The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
kesztyûvel simán ágyba dönthetõ😊
eljutottam a 3. fejezet elejéig😊 elég komolynak ígérkezik... toronyharc semmi nem volt😞 Elmenekültek ezeka hurkák pár ütés után...-még ilyet.
és afenee vinné el boncolnom sem kellett, pedig megnéztem volna😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Chapter kettõben a mocsárban eltûnt kisfiút hol lehet fellelni? Végigjártam már az egész mocsarat 😞
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Feltûnt, hogy a Wikipedia Withceres oldalán hiányzik egy hölgy a sex-kártyák közül.
Gossipot viszont nem találom, azt írja a Wiki, hogy sétálgat. Hol? Városban nem találom 😞
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
btw semmi nincs hozzá csak alghoul-os quest
kírta hoyg thaler, LEOVARD, kALKSTEIN, kOSVALD, meg Vivaldi is ártatlan😊
Nyomozó srác, meg ugye halott^^ így egybõl Azerre kenõdik minden, miszerint gonosz mágiával belebújt a nyomozó bõrébe😊
Noha épp Shani buliján vagyok. és a rendnek segítettem... eddig😛
Kitudja még boncolást is nyomnom kell ezekután?
Kalstein ott settenkedik még
fura...
mitkezdjek vele?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
2 fajta sebe van és ebbõl eldönthed ki a gyilkos
Kosvelõ a szúrt miatt, Kalstein a méreg miatt
Morenn driád csajnak kellene vinnem farkasprémet-bundát, hogy öhöm..megdugjam. Ehhez meg kell nyúzni a dögöt(?) és ha igen akkor hogyan kellene?
Viszont, bárhogy is csûröm csavarom, nekem még mindig azt hozza ki, hogy Thaler sáros és Kalstein is, holott a kriptában ugye mást találtam, de bontom tovább a szálakat, de most már úgy, hogy senkit ne vádoljak meg... nem érdekel mit ír ki a küldetésekre a progri, hogy "bebizonyosodott, meg menjek és szembesítsem"... persze, menjek ebbõl lett majdnem önhajtépés.
"Egyébként nem a raktárnál történtektõl függ, hogy Vincentet ártatlannak nyilvánítjuk-e."
Nálam csak így mûködött... egyelõre úgy fest. Szép kusza Barátok Közt :-D
Komolyan az zavar, hogy nem eléggé lineáris?
Egyébként nem a raktárnál történtektõl függ, hogy Vincentet ártatlannak nyilvánítjuk-e.
Nincs igazán rendben itt ez a nyomozós küldetéshalmaz, persze ezt itt senki nem ismeri el -rajtam kívül ;-)
Megoldás lehet még sírásó ügyben Vincent. Látszólag õ is elhajt, de ha éjfél után pár perccel odamész a raktárhoz és OTT HISZEL neki, akkor meglátod minden rendben lesz és kiderül pár dolog.
Fontos, hogy bejuss a temetõbe és onnan majd a kriptába is, ahol egy falat áttörve..............
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Amugy az a srác nincs ott se reggel se délben,este még asszem nem próbáltam...(mármint az a srác aki megkért hogy lemenjek a csatornába,mert ott van a családi gyürüje)!Lehet hogy ezt a questet már elbuktam?!..:S
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003