The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg aki tud eladó Witchert vagy cserélné valamire az jelezze pls😛
Azon buktam eddig, hogy csak a 25megás file volt IDE meghalytóban a másik SCSI-ben volt.
Elnézést a bénázástért, felesleges zargatásért!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
biztos daemon tools PRO -t használsz? ha igen, biztos, hogy IDE drive-ba töltöd?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mindent igy csináltam, (remélhetõleg) de az eredeti lemezt kéri. 😞
legalsóval probáltam esetleg mással probáljam?
Kerestem googleval egy 1.2-es patsch-et "kicsit" több mint ez...
Ha felteszem azt majd ezt a valamit bemountolom, vagy ne probálkozzak a patschel?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Magyarországon valahol hozzá lehet jutni az "eredeti" angol szinkronos verzióhoz? Warezen kívûl persze!
Thx
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Jahhegyértelmen Geralt túllõtte magát. meditálj vagy tolj le egy White honey-t.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ajánlott lötty: lidérc elleni olaj pengére, fecske, hóvihar
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
mandragóra gyökeret felszedtem, meditálás. nézem, jé tudok kotyvasztani.. mandragórából fõztem piát, s többet nem lehetett találni 😄 szal izgalmas futkosós küldetésem volt 😄
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Jót mosolyogtam miközben néztem.
De várom már hogy én is itt tartsak. <#worship>#worship>
Az említett furcsaságoknál lesznek még megdöbbentõbb dolgok is, tér és idõ a Witcher világában kb. olyan fenntartásokkal kezelendõ, mint a Star Wars filmekben. 😊)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ebbõl elég sokszor probléma is van😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bár soha nem értettem, hogy magától értetõdõ dolgokon az emberek hogyan képesek fennakadni...
Neverwinter Nights 2-nél ez nem zavar? vagy az elsõnél?
Nálatok is néha elõfordul 1.2 patchel, hogy kilépek teszem azt a fogadóból és a Witcher.exe hibát észlelt és leállt... ez azért kellemetlen mert itt tartom a kezembe az eredeti játékot.
Annyira pozitívan kezdtem ennek a játéknak és látom is benne a lehetõséget, de folyamatosan arculcsap :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként nézegettem képeket ebbõl az Enclave-bõl, de egyrészt inkább akciójátéknak tûnik, mint RPG-nek, másrészt azért jócskán elmarad a láványa a The Witchertõl. Bizony, az emlékek megszépítik a régi játékok kinézetét.
Kérdés: Nálam van a gond vagy tényleg ennyire összecsapott a történetvezetés?
Elõszóban ugye kellett Trissnek a fõzet, egy laza kaland az ágyban, majd elégetjük Leo hulláját, eldöntik, hogy én Vizima Külvárosába megyek. Eddig ok.
És itt a gondom... hipp-hopp azt látom, hogy pár zöld eb elõl menekül egy kölyök meg egy leányka és némi közjáték után már küzdök is az ebekkel... közben 3. szintû lettem????????? Mi van? Mikor? Mér'?
Az én Baldurs Gate, Fallout, Oblivionhoz szokott lelkemnek erõsen furcsa, hogy nem kellett se odautaznom, se teleportálnom egyszerûen csak ott termettem, a szintlépés tényérõl meg egy árva köhhentést sem ejtett senki. Mijezmár? <#szomoru1>#szomoru1>
Enclave kimaradt az életembõl, De a FarCry nerég volt fent a gépoemen, mert egyesek azt állitották a Crysis topikban, hogy jobb a rajzolata, high-on, mint azé, minimumon. Hamar rájöttem, hatalmasat tévedtek... Mint most Te is... Javaslon, csinálj egy-egy screenshotot mindkét játékban, mondjuk egy emberröl, kb 3 méterröl. Aztán fotoshop-ban, v egyszerüen paint-ben tedd a két figurát egymás mellé.
Enclave-ra visszatérve, mivel nem emléxem a sírásra, ami akkor a farcry-t körülvette az enclave.al kapcsolatban így gondolom, nem volt annyira ütõs a grafikája, hogy megfektesse az akkori gépeket.
Persze, ez saját vélemény, azzal együtt, hogy a majdnem csutkára felhúzott Crysis után sem tünt rossznak a grafika, mégha egyértelmü is, hogy a Crysis a kora elött jár,
Daqnte.
http://www.freetvmaci.info/
neki és ö azalapján berakosgatja a cumókat... majd elkézíti... és asszem ilyen kor autón bekerül a receptek közé, valahol ezt olvastam 😊
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
#7283: elég sok helyen találni, de én inkább a macska nevû fõzet készítését ajánlom