Ha felteszem azt majd ezt a valamit bemountolom, vagy ne probálkozzak a patschel?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Segítséget szeretnék kérni tõletek, illetve azoktól akiknek a CE kiadás van meg! Eltudná valaki nekem küldeni a benne lévõ végigjátszást beszkenelve??? Nagy szükségem lenne rá!!! Én az alap verziót vettem meg és sehogy sem tudom megszerezni. Kérlek, segítsetek!!! <#help><#help>(A címet megírom majd priviben.) Elõre is nagyon köszi!<#worship>
grayfox
Sziasztok!
Magyarországon valahol hozzá lehet jutni az "eredeti" angol szinkronos verzióhoz? Warezen kívûl persze!
Thx

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

mi a szarért nem lehet ilyeneket spoilerbe rakni ?ez annyira idegesít hogy ennyire nem vagytok képesek : '
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ide kéne b+

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

norbi4567
A hollópáncélt a törp kovács és a rend kovácsa máshogy csinálja meg.De a páncél képességei miben külömböznek??

ti meg öltétek vincentet amikor kiderült h farkas ember vagy élteben hagytátok??
bardocz
tó úrnõje aszem akkor nem nagyon ad semmit sem
zoozoo
Hi, nektek nem csinál hülyeségeket a game? Mióta feltoltam az 1.2 pecst néha nem értem a mûködését. Pölö, most újabban a kenderen berberk gyümölcs van, holott eddig valami rost volt. A tó úrnõje , miután legyaktam az ellenségét, "D"-t, nem ad semmit, csak egy kis tudást, amivel a karimat fejleszthetem.

ti meg öltétek a ferkas embert???
közben rájöttem hogy mikor a mocsárnál harcoltam akkor rengetek fecskét nyomtam le ^^ mostmár elmúlt !sry a kérdésért de beszartam hogy így marad a játék végéig😄 Bucser: THXTHXTHX 😄 te mindig segítesz😊

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Bucser
mekkora a toxicity-d?

Jahhegyértelmen Geralt túllõtte magát. meditálj vagy tolj le egy White honey-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja és most veszem észre hogyha nyugi van akkor erõsen hallom a szívdobogást és vérpöttyök lesznek a képernyõn.(vagy hasonló)

segítség!!! Ez már tényleg agyrém..Szóval a szituéjsön iz:
amióta visszajöttem a mocsárból és legyaktam 550szalamandrát+1 mágus+roland mittoménki+2ijjász most visszajöttem a templomnegyedbe az emberrablók helyén vagyok a kiscsávót elküldtem trisshez és hallom a szívdobogásomat és ha ütni akarok akkor 90% ban visszarántja a fegyvert(bármelyik fegyver bármelyik mód)Kérdés: mi a <>#&@#>& -tól van ez?

BlackShadow
9 lidércet kell kinyírnod. mindig 3-an vannak, és a vadak ura. Ha a mandragóra gyökeret bedobod a tûzbe, a vadak ura mozdulatlan lesz, és így nem kell félned tõle, amíg elintézed a 3 lidércet. DE! miután megöltél 3-at, a vadak ura újra erõrekap, szal minden 3 után dobj bele cuccost. 3 lidérc meg nem lehet nagy ellenfél, ezüs fegyó, csoportos küzdelem és hullanak mint a legyek. Esetleg pár ignit elsüthetsz.
Ajánlott lötty: lidérc elleni olaj pengére, fecske, hóvihar

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szóval csak kerüljem ki a lidérceket aztán sprint a tûzhöz, és vágjam bele a mandragóra gyökeret?? Aztán gaykjam le a lidérceket vhogyan?
BlackShadow
és ne essen abba a hibába amibe én:
mandragóra gyökeret felszedtem, meditálás. nézem, jé tudok kotyvasztani.. mandragórából fõztem piát, s többet nem lehetett találni 😄 szal izgalmas futkosós küldetésem volt 😄

Amint megjelenik a Vadak királya, szórd a mandragóra gyökeret a körnél lévõ tûzbe, az helyben tartja.Õ ugyanis legyõzhetetlen.A többiek ellen használj Lidérc elleni olajat és nem jön rosszul egy Hóvihar fõzet sem+igyál egy Fecskét!Igyekezz kikerülni közülük, mert ha körbekapnak, másodpercekig akcióképtelenné tehetnek.(gyors dupla balklikk a talajra valahol a hátuk mögé...)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

hogyha a vállfölötti kamerában nyomod akkor 2x rányomsz valamék irányra, ha felülnézetböl nyomod akkor 2 katt valahova és már kiis kerültél közülük.

Császtok! Elég jól haladok a játékban. Most ott vagyok, hogy az Alinát kell "átsegítenem" a halálba. Közben elvállaltam egy másik küldetést , a remetéjét, hogy meg kell ölnöm a lidérceket. Kotyvasztottam lidérc elleni bevonatot, még jó lesz vmire gondoltam. Éjjel megyek , hogy megöljem õket, erre ott vannak 3an. Gondoltam nem lesz olyan nehéz. Erre letámadtak mind a 3an, mozdulni se tudtam. Még elfutni se tudtam😄. Szereztem mandgragóra gyökeret is. Vki segítsen please!!!!!!!Elõre is thanks.
GeraltFan
Ez a vidi király!!!
Jót mosolyogtam miközben néztem.
De várom már hogy én is itt tartsak. <#worship>

rotator
Enclave-ben eléggé szûk terek voltak emlékeim szerint, fû semmi (vagy nem rémlik), az viszont biztos, hogy már akkor is gyönyörûen futott, hiába, Starbreeze. 😊 Far Cry szerintem igen keményen elmarad a Witchertõl, olyan kicsit cukrozott takony grafikája van a Witcher mívesen kidolgozott látványvilágához képest.

Az említett furcsaságoknál lesznek még megdöbbentõbb dolgok is, tér és idõ a Witcher világában kb. olyan fenntartásokkal kezelendõ, mint a Star Wars filmekben. 😊)

nem tom pár embernek problémája van vele, nekem még vista alatt sincs semmi... ami meg van az a vidikarim számlájára irható. Max csak akkor csinálja mikor amugyis kilépek. Tehát -Kilépés a játékból- gomb és mielött kitesz az asztalra csak akkor irja ki.

Tinman
Így van, Enclave akciódúsabb volt, kicsit olyan Dark Messiah szerû, de mivel éppen 1 éve vittem végig mindkét sztorit, ezért azt kell mondjam nem sokkal szebb a Witcher, de tényleg nem ez az érdekes, az sokkal inkább, hogy nagy ritkán kilép :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bucser
egyébként telik az idõ az utazások és a cutscenek között. (mi sm bizonyítja ezt jobban, hogy olykor egy cutscene után sokkal kevesebb idõ van hátra a frissen megivott potion hatásából mint kellene legyen. Vagy éppen lement toxicity-d meg elmúlt a potion hatása (mintha meditáltál volna addig))

Ebbõl elég sokszor probléma is van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem értelek. utazol Vizimába és Witcherként ha problémával találkozol megállsz és dolgozol.

Bár soha nem értettem, hogy magától értetõdõ dolgokon az emberek hogyan képesek fennakadni...

Neverwinter Nights 2-nél ez nem zavar? vagy az elsõnél?

Tinman
Mindent elolvasok természetesen, csak fura volt az egyik mp-ben itt vagyok, a másikban meg ott.

Nálatok is néha elõfordul 1.2 patchel, hogy kilépek teszem azt a fogadóból és a Witcher.exe hibát észlelt és leállt... ez azért kellemetlen mert itt tartom a kezembe az eredeti játékot.
Annyira pozitívan kezdtem ennek a játéknak és látom is benne a lehetõséget, de folyamatosan arculcsap :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

csak azért irtam spoilerban hogy nehogy valakinek baja legyen belöle 😄 bár ezt, ha nem nyomtátok el a beszédeket meg a videókat akkor lehet tudni 😄

tudod a mi Geraltunk egy afféle vándor is volt, sokhelyen járt és nem kevés ideig,(megszabadította a hercegnöt a striga átoktol meg hasonlók). Öt évvel ezelött elvileg "megölték" és az eddig népszerü és retteget witcher elfeledett lett, de rejtélyes módon "feltámadt"(eddig se volt halott) és valami amnéziát okozott nála, majd a többi witcher egy pocsolyában fekve talált ránk és kiderül hogy nem emlékszünk szinte semmire, persze az alapok megvannak ami reflexként rögzült(a vívás, mozdulatok,meg egy pár ember meg név). Tehát igy teljesen üresen kezdünk, szinte mindent újra fel kell építenünk. Ebböl jön a 3.szint mert amig bennt Kaer Morhen ben harcoltál, úgy is fejlödtél. Aztán mikor kiirtották a witchereket, nagyon valószínü hogy csak páran maradtak. Mikor megtámadták Kaer Morhent, ha több witcher is lett volna akkro nem lopják el a titkainkat, de mivel csak páran voltunk igy nem bírtuk legyözni Azart és behúzta a titkokat meg a mutagéneket, és ezt indulunk visszaszerezni, és így szóródunk szét.

Késõbb többet elhet mászkálni, nemigen kell "automatikusan" utazni. A szintlépés tényét pedig egy hangeffekt kíséretében mindig kiírja ("Szétosztható pontok").

Egyébként nézegettem képeket ebbõl az Enclave-bõl, de egyrészt inkább akciójátéknak tûnik, mint RPG-nek, másrészt azért jócskán elmarad a láványa a The Witchertõl. Bizony, az emlékek megszépítik a régi játékok kinézetét.
Tinman
Nem a logikával van a bajom, hanem az odaérkezéssel... vagy ha idõrendben sokkal késõbb van, akkor írták volna ki, hogy hosszú utazás után, 1 héttel késõbb ^^

BlackShadow
ez kicsit lineárisabb rpg mint az általad említettek. mire megérkeztél a faluba, azt megtámadja pár dög, és hát mivel te ottvagy, és witcher vagy, ezért kinyírod a szörnyeket, majd megköszönik blablabla.. ha te ebben nem látsz logikusságot, akkor nemtom 😄

Tinman
De miért csináljak? Nem érdekel egyelõre a Crysis... egyszerûen megemlítettem, hogy a Witcher grafikája high-on, nem sokkal jobb, mint a FC vagy az Enclave volt 3 éve.

Kérdés: Nálam van a gond vagy tényleg ennyire összecsapott a történetvezetés?

Elõszóban ugye kellett Trissnek a fõzet, egy laza kaland az ágyban, majd elégetjük Leo hulláját, eldöntik, hogy én Vizima Külvárosába megyek. Eddig ok.

És itt a gondom... hipp-hopp azt látom, hogy pár zöld eb elõl menekül egy kölyök meg egy leányka és némi közjáték után már küzdök is az ebekkel... közben 3. szintû lettem????????? Mi van? Mikor? Mér'?

Az én Baldurs Gate, Fallout, Oblivionhoz szokott lelkemnek erõsen furcsa, hogy nem kellett se odautaznom, se teleportálnom egyszerûen csak ott termettem, a szintlépés tényérõl meg egy árva köhhentést sem ejtett senki. Mijezmár? <#szomoru1>

és utsó üzi, vigyázni kell vele mert elég kiszámíthatatlan, lehet hogy egy parfümöt fedezel fel, de lehet hogy inkább megbénít nem tudni 😄

bocs nem rebis hanem alberdo. 😄

meg a fözetek hatását lehet fokozni. például olyan alapanyagokat válogatsz a fözethez, és saját magad teszedbe és nem automatikusan rakatod be, ami tartalmaz a fö összetevö mellet mondjuk rebist, és csak ilyeneket rakoskatsz bele akkor kissebb lessz a mérgezési szintje... ha rubedot akkor azthiszem hatásosabban fog müködni a dolog(bár erre nem vennék mérget)

Morfi
Azt én nem tudtam/tudom hogy az lehetséges-e.

Dante73
Hi!
Enclave kimaradt az életembõl, De a FarCry nerég volt fent a gépoemen, mert egyesek azt állitották a Crysis topikban, hogy jobb a rajzolata, high-on, mint azé, minimumon. Hamar rájöttem, hatalmasat tévedtek... Mint most Te is... Javaslon, csinálj egy-egy screenshotot mindkét játékban, mondjuk egy emberröl, kb 3 méterröl. Aztán fotoshop-ban, v egyszerüen paint-ben tedd a két figurát egymás mellé.
Enclave-ra visszatérve, mivel nem emléxem a sírásra, ami akkor a farcry-t körülvette az enclave.al kapcsolatban így gondolom, nem volt annyira ütõs a grafikája, hogy megfektesse az akkori gépeket.
Persze, ez saját vélemény, azzal együtt, hogy a majdnem csutkára felhúzott Crysis után sem tünt rossznak a grafika, mégha egyértelmü is, hogy a Crysis a kora elött jár,

Daqnte.

http://www.freetvmaci.info/

de ha nincs meg neki a recept akkor egyszerüen megmondod a hozzávalokat
neki és ö azalapján berakosgatja a cumókat... majd elkézíti... és asszem ilyen kor autón bekerül a receptek közé, valahol ezt olvastam 😊

Morfi
Itt egy link az alkimiához.

Morfi
Fejbõl nem tudom, de a fõzeteknél le van írva hogy mi kell hozzá, ha az mind megvan, fogod magad leülsz meditálni és alkimiával összekotyvasztod. Az ami biztosan kell hozzá az a fõzet alap vagy a fehér sirály vagy micsoda. Venni nem lehet azt hiszem, én mndig magam csináltam.

<#worship>THX<#worship>
BlackShadow
a macskát te tudod kotyvasztani mikor meditálsz. a receptet már pontosan nem emlékszem honnan kapod meg, de szerintem még az elején megkapod. pár dolog kell csak hozzá + erõs fõzetalap, amit pincérnõktõl lehet szerezni pl

Zan
A macskát az hogy kell azt nem tudod?Vagy Esetleg nem tudsz egy konkrét helyet,ahol lehet kapni?Már az összes eladót melestem a fogadóban,de senkinek nincs...:S!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Morfi
Lehet venni a kovácsnál, vagy házakban találni (általában a szekrényben), de szerintem a macska fõzet jobb, mert úgy tudsz használni kardot is, ha fáklyávla mész akkor max azzal csapkodsz 😊

BlackShadow
ha van nálad 3 meteorit kõ, vagy 3 rúna kõ, akkor odamész a kovácshoz, rámész bal alsó piros kalapács ikonra, és megveszed a kardot 😊

#7283: elég sok helyen találni, de én inkább a macska nevû fõzet készítését ajánlom