The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a francba a 3. fejezet végén ezzel a kikimór királynóvel. eltorlaszolom a bejáratot.de azon pillanatok alatt átjut,engem meg feltartanak ezek a rohadt kikimór munkások,és nem tudok elmenni.egy ütéssel kinyír

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

barret
Nem mutatnak belole semmit,csak duma van😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

tarti19
ugyanazt mondja mindig😛
kesztyûvel simán ágyba dönthetõ😊
eljutottam a 3. fejezet elejéig😊 elég komolynak ígérkezik... toronyharc semmi nem volt😞 Elmenekültek ezeka hurkák pár ütés után...-még ilyet.
és afenee vinné el boncolnom sem kellett, pedig megnéztem volna😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy harmadik is 😉
bardocz
valami picit nehezebb rögtön bug<#rolleyes>
Nem bugos, csak egy Pletykafészek, így mindíg mást mond 😊

lipovics
Na megvan. Mennyit kell vele dumálni, mire megdõl :-)
Sztem bugos.
dante3
Tovább mentem, csak érdekelt volna, nemrég kezdtem a 3. fejezetet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wedge31
Haladjatok tovább a föszálon és megfogjátok találni ha akarjátok ha nem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

elvileg a barlangban majd késõbb mikor ki kell szabadítani a munkásokat (de én se találtam 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dante3
Õt én sem találtam, válaszra én is kíváncsi vagyok!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

lipovics
Hmm, nekem nem jön elõ az ajándékozó mezõ.
Chapter kettõben a mocsárban eltûnt kisfiút hol lehet fellelni? Végigjártam már az egész mocsarat 😞
vmi gyûrût amiben van valami rubint, gyémánt), én azt adtam neki

Tinman
Igen, ezt csinálja néha, de másnap már ok... van, hogy kis pihenõ és már ok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dante3
Akkor kapja be!<#buck><#duhos2>

wedge31
Sajna nem ,mindegyiknek van valami kedvenc ajándéka.

dante3
Nyakláncot adtam neki, azért nem enged a combjai közé?

jaja, bár nekem 1. re meglett, de vmiért újratöltöttem és akkor már ellenkezett, h hazudok és nem is én vok az a witcher

wedge31
Kesztyüt adj neki azt vizszintesen honorálja.

dante3
Õt is meg lehet fektetni? Mert én adtam neki ajándékot!

Tinman
Pletykafészek. Egyszerû eset volt, csak egy ajándék kell neki, mondjuk egy kézre húzható ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
A korház körül szoktam a leggyakrabban látni ha magyarul tolod pletykás vagy valami hasonlora lehet a neve forditva.

lipovics
Mégis fent van, elnéztem 😄
De Gossip hol van?
dante3
Pont nem volt nálam semmi ajándéknak való, amikor adhattam volna neki!

lipovics
Újrakezdtem a játékot, másodjára másik jellemet játszom ki.
Feltûnt, hogy a Wikipedia Withceres oldalán hiányzik egy hölgy a sex-kártyák közül.
A druidáknál található kislány

Gossipot viszont nem találom, azt írja a Wiki, hogy sétálgat. Hol? Városban nem találom 😞
gabo91
na igen 3ü piát + a banya szeszét vittük, ahoz képest végig csak alkoholizáltak meg mindenre ittak... jó nekik, hogy sose fogy ki az üveg 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Shani bulija, tudnám mitõl buli az 😄

*menj
btw semmi nincs hozzá csak alghoul-os quest

tarti19
Nálam mindeki ártatlan lett végül😊
kírta hoyg thaler, LEOVARD, kALKSTEIN, kOSVALD, meg Vivaldi is ártatlan😊
Nyomozó srác, meg ugye halott^^ így egybõl Azerre kenõdik minden, miszerint gonosz mágiával belebújt a nyomozó bõrébe😊
Noha épp Shani buliján vagyok. és a rendnek segítettem... eddig😛
Kitudja még boncolást is nyomnom kell ezekután?

menny be 😄
Kalstein ott settenkedik még

gabo91
harmadik fejezetnél vagyok és mégis ott a küldi, hogy kiraktam a 10 követ most már bemehetek a mágustoronyba...
fura...
mitkezdjek vele?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tibor16
Érdekes - nekem amikor elõször játszottam kellett boncolnom, most meg nem kell. Azt írja, elég ha javednek azt hazudom, a boncolás nem mutat semmit. Elõtte voltam ugyanis a kriptában...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

jaja boncolás rohadt nagy !

2 fajta sebe van és ebbõl eldönthed ki a gyilkos
Kosvelõ a szúrt miatt, Kalstein a méreg miatt

simán dobja

bardocz
boncolni amúgy lehet?elõször én is hazudtam most még nem tartok ott
HI
Morenn driád csajnak kellene vinnem farkasprémet-bundát, hogy öhöm..megdugjam. Ehhez meg kell nyúzni a dögöt(?) és ha igen akkor hogyan kellene?
Teljesen mindegy, hogy ki mit választ! Egy picit más lesz a történet, de tovább lehet haladni. Én pl nem is boncoltam, azt hazudtam, hogy bénáztam egyet, és leöntöttem savval a tetemet, így minden bizonyíték megsemmisült. Mégis a 3. fejezetben járkálok. És ez a szép benne! Minden a jellemünktõl függ. 😊

Tinman
Dehogy!
Viszont, bárhogy is csûröm csavarom, nekem még mindig azt hozza ki, hogy Thaler sáros és Kalstein is, holott a kriptában ugye mást találtam, de bontom tovább a szálakat, de most már úgy, hogy senkit ne vádoljak meg... nem érdekel mit ír ki a küldetésekre a progri, hogy "bebizonyosodott, meg menjek és szembesítsem"... persze, menjek ebbõl lett majdnem önhajtépés.

"Egyébként nem a raktárnál történtektõl függ, hogy Vincentet ártatlannak nyilvánítjuk-e."
Nálam csak így mûködött... egyelõre úgy fest. Szép kusza Barátok Közt :-D

"Nincs igazán rendben itt ez a nyomozós küldetéshalmaz, persze ezt itt senki nem ismeri el -rajtam kívül ;-)"

Komolyan az zavar, hogy nem eléggé lineáris?

Egyébként nem a raktárnál történtektõl függ, hogy Vincentet ártatlannak nyilvánítjuk-e.

Ha elmegyünk a "kísértetházba", ahol banditák támadnak ránk, akkor halljuk, hogy Vincentrõl, mint a Szalamandra ellenségérõl beszélnek.
lwb
Ja. Úgy teljes a dolog. De nem muszáj. Elsõre nekem sikerült is. Másodjára valamit elbaltáztam. Ettõl függetlenül végig tudtam vinni a játékot és nem volt semmi gáz.

Tinman
Na igen, de van ott egy quest az éjféli szellemmel kapcsolatban és ami a lényeg az meg ugye a kriptában fogad... akkorát döbbentem, hogy csak na!

lwb
Mármint a fejezet végén kellett levágnom, na. A boncolás a fontos, de azt meg meglehet csinálni úgy is, hogy nem mész be a temetõbe. Sõt ...

lwb
Igazából nem fontos. Én másodszorra az istenért nem tudtam bejutni a temetõbe. És nem volt semmi, simán továbbmentem, csak le kellett vágnom Kosvelõt.

Tinman
Ne tedd... én is hasonló nagyokat szívtam, már komolyan fontolgattam, hogy eladom/kidobom a játékot.

Nincs igazán rendben itt ez a nyomozós küldetéshalmaz, persze ezt itt senki nem ismeri el -rajtam kívül ;-)

Megoldás lehet még sírásó ügyben Vincent. Látszólag õ is elhajt, de ha éjfél után pár perccel odamész a raktárhoz és OTT HISZEL neki, akkor meglátod minden rendben lesz és kiderül pár dolog.

Fontos, hogy bejuss a temetõbe és onnan majd a kriptába is, ahol egy falat áttörve..............

bardocz
aardal nem tudod odébblökni?
üdv!3 fejezetben vagyok, és elakadtom ott, amikor fisztekk ügyben fel kell keresni a szalamandra búvóhelyet. beszéltem jethroval,aztán angussal,meg is öltem. és azt írja, h valszeg a csatornában van a búvóhely. látom is a banditákat a csatornában,viszont el van torlaszolva :S mit tegyek?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

lwb
Ott van az, csak nem jó idõben mész ...

lwb
Akkor rosszul emlékeztem. Kösz a korrigálást!

Zan
Kíváncsi voltam😊...!Köszi!

Amugy az a srác nincs ott se reggel se délben,este még asszem nem próbáltam...(mármint az a srác aki megkért hogy lemenjek a csatornába,mert ott van a családi gyürüje)!Lehet hogy ezt a questet már elbuktam?!..:S

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Nekem nem kellett Coleman Thaler ártatlanságának bebizonyításához. Egyébként Coleman nem hal meg egybõl a második fejezetben, ha odaadtuk a fegyvereket az elfeknek, az õ halálát Raymond elsõ alklaommal való felkeresésée triggerelei. Én például elég soká mentem el Raymondhoz, mert elõbb saját szakálomra akartam nyomozni.